bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

geçmiş olsun canım..hasta oluyor gibisin aman dikkat et..bu ay çalışmalar var....

adetin bitti demi???*

bu arada benimde burnum akmaya başaldı boğazım batıyooo..sanırım ben hasta oldum bile

ayy canım limon falan ye baya iyi gelio

belkide canım ama kan vardı baya gösterdiler çünkü polislerde bebegin başında bişiler yapıyolardı ama tabi net degil görünmüo çok.

geçmiş olsun canım hataymışınnn

BU ARADA BEN HASTALANDIM ŞÜKÜRRR

geçmiş olsun canım..hasta oluyor gibisin aman dikkat et..bu ay çalışmalar var....

adetin bitti demi???*

bu arada benimde burnum akmaya başaldı boğazım batıyooo..sanırım ben hasta oldum bile

anaaamm sendeeee dikkat et kendineeee.. gecmıs olsunn..

benım calısmalar 2 dir basladııı bakalım hayırlısı... yaa havalar bi sıcak bi soguk gitti. bidee halılarımı yıkıyorum felannn ondan mı üşüttüm acabaa ama ama sıcak suyla yukadım halılarımıı.. ayyy üstümm örtükk yatamm bari bu aksamm..

ben cıkayımm bariii. yataaammm.. haydee iyi gecelerr kızlarrrrrrr.. ayy korkuyoom annemde yook kim bakar bana hastaa olursaam.. hasta olmanın psikolojisi bilemmm kötüüüüüüü

iyi uykular tatlımmm aman olma inşallah hasta ama olursanda geçmiş olsun şimdidennn

çok sağol canım..umarım çabuk geçer hastalık yaa.havaalar bi sıcak bi soğuk olacağı buuu...

gözün aydın canım..kırmızılar gelmiş...inşallah bundan sonrada sorunsuz devam eder....bebişle birlikte sona erer...

sen şimdi bu ayda korunmazsın

çok sağol canım...
oo çalışmalar başlamış hadi hayırlısı devam devam..gelecek bebiş inşallah...

kendine çok dikkat et kuzum..hastalık zor...git yat..
hayırlı geceler..bende kaçıyorum artıkk

KIZ BEN 6 SENEDİR EVLİYİM 6 SENENİN TOPLASAN SADECE 5 AYINI FALAN KORUNARAK GEÇİRMİŞİMDİR :)))))))))))

KORUNMAM TABE :dd

hosgeldinnnnnn

evet canım biranda dogurdu.. dikkatli bkatıgımda biraz zor yürüdüğünü gordüm amaa halen anlamıs değilim, göbek bagı felan nasıl koptu ne oldu anlaamdım :26::26:

ben bugün haberlerde de gördüm önceden dogurmus bebegi saklayarak bi yere birakmaya götürüyolarmis o anda bebek düsüyo. haberlerde böyle acikladi acikcasi banada bu mantikli geldi bence öyle hemen pat diye düsmez ic camasirida mi yok.

valla canım ben bi haberde izledim sadece ondada böle bişi dememişlerdi yerde kanlarıda görünce heralde orda dogurmuştur dedim.
aman naıl dogurduysa dogurduda pat diye yere atabiliolar sonuçta....

he yani kızın çamaşırıdamı yok

valla bebeğe yazık..yerlere atıldı yazık....

vicdansız bunlar yaa....

Allahım kimseyi böyle bir durumla sınav etmesin inşallah...
bebek sahibi olmak için varını yoğunu harcayan insanlar var diğer yanda....

ayyy ayyyy ayyy valla geri geri okuyım dedimm bu neyaww içim kavrulduuu yaaa Allahım sen büyüksünn bunlar insan degil yaaa başka bişeyyy Allahım sen büyüksünnnn sen onu dokuz ay karnında taşıdınnn daa hiçmi bir bağ olmadı arandaa beee vicdansız kadınn nasıl yerlere atarsınn oyyy Allahımmm senn böylee insanlardan uzak tut bizi yarabii...günahsızz yavrummm benim yaaa

Allah onlari bildigi gibi yapsin bu dünya rahat olsalar dahi öbür dünyada muhakkak Allah o kücük bebegin hakkini alacaktir.

Allah onlari bildigi gibi yapsin bu dünya rahat olsalar dahi öbür dünyada muhakkak Allah o kücük bebegin hakkini alacaktir.

aynen canım yaaa aynennnn bu dünya için yaşıyolarr hiç bir sart yaptıklarını kabul ettirmezz Allahıma sükürler olsunn öbür dünyaa varrr bu dünyada cekmeseler bilee ahirette Allahım soracak hesabını hem bebek hem bir sürü insanın ahı Allahım sen büyüksünn sana şükülrer olsunnn biz elimizde olmadan küçücük canımıza göz yaşı dökerkenn insan doğmuş bebegini nasıl bir eşya gibi atar yaaa aklım almıyooo

kızlarr bennn cok durgun yorgunnnnnumm neden boyle oldumm. heppp havalardan. bi iyi bi kötüüü.. hastalıkda aksam vardı gecttıı sadece basagrımm var dün aksamdan beri hemde.. bi türlü gecmedi anacımmm .. benım ilac alma huyumda yokturr agrıyla oturuyom kalkıyooommm...

yavrum kıyamam yaaa inan havalardan bir açıyo bir kapıyoo dikkat et canım valla baş ağrısını bilirim hapsız geçmezz.....ama sen şimdi hiç hap içmeeee kuzumm çalışıyonnn malummm artık sana hertür hap yasakkkkk....:)

MULBERRYİM MENBETAM GEÇMİŞ OLSUNN DİKKAT EDİN KENDİNİZEEE AMANN AMANNN ÇOKK SALGINN BENDEE ÇOK ŞİDDETLİ OLMADAN ATLATTIM Allahım şifa versinnn....

Allah razı olsun canım....inşallah bende hafifi bi şekilde atlatırm..
akşam ilaç aldım ben dağada üstelemesin diye..bugünde 1 tane alıcam geçer inşallah..allahıma çok şükür akşama göre çok iyiym yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…