- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.501
bu sefer olcak sanirim yumusacik oldu ikinci hamur kabarmalari icin kenara koydum simdi ilk hamuru yapim onuda esim yesin napimamin tatlım gecmıs olsun. biran once saglıkla hamile kalmanı diliyorum. korunma süren ne kadar ?
canım neler katıyorsun hamura ?? anlat bakim bii.. belkimm yardımcııı olurumm. pamuk pamuk pogacaların olurr :))
yapim cekcem canim fotoyu haha bi bakin bakayim nasil olmus. simdi gidim ilk hamuru yapmaya baslim görüsürüzz...
mayayı biraz fazla koy canım..sütünde ılık olsun mümkünse daha hızlı kabarır....
ayrıca deneyimlerime dayanarak şunu söyleyeyim
kuru mayada geç kabarıyo hamur daha uzun beklemek gereklii..
yaş amaya daha hızlı kabartıyorrr..
beyaz poğaçayı yap fotolarını koy bakçemmm
bu sefer olcak sanirim yumusacik oldu ikinci hamur kabarmalari icin kenara koydum simdi ilk hamuru yapim onuda esim yesin napim
yapim cekcem canim fotoyu haha bi bakin bakayim nasil olmus. simdi gidim ilk hamuru yapmaya baslim görüsürüzz
hadi kolay gelsin beyazımmm..
kız eşinin suçu ne ilk olanları ona yedircen
hadi inşallah 2. seferdekiler tutacak....dediğim sitedeki tarifmi???*
o siteyi sürekli takip ediyorum ben hem güzel tarifler var hem dini anlamda güzel şeyler
bişi değil canım...evet o dedigin siteden yaptim bekliyorum kabarmasi kabario sankim :)) ilk hamuru yaptim onlar pisio. ay eccük sekilleri kaydi ama napim hehe. öff amma dagittim ortaligi.
tesekkür ederim site icin bi ara iyice inlecicem canim benimde dikkatimi cekti
bişi değil canım...
hadi bakalım bu sefer olcek inşallah....
ya arkadaslar son bi soru ne kadar beklemem lazim mayasi iice olmasi icin baya kabarmis ama arkadas 2 saat bekle dedi cok geldi bana o süre bi saati gecti ama
amin canım inşallah rabbim kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten...maalesef bnde 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorumİnşallah tüm isteyenler anne olsun ve Rabbim bu acıyı yaşatmasın kimseye
canım kuru mayaysa eğer geç kabarıyor hamur...
1.5 -2 saati bulur....
sen bi bak ilk yoğurduğun halin 2 katı büyüklüğe ulaşşın hamur...sonra şekil ver tepsiye diz..tepside de beklicek zaten unutmaaa..en az yarım saat falan
sonra fırına okk??
yas maya canim dedigin gibi iki kat oldu sonra bi tepsi yaptim beklio simdi zaten ilk yaptigim hamurun ikinci tepsisi firinda onu beklio. tesklerr
oooo kuzu sen daha küçükmüşsün yaaa. bu yaşta olup da bebeği olmayan bi ben mi varım ya aranızdaaaaah aptal kafam keşke daha erken yapsaymışım şu bebişi....
evet kızım öldü ama yine de ben onu çoooook seviyorum teyzesii. hatta baya net bi 4d resmini çerçeveyle odasına koydum girip çıkıp bakıyorum. (sıyırmışım galiba dimi!hı hıı, evet ben de farkettim sıyırmışım )
beyazııım, zeytinyağlı fasulye barbunya falan da yapabilirsin. en azından soğuk da yenebilir.:44:
canım geçmiş olsun. allahım inşallah en kısa sürede kucaklarımızı doldursun...maalesef bnde 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorumİnşallah tüm isteyenler anne olsun ve Rabbim bu acıyı yaşatmasın kimseye
ne biliyim kuzu ya çerçeveyi insanlar görünce deli gibi bakıyorlar da bana.. ben de sesimi çıkarmıyorum kimseye.. benim kızım da yaşasaydı 2.5 aylık olacaktı teyzesiii. amin menbetacım yaşamayalım bi daha hiçbirimiz aynı acıları...estg. canım ne sıyırmasııııı :)) bende oglusumun ultrason resimlerini saklıyorumm. bakıp bakıp iç geciriyorumm. askım karnımda olsaydı 6 aylık olucaktı şimdi. ne diyelim nasip kısmett...
Allah bidaha yasatmasınn hiç kimseyeee..
beyaz hamura mı yapıştı.hahahaaaakız deme öle üzülürüm bak..nede olsa ben çeldim aklını..fikir benden çıktıı
hamur katı olmamalı bu kesin..daha cıvık hamır daha iyi kabarıe puf puf olur poğaçalar....
ben genelde sorun yaşamıyorum..göz kararı yapıyorum bide..bazen süt bazen yoğurt ne varsa evde sonuç güzel oluyor....
