- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.421
anam en güzeli isimlerlee seslenin yahuuu bak beni karıştırıyonuz mıu serap diyiveriyonuzzznecla diyin ayşegül diyin ada diyin yeliz diyin serap diyin sibel diyinn :d en rahatıı hahahahahaha
ay kıymaaa bana kıymaaa. walla hep yanlıss yazıııyolarrr yaaa
ayy büyükkk süprizzzz olceeeekkk.. bende giderken abimle ayarladım felan, eşim annenin yüreğine indircen dedi ve kendi soyledii süpriz müpriz kalmadı ortadaahh ahhh bende cok özledimmmmm.. neyseki gelicekler yanıma bu yazz.. kıssss bendeee seni acık olan zannettim. kapalının kucagında bebek var diyeee ne pürrrüssüz tenin varrr dondurmadan mı aceppp benimki hep sivilceli hem pütürlüüü.. bitmedddii su sivilceler
ayyy bilemiceeeem artıkınnn, bak alınıyorumm hee, alınmak üzereyimm. alınsam mı acep ?? neysee alınmıyorumm
alınma canım tamam ezberlicem sözzzzz
azcik cadiymis pek sevdirmiomus ya aglata aglata sevcez artik napalim :))ayyy canım benim kıyamam benn sanaaa bol boll öper koklarsınnn iştee iyice hasret giderr ısır poposunu kuzummm oyyy
ay kıymaaa bana kıymaaa. walla hep yanlıss yazıııyolarrr yaaa
ayy büyükkk süprizzzz olceeeekkk.. bende giderken abimle ayarladım felan, eşim annenin yüreğine indircen dedi ve kendi soyledii süpriz müpriz kalmadı ortadaahh ahhh bende cok özledimmmmm.. neyseki gelicekler yanıma bu yazz.. kıssss bendeee seni acık olan zannettim. kapalının kucagında bebek var diyeee ne pürrrüssüz tenin varrr dondurmadan mı aceppp benimki hep sivilceli hem pütürlüüü.. bitmedddii su sivilceler
ayyy bilemiceeeem artıkınnn, bak alınıyorumm hee, alınmak üzereyimm. alınsam mı acep ?? neysee alınmıyorumm
iyi bakalımm oyle olsunnnsenin faceeen neden yok bakimmmmmmm :26::26::26:
azcik cadiymis pek sevdirmiomus ya aglata aglata sevcez artik napalim :))
ben bi kere daha yapmistim gecen kis annemler almanyadayi ordan buraya geleceklerdi avusturyaya. cok kar yagdi ucak kalkmadi bende atladim burda arabaya esimle tabi gittik herkes biliodu annem bilmiodu ona demediler misafir gelcek demisler anneme hehe annem donup kalmisti hehe sonra kizdi bu karda kiyamette ne isin var die ama hehe olsu.
cildim aczik kuru canim benim yüzümde coook nadir sivilce cikar genelde sivilceler omzumda cikio benim malesef. tersim yani :)) valla bilmem belki dondurmadandir ama ben hic makyaj yapmam canim en son dügünümde yapilmisti ilk ve sondu herhalde hehe yapmasinida beceremem. kaslarimi bile almam o derece allahtan kötü degil kaslarim pek hehee, biraz dogalliktan yanayim dermisim haha beceriksizim demem genelde dogalligi seviyorum derim
öyle iste
benim koca çoook kıskanç şekerim burdakilerin hepsi kadın diye bişi demiyo face falan açamıyorum
benim koca çoook kıskanç şekerim burdakilerin hepsi kadın diye bişi demiyo face falan açamıyorum
anne değiller mi kızarlar tabeeeiyimiş sizinkidee...
kızz bende dogalımm. hic bakmadın mı bana hicc makyaj yapmam ki beeennyaa yüzüme fondötenmiş pudraymıs felan hic bisee sürmemmm. goz kalemimmm olmazsa olmazımdır o kadar yaneee o kocaaaa gozlerrıı ortaya cıkarıyorummm
kaslarr sırıtmıyooo canımmmmmmmmmmmmmmmmm.. benımkiler kadar kötü olaydı alırdın sende mecbureen
hımmmmm oyleee olsun bakalım. ay hıc mı merak etmıyon kimlerle konusuyommmm diyeeayy yada ben cok meraklıyımm
:))) baktim simdi evet sende benden sin ama senin cildinde kötü görünmüyo seker. güzelsin masallah. kaslar konusunda rahatim valla anama cekmisim. iste eccük kila vermem lazim eccük dedigime bakma sen :))
ayy seninn güzel gozlerınınn gordugu oooo sekerimmmmmmmmmmmm.. saolasınn.. yaa sormaa kılooo derkenn benımde vermem lazımmm. o kadar belli olmuyorrrr ama bi 5 kılooo diyip diyip duruyorumm. halen kılo verdiğim yooookspora yazılmakk sarttttttttttttttt..
