bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

inşallah bi yumurtlarsın ikiz bebeğin olurr ayy ben çok isterim ikiz bebeğim olsun çifter çifter doğururuz inşallahhhhhhhh.allah söyletti herhalde aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim :)
kıs benim koca da sürekli ikiz olmaz mı diyo. ben de he bi taneyi doğurdum, 2 tane bir den de doğururum diyorum......
kız ne 3 üüü..benim yaş almış başını gitmiş....kuzum zaman dar ben yetiştiremem 3 çocukk..
2 yeter

yok yok enerjinizden anladığım kadarıyla bence sizin mihrap hala yerinde. şimdi 2. yi yaparsanız. 2 sene sonra da 3. gelir

inşallah bi yumurtlarsın ikiz bebeğin olurr ayy ben çok isterim ikiz bebeğim olsun çifter çifter doğururuz inşallahhhhhhhh.allah söyletti herhalde aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim :)

bende çok isterim ama böle işler biraz genetik ...
bizim ailede hiççç ikiz yokkk..bende de zor olur..allahıma güçlük yok mtabi ama..tedaviyle olanlarda oluyo ikiz..yımırtlama ilacı alanlarda...

yani beyazzzz ikizler san gelsin inşallah.....

kıslaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum. iyi bakın kendinize. çok kaynatmayın haaa, okumak zor oluyo sonraaaa....

inşallah olur ALLAH büyüktür belli olmaz

ahh canım benim çok sağol valla...

helebi 2. gelsindee 3. ye allah kerim...
ama 3 çocuğum olsun isterim yaniii..allahım nasip ederse neden olmasın ama...ozman ben 35 olurum kuzum.iş benden geçer yaşlı olmuş olmammı???

kuzum ben 28 yaşındayım ama daha hiiç çocuğum yok. ben de en iyi ihtimalle 2. yi 31-32 gibi doğururum. bu kadar umutsuz olmaaaa.. 3 iyidir. imkanım olursa çok isterim ben...
bu sefer kaçtım...

ohoo senin 7-8 senemi geçtiii..benim 14 sene geçtiii...

ayy ben nekadar yaşlıyım sizin aranızda yaaaaa..
bi serap bi ben valla..hepiniz çıtırrr

yok ya citirlik yasta degil fizikte canim valla belki daha fazladir bilmiyorum ki hehe iste 2004 te lise bitti benim tam 8 sene olmus.

haha ay bitaneyi bulalimda ikiz yaninda dursun valla. suanda bi tane saglikli bebisim olsun baska bisi istemem ikiz olursa ekstra olurda bu ilaclarla bile benim yumurtalar gaza gelmez gibime gelio. benim gibi uyusuklar :)

kıslaaaar ben yemek yapmaya gidiyorum. iyi bakın kendinize. çok kaynatmayın haaa, okumak zor oluyo sonraaaa....

yemek dedinde aklima geldi kizlar yarin yeni evin badana boyasi icin bi kac kisi gelecek yardima yarin onlara ne hazirlayim ya yeni ev biraz uzak hemen yapayim getireyim olmaz yani bugünden bisiler yapmam lazim ama kolay olsun. yemek yerine makarna yapsam sonrada cayin yaninda sigara böregiyle kek versem nasil olur acaba bilemedim

yemeği evde yapıp oaraya götüreceksin demi....???

evet ama tasindigimdan dolayi cogu malzemeyi toplayip kutulara kaldirdim ve yeni evde hic biseyim yok yani orda yapsamm hemen dicem ama. evd yapmam lazim ama dedigim gibi kolay bisiler olursa ii olur :))
valla sigara böreği olur ama ben onu sıcak severim...

bence kek tamam..sigara böreği yerine börek yap yada poğaça falan
bi düşüneyim

aminn canım...Allah sanada bidaha yasatmasın.. hiç kimseye yasatmasın..

kuzum ben 28 yaşındayım ama daha hiiç çocuğum yok. ben de en iyi ihtimalle 2. yi 31-32 gibi doğururum. bu kadar umutsuz olmaaaa.. 3 iyidir. imkanım olursa çok isterim ben...
bu sefer kaçtım...

senin nickinin altında kızıyla kocasını cok sevıyo yazıyorya, bende cocugu varmıydı alla alla diyom kendi kendime. soramadım da sana bi türlü..

bu aradaaa bende 24 ümü doldurmadım dahaaaaaa ekimde doldurcammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…