bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anam en güzeli isimlerlee seslenin yahuuu bak beni karıştırıyonuz mıu serap diyiveriyonuzzz necla diyin ayşegül diyin ada diyin yeliz diyin serap diyin sibel diyinn :d en rahatıı hahahahahaha

yokkk tatlımm yaaaaa isimlerle hitappp edilmessssinnnnn.. isimlerle facede konusurnnn burdaaaaaaaaaa olmasııın herkes acık bi ortam sonuctaaa sahsen ben istemıyoooom

alınma canım tamam ezberlicem sözzzzz

ayyy canım benim kıyamam benn sanaaa bol boll öper koklarsınnn iştee iyice hasret giderr ısır poposunu kuzummm oyyy
azcik cadiymis pek sevdirmiomus ya aglata aglata sevcez artik napalim :))

ben bi kere daha yapmistim gecen kis annemler almanyadayi ordan buraya geleceklerdi avusturyaya. cok kar yagdi ucak kalkmadi bende atladim burda arabaya esimle tabi gittik herkes biliodu annem bilmiodu ona demediler misafir gelcek demisler anneme hehe annem donup kalmisti hehe sonra kizdi bu karda kiyamette ne isin var die ama hehe olsu.
cildim aczik kuru canim benim yüzümde coook nadir sivilce cikar genelde sivilceler omzumda cikio benim malesef. tersim yani :)) valla bilmem belki dondurmadandir ama ben hic makyaj yapmam canim en son dügünümde yapilmisti ilk ve sondu herhalde hehe yapmasinida beceremem. kaslarimi bile almam o derece allahtan kötü degil kaslarim pek hehee, biraz dogalliktan yanayim dermisim haha beceriksizim demem genelde dogalligi seviyorum derim
öyle iste

anne değiller mi kızarlar tabeee iyimiş sizinkidee...
kızz bende dogalımm. hic bakmadın mı bana hicc makyaj yapmam ki beeenn yaa yüzüme fondötenmiş pudraymıs felan hic bisee sürmemmm. goz kalemimmm olmazsa olmazımdır o kadar yaneee o kocaaaa gozlerrıı ortaya cıkarıyorummm
kaslarr sırıtmıyooo canımmmmmmmmmmmmmmmmm.. benımkiler kadar kötü olaydı alırdın sende mecbureen

benim koca çoook kıskanç şekerim burdakilerin hepsi kadın diye bişi demiyo face falan açamıyorum

hımmmmm oyleee olsun bakalım. ay hıc mı merak etmıyon kimlerle konusuyommmm diyee ayy yada ben cok meraklıyımm

benim koca çoook kıskanç şekerim burdakilerin hepsi kadın diye bişi demiyo face falan açamıyorum

ay benimkide ilk actigimda benimkide kizdi bana ama duygu sömürüsü yaptim azcik benim kimsem yok burda internette görüsüyorum hepsiyle internet olmasa nasil görüscem hepten yalniz kalcam falan dedim öyle izin verdi. hehe ama foto koydurmuyo.

wayyy beee wayyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeee evlenmeee teklifineee bakkkkkk.... bana hersey yakısıra bakıyormusunuz kızlarrr ?? adam tekneyle geldi sevgilisine evlenme teklifi etti. heyyyyytt beeeeee.. ne romantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

:))) baktim simdi evet sende benden sin ama senin cildinde kötü görünmüyo seker. güzelsin masallah. kaslar konusunda rahatim valla anama cekmisim. iste eccük kila vermem lazim eccük dedigime bakma sen :))

:))) baktim simdi evet sende benden sin ama senin cildinde kötü görünmüyo seker. güzelsin masallah. kaslar konusunda rahatim valla anama cekmisim. iste eccük kila vermem lazim eccük dedigime bakma sen :))

ayy seninn güzel gozlerınınn gordugu oooo sekerimmmmmmmmmmmm.. saolasınn.. yaa sormaa kılooo derkenn benımde vermem lazımmm. o kadar belli olmuyorrrr ama bi 5 kılooo diyip diyip duruyorumm. halen kılo verdiğim yooook spora yazılmakk sarttttttttttttttt..

iste o bes kilolar aliyo basini gidio :)) ins veririz ya ne bilim biraz zor ama umtusuzluk yok. simdilik ilac isimi kolaylastiriyo ama etkisi gecio galiba ilaci ikiye cikarsam ii olck heheh

valla ben okudum ama yorum yapmadım konu hakkında...gerçekten çok faydalı bir sebzebiçok insan kabak deyince ağzını bükerr...
ama ben kabağa bayılırım..her türlüsünü yerim valla..mevsimi geldi sayılır..3-4 haftadır alıyorum pazardan.
eşimden yer allahtan sorun olmiii...
bu arada
Peygamberimin(s.a.v) en sevdiği yiyeceklerin arasında gelir kabak.
Kabak denilince aklıma hep O'nun(s.a.v) sevdiği yemek aklıma gelir.
Bilmiyorum o kabak, bu kabak mı?balkabağı mı yoksa bizim bilmediğimiz başka bir kabak cinsi mi?Olsun bu o kadar da önemli değil,bana O'nu(s.a.v) hatırlatıyor ya, önemli olan bu...

benide yazın kuzularrr bat 20 temmuz şimdilik..ohooo daha çok var...

canım senin bebiş kaç haftalıktı? yaaaa kıslar böyle sordum ikinize de ama umarım üzmüyorumdur sizi
canım bebeim bebişim 22+3 haftalıktı...
normal doğumla dünyaya getirdim..kalan plesanta parçaları sebiyle bende narkozsuz kürtaj oldum...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....

hhööönnnkkkkk

kız ben buzamana kadar hep seni açık olan kız sandıydım..
valla yaaaaa şaşırdım şaşırmanında ötesindeyim....
dicek bişi bulamıyorum valla neden ben öle düşündümki acaba...yanlış kişiye beyazım demişim

iste o bes kilolar aliyo basini gidio :)) ins veririz ya ne bilim biraz zor ama umtusuzluk yok. simdilik ilac isimi kolaylastiriyo ama etkisi gecio galiba ilaci ikiye cikarsam ii olck heheh

kızlar bişey sorcam size şu kullanıcı isminin altına bişeyler yazmak istiyorum da beceremedim nasıl yazılıyo

haha bilmem neden öyle düsündünüz ki cocuk benim elimde diyemi ki o arkadasimin cocugu bende ziyaretine gitmistim arkadasta bizi foto cekmek istedi ondan öyle zaten teyzesi diye bahsediyo benden hehe ne bilim üzünsem mi sevinsem mi :))))

valla ne bilim..çocuk senin elinde diye herhaldeee..
senin bebiş yokya belkide ordan....

çokk komikk ya güldüm kendimeee:103:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…