bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım mesajı atlamışım pardon.inş canım ya inş.eşine keçi boynuzu krünü uyguluyo musun * benimki inat, spora başlamış ye iç dedim mi çıldırıyo, kilosu bebeğimizden çok önemli sanki.ben olsam kıyameti koparır.zaten ben şimdi istemiyorum ya hamile kalırsan benim tayinim olmazsa diyor, taş kafa.olayın ciddiyetinin farkında bile değil.belli olmaz canım ya hsg de bi mucize var gibi sanki, eşinde sağlam spermler oraya ulaşırsa süper.hiç belli olmaz olacağı tutuverir olur allahın izniyle.

bende çok mutsuzum ve kelimeler kifayetsiz.aynı durumdayız yani.bi an neden olmasın, diğer an yok kızım kolay olmayacak diyorum.aynı bende dokunsalar ağlayacam.insanlara çok kolay geliyor büyütme diyor kimileri, daireden bi ark var dinlemedi bile beni ..dr bilgisizmiş diyor ee bi dinle. birileriyle paylaştığıma bin pişman oluyorum.dilerim bizimde yüzümüz geç olmadan güler.

hatta tam üstüne biri geldi sen iyimisin dedi bi abi, ağladım ya tutamadım kendimi, komik durumları düşüyorum ve bundan sonra hep böyle olacak (

Son düzenleme:
Şura suresi 49. ayet
Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder.

(Lillahi mülküs semavati vel ard yahlüku ma yeşa' yehebü li mey yeşaü inasev ve yehebü li mey yeşaüz zükur)

Şura suresi 50. ayet
Yahut Allah onları erkek ve kız olmak üzere çift verir, dilediğini de kısır yapar. Şüphesiz ki O her şeyi bilir. O'nun her şeye gücü yeter.
(Ev yüzevvicühüm zükranev ve inasa ve yec'alü mey yeşaü akıyma innehu alımün kadır)

canım ben başka dr a gittiğimden bişe demedi..klomen kullandığımı bilmiyor, klomeni devletteki dr verdi..yarın sorucam hsg çektirceim dr a, yumurta takibine de özele giderim diye düşünüyorum..maddi olarak sıkıntıdayız ama daha fazla erteleyemeyecem ..
sen ne yapıyorsun canım??nasl gidiyor?

bana hiç bişey demedi canım ya, ben ertesi günü duş aldım ve tahmin edersin ki ilişkide oldu.inş zararı olmamıştır.bu ay takip yok, mayısta gel dedi de gitmicem.gitsem ne olcak ki kca yok bişey yok (
canım internette çok baktım içeri verilen sıvıda radyasyon yok, röntgen cihazında varmış, yani oda hamileysen etkiler snaırım..inşallah bişe olmaz benimde kafama takılan bişey bu! ama hsg çekindikten sonra hemencek hamile kalanlar var.

canım bende öyleyim bugün 2 saatim boştu, atölyemde oturdum ağladım dua ettim, biri girse manyak mı bu diyecek.. pencereden ağaçlara baktım çiçek açmış hepsi dedim Allahım onların bile yavruları var banada ver dedim ..ağaçlar bile gözüme batıyor artık.. durumumuz vahim.. insanlar takma felan diyor ama işte olmuyor yaşamayan bilemez..ben kimseye demedim ama anneme dedim annem demiş halamlara felan yaymış hemen.. bişe demedim kalbini kırmak istemiyorum ama söyliycem anne sana bi daha hiç bişeyimi anlatmayacam çünkü ben sadece sana anlatıyorum, herkes duysun istersem ben kendim herkesse derim zaten .. böyle söyliycem.. çok canımı sıkıyor bu huyu, ben saklamaya çalışıyorum o yaymıış..ne gerek var ? millet hiç anlatıyor mu kendilerinde olanı? bizim herşeyimiz su yüzünde, millet eksikli gibi bakıyor işte.. çekemeyenlerin kıskançları ekmeğine bal sürüyor..
sen kocana bişe deme canım spor iyi geliyor sperm sayısına ve kalitesine, o yüzden iyi bence ama iyi beslensin...
ben keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sadece , onun dışında bişe yapmıyoruz.. keçiboynuzu tozu içiriyordum uğraşamıyorum artık.. hazırla getir diyo, bebeği tek ben istemiyorum ki o da istiyor ? neden sürekli ben fedakarlık yapıyorum ? arginmax man diye bi vitamin aldım onuda içmiyor eline ver suyunu ver anca öyle içer.. çocuk gibi..bende usandım..depresyondayım fena şekilde.
bazen diyorum al başını git..at kendini boğaza ölürüm geberirim giderim diyorum..inanç konusunda zayıf olsam heralde yapardım..isyan etmemek için uğraşıyorum ama aklıma hep kötü şeyler geliyor ..bu sınav çok zor bi sınavmış..öss kpss felan fasa fisoymuş