valla ben okudum ama yorum yapmadım konu hakkında...gerçekten çok faydalı bir sebzebiçok insan kabak deyince ağzını bükerr...ayh oku oku anca bitirdimm uyukladım hee pc başında yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş,saçlar,köpüklerrr .... :)
kızlar dün link atmıştım size aşk olsun bakmadınızmı ya Her derdin dermanı kabakta var! foto galerisi 1 - 01 Haziran 2012 Cuma
bi göz atın kabağın faydaları...
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menteba bat
yelizcem bat
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
canım bebeim bebişim 22+3 haftalıktı...canım senin bebiş kaç haftalıktı? yaaaa kıslar böyle sordum ikinize de ama umarım üzmüyorumdur sizi
ay kiyamam senin ismin hep yanlis yazilio)))) ay cok güldüm. ee naparsin canim abilerde olmasa kime dicez onada söylemedim daha gitmeden bi kac gün önce söylicem ona göre ayarlasin kendini bilmem elimde yük olmazsa metroyla bile gidebilirm tam süpriz olur hehe.
fotograflarda kapali olan benim canim. normalde foto koymuyorum esim istemii ama arkadaslar etkiketleyince iste öyle oluyo :))) yanimdaki kiz normalde benden büyük te ben ondan azcik daha büyük görünüyom :))))
iste o bes kilolar aliyo basini gidio :)) ins veririz ya ne bilim biraz zor ama umtusuzluk yok. simdilik ilac isimi kolaylastiriyo ama etkisi gecio galiba ilaci ikiye cikarsam ii olck heheh
valla ben okudum ama yorum yapmadım konu hakkında...gerçekten çok faydalı bir sebzebiçok insan kabak deyince ağzını bükerr...
ama ben kabağa bayılırım..her türlüsünü yerim valla..mevsimi geldi sayılır..3-4 haftadır alıyorum pazardan.
eşimden yer allahtan sorun olmiii...
bu arada
Peygamberimin(s.a.v) en sevdiği yiyeceklerin arasında gelir kabak.
Kabak denilince aklıma hep O'nun(s.a.v) sevdiği yemek aklıma gelir.
Bilmiyorum o kabak, bu kabak mı?balkabağı mı yoksa bizim bilmediğimiz başka bir kabak cinsi mi?Olsun bu o kadar da önemli değil,bana O'nu(s.a.v) hatırlatıyor ya, önemli olan bu...
benide yazın kuzularrr bat 20 temmuz şimdilik..ohooo daha çok var...
canım bebeim bebişim 22+3 haftalıktı...
normal doğumla dünyaya getirdim..kalan plesanta parçaları sebiyle bende narkozsuz kürtaj oldum...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
hhööönnnkkkkk
kız ben buzamana kadar hep seni açık olan kız sandıydım..
valla yaaaaa şaşırdım şaşırmanında ötesindeyim....
dicek bişi bulamıyorum valla neden ben öle düşündümki acaba...yanlış kişiye beyazım demişim
kızlar bişey sorcam size şu kullanıcı isminin altına bişeyler yazmak istiyorum da beceremedim nasıl yazılıyo
haha bilmem neden öyle düsündünüz ki cocuk benim elimde diyemi kio arkadasimin cocugu bende ziyaretine gitmistim arkadasta bizi foto cekmek istedi ondan öyle zaten teyzesi diye bahsediyo benden hehe ne bilim üzünsem mi sevinsem mi :))))
valla ne bilim..çocuk senin elinde diye herhaldeee..
senin bebiş yokya belkide ordan....
çokk komikk ya güldüm kendimeee:103:
hehe oda güzel neyse ögrendiniz artik :))) dogru kisiyi seversiniz beyazz diye hahah bende cok güldüm
olmadımı daha canım...yanlışmı anlattım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?