bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

bende öptüm kolay gelsin inş canım 6 ay gelir geçer Allah sağlık versinde...
sağol canım sağlık olmayınca hiç bi şey olmuyo hakkaten...
canım hadi gözün aydın. gel bakalım özlemişsindir buraları tabi.. kız beyaz bizim de 1 temmuzda kırşehirde düğün var. aynı zamanda yine aynı şehirde olucaz desene. bi de düğünde aynı düğün olurmuş. negülerim haaa
canım allah bi daha yaşatmasın inşallah. benimki de 27 haftalıktı((((((((((((((
inşallah bi an önce kavuşuruz bebişlerimizeee....
canım bebeim bebişim 22+3 haftalıktı...
normal doğumla dünyaya getirdim..kalan plesanta parçaları sebiyle bende narkozsuz kürtaj oldum...
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah....

amin canım. allahım bi daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah. bir an önce anne olalım artıııııık....
hadi kızlar başlayın çalışmalaraaaaa (gazlama devam ediyor!)

amin canım. allahım bi daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah. bir an önce anne olalım artıııııık....
hadi kızlar başlayın çalışmalaraaaaa (gazlama devam ediyor!)

valla nasıl çalışasım varrr bende gaza gerek yok depo fulll gaz dolu yaniii
ağrılar başladı tam yımırtlam dönemim sanırsam...ama yasakkkk
korunma süresi varrr..boşa gitçek yımırtam

inşallah bidahaki ay kaçırmayız yımırtayı

haha süper canim ama malesef 1 temmuzda degil.15 inde falandi sanirim. ben bir temmuzda hala izmirde olcam 8-9 gibi gecerim herhalde kirsehire :) gelmisken bizim dügünede gel canim

inşallah bi yumurtlarsın ikiz bebeğin olurr ayy ben çok isterim ikiz bebeğim olsun çifter çifter doğururuz inşallahhhhhhhh.allah söyletti herhalde aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim :)

haha süper canim ama malesef 1 temmuzda degil.15 inde falandi sanirim. ben bir temmuzda hala izmirde olcam 8-9 gibi gecerim herhalde kirsehire :) gelmisken bizim dügünede gel canim

kız napıyım kırşehirde. düğün için 2 günlüğüne oradayım sonra hooop geri buraya..
bu arada senin kocan kırşehirli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…