selam kizlar ben geldim. renklim simdiden gecmis olsun umarim hersey yolunda gider yarin icin. benim bugün cok az kanamam geldi. ikigündür cok yürüyorum acaba ondan mi. adet kanamasi gibi degil gene cok cok az sadece pecetede gördüm bide günlük pede gelmis azcik. kahve rengi degil baya kandi anlamadim neden acaba? off su adetim bi düzeleydi yaaaaaa

çok geçmiş olsun iyi ki sana birşey olmamış. oğlunu Allah bağışlaşın, umarım bizlerde hayırlsıyla hamile kalıp bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.

teşekkürler alacaksınız işallah yeterki buna inanın ve dua edin ben her ezan okunduğunda dua ediyorum ezan okunurken edilen duaların çoğu kabul olur Allahın izniyle bende sizlere çok dua edecem

selam canım hoşgeldin.. bugün 14.30 da gidicem hsg için dua edin bana.. sabaha kadar uyuyamadım stresten .. senin kanama içinde inşallah yerleşme kanaması felandır diyorum...değilse daha düzene girmedin ondandır..

canım sana daha ne deyim ki .aynısını ben yaşıyorum başkası için çok abartıyoruz ama yaşamayan bilemez.sebepsiz hamile kalamasan eksik gibi hissetmezsin belki ama bizde sıkıntılar var ne yazıkki ... ya çözülmezse ya hiç olmazsalar geçiyor aklımdan.annen konusunda haklısın o üzüldüğünden yapıyor ama doğruda değil. şimdiler de bende anneme kızgınımi kardeşim astsubay oldu ya bi dua okuyo bana okuyon boşver olur ya üzülme diyroum demez mi yok kardeşine, senin ki olur elbet diye.1 - 2 -3 sustum ama dün patladım bana ne dua etcen sen dedim oğun varkn. duygu sömürüsü yapıyo siz olmasanız çocuklarınız olsa ne fayda diye. dedim o daha eğitim alıyor zoru yok benim durumumsa belli. öncelik vermeni isterdim dedim, üzülmüyor mu elbet çok üzülüyor ama sıralamada yaptığı şey kalbimi çok kırıyor. bişey oluyo diyo ki anneyim ben.ama ben değilm işte anlayamam.belkide hiç olmayacam !!

spor iyi gelir inş da canım benden giden yol olmadıktan sonra iyi olsa nolcak ( inş eşinede yararı olurda hemn hamile kalırsın.evet laf anlamıyolar çocuk gibiler.bende tek başıma mücadelediyim resmen.ona göre bizim çocuğumuz kesin olcak ben abartıyorum.tüpü yaptırısakta hamile kalırsan nolcak benim tayinim olmazsa ben hasret kalmazmıyım çocuğa diyor.bir ömür hasret kalabileceği ihtimali gözünde yok bile !! alalhım yetşsin artık hepimize ( bende ççocuk kıyaftleri satan mağazalarda resmen kopuyorum birgün bnimde olur mu diye ? ya hep izlersem böyle diye kahrediyorum (
canım yumurtlaman bitti mi ?
teşekkürler alacaksınız işallah yeterki buna inanın ve dua edin ben her ezan okunduğunda dua ediyorum ezan okunurken edilen duaların çoğu kabul olur Allahın izniyle bende sizlere çok dua edecem
bende öyleyim inş duyacaktır rabbim hepimizinkini ...

allah yardımcın olsun canım ... hayırla git gel.

