bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

merhaba canım bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum ayrıca şeker ilacı kullandıryor doktorum yumurtalar için bugün kontrole geldim ve hastalandım yani tam günümde hastalandım canım.hastanedeyim doktorumu bekliyorum bende.

hormon ilaclari daha duzene sokar bence.ama tam bi bilgim yok.ben simdi ise gidicem canim hayirli gunler :)) bol gunesler...

tesekkür ederim canim verdigin bilgi icin bu ay ilaclarla birlikte bebek calismalarina basladik ta bende haftaya türkiyeye gitcem gitmeden önce test yapmak istiyorum acaba erken olur mu olmaz mi diye hesaplamaya calisiyorum :))) hehe sana kolay gelsin canim

ay iste bende klomen sandigim bi ilac kullandim klomifen yazio benim ilacta catlama ignesi olmadim ben bisi demedi doktor bende seker ilaci kullaniyorum glucophage diye extra adetin 15. gününden itibaren duphaston kullanmaya basladim bide prolaktin icin haftada yarim dostinex kullaniyorum hehe ne cok ilac iciyorum ya hayatimda bu kadar ilac icmemistim. canim ins seninde önümüzde ki ay güzel haberlerini aliriz bu ay olmamis malesef doktorun ne dicek bakalim bizimle paylas bigileri

beyazzz vanım görüşemiyoz kuzum....
oooo çalışmalarda başlamış inşallah türkiye ye gitmeden güzel haberleri alırız senden..türkiyeye sen ve bebişin birlikte gidersiniz...
canım hiç bilgim yok ama kullandığın ilaçlar adetini düzene sokabilir bence....

bu arada yumurtlamanı akıntından anlayabilirsin...erken yumurtlarsan adet döngün kısalır canım....

merhaba,

doktorum yumurtalarıma baktı.sonra adetimin 3.gününe gonalf 75 iğne verdi.5.günüde klomene başlıcam 5 gün kullanıcam ve kontrole gidicem tekrar.inş.bu sfer hayırlı şeyler olur canım.bende çok ilaç kullandım yaaa

canim benim tasinma telasimdan giremedim ne zamandir baya zormus tasinmak ya hala bitmedi :)) sizde pek girmemissiniz canim ya artik gene burdayiz canim. ay ben akintidan anlayamiyorum canim ya ne bilim beceriksizlik iste ama bi kac gün önce cok sancim oldu herhalde o ara baya gelistiler :)))

ins bu ay son olur canim ya bebis icin katlaniyoruz iste hele ben o seker ilacini icerken ölüyorum yaa cok zor gelio

adetten sonra kaçıncı günün bugün???

sancı olduysa çatlamaya işarettir bence....

kız bide eşyam yok diyosun taşı taşı bitiremedinmi hala

canımmm sende hamiş kalmaya calısıyorsun herhaldde.. hic gebe kalabildin mi ?? + hsg cekildin mi ?? bende klomen kullanmıstım 2 ay ama sonuc vermedı.. sanırım tüplerim sorunluymus. hsg cekildikten sonra hamile kaldım ama kaybettimm.. insallah son ugraslarınız olur canım.

beyazımm
ınssallahh adetın düzene girer canıkommm.. insallahhtaa hamiiiiişş olursun bu ayy..

kızlarr şimcikk size bisee sorcam bi el atıverin banaaa..

dün benim idrar yollarım cok kötüydü.. agrı sızı.. sürekli idrara cıkma isteği. gidiyorum 5-6 damla biseee ama canımmm cok acıyordu. peceteyede kan geldi. ama o kanın idrar yolundan mı yoksa vajendenmi geldiğini anlayamadım.. saydım adetimin 15. gunu daha. adet olamaz dedimm.. dün sabahtan aksama kadar birkac kez boyle oldu.. ama bi adet kanaması felan baslamadı.. vee bol bol su içtim wc ye rahat cıkayım dıye ve bugun cok şükür iyimm..

sizce o kan nerden gelmiş olabilir.. yani adetime daha 2 hafta var erken gelıyor olabilir mi ki ?????

adetten sonra kaçıncı günün bugün???

sancı olduysa çatlamaya işarettir bence....

