bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

oyyy kızlarr ne yemek yapcemm benn yaaa hiç canım istemiyoo yaww saat oldu yedi...pratikk bişeyy mücver makarna salata olur dimi olur olur hahahahahahah oyyy bu tebmellik oyyyyy

AYNENN canımm üç gün önceden gördük kırmızılarıı olsunn gelsindee inşş canım inşşş az kaldıı hadi hayırlısııı....
hadi gözün aydın canım. hedefe 1 adım daha yaklaştın desene
yeliiiiz saçların hayırlı olsun canım. güzel olmuş, güle güle kullan...
belkide canım ama kan vardı baya gösterdiler çünkü polislerde bebegin başında bişiler yapıyolardı ama tabi net degil görünmüo çok.
BU ARADA BEN HASTALANDIM ŞÜKÜRRR
hadi yelizcim senin de gözün aydın olsun bakalım... siz sıralayın bebişleri de bana da sıra gelsin

o haberi görünce isyan edesim geldi. dedim allahım ben bebeğim soğuk yerde yatıyor diye ağlıyorum elalem eliyle atıyor yavrusunu o soğuk yerlere...
biz de bebek bebek diye yanalım

hasta olan kızlaarrrrrrr geçmiş olsun hepinize. hakikaten limon iyi geliyo. ben de kaynar suyun içine yarım limon sıkıp içiyorum hastalanınca. deneyin derim kıslarrr...

beyazcım sana da kolay gelsin. inşallah bir an önce işlerini kolaylarsın da taşınırsın canım....

Son düzenleme:

aynennn oyleee canıkomm :)) sadece folbiol baskaaa bisee yoooook cok şükür kendi kendine gectı.. iyim şimdii.

buuu topikk ahalisi nerde yahuuu?? haftasonu. havalarda güzell. ohhh gezin anamm geziiinnnn..

aynennn oyleee canıkomm :)) sadece folbiol baskaaa bisee yoooook cok şükür kendi kendine gectı.. iyim şimdii.

buuu topikk ahalisi nerde yahuuu?? haftasonu. havalarda güzell. ohhh gezin anamm geziiinnnn..

aynen kuzum folbiol dışındaa her türr hap zararlı madde yasak heee valla hafta sonu herkes bir yerde bence bir iki saat sonra çıkıcamm beşiktaş yolcusu....ikimizime gidiyomm hafta sonu içinn pazartesi görüşürüz artıkk kuzucuklarr...herkese güzel hafta sonlarıııııııııı

ayyyyyy senin ikizinde vardı dimi ?? bi okumustum sormamıstımmmm. güzel bi duyguuu dimiiiiii ??? tek mi çift mi ??? ikizlerin ikiz cocukları olur mu acaba ne meraklıyım heee

misafirlerim vardı topiğe giremedim.. bi sürü sey kacırdım dedimkiiiii kimsee biseeee yazmamısss.. aloooooooooooooooooo gelin artık yaaaaaa..

sagolll tatlışımmmm :))

geliyorum gidiyorum, gidiyorum gene geliyorumm kimseee yooookk.. nerdesiniz yaaaaaaaa :44::44::44:

kizlar bisey sorcam hem konu acmis olayim. benim adet normalde yaklasik 32 günde bir oluyo. bilindigi gibi normal adet döngüsü 28 gün. benim hormonlardan azcik uzun oluro simdi ben yumrutlama ilaclari kullaniyorum ya acaba adetim yine 32 günde mi olur 28 gündemi acaba bileniniz var mi ki

canim bende hormon ilaclari kullanirken tam tarihinde geliyordu.bende 28 dende bir adet goruyordum.26 ila 28.gunler hic degismedi.

benim cok degisken canim adet tarihlerim bazen 40 günü buluyodu ama hic 30 un altinda olmadi yani hep gecikirdi. acaba dedim düzelirde 28 günde mi gelir yoksa bildigi yolsa devam mi eder :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…