canım ben eşim isveçteykende bebek yapalım diyordum bazen, bana hasret kalırım olmaz öyle diye diye erteledi, şimdi bu durumdayız.. o ne derse desin hasret kalacaksa kalsın,o hasret kalacak diye sende mi hasret kalıcan bebeğe.. olmaz tüp bebek felan neyse yapılsın, erkekler çok hafife alıyorlar..bende çok sağlam duruyorum eşime karşı öyle mıy mıy nazlı biri olamıyorum, olsam bu kadar rahat olmaz bana karşı,, annesi bi naz yapıyo iki kapris yapıyo ağlıyor eşime ne isterse yaptırıyor, ben öyle değilim.istediğimi direk söylüyorum, umursamazsa kendim çabalıyorum elde etmek için.. demekki nazlı kaprisli ağlayan mız mız bi kadın olmak lazım...pofff..kavuştuk çok mutlu olacaz sanmıştım ama yanılmışım..eşimi çok seviyorum sevmesem boşanırdım,çünkü bu durum evliliği yıpratıyor,evliliğin tadı kalmıyor.önceden ne mutluyduk tek derdimiz gezmek eğlenmek birlikte olmaktı.. şimdi bebek bebek bebek tek derdimiz! ne birlikteliğimizin tadı kalıyor nede başka şeylerin.. artık eşimle öpüşmek bile istemiyorum,tad vermiyor valla..öyle uyusun yanağına bi öpücük kondururum o yeter, cinsel olarak soğudum.cinsellik bi görev gibi oldu benim için, yumurtlama dönemlerinde yapılması gereken iş!
annelerimizin sorunu anne olmak!! anne olmasalardı anlarlardı...o yüzden susuyorum bende..ama canımı sıkıyor davranışları..boşverelim ya tek derdimiz analarımızın patavatsızlığı düşüncesizliği oluversin ne yapalım..bişe de denmiyor alınıyorlar hemen..
bizde anne olucaz candaşcım...bunu biliyorum...ama yinede bile bile depresyondayım yani..çıkamıyorum

gecmis olsun canim güzel haberlerini beklyoruz canim

arkadaslar yerlesme kanamasi degil yüzde 99 cünkü adet düzelmedi henüz kendimce yumurtlama zamani yaptim ne kadar dogruydu bilmiyorum kendimce gecti yumurtlama ama ? kendimce iste ben sadece acaba bi problem olabilir mi ki diye sordum. belki basina böyle gelen varmi diye :)

çok hafife alıyolar hemde. sende aynı durumdasındır eminim, kürtajın kaybı zor ama bizim gşibiler için kat be kat daha zor.ya olmazsalar var şimdi akılda, diğerleri eninde sonunda hamile kalacak yani sorun olmayanlar.inş bu günlerimiz bi vay be nelerden geçmişiz şimdi de hediyemiz kucağımızda şeklinde hatırlarız.cinsel anlamda benide çok etkilşiyor resmen göev oldu bu iş..annelerimiz olsun tabi tek dert, yeterki aynı açıdan bakabilelin ilerde annesel olarak.bende sanırım aynıyım, bebeğimiz olacak ama depresyındayım.allah kurtarsın kardeş diyim bari :))

duaların için Allah razı olsun, inşallah canım bende sonuna kadar inanıyorum Rabbim elbet bizlerede verecek hayırlı ve sağlıklı evlatlar. bende her ezanda dua ediyorum Rabbim elbette dualarımızı geri çevirmeyecektir. herşey gönlünce olsun...
güzel haberlerini bekliyoruz canım.

atlas, eve geldin mi ?

kızlar geldim çok şükür, tüpler açık..biri tıkalıydı sanırım ilaçla birlikte açıldı , dr tıkanıklık felan oluyor mukus gibi bişeyler oluyor dedi , ilaçla açıldı dedi.bende gördüm tamamen kapalı görünüyordu, sonra bekledikçe açıldı..sonrasında çok kanamam oldu ,bez verdiler , pedde koydum.. adetimin 11. günüydü, klomen kullandım bide dr kızdı keşke dün gelseydin dedi.. dedim öyle denk geldi..ama ilişki olmadı filme girecem diye korundum zaten hamile felan kalmıyım diye..yarın yumurta takibi için gidecem dr a, 2 gün korun dedi, duş alabilirsin dedi etkilemez dedi..rahim ağzında yara var dedi,kürtaj felan mı oldun dedi evet oldum dedim..olmuş bişeyler dedi belli dedi çok şükür stresten kurtuldum kızlar..filmden önceki gerginliim çoktu çıktıktan sonra ağladım sinirlerim yıpranmıştı çünkü..

