- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.821
heee şimdi anladımm sekerim geç düştü birazz bendee hayırlsı bee tatlımm inşş düzene dualarım seninlee...:)
ooo topik sakinleri tek tek gelmeye başlamış.....
ee nasılsınız kızlar...ben yemek yapıyorum ayriyetten çok sıcak
ooo topik sakinleri tek tek gelmeye başlamış.....
ee nasılsınız kızlar...ben yemek yapıyorum ayriyetten çok sıcak
Hos geldin canim. Ne yemegi yapiosun ay ben ne yapsam bugun bilemedim. Evde duzen olmayinca yemekte yapilmio. Bende kurstayim simdi . Pratik yemek soyleyin kizlarrr haydi bakim.
heee geldik geldikk tatlımm şükür kavuşturana aynenn çok sıcak yaaaa oyyyy oyyyy...sen nasılsınn balımmmmm
selam kızlar ne zamandır yazmıyorum, kusura bakmayın yaa valla çok yorgun oluyorum.. seminerler başladı sonrasına spor salonuna gidiyorum, akşamda pertim çıkıyo zaten.. bide yazacak bişe yok bebek çalışmaları olmadığından çok bi heyecanım yok.. ağustosta başşlar bizim çalışmalar o zaman full time yazarım
valla ben kabak yemeği yaptım..yazın bol bol yaparım ben çok seviyorum...oralarda varmı ki acaba.....
pratik bişi hmmmmmm :26::26:
dışardan söyleyin bitsinçok yardımcı oldum demiiii uğraşma kuzum
valla ben hamdolsun iyiyim sıcaklar bunaltıyor malesef....evde takılıyoz napalım.....
sen gezdin geldin ohhhhh fotolarıda gördüm...çok tatlı çıkmışşınız maşallah...
ee kuzum haberler sende başladımı çalışmalar...burayada uğramadın gaza gelmektenmi korktun bacım
sen bu ayı boş geççen gibi geliyo banaheee gezdikk kuzumu sevdimm geldimm anam yok anam hastalığım yeni bitti zatenn bide mide için bir doktora gidiyimm ondan sonraa inşşş hayırlısıylaa başlarız...yok kuzum yokk gayet iyiyim gaza ihtiyacım kalmadıı midem için hap vermezsee çalışmalar full tıme...
ben başlayana kadar sen bana yetişcen zatenn hihihihihih beraberr olcekk heralde...
hihihi barış tabi kız bana küsülürmü heççOooo kimleri goruyoruz nerelerdesiniz ya. Arda selam yazsaniz yeter. Küsmüstum ama bariistim :)
Saol canim yariladikmi basami donduk bilemedim ama bu gece burda yatmaya basladik sukur :) simdi yerlestirme yapiyorum sende gez toz bakalim sicakta baska napilir ki?
kızz anladım kısss benimde laptop dısardan gelme sesli harfler yoookyani varda goruunurde yok. ama ben buluyom yollarını yazıyom arada
ayy evine gectıysen gerisi kolayy. hemencik yerleşirsin.. cok cok kolay gelsin sana.. yarında mantı yapıcakmıssınız ohhhhhh süperrrrde, keske bunca işinin arasında olmasaydııı... kısssss gelirkenn getir tr yede bana kargola olma mı ??ne ac gozumm dimi
hosgeldiniz yelizzz hanımmmmmmmmmm
hımmm gezmelerdeydin demekkkkkk.. bende dedim bu kısss neden bos bıraktı buralarıııııııııı .. bizde ozledik seni, hepinizi
melekbebe de kayıplara karıstı renkliatlasta gelmıyoo. insallah gelirler..
bizden bi haber yoook. hepimiz sıcaklarlabogusuyoruzz. ailem gelicem yakın zamanda heyecan var heyecannnn
sen bu ayı boş geççen gibi geliyo bana
canım sen iyi olda bebekte olur inşallah....
ben adetimi bekliyorum henuz 4-5 güne gelmesi lazım...inşallah sonra bi sorun çıkmazsa bakalım başlıcaz kısmet...
yalnız ben haftaya annemlere gitçem..10 gün felan yokum..yımırta ozamanna denk gelirse bebek hayal olacak..eşim gelmiyor çünkü...
hakkımızda hayırlısı inşallah......
hadi sen başala ayağını sürüde bizde arkandan geleleim..açılışı yap
kızlar saçlarımı geçen hafta yine kestirdim azda kısalttırdımmm
evet evett böylee az daha az daha diye diye benim modele gelecen sennhaaa gayrettt çok yakıştı kuzumm
evet evett böylee az daha az daha diye diye benim modele gelecen sennhaaa gayrettt çok yakıştı kuzumm
Oh oh topigi boyle canli gormek cook guzelll. Mullberry cim biz kabak sevmioruz makarnaya talib bu aksam napim ya valla yorgunum. Idare etsin azcik :)
anamm sende annenlere gitcenn ben doktora gitcemm bir başlıyamadıkk kuzum vallaa bir doktora gideyimdee ondan sonra bu ay ondan sonraki ay ne zamana denk gelirsee inşş bişey yokturr hap vermezde hemen başlarımm kuzumm hayırlısı hakkımızdaa sonnra hamile kalınca hastalıklaa uğraşmak istemiyorum...haydiiiiiiiiiiiiii hayırlısııı hakkımızdaa
kızlar saçlarımı geçen hafta yine kestirdim azda kısalttırdımmm
yok yok tatlımm bu kadar kısalma yeter :))) bana fazla bile ama şuda bi gerçek kuzum bidaha uzun saçmı tövbe aman aman :))))))
sogoll bebekimmmm bende çok begendim vallaaa :)dip not megolaman benkız kabak yenmezmiii
valla ben hergün yiyebilirim yane çok seviyom..kışın alamıyoz hormonlu diye tam mevsimi şimdiii tam benlikkkk
hakkımızda hayırlısı canım....inşallah bu ay yımırtlama zamanım annemlerde denk gelmez..çalışmalara başlamak istiyom ben inşallah kaçırmam...Allahımda nasip ederse neden olmasın
ooooooo artisttt
çok yakışmış kuzum..güle güle kullan saçını
sagol tatlımmmm evet ya uzun saçı sadece tatrıycam die yarım saat ugraşıyodum hemde düz olmasına ragmen :)) kurutmaya hiç girmiom bu modelde hemencik yıkanıyom zırt die kurutuyom :)) gerçi düzleştirmeyince bi acaip oluyo ama o bile çok hoş duruyo ya :)yakıştı ama kuzumm sıkılana kadR kullan yıka çık dimi uzun saç tara tara aman amann....
selam kızlar ne zamandır yazmıyorum, kusura bakmayın yaa valla çok yorgun oluyorum.. seminerler başladı sonrasına spor salonuna gidiyorum, akşamda pertim çıkıyo zaten.. bide yazacak bişe yok bebek çalışmaları olmadığından çok bi heyecanım yok.. ağustosta başşlar bizim çalışmalar o zaman full time yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?