- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.481
aminn canım...Allah sanada bidaha yasatmasın.. hiç kimseye yasatmasın..
senin nickinin altında kızıyla kocasını cok sevıyo yazıyorya, bende cocugu varmıydı alla alla diyom kendi kendime. soramadım da sana bi türlü..
bu aradaaa bende 24 ümü doldurmadım dahaaaaaaekimde doldurcammmmmmmm
kuzum ben 28 yaşındayım ama daha hiiç çocuğum yok. ben de en iyi ihtimalle 2. yi 31-32 gibi doğururum. bu kadar umutsuz olmaaaa..3 iyidir. imkanım olursa çok isterim ben...
bu sefer kaçtım...
yok ya citirlik yasta degil fizikte canim valla belki daha fazladir bilmiyorum ki hehe iste 2004 te lise bitti benim tam 8 sene olmus.
haha ay bitaneyi bulalimda ikiz yaninda dursun valla. suanda bi tane saglikli bebisim olsun baska bisi istemem ikiz olursa ekstra olurda bu ilaclarla bile benim yumurtalar gaza gelmez gibime gelio. benim gibi uyusuklar :)
ahanda bi çıtır daha....kız sen okadar güççükmüydün...aminn canım...Allah sanada bidaha yasatmasın.. hiç kimseye yasatmasın..
senin nickinin altında kızıyla kocasını cok sevıyo yazıyorya, bende cocugu varmıydı alla alla diyom kendi kendime. soramadım da sana bi türlü..
bu aradaaa bende 24 ümü doldurmadım dahaaaaaaekimde doldurcammmmmmmm
canım sen kaç yıllık evlisin???oooo kuzu sen daha küçükmüşsün yaaa. bu yaşta olup da bebeği olmayan bi ben mi varım ya aranızdaaaaah aptal kafam keşke daha erken yapsaymışım şu bebişi....
evet kızım öldü ama yine de ben onu çoooook seviyorum teyzesii. hatta baya net bi 4d resmini çerçeveyle odasına koydum girip çıkıp bakıyorum. (sıyırmışım galiba dimi!hı hıı, evet ben de farkettim sıyırmışım )
beyazııım, zeytinyağlı fasulye barbunya falan da yapabilirsin. en azından soğuk da yenebilir.:44:
oooo kuzu sen daha küçükmüşsün yaaa. bu yaşta olup da bebeği olmayan bi ben mi varım ya aranızdaaaaah aptal kafam keşke daha erken yapsaymışım şu bebişi....
evet kızım öldü ama yine de ben onu çoooook seviyorum teyzesii. hatta baya net bi 4d resmini çerçeveyle odasına koydum girip çıkıp bakıyorum. (sıyırmışım galiba dimi!hı hıı, evet ben de farkettim sıyırmışım )
beyazııım, zeytinyağlı fasulye barbunya falan da yapabilirsin. en azından soğuk da yenebilir.:44:
ben 28 yaşında kızıma hamile kalmıştım...
ee 2. 32 yaşında olursa..
3. ye 35 bulurum oda çok zorr..
Allahım nasip ederse bilemem ama..
28 yooo bence hiç geç değil canım..valla başka topiklerde 40 yaşında hatunlar bebek istiyooo onlara göreee çok baştasın sen daha...
benimkide ne teselli ama...kötünün iyisi vardır misali
ben liseden 98 mezunuyum aabboooooo ne kart karı diceniz şimdi...
he valla yaş aldı başını gidiyo...üniversiteydi, iş hayatıydı derken 27.5 ta ancak evlendim zatiiiii..
ahanda bi çıtır daha....kız sen okadar güççükmüydün...
ee maşallah erken kalkan yol alır ...
hatun evlenmişte bebek istiyo yaaaa...
