bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

oooo kuzu sen daha küçükmüşsün yaaa. bu yaşta olup da bebeği olmayan bi ben mi varım ya aranızdaaaa ah aptal kafam keşke daha erken yapsaymışım şu bebişi....
evet kızım öldü ama yine de ben onu çoooook seviyorum teyzesii. hatta baya net bi 4d resmini çerçeveyle odasına koydum girip çıkıp bakıyorum. (sıyırmışım galiba dimi!hı hıı, evet ben de farkettim sıyırmışım)

beyazııım, zeytinyağlı fasulye barbunya falan da yapabilirsin. en azından soğuk da yenebilir.:44:

kuzum ben 28 yaşındayım ama daha hiiç çocuğum yok. ben de en iyi ihtimalle 2. yi 31-32 gibi doğururum. bu kadar umutsuz olmaaaa.. 3 iyidir. imkanım olursa çok isterim ben...
bu sefer kaçtım...

ben 28 yaşında kızıma hamile kalmıştım...
ee 2. 32 yaşında olursa..
3. ye 35 bulurum oda çok zorr..
Allahım nasip ederse bilemem ama..

28 yooo bence hiç geç değil canım..valla başka topiklerde 40 yaşında hatunlar bebek istiyooo onlara göreee çok baştasın sen daha...
benimkide ne teselli ama...kötünün iyisi vardır misali

ben liseden 98 mezunuyum aabboooooo ne kart karı diceniz şimdi...
he valla yaş aldı başını gidiyo...üniversiteydi, iş hayatıydı derken 27.5 ta ancak evlendim zatiiiii..

ahanda bi çıtır daha....kız sen okadar güççükmüydün...
ee maşallah erken kalkan yol alır ...
hatun evlenmişte bebek istiyo yaaaa...
Alalhım tez nasip eder inşallah..gencecik anne olursun ne güzelll

canım sen kaç yıllık evlisin???

hiçte geç değil bikere

yok sekerim ya yemek yapmayim fasulye yapsam yaninda pilavsiz yemezler salata da gerek simdi yanina oo ben pratik bisiler yapim dedim. mayali pohaca yapim dedim elime yüzüme bulastirdim valla olmayacak sanirim ay su mayali hamur nasil yapiliyo biri anlatsin nolurrr beceremiyorummmm

üniversteden sonra okey dedim ben is hayatina atilmadim :))))))bende 25 im :)) fazla yok yaw aramizda gören daglar var sancak

kız dağlarmı var diyon yaaa 7 yaş varr..
ha bide siz evlenmiş bebiş istiyonuz ya..

ne güzel ya gencecik anne olcaksınız inşallah...maşallah size

ha bu arada beyazım..poğaça en basiti yavrum yaaaa..
bak ben sana tarif verem istersen

ya sorma herseyi azcok beceriyorumda sunu beceremiyorum bi türlü kabartma tozlu yapiyorum sicak yerken iyide ertesi gün kötü oluyo mayali hamuru bi türlü tutturamiyorum valla
ben evlendikten sonra ögrendim canim yemek yapmasini bekarken makarnadan baska yemek yapamazdim. sen bi ver su tarifi ben bi tane denedim ama hamur kabarmicak gibime gelio.

kııııız aynı annem gibi konuştun valla. o da insanlar 50sinde doğuruyor sen de doğurursun diyo inşallah ben de 28 yaşımda hamile kalırıııım tatlım..
canım sen kaç yıllık evlisin???
hiçte geç değil bikere
kuzum az diil 5 yıllık evliyim. üniversite bitince hemen atandım, ertesi sene evlendim. o yüzden keşke diyorum tatlım. erken evlendim ama bebek düşünmedim salak gibi

ah be kuzu ben de mayalıyı pek beceremem valla kolay gelsin sana bakalım...

inşallah bu sene hamiş kalırsın sende canım.
tabi geç değil...
tanıdığım biri var 43 yaşında doğurmuş valla gerçi kazara olmuş ama..demekki olabiliyo kuzum....

nettin kuzum yaaaa.kabardımı senin hamurrr????

hamuramı bulandın kızzzz....

ha bu arada hamur her halukarda kabarır...

kabarmazsa ya mayayı az koyuyorsundur yada soğuk yerde bekletiyosundur...

