bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canım ilk tahlili yurtdışında yaptırmıştık, türkiyedeki dr yeniden sitedi aradan 2 ay geçmişti, sonra dopler ultrason yaptılar varikosel çıktı, ama tahlil sonucu çok iyi çıktı, %100 morfoloji çıktı yani hepsi normaldi, bi tek spermler birbirine yapışıyormuş ilerlerken yavaşlıyolarmış öyle bi sorun çıktı, 3 . tahlil çok ayrıntılı bişey değildi, sayısı çok düşük çıktı. şimdi özelde yaptıracaz kruger yöntemine göre, bunun sonucuna göre ürolog bişey önerecek.. varikosel ameliyatı olabilir..ondan kaynaklı olabilir dediler.
tüp bebek önermediler çünkü 3 tane bambaşka sonucu olan tahlilimiz var, dr da bişe diyemedi canım..
spermiogramda gelişi güzel 100 tane sperm alınıp bakılıyor, hepsinin anormal gelme ihtimali var o yüzden bu tahlili 2 3 kere tekrar ettirmek lazım canım.sizde başka bi yere gidin baktırın
anladımmm o kadar büyüyünce olmuyo.neyse tatlım 1 ay dediğin çabuk geçer tatlım sıkma kendini

evet canım ya kaç aylar geçti böyle bilmeden..şimdide geçer gider..

morfoloji %0'dan %100'e çok acayip bir oran yaw. Allah sonumuzu hayır etsin. hep beraber yüzümüzü güldürsün inşallah.

renklim siz istanbulda mıydınız? üroloğunuzdan memnun musunuz? kimdir bana da önerebilir misin?

morfoloji %0'dan %100'e çok acayip bir oran yaw. Allah sonumuzu hayır etsin. hep beraber yüzümüzü güldürsün inşallah.

renklim siz istanbulda mıydınız? üroloğunuzdan memnun musunuz? kimdir bana da önerebilir misin?

canım makineden makineye değişebiliyormuş sonuçlar..o yüzden moralini bozma.. %1 morfoloji ile çok hamile kalan var üstelik 1 kere kalmışsın.. tahlili tekrarlayın.. canım biz çanakkaledeyiz.. siz başka bi yere daha baktırın canım.. biz bi üni. hastanesine bide devlete gittik ama devletteki dr a daha çok güveniyoruz, o yüzden eğer ameliyat olacaksa devlet has. sindeki dr a gitmeyi düşünüyoruz.. sizdede belki varikosel vardır, varikosel ameliyatından sonra düzeliyormuş morfoloji

şöyle başka topikleri okuyorumda herkes bi öneri söylüyor şunu yapın bunu yapın..işte ben hamile kaldığım ay şunu yaptım bunu yaptım.. öyle nasihat vermek akıl vermek öyle kolay ki... yapmıyor değiliz zaten..bi ton şey yaptım ama yok işte!! kardeşim veren Allah yaa başka bişe değil.. yok hayıt içtim hamile kaldım yok ayağımı sıcak tuttum, yok zevk alarak ilişkiye girdim!!! biz zevk almıyor muyuz!!! yani kısmetten kaderden ötesi yok! Allah verdi allah aldı bu kadar.. önceki hamileliğimde hiç bişe yapmamıştım kaza ile hamile kaldım , bunun bişe yapmayla ilgisi yok ki! sıkıntı basıyor bu önerileri duydukça ! herkes farklıdır herkesin hayatı bünyesi farklıdır, onlar öyle oldu diye bende öyle olacam diye bişe yok

yine bunalımdaayım hacılaaarrr

başarıcaz renkliatlas. birçok diğer insandan daha zor olacak belki ama başaracağız. dualarımıza devam edelim. bugün gökyüzü benimle birlikte ağlıyor...ama güneş de doğacak bizimle...

başarıcaz renkliatlas. birçok diğer insandan daha zor olacak belki ama başaracağız. dualarımıza devam edelim. bugün gökyüzü benimle birlikte ağlıyor...ama güneş de doğacak bizimle...