Alalhım tez nasip eder inşallah..gencecik anne olursun ne güzelll
yok sekerim ya yemek yapmayim fasulye yapsam yaninda pilavsiz yemezler salata da gerek simdi yanina oo ben pratik bisiler yapim dedim. mayali pohaca yapim dedim elime yüzüme bulastirdim valla olmayacak sanirim ay su mayali hamur nasil yapiliyo biri anlatsin nolurrr beceremiyorummmm
üniversteden sonra okey dedim ben is hayatina atilmadim :))))))bende 25 im :)) fazla yok yaw aramizda gören daglar var sancak
ya sorma herseyi azcok beceriyorumda sunu beceremiyorum bi türlü kabartma tozlu yapiyorum sicak yerken iyide ertesi gün kötü oluyo mayali hamuru bi türlü tutturamiyorum vallakız dağlarmı var diyon yaaa 7 yaş varr..
ha bide siz evlenmiş bebiş istiyonuz ya..
ne güzel ya gencecik anne olcaksınız inşallah...maşallah size
ha bu arada beyazım..poğaça en basiti yavrum yaaaa..
bak ben sana tarif verem istersen
kııııız aynı annem gibi konuştun valla.ben 28 yaşında kızıma hamile kalmıştım...
ee 2. 32 yaşında olursa..
3. ye 35 bulurum oda çok zorr..
Allahım nasip ederse bilemem ama..
28 yooo bence hiç geç değil canım..valla başka topiklerde 40 yaşında hatunlar bebek istiyooo onlara göreee çok baştasın sen daha...
benimkide ne teselli ama...kötünün iyisi vardır misali
kuzum az diil 5 yıllık evliyim. üniversite bitince hemen atandım, ertesi sene evlendim. o yüzden keşke diyorum tatlım. erken evlendim ama bebek düşünmedim salak gibicanım sen kaç yıllık evlisin???
hiçte geç değil bikere
yok sekerim ya yemek yapmayim fasulye yapsam yaninda pilavsiz yemezler salata da gerek simdi yanina oo ben pratik bisiler yapim dedim. mayali pohaca yapim dedim elime yüzüme bulastirdim valla olmayacak sanirim ay su mayali hamur nasil yapiliyo biri anlatsin nolurrr beceremiyorummmm
kııııız aynı annem gibi konuştun valla.o da insanlar 50sinde doğuruyor sen de doğurursun diyo inşallah ben de 28 yaşımda hamile kalırıııım tatlım..
kuzum az diil 5 yıllık evliyim. üniversite bitince hemen atandım, ertesi sene evlendim. o yüzden keşke diyorum tatlım. erken evlendim ama bebek düşünmedim salak gibi
ah be kuzu ben de mayalıyı pek beceremem vallakolay gelsin sana bakalım...
ya sorma herseyi azcok beceriyorumda sunu beceremiyorum bi türlü kabartma tozlu yapiyorum sicak yerken iyide ertesi gün kötü oluyo mayali hamuru bi türlü tutturamiyorum valla
ben evlendikten sonra ögrendim canim yemek yapmasini bekarken makarnadan baska yemek yapamazdim. sen bi ver su tarifi ben bi tane denedim ama hamur kabarmicak gibime gelio.
kabarmicak galiba ya yeniden denicen dedigin yare baktim ordan denicem bida bunuda yapim esim yesin :)))) ya ne güzel sigara böregi yapcaktim en kolayindan :))nettin kuzum yaaaa.kabardımı senin hamurrr????
hamuramı bulandın kızzzz....
ha bu arada hamur her halukarda kabarır...
kabarmazsa ya mayayı az koyuyorsundur yada soğuk yerde bekletiyosundur...
normla şartlarda ılık bir yerde er yada geç kabarırı canım
inşallah bu sene hamiş kalırsın sende canım.
tabi geç değil...
tanıdığım biri var 43 yaşında doğurmuş valla gerçi kazara olmuş ama..demekki olabiliyo kuzum....
kızlaaar öpüyorum. sonra görüşürüzyalan dünya başlayacak birazdann. onu izliciim.
sana da kolay gelsin beyazım. gelince bakarız poğaçaların tadına muberryle
oooo kuzu sen daha küçükmüşsün yaaa. bu yaşta olup da bebeği olmayan bi ben mi varım ya aranızdaaaaah aptal kafam keşke daha erken yapsaymışım şu bebişi....
ahanda bi çıtır daha....kız sen okadar güççükmüydün...
ee maşallah erken kalkan yol alır ...
hatun evlenmişte bebek istiyo yaaaa...
