- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.861
amin canım aminn..ama bu kadar takma kafana ya zamanı gelince gelir bebeler hiç meraklanma :))kimseler yoook geneeee.. bende günde 10 sefeer gelip misafir olarak bakıyomm konulara sonra didioooommmm
ben adet oluyorum kızlarrrr hemideeeeeeee cokcok erken oldu 29 una daha cok vardı yaaa az daha beklesemde umutlansaydım dimi hamiş olmak için...bu ayda hüsran oldu.. boylece hemen hamile kalamaycagımı ogrenmiş oldum.. seneleri kovalamak istemıyorum . Allah yardımcımız olsun...
canım sende allaha emanet ol git gez bol bolll biz burdayızz mucakkkslm kızlar ...
gene boş buralar...
bugün son günüm evde.valiz hazırlıyorum 10 gün yokum malum..
vee bugün beklenen adetim geldi..1 haftadır sancı çekiyorum gelmicek sanki zorla geldi yaaa nazlana nazlana...
şimdide ağrıdan iyi hissetmiyorum kendimi:44: bir yandanda sıcak.....
tekrar giremezsem..şimdiden hepinize hoşçakal demek istiyorum..allaha emanet olun canlarım....kendinize iii bakın beni özleyinnnnn
Menbeta hosgeldin canim neden bakip bakip gidiosun bir cift laf etsene. Canim bu ayi atpattin ins bidaki ay gelmes senin kirmizilar
Mulberrycim sanada gecmis olsun si#8 sira bendr bi hfta icinde gelmesi lazim ins gelursede normql bi adet gibi gelir artik damla damla adet istemiorum. Bu arada sana iyi yolculuklar canim yarinda bej gidiyorum sakin buralari yalniz birqkmayin geldigimde herkezler burda olsunnnnnn
Merhaba bayanlar size guzel bi haberim var bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Haftaya doktora gidecegim hayirlisi insallah
Merhaba bayanlar size guzel bi haberim var bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Haftaya doktora gidecegim hayirlisi insallah
slm kızlar ...
gene boş buralar...
bugün son günüm evde.valiz hazırlıyorum 10 gün yokum malum..
vee bugün beklenen adetim geldi..1 haftadır sancı çekiyorum gelmicek sanki zorla geldi yaaa nazlana nazlana...
şimdide ağrıdan iyi hissetmiyorum kendimi:44: bir yandanda sıcak.....
tekrar giremezsem..şimdiden hepinize hoşçakal demek istiyorum..allaha emanet olun canlarım....kendinize iii bakın beni özleyinnnnn
Kizzzzlarrrrrrrrrrr test pozitiffffffdf iki test yaptim ikiside cift cikti saka gibiiii yaaa tam turkiyee giderken ben gidiyorum kizlar dua edin bana. soktayim halaaa ya esimde.gidip gidip testlere bakio oda .inananamadi.
Kendinize iyi bakin gorusuruzzzz
Kizzzzlarrrrrrrrrrr test pozitiffffffdf iki test yaptim ikiside cift cikti saka gibiiii yaaa tam turkiyee giderken ben gidiyorum kizlar dua edin bana. soktayim halaaa ya esimde.gidip gidip testlere bakio oda .inananamadi.
Tesekkur ederim kizlar simdi hava alanindayim bi saat sonra kalkio ucagim. Girebildigim her firsatta gelmeye caliscam topige ben size sizde bana.dua.edin esimden haric suan tek bilen sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?