- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.461
iyi bakın yımırtalarınıza kıslar. lazım onlar sizee
ohoo senin 7-8 senemi geçtiii..benim 14 sene geçtiii...
ayy ben nekadar yaşlıyım sizin aranızda yaaaaa..
bi serap bi ben valla..hepiniz çıtırrr
kıs benim koca da sürekli ikiz olmaz mı diyo. ben de he bi taneyi doğurdum, 2 tane bir den de doğururum diyorum......inşallah bi yumurtlarsın ikiz bebeğin olurr ayy ben çok isterim ikiz bebeğim olsun çifter çifter doğururuz inşallahhhhhhhh.allah söyletti herhalde aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim :)
kız ne 3 üüü..benim yaş almış başını gitmiş....kuzum zaman dar ben yetiştiremem 3 çocukk..
2 yeter
inşallah bi yumurtlarsın ikiz bebeğin olurr ayy ben çok isterim ikiz bebeğim olsun çifter çifter doğururuz inşallahhhhhhhh.allah söyletti herhalde aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim :)
sizde yıllanmış şarap misali işte ne güzel kaç yaşındasın ki?
valla 31.5canım..
aralıkta 32 dolacak dolu dolu olcek şimdilik 31 deyim
kıs benim koca da sürekli ikiz olmaz mı diyo. ben de he bi taneyi doğurdum, 2 tane bir den de doğururum diyorum......
yok yok enerjinizden anladığım kadarıyla bence sizin mihrap hala yerinde. şimdi 2. yi yaparsanız. 2 sene sonra da 3. gelir
kıs benim koca da sürekli ikiz olmaz mı diyo. ben de he bi taneyi doğurdum, 2 tane bir den de doğururum diyorum......
yok yok enerjinizden anladığım kadarıyla bence sizin mihrap hala yerinde. şimdi 2. yi yaparsanız. 2 sene sonra da 3. gelir
kıslaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum. iyi bakın kendinize. çok kaynatmayın haaa,okumak zor oluyo sonraaaa....[/QUO
:) kolay gelsin
amin cümlemize inşallah canım...ooo en güzel yaşındasın valla bende 45-50 falan sandım 31 miş daha Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
ahh canım benim çok sağol valla...
helebi 2. gelsindee 3. ye allah kerim...
ama 3 çocuğum olsun isterim yaniii..allahım nasip ederse neden olmasın ama...ozman ben 35 olurum kuzum.iş benden geçer yaşlı olmuş olmammı???
ohoo senin 7-8 senemi geçtiii..benim 14 sene geçtiii...
ayy ben nekadar yaşlıyım sizin aranızda yaaaaa..
bi serap bi ben valla..hepiniz çıtırrr
bende çok isterim ama böle işler biraz genetik ...
bizim ailede hiççç ikiz yokkk..bende de zor olur..allahıma güçlük yok mtabi ama..tedaviyle olanlarda oluyo ikiz..yımırtlama ilacı alanlarda...
yani beyazzzz ikizler san gelsin inşallah.....
kıslaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum. iyi bakın kendinize. çok kaynatmayın haaa,okumak zor oluyo sonraaaa....
kıslaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum. iyi bakın kendinize. çok kaynatmayın haaa,okumak zor oluyo sonraaaa....
yemek dedinde aklima geldi kizlar yarin yeni evin badana boyasi icin bi kac kisi gelecek yardima yarin onlara ne hazirlayim ya yeni ev biraz uzak hemen yapayim getireyim olmaz yani bugünden bisiler yapmam lazim ama kolay olsun. yemek yerine makarna yapsam sonrada cayin yaninda sigara böregiyle kek versem nasil olur acaba bilemedim
yemeği evde yapıp oaraya götüreceksin demi....???
valla sigara böreği olur ama ben onu sıcak severim...evet ama tasindigimdan dolayi cogu malzemeyi toplayip kutulara kaldirdim ve yeni evde hic biseyim yok yani orda yapsamm hemen dicem ama. evd yapmam lazim ama dedigim gibi kolay bisiler olursa ii olur :))
valla sigara böreği olur ama ben onu sıcak severim...
bence kek tamam..sigara böreği yerine börek yap yada poğaça falan
bi düşüneyim
sağol canım sağlık olmayınca hiç bi şey olmuyo hakkaten...
canım hadi gözün aydın. gel bakalım özlemişsindir buraları tabi.. kız beyaz bizim de 1 temmuzda kırşehirde düğün var. aynı zamanda yine aynı şehirde olucaz desene. bi de düğünde aynı düğün olurmuş.negülerim haaa
canım allah bi daha yaşatmasın inşallah. benimki de 27 haftalıktı((((((((((((((
inşallah bi an önce kavuşuruz bebişlerimizeee....
amin canım. allahım bi daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah. bir an önce anne olalım artıııııık....
hadi kızlar başlayın çalışmalaraaaaa (gazlama devam ediyor!)
kuzum ben 28 yaşındayım ama daha hiiç çocuğum yok. ben de en iyi ihtimalle 2. yi 31-32 gibi doğururum. bu kadar umutsuz olmaaaa..3 iyidir. imkanım olursa çok isterim ben...
bu sefer kaçtım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?