Alalhım tez nasip eder inşallah..gencecik anne olursun ne güzelll
yapta gönder sekerimmm bi hamur daha yapcam yetmez bu hem olmadi azcik kabardi cok kabarmadi bi hamur daha yapcam.estg. canım ne sıyırmasııııı :)) bende oglusumun ultrason resimlerini saklıyorumm. bakıp bakıp iç geciriyorumm. askım karnımda olsaydı 6 aylık olucaktı şimdi. ne diyelim nasip kısmett...
Allah bidaha yasatmasınn hiç kimseyeee..
heee guccuk topiğin en küçüğü ben miyim yaa merak ettim :)) sormaa yaa 20 yasında evlendim. 3 yıldırda cocuk yapmaya calsııyorum. eger ilk korunmayısımda cocugum olsaymıs 2,5 yasında olucaktıne gencc anne olurdum dimi ahh ahh kısmett işte...
bu arada güzel dileklerin içinde canı gonulden amin diorumm. cok tsk ederim...
beyazımmmm yaaa neee oldu pogacalar ?? benimde aklıma getirdiniz yarın yaparım belkim....
maalesef bnde 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorumİnşallah tüm isteyenler anne olsun ve Rabbim bu acıyı yaşatmasın kimseye
yapta gönder sekerimmm bi hamur daha yapcam yetmez bu hem olmadi azcik kabardi cok kabarmadi bi hamur daha yapcam.
kabarmicak galiba ya yeniden denicen dedigin yare baktim ordan denicem bida bunuda yapim esim yesin :)))) ya ne güzel sigara böregi yapcaktim en kolayindan :))
inşallah tatlım...
ya acaba biz yaş mayayı mı kullanamıyoruz? yoksa mayamız bayat falan mı oluyo? senin gönderdiğin linki okudum da o yüzden takıldı aklıma.
bir de hakikaten vıcık vıcık yoğurduğun zaman daha çok kabarıyo. son 1-2 seferdir öyle yapıyorum ben de..
beyaz da hamur başı bekliyor galiba
hmmmmmm kız canım çekti haaa.şöle sıcak sıcakkızlaaar öpüyorum. sonra görüşürüzyalan dünya başlayacak birazdann. onu izliciim.
sana da kolay gelsin beyazım. gelince bakarız poğaçaların tadına muberryle
estg. canım ne sıyırmasııııı :)) bende oglusumun ultrason resimlerini saklıyorumm. bakıp bakıp iç geciriyorumm. askım karnımda olsaydı 6 aylık olucaktı şimdi. ne diyelim nasip kısmett...
Allah bidaha yasatmasınn hiç kimseyeee..
heee guccuk topiğin en küçüğü ben miyim yaa merak ettim :)) sormaa yaa 20 yasında evlendim. 3 yıldırda cocuk yapmaya calsııyorum. eger ilk korunmayısımda cocugum olsaymıs 2,5 yasında olucaktıne gencc anne olurdum dimi ahh ahh kısmett işte...
bu arada güzel dileklerin içinde canı gonulden amin diorumm. cok tsk ederim...
beyazımmmm yaaa neee oldu pogacalar ?? benimde aklıma getirdiniz yarın yaparım belkim....
...yapta gönder sekerimmm bi hamur daha yapcam yetmez bu hem olmadi azcik kabardi cok kabarmadi bi hamur daha yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?