- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.801
canım yaaa sorma zatenn ilaç içe içe bi hal oldumherşey normalken nedennnnnn diye takıyorum bende..geçen ay fiyasko ile bitti zaten bu ay tekrar başladık hayırlısı ile yarın klomene başlıcam bakalım.onuda doktroruma sorayım..inşallah doğal yollardan tutdurabiliriz allahım bebek için uğraşanları o duruma getirmeden bağışlasın yarabbim bize minikleri :)
Herkese gunaydin tabi menbeta taliha ve mullberry eee sadece digerlerine kustum.
Kizlar cok.yorgunum coook evim savas alani gibi pehhh nasil toplancak bilmiyorum yardim edinnnnn
Herkese gunaydin tabi menbeta taliha ve mullberry eee sadece digerlerine kustum.
Kizlar cok.yorgunum coook evim savas alani gibi pehhh nasil toplancak bilmiyorum yardim edinnnnn
Sanada kolay gelsin canim kadinlik zor is :)günaydın canım :) valla o dert bendedevar çalıştıgım için haftada bir sefer adam gibi temizlik yapabiliyorum bende yarınnn evle ugraşacağım oy oyyy :)
günaydınn kusummmmm... evett diğerlerine kus. üzerlerine üzerlerine kus emiii.. dondurmaları ye yeeee kek borek corek ye ye sonra kuss onlaraaa
ohooo oyleee cabuk toplanır ki yeterki toton uyusuk olmasınn.. yakın olsam gelirdim yardımaaa. hemencik hallederdikkk.. kızımm ne zaman yerleşceniz yaa 1 aydır ugrasıyonuzzzben 3 gune toplandım 1 gune tasındım 2 gune yerlestım aaaa bak benımkıde uzun sürmüüüşş ama seninki kadar deeğğüüüllllll
ben geldümm :)) yine başlamış hamilelik konuşulmaya :)) acık rahat bırakın kızlar yaa gzin tozun nasıl olsa olur bebişş.
ben giremiom çok ya arkadaşlara gidiom yada evde sıcaktan mayışıp mayışıp yatıom :))
byaz gözün aydın baya yarılamışınız ilşleriii
Canlarımmmmm kuzularımmm ben geldimmm.....aman haaa küsmeyinnn gelmiyim oraya heee ben yoktumm dün gece geldimm eve bir haftadırr ikizimdeydimm kuzularım nasılsınzzz varmı bir gelişmee bebek haberi :d hepiniz iyimisinizzzz..özledimmm siziii bacılarrrrr
Sanada kolay gelsin canim kadinlik zor is :)
ay ne kiz ne guldum. Ya benim laptopun sarji bosuldu. Telefondan giriorum küstüm dicektim de ü yü yapmak zor geldim kiz tek basimayim ya dun butun esyalarimi getirdik esim esimin arkadasi ve ben sonra geri eski eve gittim gece 11 e kadar orayi temizledim buraya hic ellemedim dun. Eski evdede esyalar var ya eski elbise dolqbumi kitapliimi temizledim yeleri sildim vs vs iste bugun burayi halletcem yarin manti yapcakmisiz kqynanam cagirdi bi ton is qnlqyacagin.
ben geldümm :)) yine başlamış hamilelik konuşulmaya :)) acık rahat bırakın kızlar yaa gzin tozun nasıl olsa olur bebişş.
ben giremiom çok ya arkadaşlara gidiom yada evde sıcaktan mayışıp mayışıp yatıom :))
byaz gözün aydın baya yarılamışınız ilşleriii
Canlarımmmmm kuzularımmm ben geldimmm.....aman haaa küsmeyinnn gelmiyim oraya heee ben yoktumm dün gece geldimm eve bir haftadırr ikizimdeydimm kuzularım nasılsınzzz varmı bir gelişmee bebek haberi :d hepiniz iyimisinizzzz..özledimmm siziii bacılarrrrr
Oh be yavas yavas millet dökuluyo. Nerdesiniz yawww. Bebis haberi yok malesef kimssede ben dun itibari ile calismalari bitirdim sonuc bekleme asamasindayim :) kullandigim ilaclar adetimi duzenler de adetim erken mi gelir yoksa yaklasik 35 gun falan beklermiyim gene diye dusunuyorum.
