- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.521
şekerler napıyosunuz hepinize huzurlu mutlu haftasonları diliyorum şu tabloyu kopyalıyımda kaybolmasın
beyaz_35 bat 28 HAZİRAN
blackangel_1980 bat
mulbery bat 20 temmuz
menbeta bat
yelizcem bat
tobeguk bat 03 HAZİRAN
melekbebe bat 05-TEMMUZ
sagol tatlımmm evet kapı gibidir :)))))ooo hatun hep gezmelerde yahuuuu...
saçlar yakışmış canım güle güle kullan
gaynananda kapı gibi maşallah...arkasına saklanmışşısn seni senii
valla benim evde farksız bacııı....
süpürüp sildim işte ordan burdan..dinleneyim dedim pc başına geçtim....
ama geleyim yardıma istersen sonrada benim eve el atçaz ama
kız sendemi aralıkbenden tam 1 yaş küçüksün...
maşallah çıtırız biz çıtır....
serapla ben en büyük hacıııı yaaaa
datttlummmmmmmm bennnnn saclarını daha kısaaa kestırdın sanmıstımmm:26::26: boyleede yakısmıss. ama gene uzun gene uzunbana terrrrssss bennnnimküü cok kısaa olmusss sana göreee
datttlummmmmmmm bennnnn saclarını daha kısaaa kestırdın sanmıstımmm:26::26: boyleede yakısmıss. ama gene uzun gene uzunbana terrrrssss bennnnimküü cok kısaa olmusss sana göreee
yok anacumm nerde bende o yürekDDD
ama kesin karar verildüüü bob model olacak 2-3- güne kadrrDDDDDDDDDDd
yok anacumm nerde bende o yürekDDD
ama kesin karar verildüüü bob model olacak 2-3- güne kadrrDDDDDDDDDDd
anamm geri geri okuyamadım valla bugünn nasılsınız tatlişlerrr başım ağrıo birazz hiçbirsey yapasım yokk valla bugünn bir tembellij uyuşuklukiyimisinizz kuzularrrrr
geçmiş olsun şekerimm yardıma ihtiyaç varsa geliriz yemek bulaşık temizlik her iş gelir elimizden :)
ayyyy canım benim Allah razı olsun ona ne şüpheevalla oturdum kaldımm h,içbir sey yapmadım bugünn bide çok sıcakkk :) miskinim miskinnnn [/QU
bazen insanın bişey yapası gelmiyo boşver devril yat bugünde bişey yapmayıver
he valla iyi kaynatmışlar. sabah sabah oku oku anca bitti..
melekcim yolladığın linke baktım şekerim ben. sanırım 5 nolu kısım bizi ilgilendiriyor galiba.ben de dün ender saraçın yazısında okumuştum kabak çorbasının ya da haşlamasının zayıflattığını.
hoşgeldin canım. pozitifliğine hayran kaldım. inşallah allah en kısa sürede kucaklarımız doldurur))
amin menbetacım, tekrar geçmiş olsun. sen doğum mu yapmıştın, yoksa kürtaj mı olmuştun? umarım sorarak seni üzmüyorumdur. merak ettim de..
canım senin bebiş kaç haftalıktı? yaaaa kıslar böyle sordum ikinize de ama umarım üzmüyorumdur sizi
he valla iyi kaynatmışlar. sabah sabah oku oku anca bitti..
melekcim yolladığın linke baktım şekerim ben. sanırım 5 nolu kısım bizi ilgilendiriyor galiba.ben de dün ender saraçın yazısında okumuştum kabak çorbasının ya da haşlamasının zayıflattığını.
valla zaten uykuluydum iyice uyukladım okurken :)) evet hem zayıflatıyomuş hemde doğurganlığı arttırıyomuş yarış esnasında yemek lazım şu kabağımalum yorucu bi süreç içindeyiz
heyecanla beklicem sonuçları
deemek kabak dogurganligi arttiriyormus.ben gecen ay cok yemistim neredeyse hamis kalicaktim .neyse biraz daha arttirayim bu sefer olur ozaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?