- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.741
he valla havalar çarptı benigecmis olsun canim dikkat edin kendinize havalar cok degisken bi öyle bi böyle.
oyyy kızlarr ne yemek yapcemm benn yaaa hiç canım istemiyoo yaww saat oldu yedi...pratikk bişeyymücver makarna salata olur dimi olur olur hahahahahahah oyyy bu tebmellik oyyyyy
olmus bitmis iste ne güzel benimde canim bisi yapmak istemiyo patates hasliom ya daha ne yapcagima karar vermedim :))))
hadi gözün aydın canım. hedefe 1 adım daha yaklaştın deseneAYNENN canımm üç gün önceden gördük kırmızılarıı olsunn gelsindeeinşş canım inşşş az kaldıı hadi hayırlısııı....
yeliiiiz saçların hayırlı olsun canım. güzel olmuş, güle güle kullan...ahanda fotommD
hadi yelizcim senin de gözün aydın olsun bakalım... siz sıralayın bebişleri de bana da sıra gelsinbelkide canım ama kan vardı baya gösterdiler çünkü polislerde bebegin başında bişiler yapıyolardı ama tabi net degil görünmüo çok.
BU ARADA BEN HASTALANDIM ŞÜKÜRRR
Allah razı olsun canım....inşallah bende hafifi bi şekilde atlatırm..
akşam ilaç aldım ben dağada üstelemesin diye..bugünde 1 tane alıcam geçer inşallah..allahıma çok şükür akşama göre çok iyiym yaneee
ohhh tuzlaa karabiberlee öylee yeee süperrrrrbayılırımmm
yavrum kıyamam yaaa inan havalardan bir açıyo bir kapıyoo dikkat et canım valla baş ağrısını bilirim hapsız geçmezz.....ama sen şimdi hiç hap içmeeee kuzumm çalışıyonnn malummm artık sana hertür hap yasakkkkk....:)
aynennn oyleee canıkomm :)) sadece folbiol baskaaa bisee yoooookcok şükür kendi kendine gectı.. iyim şimdii.
buuu topikk ahalisi nerde yahuuu?? haftasonu. havalarda güzell. ohhh gezin anamm geziiinnnn..
aynen kuzum folbiol dışındaa her türr hap zararlı madde yasakheee valla hafta sonu herkes bir yerde bence bir iki saat sonra çıkıcamm beşiktaş yolcusu....ikimizime gidiyomm hafta sonu içinn pazartesi görüşürüz artıkk kuzucuklarr...herkese güzel hafta sonlarıııııııııı
hadi gözün aydın canım. hedefe 1 adım daha yaklaştın desene
yeliiiiz saçların hayırlı olsun canım. güzel olmuş, güle güle kullan...
hadi yelizcim senin de gözün aydın olsun bakalım... siz sıralayın bebişleri de bana da sıra gelsin
o haberi görünce isyan edesim geldi.dedim allahım ben bebeğim soğuk yerde yatıyor diye ağlıyorum elalem eliyle atıyor yavrusunu o soğuk yerlere...
biz de bebek bebek diye yanalım
hasta olan kızlaarrrrrrr geçmiş olsun hepinize. hakikaten limon iyi geliyo. ben de kaynar suyun içine yarım limon sıkıp içiyorum hastalanınca. deneyin derim kıslarrr...
beyazcım sana da kolay gelsin. inşallah bir an önce işlerini kolaylarsın da taşınırsın canım....
nirdesiniz kızlarrr yaaaa.
bukadarda boş bırakılmazki ama...
canim bende hormon ilaclari kullanirken tam tarihinde geliyordu.bende 28 dende bir adet goruyordum.26 ila 28.gunler hic degismedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?