- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.441
ozman sen baya bi boylu poslu duruyon kuzum maşallahhhhh....
yok ona tıklamıyosun..onun altındaki kutucuğa yazmak istediğini yaz en alttan ayarları kayde mi ne öle bişi var yap çık
sen güzel anlattın da ben yapamadımbuldum orayı bi kutucuk var sıfırla diye ona tıklıyomuym
yok ona tıklamıyosun..onun altındaki kutucuğa yazmak istediğini yaz en alttan ayarları kayde mi ne öle bişi var yap çık
aaaa kız sen benle aynı boydasın dimekk..ne bilim fotoda baya uzun geldin sen...lise fotsumu dur bi bakimyokkiz okadar boyum falan 1.63 üm. kilodandir o. lisw fotolarimdda vardi. orda kesin taniyamamissinizdir
ayy sağol canım yaptım valla tşk ederim şekerimm
tanıdım tanıdım...
asıl senin kim olduğunu anlayınca kolay olduu.....
ay lafımı olur şekerim...
inşallah sende anne olursun canım..duane amin diyorum tüm kalbimleee
sağol canım sağlık olmayınca hiç bi şey olmuyo hakkaten...bende öptüm kolay gelsin inş canım 6 ay gelir geçer Allah sağlık versinde...
canım hadi gözün aydın. gel bakalım özlemişsindir buraları tabi.. kız beyaz bizim de 1 temmuzda kırşehirde düğün var. aynı zamanda yine aynı şehirde olucaz desene. bi de düğünde aynı düğün olurmuş.tamam olur :))
dün biletimi aldim 22 sinde gidiorum ama kimseye demedim süprüz yapcam hahaah. normalde kayinvaldemlerle 29. unda arabayla gidilcekti. ama o zaman ancak bi hafta izmirde kalabiliodum. kaynimin dügünü var kirsehirde orda olmam lazim ama ben bi hafta erken gitcem hehe. sadece abime dicem beni alsin havaalanindan anneme süprüz olcak :)))
canım allah bi daha yaşatmasın inşallah. benimki de 27 haftalıktıyok tatlım ne demek.. benim suyum geldiği için doktorda muayene ettiğinde bebeğim yola düşmüştü. hatta elle muayenede bebeğimin basını tuttugunu soyledı. bana bi hap verdiler bebeği vucudumdan atmam için. o hapla bebeğim benden ayrıldı. eşi gelmediği içinde narkozsuz kürtaja aldılar...
canım bebeim bebişim 22+3 haftalıktı...
normal doğumla dünyaya getirdim..kalan plesanta parçaları sebiyle bende narkozsuz kürtaj oldum...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....
amin canım. allahım bi daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah. bir an önce anne olalım artıııııık....
hadi kızlar başlayın çalışmalaraaaaa (gazlama devam ediyor!)
sağol canım sağlık olmayınca hiç bi şey olmuyo hakkaten...
canım hadi gözün aydın. gel bakalım özlemişsindir buraları tabi.. kız beyaz bizim de 1 temmuzda kırşehirde düğün var. aynı zamanda yine aynı şehirde olucaz desene. bi de düğünde aynı düğün olurmuş.negülerim haaa
canım allah bi daha yaşatmasın inşallah. benimki de 27 haftalıktı((((((((((((((
inşallah bi an önce kavuşuruz bebişlerimizeee....
amin canım. allahım bi daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah. bir an önce anne olalım artıııııık....
hadi kızlar başlayın çalışmalaraaaaa (gazlama devam ediyor!)
o zamanlar biraz daha degisiktim aradan bi 7-8 sene gecti tabi taniysan helal valla ben bil ekendimi tanimiyorum arada :)
valla nasıl çalışasım varrrBende gaza gerek yok depo fulll gaz dolu yaniii
ağrılar başladı tam yımırtlam dönemim sanırsam...ama yasakkkk
korunma süresi varrr..boşa gitçek yımırtam
Inşallah bidahaki ay kaçırmayız yımırtayı
haha süper canim ama malesef 1 temmuzda degil.15 inde falandi sanirim. ben bir temmuzda hala izmirde olcam 8-9 gibi gecerim herhalde kirsehire :) gelmisken bizim dügünede gel canim
bencede yarışı başlattık durmak yok yola devamm
en az 3 çocuuuuukkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?