beyaz hamura yapıştı kladıııhmmmmmm kız canım çekti haaa.şöle sıcak sıcak valla yarın topik olarak poğaça yapçaz bu gidişe hepimizin canı çektiii...anam ben rejimdeyim yaaaaaa
anam yelizim benim ruhum ölmüüüş beee!! ama senin ruh yaşın 17 olduğundan evet çıtır diyebiliriz sanaa bebeeemkızzzzzzzzz bende 28 yaşımdayım yaşlı diilizki asıl biz çıtırızDDDDDD
taam hacı yaaaa kızmayın, yaş 28 de galiba ben ruhen yaşlı hissediyorum... yoksa hepiniz çıtırsınız bacılaaaarrrselam kızlar, nasılsınız? bacılar evimi mok götürüyor kışlıkları serdim yere aynen duruyolar 2 gündür, dün okul gezisi vardı şehitlikleri gezdik 160 öğrenci ile perişan olduk..şimdide hala dinlenmiş sayılmam..yardıma gelin yaaa bacınıza.. bu arada ben 81 liyim31 e girecem aralıkta,en büyük kim miş ? tobeguk kaç yaşındasın hacı
gızlar gızlar gelemmiii yanagızdan öpemmi dicem ama kimbilir kaçıncı uykunuzdasınız hepiniz :))
bugün hiç gelemedim zira aşırı yogundu bugün hamile bi arkadaşımla hastaneye gittik bebegi gördüm ultrasonra 20 günü falan var dogumuna bebek uyuyodu allahım çok güzelll yaaa şahane o yumuk yanaklar dudaklar allahım hepimize nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
daha sonra eve geldim hemen hazırlandım bi güzel cemin amcasının oglunun sünneti vardı oraya gittik tam içeri girdik arkadaşlar aradı size gelcektik die bizde erken çıkıcaktık zaten onlar aldılar bizi ordan bize geçtik takıldık demlendik acık şimcik gittilerDDD
güzel ve eglenceli bi gündü çok şükür allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah fazla foto çekinmedim ama saçlarımı az çok görmeniz için koyuyorum fotoyu :) bu arada kesin küt kestirmeye karar verdim ben bakalım nasıl olucak
yanımdakide kaynanam :)
tipim kaymış azcuk idare ediverin garü
selam kızlar, nasılsınız? bacılar evimi mok götürüyor kışlıkları serdim yere aynen duruyolar 2 gündür, dün okul gezisi vardı şehitlikleri gezdik 160 öğrenci ile perişan olduk..şimdide hala dinlenmiş sayılmam..yardıma gelin yaaa bacınıza.. bu arada ben 81 liyim31 e girecem aralıkta,en büyük kim miş ? tobeguk kaç yaşındasın hacı
beyaz hamura mı yapıştı.hahahaaaagüldürdün kız beni. valla benim de sabah sabah canım çekti. ama ben pek beceremiyorum ya siz yaparsanız bi tanecik de bana gönderin. ben de çayınızı yaparım. olmaz mı????
ya şaka maka bi yana 1 haftadır sanırım depresyona girdim. hiiiiç bi şey yapmıyorum. sadece sizinle yazışıyorum. kocamla bile konuşmuyorum. ha bi de yemek yiyoruuumyiyorum şişiyorum yazışıyorum, yiyorum şişiyorum yazışıyorum ay gene negatif enerji salmaya başladım galiba...
taam hacı yaaaa kızmayın, yaş 28 de galiba ben ruhen yaşlı hissediyorum... yoksa hepiniz çıtırsınız bacılaaaarrrDDD
valal beyaz akşam 3-4 tepsi hamur yaptıııı
bizede az yolayıversin...
benimde canım çekti aslında ama rejim meselesi var..ben yaptımı sıcak sıcak 3-4 götürürüm valla en iyisi yapmamak....
sen çayı yap beyazda poğaçaları kapıp gelsin
kız gene ne negatifliği....olmaz öle şey çık ordan bakayım... pozitif olcen poztifff huuuu
şekerler napıyosunuz hepinize huzurlu mutlu haftasonları diliyorum şu tabloyu kopyalıyımda kaybolmasın
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat
menbeta bat
yelizcem bat
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
canım geçmiş olsun. allahım inşallah en kısa sürede kucaklarımızı doldursun...
ne biliyim kuzu ya çerçeveyi insanlar görünce deli gibi bakıyorlar da bana.. ben de sesimi çıkarmıyorum kimseye.. benim kızım da yaşasaydı 2.5 aylık olacaktı teyzesiii. amin menbetacım yaşamayalım bi daha hiçbirimiz aynı acıları...
beyaz hamura mı yapıştı.hahahaaaagüldürdün kız beni. valla benim de sabah sabah canım çekti. ama ben pek beceremiyorum ya siz yaparsanız bi tanecik de bana gönderin. ben de çayınızı yaparım. olmaz mı????
anam yelizim benim ruhum ölmüüüş beee!! ama senin ruh yaşın 17 olduğundan evet çıtır diyebiliriz sanaa bebeeem
ya şaka maka bi yana 1 haftadır sanırım depresyona girdim. hiiiiç bi şey yapmıyorum. sadece sizinle yazışıyorum. kocamla bile konuşmuyorum. ha bi de yemek yiyoruuumyiyorum şişiyorum yazışıyorum, yiyorum şişiyorum yazışıyorum ay gene negatif enerji salmaya başladım galiba...
taam hacı yaaaa kızmayın, yaş 28 de galiba ben ruhen yaşlı hissediyorum... yoksa hepiniz çıtırsınız bacılaaaarrrDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?