Oh be yavas yavas millet dökuluyo. Nerdesiniz yawww. Bebis haberi yok malesef kimssede ben dun itibari ile calismalari bitirdim sonuc bekleme asamasindayim :) kullandigim ilaclar adetimi duzenler de adetim erken mi gelir yoksa yaklasik 35 gun falan beklermiyim gene diye dusunuyorum.
kızz anladım kısss benimde laptop dısardan gelme sesli harfler yoookyani varda goruunurde yok. ama ben buluyom yollarını yazıyom arada
ayy evine gectıysen gerisi kolayy. hemencik yerleşirsin.. cok cok kolay gelsin sana.. yarında mantı yapıcakmıssınız ohhhhhh süperrrrde, keske bunca işinin arasında olmasaydııı... kısssss gelirkenn getir tr yede bana kargola olma mı ??ne ac gozumm dimi
hosgeldiniz yelizzz hanımmmmmmmmmm
hımmm gezmelerdeydin demekkkkkk.. bende dedim bu kısss neden bos bıraktı buralarıııııııııı .. bizde ozledik seni, hepinizi
melekbebe de kayıplara karıstı renkliatlasta gelmıyoo. insallah gelirler..
bizden bi haber yoook. hepimiz sıcaklarlabogusuyoruzz. ailem gelicem yakın zamanda heyecan var heyecannnn
hadi hAYIRLISI kızlarr inşşş güzel haberler alırız valla benimde adet yeni bitti kocayıda daha yeni gördükk bakalımm olimpiyarlat ne zaman başlıycakkkBEYAZIMM MENBETAMM VALLA İLK SİZDEN ÜMİTLİYİZ HADİ BAKEMM BİR MUTLIU EDİN BİZİ Allahın izniyleee evettt çokkkk sıcakk çokkk.....
Allahım kavuştursunn tatlımm bir an öncee ohhh bol boll hasret giderinnn iyi gelcekk sanadaa morall depolaaa
Menbetam valla gonderim sekerim senden onemli mi ben haftaya tr ye geliom benden sonra kaynanamlar gelcek kaynananam temelli turkiyede kalma karari aldio gitmeden manti yapalim size dio guya oructa rahat olurmusuz ben bahaneyim canim kaynim evlencek bizim yeni gelin pek yemek isi bilmio anlayacgin ona yapcaz ben gitmeden yapalim dediler herneyse calismalari bitirdim seker ya bu yorgunlukta cekilmio valla :)
Serap ablacim bi ay ara vermiom ya benim adet en erken 33 gunde gelio ilac kullaniorum ya acaba diyorum 28. Gunde falan gelir mi ki eger 28 gunde gelirse haftaya crsamba adet olmam lazim. getci bi.ay ara verez bu sefer izinde pek calisamayik herhalde :)
Menbetam valla gonderim sekerim senden onemli mi ben haftaya tr ye geliom benden sonra kaynanamlar gelcek kaynananam temelli turkiyede kalma karari aldio gitmeden manti yapalim size dio guya oructa rahat olurmusuz ben bahaneyim canim kaynim evlencek bizim yeni gelin pek yemek isi bilmio anlayacgin ona yapcaz ben gitmeden yapalim dediler herneyse calismalari bitirdim seker ya bu yorgunlukta cekilmio valla :)
Serap ablacim bi ay ara vermiom ya benim adet en erken 33 gunde gelio ilac kullaniorum ya acaba diyorum 28. Gunde falan gelir mi ki eger 28 gunde gelirse haftaya crsamba adet olmam lazim. getci bi.ay ara verez bu sefer izinde pek calisamayik herhalde :)
ay yoook sekerim ben kendimden hıc ümitli değlimmm... nedense duruldum ve gene hemen olabilecğeine inanmıyorummm.. bakalım hayırlsıı.. sende bırakıyon demek korunmayı cok cok süperrr.. vee senin hamile kalmaman için bir sebep yoooookkk.. insallah hayırlısıyla biran once kalırsın...
ayy tsk ederim canımmm okiii demennn bileee yeterkaynanan demek tr de kalıcak.. bak sen. iyi hayırlıusı ıolsun.. peki yeni gelin nereye gelıcek sıze yakın mı olcek anlamadımm oraya mı gelıcek yanıı??? ogretirsin kızz yemek nolcekkk ??? ramazandada bol bol yersiniz. nereli kaynanan kayserili mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?