bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

demekkk düzeltmenin sebebi menbeta kızzzz benımkıde 29 hazıraaann ikidir diyooom heee yazsanaa

sagol tatlımmm evet kapı gibidir :)))))
saçlarımda çok belli degil burda ama zaten çok kısa süre sonra bob model kestircem kesin yanü :))))))

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat 29 haziran

yelizcem bat

tobeguk bat 03 haziran

melekbebe bat 05-TEMMUZ
valla görmedim canım tamam yazdım

yok anacumm nerde bende o yürek DDD
ama kesin karar verildüüü bob model olacak 2-3- güne kadrr DDDDDDDDDDd

bobb ne yahuu dedim baktım netteeen. eveeetttt omuzlarda duran seklıyleee ben yaptırabilirdim.. tühh daha once aklıma neden gelmediki bu sacım o sekle anca eylülde girerrr.. uzaması lazımmm..

anamm geri geri okuyamadım valla bugünn nasılsınız tatlişlerrr başım ağrıo birazz hiçbirsey yapasım yokk valla bugünn bir tembellij uyuşukluk iyimisinizz kuzularrrrr

valla zaten uykuluydum iyice uyukladım okurken :)) evet hem zayıflatıyomuş hemde doğurganlığı arttırıyomuş yarış esnasında yemek lazım şu kabağı malum yorucu bi süreç içindeyiz
heyecanla beklicem sonuçları[/QUOTE]

deemek kabak dogurganligi arttiriyormus.ben gecen ay cok yemistim neredeyse hamis kalicaktim .neyse biraz daha arttirayim bu sefer olur ozaman :))

hosbuldum canim.kusura bakma dun cok yogun oldugumda hic giremedim .tesekkurler canm amin insallah en kisa zamanda nasip eder :)

deemek kabak dogurganligi arttiriyormus.ben gecen ay cok yemistim neredeyse hamis kalicaktim .neyse biraz daha arttirayim bu sefer olur ozaman :))[/QUOTE]

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın-kalırız canım bebek özlemimiz birgün biter inşallah Allah büyüktür....

blackangelımmmmmmmmmm gecmıss olsunn bendede vardı bugun bas agrısııı neden oloooo yaaa?? halen var gecmeedııı. coook rahatsız edicciiii...

nööööfff kimsede yokk bu aksamm. haftasonuyaa gezmelerdesiniz dimiii sizi gidi siziiii ...

Son düzenleme:
bacılar bi ton çamaşır yıkadım bugün astım , kışlıklar kalktı sonunda giymediklerimiz ayıklandı...temizlik oldu yaa ohh ama banada olan oldu..
siz ne yapıyonuz bakalım? kahve içtim uykum kaçtı bakayım dedim kimsecikler yok

beyaz_35 bat 28 HAZİRAN

blackangel_1980 bat

mulbery bat 20 temmuz

menbeta bat ?

yelizcem bat ?

tobeguk bat 03 HAZİRAN

melekbebe bat 05-TEMMUZ

renkliatlas bat 1 TEMMUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…