normla şartlarda ılık bir yerde er yada geç kabarırı canım

Son düzenleme:

kabarmicak galiba ya yeniden denicen dedigin yare baktim ordan denicem bida bunuda yapim esim yesin :)))) ya ne güzel sigara böregi yapcaktim en kolayindan :))

inşallah bu sene hamiş kalırsın sende canım.
tabi geç değil...
tanıdığım biri var 43 yaşında doğurmuş valla gerçi kazara olmuş ama..demekki olabiliyo kuzum....

inşallah tatlım...
ya acaba biz yaş mayayı mı kullanamıyoruz? yoksa mayamız bayat falan mı oluyo? senin gönderdiğin linki okudum da o yüzden takıldı aklıma.
bir de hakikaten vıcık vıcık yoğurduğun zaman daha çok kabarıyo. son 1-2 seferdir öyle yapıyorum ben de..
beyaz da hamur başı bekliyor galiba

kızlaaar öpüyorum. sonra görüşürüz yalan dünya başlayacak birazdann. onu izliciim.
sana da kolay gelsin beyazım. gelince bakarız poğaçaların tadına muberryle

estg. canım ne sıyırmasııııı :)) bende oglusumun ultrason resimlerini saklıyorumm. bakıp bakıp iç geciriyorumm. askım karnımda olsaydı 6 aylık olucaktı şimdi. ne diyelim nasip kısmett...
Allah bidaha yasatmasınn hiç kimseyeee..

ahanda bi çıtır daha....kız sen okadar güççükmüydün...
ee maşallah erken kalkan yol alır ...
hatun evlenmişte bebek istiyo yaaaa...
Alalhım tez nasip eder inşallah..gencecik anne olursun ne güzelll

heee guccuk topiğin en küçüğü ben miyim yaa merak ettim :)) sormaa yaa 20 yasında evlendim. 3 yıldırda cocuk yapmaya calsııyorum. eger ilk korunmayısımda cocugum olsaymıs 2,5 yasında olucaktı ne gencc anne olurdum dimi ahh ahh kısmett işte...

bu arada güzel dileklerin içinde canı gonulden amin diorumm. cok tsk ederim...

beyazımmmm yaaa neee oldu pogacalar ?? benimde aklıma getirdiniz yarın yaparım belkim....

maalesef bnde 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum İnşallah tüm isteyenler anne olsun ve Rabbim bu acıyı yaşatmasın kimseye

yapta gönder sekerimmm bi hamur daha yapcam yetmez bu hem olmadi azcik kabardi cok kabarmadi bi hamur daha yapcam.

maalesef bnde 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum İnşallah tüm isteyenler anne olsun ve Rabbim bu acıyı yaşatmasın kimseye

amin tatlım gecmıs olsun. biran once saglıkla hamile kalmanı diliyorum. korunma süren ne kadar ?

yapta gönder sekerimmm bi hamur daha yapcam yetmez bu hem olmadi azcik kabardi cok kabarmadi bi hamur daha yapcam.

canım neler katıyorsun hamura ?? anlat bakim bii.. belkimm yardımcııı olurumm. pamuk pamuk pogacaların olurr :))

kabarmicak galiba ya yeniden denicen dedigin yare baktim ordan denicem bida bunuda yapim esim yesin :)))) ya ne güzel sigara böregi yapcaktim en kolayindan :))

kız deme öle üzülürüm bak..nede olsa ben çeldim aklını..fikir benden çıktıı

hamur katı olmamalı bu kesin..daha cıvık hamır daha iyi kabarıe puf puf olur poğaçalar....
ben genelde sorun yaşamıyorum..göz kararı yapıyorum bide..bazen süt bazen yoğurt ne varsa evde sonuç güzel oluyor....

beyaz hamura yapıştı kladııı

kızlaaar öpüyorum. sonra görüşürüz yalan dünya başlayacak birazdann. onu izliciim.
sana da kolay gelsin beyazım. gelince bakarız poğaçaların tadına muberryle
hmmmmmm kız canım çekti haaa.şöle sıcak sıcak

valla yarın topik olarak poğaça yapçaz bu gidişe hepimizin canı çektiii...

anam ben rejimdeyim yaaaaaa

...

mayayı biraz fazla koy canım..sütünde ılık olsun mümkünse daha hızlı kabarır....
ayrıca deneyimlerime dayanarak şunu söyleyeyim

kuru mayada geç kabarıyo hamur daha uzun beklemek gereklii..
yaş amaya daha hızlı kabartıyorrr..
beyaz poğaçayı yap fotolarını koy bakçemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…