kız bide eşyam yok diyosun taşı taşı bitiremedinmi hala
bugün adetten sonra ki 21. günüm canim. gecen cuma falan cook acaip sancim oldu ya zor yürüyodum
kiz varya burdan simdilik tek koli esyam gitti :) bütün esyalarim montalanmadan gelio evde montaliyoruz biz esimle tabi vakit aliyo biraz her tarafi siliom bi esya geliyo montalarken her yeri batiriyoz sil bastan bida :))) yarin insallah bütün esyalarim gidecek :))

ay insallah canim da bida ugrasmak zorunda kalmam :))

oy o sey bende de arada oluyo cok kötü ya devamli tuvalete gitme ihtiyaci gidiyorum cikar cikmaz tekrar gitme ihtiyaci bide dedigin gibi agrili oluo. neden oluyo ki ne bende alamadim ama bende kan gelmiodu canim acaba idrar yollarindan mi geldi ki ?

banada idrar yollanrindanmis gibi geldi.cunku agri falan deyince agrili idrar geliyorsa intihap vardir.bi idrar testti yaptirmanda fayda var canim.benim idrar rengi degistiginde bile hemen test yaptiriyorum. icimizin rahatligi icin :))

benimde bu ay adetin 14. günü şeffaf akıntım geldi..ve bu akıntının içinde kanda vardı..öle çok değil ip gibi az az..:26:
ben yumurtlamadan kaynaklı diye düşündüm..daha önce yaşamamıştım ama başına böle şey gelenleri okumuştum topiklerde...idrar yollarımda ağrı falan yoktu...

sen idrara yollarım kötü falan yazmışşın..idrar yoluyla alakalı olabilir..bence sen git bi tam idrar testi yaptır canım...
böle bişi yaşayan tanıdığım ürolojiye gitmişti..bişi çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir..

geçmiş olsun...ihmal etme

oy oyyy daha taşınamamış kuzum...ee montaj işlemi zor tabi..hele bide kendin yapmaya kalkınca...bende kendi evime taşındığımda hepsini eşim söküp tekrar montaj yapmıştı..

kolay gelsin..az kalmış..
hadi inşallah çabucak biter...

Tesekkur ederim canim. Bugun burdaki butun esyalarimi toplayip yarin oraya yerlestircem cok isim var coook :) ee sen napiosun

işte bende kanın nereden geldiğini tam anlamadım bakalım bi iki güne kadar adet kanaması yasamazsa idrar yolu dicem.

banada idrar yollanrindanmis gibi geldi.cunku agri falan deyince agrili idrar geliyorsa intihap vardir.bi idrar testti yaptirmanda fayda var canim.benim idrar rengi degistiginde bile hemen test yaptiriyorum. icimizin rahatligi icin :))

bugun coook coook az hiissedilmeyecek kadar sızlamam oluyor o da arada sırada.. şükürr ama iyimm. dün cok kötüydümmm.. işte gidemedim hastaneye..zaten burdaki hastaneninde biseyden anladıgı yoook. il.e küçük koskoca hastane 3-4 tane doktor varr insanın buraya gidip biseeey yaptırası yoook. güvenilmiyor sonuclarına..

evet canım yumurtlama akıntısının oyle oldugunu bende okumustumm.. ama ondan olabileceğini düşünmedim.. normal sartlarda reglim 25 veya 28 gun sürer. ben bu ay 30 gunluk dongu olur bu yüzdende yumurtlama zamanım gecmıstır diyee ona ihtimal vermedim.

eşimdee karpuzz yee karpuzzz diyoooo biyerde okumus iltihaba felan iyi geliyomusss. bakalım eger dünki gibi şiddetli agrı yasarsam gidicem hastaneye..

tsk ederim canlarımmm

canım benim ben ilaç tedavisine başlamadan önce doktor o filmi istedi benden.onda problem çıkmadı yollar açık yani.benim lh hormanım 8,56 çıktı bunun için biraz yüksek dedi buda yumurtamanda problem çıkartıyor dedi.ama ben çok düzenli adet olan biriyim neden böyle uğraşıyorum anlam veremedim işte.mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum peşinden progestan içeren vajinal jel verdi ama tam zamanında hastalandım gene yani dün 3.günüm de gonalf 75 iğne vurunucam bir sefer 5.günümde de klomene başlıcam tekrar 2.kullanmam olacak offffffff tedaviye başlayalı mide bulantıları öldürdü beni yaaa valla psikolojim bozuldu :)hayırlısı ile allahım bizede bir mucize yaratsa

merhaba,
arkadaşlar ben bu ay hamile olduğuma o kadar inandım o kadar kapptırdımki kendimi bugün malesef adet oldum, çok üzgünüm ama adetim çok garip hiç böyle olmamıştı resmen simsiyah acaba ilaçlardan olabilirmi daha önce geldimi başınıza böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…