- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.781
Tesekkur ederim canim. Bugun burdaki butun esyalarimi toplayip yarin oraya yerlestircem cok isim var coook :) ee sen napiosun
merhaba,
arkadaşlar ben bu ay hamile olduğuma o kadar inandım o kadar kapptırdımki kendimi bugün malesef adet oldum, çok üzgünüm ama adetim çok garip hiç böyle olmamıştı resmen simsiyah acaba ilaçlardan olabilirmi daha önce geldimi başınıza böyle birşey
canım daha önce başıma gelmedi...
ilaçlardan olabilir elbette...
adetin gecikmelimi geldi?? kimyasal gebelik falan olmuş olmasın:26::26:
merhaba,
arkadaşlar ben bu ay hamile olduğuma o kadar inandım o kadar kapptırdımki kendimi bugün malesef adet oldum, çok üzgünüm ama adetim çok garip hiç böyle olmamıştı resmen simsiyah acaba ilaçlardan olabilirmi daha önce geldimi başınıza böyle birşey
Canim adetinin yogunlugu nasil yani normal adet gibi mi gelio benim adetlerim cok cok az gelio ve dedigin gibi siyah ama benimki cok az geliodu bi yerde okumustum yumurta gelismedigi icin az ve siyah mis
biraz olmuştu ama çok değil, acaba çatlatma iğnesi falan yapmıştı doktor kist falan olmuş olabilirmi?
canım benim ben ilaç tedavisine başlamadan önce doktor o filmi istedi benden.onda problem çıkmadı yollar açık yani.benim lh hormanım 8,56 çıktı bunun için biraz yüksek dedi buda yumurtamanda problem çıkartıyor dedi.ama ben çok düzenli adet olan biriyim neden böyle uğraşıyorum anlam veremedim işte.mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum peşinden progestan içeren vajinal jel verdi ama tam zamanında hastalandım gene yani dün3.günüm de gonalf 75 iğne vurunucam bir sefer 5.günümde de klomene başlıcam tekrar 2.kullanmam olacak offffffff tedaviye başlayalı mide bulantıları öldürdü beni yaaa valla psikolojim bozuldu :)hayırlısı ile allahım bizede bir mucize yaratsa
oooo sende benim gibi sebepsiz bekleyeenlerdensin o zaman. ne diyim en kısa zamanda bebeklerimize kavusururz insallah..
eşinin sperm testleri yapıldı mı canım ???
onuda yaptık canım yaa.normal çıktı odainşallah canım yaaa...
yelizcem, blackangel, renkliatlas sizzz hiccc gelmıyonuzzzzzz hayırdırr bıraktınız mı bizi yoksaammmmmm
mullberrycim sekerim nassssınnnn canım??? sıcaklarla bogusuyormussunuzzzz sende ist sın dimi ??
karadenizyaa serin olur derlerrr amaaa inan burası bileeeemmm yanıyorrr.. dısarı cıkamıyoruzz..
yok canım ben tekirdağ dayım....çok sıcak ama yaaa.bugün sanki daha iyi gibi ..yada ben sıcağa alıştım
valla topik terkedildi kimse gelmiyor..havalar ısındı herkes kaçtı biyerlere evden herhalde kimse yok
anladım canımm. inan kendimi gördümm senin yasadıklarında... ne eşimde ne bende hiç bi sorun yoktu.. artık bi doktorda hsg de cekilsin dedi. o da temiz cıktı. ne hikmetse 2.ayına hamile kaldımm. demekki ufak yapısıklık felan varmıss.. insallah biran once hamile kalırsın canım.. adetin 21. gunu progesterona baktırıyor musun ?? yumurtlama oluyor mu diye ???
cok soru soruyorum biliyorum ama yardımcı olmak istiyorumm. atladıgınız birsey var mı diye..
canım progesteronuma bakmıyor doktor bak...klomen bittikden sonra gidiyorum yumurtamın büyüklüğüne bakıyor çatlatma iğnesi yaptı.ben ilaç tedavisine başlamadan önce hormonlarıma bakmıştı ama.o dediğin olaya bakmıyor.bilmiyorum ama bildiği vardır heralde canım...bugün gonalf 75 iğnemi oldum sabah.offf fena yaktı yaaaa..şimdide klomene başlıcam işte busefer olur inş. canım yaaaa...okadar çok ilaç tükettim ki
bende klomen kullanmıstım canım bende kılo artısı yapmıstı.. progestan haplarr.. oooooyy bende cok kullandım. yalnızca catlatma iğnesine gerek duymuyordu benım doktor..
bak canım progesterona hormonu o ay yumurtlayıp yumurtlamadıgını gosterir.. yada her ay saglıklı bir sekilde yumurtlama var olup olmadıgı bu hormonla bakılır..eger sosyal guvencen varsa sana bunu yaptırmanı oneririmm. adetin 21.gunu git acile progesteron hormonuna bktırmak istediğini soyle..kimi doktorlar 10 un kimide 15 in üzerinin saglıklı yumurtlama oldgunu soylerler.. benım hamıle kaldıgım ay 62,5 cıkmıstı. bhcg 2,39 cıkmıstı. gebelik yok dedim kendi kendime ama 4 gun sonra bhcg 69,99 cıkmıstı.. gecen ayda ben korundugum halde yumurtlama var mı dıye istege baglı olarak baktırdım 22,9 cıktıı. yani bu da onemli canımm.. bence bi baktır.. herseyi yaptırmıssınız zaten buda cıksın aradan..
anladım canım teşekkür ederim...yalnız değerleri bilmiyorum işte 10 ve 15 üzeri iyi olduğunumu gösteriyor şimdi.nebilim ki doktor hiç bunu istemedi benden.istediği herşeyi yapıyorum zatenkan veriyorum değil mi bunun için.kandan bakıyorlar bu degere.
evet canım o degerlerın üzeri normal sayılıyor. kan vererek bakılıyor evet. benım gittiğim doktorlarda istememişti. bende gittim kendi kafama göre yaptırdım. en azından yumurtlama var mı yok mu onu anladım.. hatta deger 0 küsür 1 felan cıkanlar var yani hersey normal ama yumurtlama yoook. bence hıccc vakıt kaybetmeden sende yaptır bunu.. için rahat olsun. 1 ay daha ileri atmasın seni...
alla alla :) ya öyle bişi olsa doktor yaptırmamı isterdi ama yaaa.yarın klomene başlıcam.kontrole gittiğimde bir sorayım bakayım :)
kimi doktor istemezmiş. sen istersen sor doktoruna. istersende bi arastır bak kk da cok var progesteron testi yaptıran.. google yaz cıkar. bilgi edin derim benn.. ben cok takıntılıyımdır bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?