evet canım er yada geç olacak.. ben olacağını biliyorum ama sanırım biraz çabalamayla olacak..hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..üzüldükçe moralimiz bozuldukça aylar hızla geçtikçe streste artıyor , elimizdende bişey gelmiyor ne yazıkki..dua edelim bol bol

canım hayır gelmez bu yumurtadan dedi çok büyümüş dedi, bi dahaki aya yaparız dedi

kaçıncı günde kaç mm olmuş yumurtaların söyledimi canım doktor..benimde kırmızılarım geldi bugün..hsg den sonrada kolay hamile kalınmııyomuş malesef..ne güzel umutlanmıştım..umarım candasta işe yarar..canını sıkma demicem yaş geçtikçe üzülmeye başladım..1,5 yıl oldu nerdeyse kürtaj olalı..artık tedavisiz olmayacak..umarım önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesi işe yarar.
bugün güzel bir film izledim..moralinin düzelmesini istiyorsan izlemeni tavsiye ederim caım..3 idiot..
bu güzel haftada bol bol dua edelim canım..dualarımızda birbirimizi unutmamak dileğiyle..iyi akşamlar

günaydın canlar...
cezacım 3 idiotu bende izledim hahaha çok güzel ...bende sana patrondan kurtulma sanatı diye bi film var şiddetle öneririm canım internetten bulabilirseniz mutlaka izleyin.. vizyonfilmizle diye bi site var ordan izlemiştik biz..

canım yumurtam çatlamıyor belki klomenden dolayı bilmiyorum, ateşim yükselmedi ovulasyon mikroskobuna bakıyorum eğrelti otu dün vardı bugün yok..yumurta çok büyümüş , hala çatlamadığına göre büyümeye devam edecek klomenden dolayı mı acaba? neyse bi daha ki aya çatlatma iğnesi ile deneyecez, eşimde bu hafta spermiograma gidecek..

seninde baya oldu kürtaj olalı benimde öyle 6 eylül 2010 da kürtaj olmutum canım.. çok bekledik yaa valla..bunaldım çok.. rahim filminden umutluydum bende , bide bi tarafımda tıkanıklık vardı gördüm ağır ağır açıldı ilaçtan dolayı açılmış olabilir, mutlaka faydası olmuştur canım ya.. senin hsg den sonra kanaman oldu mu ? benim 2 gün kanama oldu parçalar geldi..3. günde pembemsi geldi..hatta dün 4. günü bile minnacık bi parçacık geldi..şimdi bişe yok çok şükür...

senin yumurtaların ne kadar büyüyordu canım? dr ne diyordu? çatlatma iğnesi oldun mu hiç? nasl oluyor?

tamam en kısa sürede izleyeceğim..bence çok büyümesi klomenden ama başka bi topikte arkadaşında çok büyümüştü doktor bundan fayda gelmez demişti ama o ay hamile kaldı..belli olmaz canım..
benim kanamam ilk gün geldi sonra gelmedi canım ya..
ben hep 11.gün gittim 16mm 17mm falan oluyordu ertesi gün yani yaklaşık 18mm ken iğne yaptırıyordum.ama son klomende hatırlarsan kür yapmıştık ve o ay 11mm falandı 11. günde,bende iğneyi 15. günde falan yaptırmıştım..ama çok stresli oluyo canım..ben şimdi daha rahatım..saatli ilişki bana göre değil.

saol canım ya dediğin gibi belli olmaz, nazlıma da dr yumurtan çatlamaz dedi hamile kaldı..Allah bilir onu...benim yumurtam çok hızlı büyümüş, 11. günde 20 olmuş çok ilginç ama klomenle 2 3 tane yumurtaa olmaz mı? ben o ümitle içtim klomeni, belki 2 tane yumurtam olur diye, sence bi daha ki ay klomen kullanmalı mıyım? baya hızlı büyümüş benim yumurta , gerek kalmayabilir mi acaba? önümüzdeki ay deneyecem ben iğneli saatli ilişkiyi,olmazsa kendi akışına bırakıcam canım..dediğin gibi sürekli olmuyor öyle iğneli felan

canım benim 3 aylık klomen tedavimde hep 1 tane yumurtam oldu..canım sende yumurtlama problemi varmıydı?ben pcos olduğum için yumurtlama günüm belli değildi o yüzden kullandım.sen klomensiz takipte yaptırabilirsin aslında..

canım yumurtlama sorunum yok,düzenli de adet görüyorum.. klomene gerek yok ama çok hızlı büyütmüş,kullanmasam biraz daha yavaş büyür..bu ay da kullanayım diyorum,2 tane içmiştim günde 1 tane içerim olmazsa..

günaydın kızlar...
iyi bir hafta olsun inşallah. bu hafta yine bizim için heyecanlı geçecek. eşimin perşembe günü ikinci spermiogram testi var. renkli senin de eşininki perşembeydi de mi?

günaydın kızlar...
iyi bir hafta olsun inşallah. bu hafta yine bizim için heyecanlı geçecek. eşimin perşembe günü ikinci spermiogram testi var. renkli senin de eşininki perşembeydi de mi?