canım şükürler olsun, hadi açılmış ya darısı hamileliğine inş :) açık yollardan sağlıklı spermlerle buluşsun göbeğin dolsun.vay be kürtaj demek hala çok sakıncalı ve dikkat gerektiren bi işlemmiş.neler olduğunun farkına bile varamamışız biz hamile kalıyoruz diye rahat davranmk yersizmiş.sırada bebek inş ...

canım geçmiş olsun bin şükür bir şey yokmuş hadi bakalım bu filmden sonra hamile kalırsın inşallah canoooooo bu duam senin içinde aşağıda görüyorum seni

kızlar sizler nasılsınız ben teste devam.geçmişi biraz okudumda hepimizin derdi ortak ettiğimiz dualar hepimiz için olsun allahım hayırlısı ile hepimize sağlıklı bebiş versin

valla canım doğru diyorsun kürtaj deyip geçmemek lazım, gerçekten ciddi bi operasyonmuş bende yeni öğrendim nelere sebeb olabileceğini..inşallah tez elden bebişlerimize kavuşuruzda onları konuşuruz senle..çok üzüldük yıprandık canım senle ikimiz..

canım geçmiş olsun bin şükür bir şey yokmuş hadi bakalım bu filmden sonra hamile kalırsın inşallah canoooooo bu duam senin içinde aşağıda görüyorum seni
canım saol kurtuldum şükür sonucumda iyi iki tüpümde açık çok şükür..bakalım bundan snra ne olacak..

kızlar sizler nasılsınız ben teste devam.geçmişi biraz okudumda hepimizin derdi ortak ettiğimiz dualar hepimiz için olsun allahım hayırlısı ile hepimize sağlıklı bebiş versin

aminn canım... bende yarın yumurtalarıma baktırcam bakalım ne diyecek büyüdüler mi ?

canım valla çok sevindim bir sorunu ortadan kaldırmış oldun inşallah tez elden bebeğine kavuşursun tatlım beklemek çok zor.sen daha önce gitmişmiydin doktora ne kadardır bekliyordun?çokmu sordum tatlım seninle uzun uzun hiç yazışamadık(

Son düzenleme:

canım ben düşük yapalı 1 buçuk seneyi geçti.. 8 aydır uğraşıoruz olsun diye.. bebeğim doğsaydı bu ayın 8 inde 1 yaşına girmişti... kısmet işte.
daha önce dr a gittim kan tahlilleri felan işte , rahim filmini yeni önerdiler hormonlar normal çıktı çünkü.. eşimde sorun var canım, haftaya spermiogram yapılacak tekrardan ama ayrıntılı istemiş bu sefer kruger yöntemine göre istemiş..sonrasında onun sonuçlarına göre değerlendirilecek.. senin ne kadar oldu?

canım ben 12 kasımda kürtaj oldum 1 ay korundum o zamandan beri deniyorum hamilelikten önce doktora gittim bütün testler yapılmıştı bir sorun yoktu 3.denemede tutmuştu 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu 3 gün boyunca kürtaj olamadım rahim aşağıya inmedi kürtjdan önce doktorlar bir ilaç verirler ben ondan üç gün boyunca 25 tane içtim 3.gün sonunda kürtaj olabildim kürtajın 4.günü kontrole gittim bir sorun yok dedi fakat benim kürtajdan sonra adet sürem değişti her zaman 28.günde olurdum artık 27,28,30 öyle oluyorum ve adet miktarım biraz azaldı doktora sordum bizim için tam 1 gün boyunca normal adet olman yeterli dedi ben 3 gün normal oluyorum.ama ne biliyim korkuyorum yapışıklık falan oldumu diye benim acelem kızlar kızacak bana sorun etme diyolar ama benim yaş 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…