bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

evet yavrum 3 kez kestirdim 3. de para vermedim arkadaşım ya almadı :))))

KUZULARIMMM DÜN ÇOK YOGUNDUM GİREMEDİM BURAYA GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNNNN.EŞLERİNİZİNDE BABALAR GÜNÜÜÜÜ KUTLU OLSUNNNNNNNN.

herkesler gene kacmis bi kac gündür yoktum hafta sonu su böregi ve manti yapmakla gecti dünde esim evdeydi
kizlar birakmayin burayi sahipsiz
yelizcim sacin coook guzel olmusss güle güle kullan
bu arada arkiler ben naptim bilionuzmu erken gebelik testi yaptim esime kandim valla zorla yaptirdi hehe tabi cikmadi:))))
ben dedim cuma yapcam dedi iki tane al bi tane bugün yap. ay benden hevesli bes dk basinda bekledi testin haha
neyse öyle iste bu ay fos gecti sanirim

slm beyazımmm.....
taşınma işi bitti artık inşallah...yeni evinde huzurla sağlıkla oturun inşallah....

canım bugün kaçıncı günün..test için erken olabilir belki..gerçi erken gebelik testiymiş ama....sen yine biraz bekle tekrarlarsın....

bende artık yarın adet olurum inşallah....olmazsam hamileyim dermişim
şaka tabi korunuyoruz çünkü...

Beyazım belli olmazz inşşş yüzünüz gülerr ayyy kıyamam yaaa başında beklemiş bidee Allahımm bir an öncee mutlu etsinn sizi bebişini alın kucagınıza inşşşşşşşşşş bol bol dua ediyorumm Allahım kabul etsinn

ayyyy mulberryyyy valla oluyuncaa bir ann dedim ne oluyoo kaçak mı oldu dedim heeeee ayyy yarınmı adetin kızzz ayy inşş vaktinde gelirrr adetinn ikinci adet olcan dimi ayy ne çabuk geçiyo zamann yaaaa oyyy oyyyy.... valla kızlarr maddi açıdan biraz sıkıntıda oldugumuz için kociş pek yanaşmıyoo doktor muayene testlerr gözü korktu sanırımm bende mide için önce gidiyim bişey çıkmazsa başlıyoz çalışmaya dedimm inşş heveslenirrr... benim korkum bitti onda başladı sanırımm offf offff...

Evet kizlar tasinma isi bitti sukur yerestim ama gene toplancam cumartesi izmir yolcusuyummm :) normalde daha cok canim adetime bi hafta var ve ben cuma yapcaktim belki ilwclardan duzene girer diye gene de vr gunume daha gecmedi. Bi test alim dedi cuma yaparim ama bizimki tutturdu eve gidince yap bi tanede diye :) ondan erken yaptim bi tane cumartesi gitmeden yapcam. Oyle iste kizlar yaaa ne bilim hic belirti yok bende ya neyse gelecek aylara ins. Adetim duzgun gelse nari

yok kız kaçan geçen

inşallah yarın adetim ve 2. adetim evet.zaman geçiyor kuzum işi neeeee...

ben en baştan ne dedim..sen boş geçersin bu ayı demedim mi???
dediğim gibide oldu dönek seniii...
kız kocana söyle bebekler rızkıyla gelirler..rızkı veren biz değiliz Allah...

kızlar bu arada cuma gidiyom annemlere 10 gün falan yokum..merak etmeyin beni özleyin inşallah..bu arada kociş gelmiyo dönüşte bebiş çalışmaları tam gaz allahım nasip ederse tabi..

kız ozaman daha erken test için..sen cuma yap inşallah bizede haber et merakta kalmayalım....
hadi inşallahhhhhh

bu arada menteba canım son durum ne senin bat yaklaştı..ha bide melekbebe uğramaz oldu yaaa

kız ozaman daha erken test için..sen cuma yap inşallah bizede haber et merakta kalmayalım....
hadi inşallahhhhhh

bu arada menteba canım son durum ne senin bat yaklaştı..ha bide melekbebe uğramaz oldu yaaa

canim erken tabi de kocis durmadi iste :))
cumartesi sabah yapayim diyorum canim o zaman bile erken ya neyseeeee :)) gerci bende hiiic bir belirti yok ya. hafiften gögüslerde agri basladi adet habercisi sadece o kadar.
bu arada canim sen cuma ben cumartesi gidiyorum :) bende bi ay yokum ya herhalde türkiyede giremem internete sakinn buralari bos birakmayiin ha geldigimde hepiniz burda olun özlerim sizi.

bizim kuzularin sesi cikmio haklisin en kisa zamanda diger kacaklari da bekliyoruz.

sagol datlımm :))

ohh testler yapılmaya başlamış ufaktan :)) hadi bakam hayırlısı

bende bütün gün evdeim valla yok temizlik yok cart curt bide zeytin hanımcagız ishal oldu pohhh temizliom sürekli tutamıo garibim allahtan halıya falan yapmıo :)))
bugünde gittim ona ilaç aldım iç dış parazit ilacını dışı yaptım şimdide iç parazit şurubunu içiriom zorla :)) pek sevmedilerde :))

canım hiç belirti arama kendinde zaten..allah nasip ettiyse olacak inşallah..

oooo sen demek 1 ay yoksun..valal senle benden başka gelen yok topik boş kalamsın kaçaklar toplansın bari

bizde seni özlicez kuzum..hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin allahım....özlem giderin biraz

geçmiş olsun ozaman size.....ay bu sıcaklar zeytine dokundu desene...

iyi valla sen uğraşıyosun ben evde kedi köpek bakamam malesef

geçmiş olsun ozaman size.....ay bu sıcaklar zeytine dokundu desene...

iyi valla sen uğraşıyosun ben evde kedi köpek bakamam malesef

aynen canım ya dokundu kuzumaaa tüyleri kestirdik ama dışarı çıktıgımız için pire gelmiş garibime kaşınıp duruyo param yoktu ilacınıda alamadım neyseki şimdi aldım 3 gün içinde ölcek pirelerimiz :)) kaşınırken bide uyuz başlangıcı olmuş yavrum şimdi 3 gün bekliyip cıbı cıbı yaptırcam.

ben tam bi hayvan manyagı oldugum için :)) bakıom valla dışardaki pisiler köpekleri bilem kucaklarım tırmalıcaklarmış falan die düşünmem heç :)

gecmis olsun yelizcim yavrularina Allah sifa versin :))
evet mulberyyciim bi ay yokum butun arkilerimi görcem ins onlarida cok özledim sicakta napcam bilmiorum ama bu sene güzel gececek ins arada gene gelmeye calisirim yaniniza beni unutmayin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…