günaydın canım... benim eşimde bu hafta gidecek bizimde perşembeye denk geliyor..inşallah sonuçlarımız ii gelir

günaydın arkadaşlar ,

atlas, canım yumurtan çatlamamış ! inş sebep bu olsada diğer ay çatlatmayla hamile kalsan yada nazlımın olayı gibi dr u bide sen yanıltsan.yazdığın şeye çok katılıyorum tavsiye vermek kolay.belki umut olsun diye yaıyorlar ama insanlar çektiklerini kendileri bilir.maalesef bencillik ruhumuzda var.benimki en zoruydu oldu seninki neden olmasın edalarında.kızıyorum bende bu tavırlara.çok şeyler deniyoruz ama olmuyor, rab ol dmedikçe olmuyor.yanlış laf etmek istemiyorum ama rab her dua sahibini anne yapsaydı evlatsız kalanlar hiç olmazdı ki, sınav işte.kimisi dua karşılığını alır kimi öyle kalır karşılığı diğer taraftadır.anlatsan derdini kim anlıyor ki , adın ümitsize çıkıyor bende kırılıyorum çok ama anlatamıyorum anlayamıyorum kimseyi...

[mirage79, canım inan şok oldum ya.hep mi ilk bebeklerinde kürtaj olanları bulur bunlar ya.kürtajdan sonra bebeğin bir ayağı içerde olurmuş, çok içerde kaldığından aylardır yıllardır bekliyoruz.allahım yardımcın olsun mecbur olmak gerçekten zor, psikolojik tedavi için ne düşünüyosun ? yada akupunktur olabilir, belli olmaz sanada şifası dokunabilir.inş atlasın dediği gibi çok güzel çıkar sonuçlar ve o morfolojide ilk denemede tüptan tutar.allahım hepimizin sesini duysun gerçekten bunları yaşamak çok zor. bende tüp için bekleyim diyroudm beklemeninde mantığı yokmuş .. ilk bebeklerimizde sıkıntı olmadan hamile kaldık şimdi düştüğümüz hallere bak.inş dahada kötüye ghitmez herşey.şimdi nasılsın ? biraz toplanabildin mi ? perşembe günü inş çok iyi olur

ceza, canım ne uzun oldu değil mi ? ne güzel günlermiş o kısacık hamilelik anılarımızı paylaştığımız günler.bebeklerimizin yaşları geldi ama hala biz yerimizdeyiz.allah yardımcımız olsun be kardeşim. 1,5 yıl.dile kolay. ne umutlarla bekledik ne zorla ( banada öyle geliyor ki normal akışına bırakmakla olmayacak bişeyler şart.allah yüzlerimiiz güldürsün inş.filmi izleyeceğim bende :) adet olmuşsun ( bende umutluydum senden dememiştim ama, hsg sonrasıda hemen olamıyomuş demekki sanmam bende de bişeyler olacağını (

nilsde canım iinş bu ay hamile kalırsın be ablam ...

herkese umutlu mutlu ve hayırlı haftalar olsun ...

canım ya ne zor o nasihat veren zorluk yaşadım diyen kiişiler topu topu 4 ay uğraştı . benim 1 yıl 6 ay oldu kürtajdan sonra..neyin zorundan bahsediyorlar anlamıyorum...iki çörek otu karışımı bilmem ne yedi ayaklarını sıcak suyla yıkadı diye zorluk mu çekti???

ben kaynamış süte 1 demet maydonoz doğrayıp kaynatıp buharına oturdum önceki ay, tabi fazla yanaşınca bi tarafım yandı..çörek otlu hayıtlı karışımlar neler neler yedim..olmayınca olmuyor yaa.. bunların hepsi fasa fiso ..bişe yapmayacam artık, gerçekten kendimi kandırmakdan başka işe yaramıyor... doğumları yaklaştı garantideler ya artık korkuları yok, atıp tutmak kolay...ne diyim kimse kırılmasın diye susmak çözüm değil, neden hep ben kırılıp üzüleyim ki? üzüldüğümü kırıldığımı söylemeliyim ki bi daha yapılmasın..yapmaya devam ederlerse hayatımdan çıkarırım öyle kişileri..biraz anlayış lazım ve bu anlayışı biz hakediyoruz..

bizim yapmamız gereken dr a gitmek uğraşmak, saçma sapan kocakarı şeyleriyle olacak iş değil bizim kisi...bunun farkındayım ben..tek dayanağımız dua etmek canım..kendi kendime tefriciye başladım ben yavaş yavaş okurum..rabbim bu mubarek günlerde hayat ışığımızı umudumuzu yollasın bize..yoksa bu acı bu sıkıntı beni öldürecek..bu 1 senedir resmen yaşlandm çöktüm ya, bu şekilde yaşamak istemem..yaşasamda tez zamanda hasta olurum heralde..rabbim yollasın şifalarımızı bebeklerimizi tüm dileğim bu..hepimizin yüzü gülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…