- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.721
evett canımm yaa bendee düşündümm o ihtimali amaaa nasıl yapılırr buuuuuuu.. ayyy Allah ıslah etsınn onlarıı...
kızlarrr ben hasta mı olucam yaa? durup durup terliyomm. sonra üşüyooom.. şimcikk sırtım suu gibi olmuss.. korkuyoom yaa hastaa olmayım ben sakınnn... şimdide titriyom sankimm..
evett canımm yaa bendee düşündümm o ihtimali amaaa nasıl yapılırr buuuuuuu.. ayyy Allah ıslah etsınn onlarıı...
kızlarrr ben hasta mı olucam yaa? durup durup terliyomm. sonra üşüyooom.. şimcikk sırtım suu gibi olmuss.. korkuyoom yaa hastaa olmayım ben sakınnn... şimdide titriyom sankimm..
ohaaa koca bebek yaa nasıl kan pıhtısı olsun sanki 3-4 aylık düşükmü buuu...
ha yerlerde kan falan varsa bişi diyemem tabi....
ama şimdi okudum göbeği kesilmiş ve bağlanmış haldeymiş hastaneye gittiğinde...polisler kesmişte olabilir yazıyo..eğer polis kesmemişşe önceden doğdu dimektir...
Allahım akıl fikir versin...böyleleri nasıl kolay doğuruyo yaaaa..
bizim anamız ağlıyo valla..bizde böyle şıp diye doğursak yaaa..
hem kız 16 yaşında haaaaa....ben 31
geçmiş olsun canım..hasta oluyor gibisin aman dikkat et..bu ay çalışmalar var....
adetin bitti demi???*
bu arada benimde burnum akmaya başaldı boğazım batıyooo..sanırım ben hasta oldum bile
anaaamm sendeeee dikkat et kendineeee.. Gecmıs olsunn..
Benım calısmalar 2 dir basladıııBakalım hayırlısı... Yaa havalar bi sıcak bi soguk gitti. Bidee halılarımı yıkıyorum felannn ondan mı üşüttüm acabaa ama ama sıcak suyla yukadım halılarımıı.. Ayyy üstümm örtükk yatamm bari bu aksamm..
Ben cıkayımm bariii. Yataaammm.. Haydee iyi gecelerr kızlarrrrrrr.. Ayy korkuyoom annemde yook kim bakar bana hastaa olursaam.. Hasta olmanın psikolojisi bilemmm kötüüüüüüü
belkide canım ama kan vardı baya gösterdiler çünkü polislerde bebegin başında bişiler yapıyolardı ama tabi net degil görünmüo çok.
geçmiş olsun canım hataymışınnn
BU ARADA BEN HASTALANDIM ŞÜKÜRRR
anaaamm sendeeee dikkat et kendineeee.. gecmıs olsunn..
benım calısmalar 2 dir basladıııbakalım hayırlısı... yaa havalar bi sıcak bi soguk gitti. bidee halılarımı yıkıyorum felannn ondan mı üşüttüm acabaa ama ama sıcak suyla yukadım halılarımıı.. ayyy üstümm örtükk yatamm bari bu aksamm..
ben cıkayımm bariii. yataaammm.. haydee iyi gecelerr kızlarrrrrrr.. ayy korkuyoom annemde yook kim bakar bana hastaa olursaam.. hasta olmanın psikolojisi bilemmm kötüüüüüüü
çok sağol canım..umarım çabuk geçer hastalık yaa.havaalar bi sıcak bi soğuk olacağı buuu...
gözün aydın canım..kırmızılar gelmiş...inşallah bundan sonrada sorunsuz devam eder....bebişle birlikte sona erer...
sen şimdi bu ayda korunmazsın
çok sağol canım...
oo çalışmalar başlamış hadi hayırlısı devam devam..gelecek bebiş inşallah...
kendine çok dikkat et kuzum..hastalık zor...git yat..
hayırlı geceler..bende kaçıyorum artıkk
hosgeldinnnnnn
evet canım biranda dogurdu.. dikkatli bkatıgımda biraz zor yürüdüğünü gordüm amaa halen anlamıs değilim, göbek bagı felan nasıl koptu ne oldu anlaamdım :26::26:
ben bugün haberlerde de gördüm önceden dogurmus bebegi saklayarak bi yere birakmaya götürüyolarmis o anda bebek düsüyo. haberlerde böyle acikladi acikcasi banada bu mantikli geldi bence öyle hemen pat diye düsmez ic camasirida mi yok.
valla canım ben bi haberde izledim sadece ondada böle bişi dememişlerdi yerde kanlarıda görünce heralde orda dogurmuştur dedim.
aman naıl dogurduysa dogurduda pat diye yere atabiliolar sonuçta....
ben bugün haberlerde de gördüm önceden dogurmus bebegi saklayarak bi yere birakmaya götürüyolarmis o anda bebek düsüyo. haberlerde böyle acikladi acikcasi banada bu mantikli geldi bence öyle hemen pat diye düsmez ic camasirida mi yok.
he yani kızın çamaşırıdamı yok
valla bebeğe yazık..yerlere atıldı yazık....
vicdansız bunlar yaa....
Allahım kimseyi böyle bir durumla sınav etmesin inşallah...
bebek sahibi olmak için varını yoğunu harcayan insanlar var diğer yanda....
ayyy ayyyy ayyy valla geri geri okuyım dedimm bu neyaww içim kavrulduuu yaaa Allahım sen büyüksünn bunlar insan degil yaaa başka bişeyyy Allahım sen büyüksünnnn sen onu dokuz ay karnında taşıdınnn daa hiçmi bir bağ olmadı arandaa beee vicdansız kadınn nasıl yerlere atarsınn oyyy Allahımmm senn böylee insanlardan uzak tut bizi yarabii...günahsızz yavrummm benim yaaa
Allah onlari bildigi gibi yapsin bu dünya rahat olsalar dahi öbür dünyada muhakkak Allah o kücük bebegin hakkini alacaktir.
kızlarr bennn cok durgun yorgunnnnnumm neden boyle oldumm. heppp havalardan. bi iyi bi kötüüü.. hastalıkda aksam vardı gecttıısadece basagrımm var dün aksamdan beri hemde.. bi türlü gecmedi anacımmm .. benım ilac alma huyumda yokturr agrıyla oturuyom kalkıyooommm...
MULBERRYİM MENBETAM GEÇMİŞ OLSUNN DİKKAT EDİN KENDİNİZEEE AMANN AMANNN ÇOKK SALGINN BENDEE ÇOK ŞİDDETLİ OLMADAN ATLATTIM Allahım şifa versinnn....
gecmis olsun canim dikkat edin kendinize havalar cok degisken bi öyle bi böyle.Allah razı olsun canım....inşallah bende hafifi bi şekilde atlatırm..
akşam ilaç aldım ben dağada üstelemesin diye..bugünde 1 tane alıcam geçer inşallah..allahıma çok şükür akşama göre çok iyiym yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?