bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

selam kızlar ne zamandır yazmıyorum, kusura bakmayın yaa valla çok yorgun oluyorum.. seminerler başladı sonrasına spor salonuna gidiyorum, akşamda pertim çıkıyo zaten.. bide yazacak bişe yok bebek çalışmaları olmadığından çok bi heyecanım yok.. ağustosta başşlar bizim çalışmalar o zaman full time yazarım

Hos geldin canim. Ne yemegi yapiosun ay ben ne yapsam bugun bilemedim. Evde duzen olmayinca yemekte yapilmio. Bende kurstayim simdi . Pratik yemek soyleyin kizlarrr haydi bakim.

valla ben kabak yemeği yaptım..yazın bol bol yaparım ben çok seviyorum...oralarda varmı ki acaba.....
pratik bişi hmmmmmm :26::26:
dışardan söyleyin bitsin çok yardımcı oldum demiiii uğraşma kuzum

heee geldik geldikk tatlımm şükür kavuşturana aynenn çok sıcak yaaaa oyyyy oyyyy...sen nasılsınn balımmmmm

valla ben hamdolsun iyiyim sıcaklar bunaltıyor malesef....evde takılıyoz napalım.....

sen gezdin geldin ohhhhh fotolarıda gördüm...çok tatlı çıkmışşınız maşallah...

ee kuzum haberler sende başladımı çalışmalar...burayada uğramadın gaza gelmektenmi korktun bacım

kız bu ne tempo yaaa bide bu sıcaklarda işin zor valla.....kolay gelsin sana

heee gezdikk kuzumu sevdimm geldimm anam yok anam hastalığım yeni bitti zatenn bide mide için bir doktora gidiyimm ondan sonraa inşşş hayırlısıylaa başlarız...yok kuzum yokk gayet iyiyim gaza ihtiyacım kalmadıı midem için hap vermezsee çalışmalar full tıme...
ben başlayana kadar sen bana yetişcen zatenn hihihihihih beraberr olcekk heralde...

sen bu ayı boş geççen gibi geliyo bana
canım sen iyi olda bebekte olur inşallah....
ben adetimi bekliyorum henuz 4-5 güne gelmesi lazım...inşallah sonra bi sorun çıkmazsa bakalım başlıcaz kısmet...
yalnız ben haftaya annemlere gitçem..10 gün felan yokum..yımırta ozamanna denk gelirse bebek hayal olacak..eşim gelmiyor çünkü...

hakkımızda hayırlısı inşallah......

hadi sen başala ayağını sürüde bizde arkandan geleleim..açılışı yap

Oh oh topigi boyle canli gormek cook guzelll. Mullberry cim biz kabak sevmioruz makarnaya talib bu aksam napim ya valla yorgunum. Idare etsin azcik :)

hihihi barış tabi kız bana küsülürmü heçç DD
şükür canım baya yarılamışsınız işte azcık bişi kalmış onlarda hallolur

anam anam yandan yandan tripler geldii :)))
öpemde barışalım kuzuşş ,DDD

anamm sende annenlere gitcenn ben doktora gitcemm bir başlıyamadıkk kuzum vallaa bir doktora gideyimdee ondan sonra bu ay ondan sonraki ay ne zamana denk gelirsee inşş bişey yokturr hap vermezde hemen başlarımm kuzumm hayırlısı hakkımızdaa sonnra hamile kalınca hastalıklaa uğraşmak istemiyorum... haydiiiiiiiiiiiiii hayırlısııı hakkımızdaa

Oh oh topigi boyle canli gormek cook guzelll. Mullberry cim biz kabak sevmioruz makarnaya talib bu aksam napim ya valla yorgunum. Idare etsin azcik :)

kız kabak yenmezmiii
valla ben hergün yiyebilirim yane çok seviyom..kışın alamıyoz hormonlu diye tam mevsimi şimdiii tam benlikkkk

hakkımızda hayırlısı canım....inşallah bu ay yımırtlama zamanım annemlerde denk gelmez..çalışmalara başlamak istiyom ben inşallah kaçırmam...Allahımda nasip ederse neden olmasın

kızlar saçlarımı geçen hafta yine kestirdim azda kısalttırdımmm

ooooooo artisttt
çok yakışmış kuzum..güle güle kullan saçını

sogoll bebekimmmm bende çok begendim vallaaa :)dip not megolaman ben DD
yakıştı ama kuzumm sıkılana kadR kullan yıka çık dimi uzun saç tara tara aman amann....
sagol tatlımmmm evet ya uzun saçı sadece tatrıycam die yarım saat ugraşıyodum hemde düz olmasına ragmen :)) kurutmaya hiç girmiom bu modelde hemencik yıkanıyom zırt die kurutuyom :)) gerçi düzleştirmeyince bi acaip oluyo ama o bile çok hoş duruyo ya :)

hayırlııı kandilllerrrr ve iyi hafta sonlarııı arkidişlerrrrrrrr...

oyyy Allah kolaylık versin canımm. bu sıcaklarda cok zorrr ama kılo vermende kolay olurr bol ter bol suu... ahh bidee ben vereydimmm

yelizim sacınnn güzel olmuss kıss begendimm. güle güle kullannn üçkez mi kestirmiş oldun ?? kısss bosuna para verıyoooon kuaforlere ben kırpardım seniii

evettttt herkesciklerr geldi melekbebe eksikkkkk.. insallahh kötüüü bisey yokturrrrrr :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…