bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kimseler yoook geneeee.. bende günde 10 sefeer gelip misafir olarak bakıyomm konulara sonra didioooommmm

ben adet oluyorum kızlarrrr hemideeeeeeee cokcok erken oldu 29 una daha cok vardı yaaa az daha beklesemde umutlansaydım dimi hamiş olmak için... bu ayda hüsran oldu.. boylece hemen hamile kalamaycagımı ogrenmiş oldum.. seneleri kovalamak istemıyorum . Allah yardımcımız olsun...

slm kızlar ...
gene boş buralar...
bugün son günüm evde.valiz hazırlıyorum 10 gün yokum malum..
vee bugün beklenen adetim geldi..1 haftadır sancı çekiyorum gelmicek sanki zorla geldi yaaa nazlana nazlana...

şimdide ağrıdan iyi hissetmiyorum kendimi:44: bir yandanda sıcak.....

tekrar giremezsem..şimdiden hepinize hoşçakal demek istiyorum..allaha emanet olun canlarım....kendinize iii bakın beni özleyinnnnn

Menbeta hosgeldin canim neden bakip bakip gidiosun bir cift laf etsene. Canim bu ayi atpattin ins bidaki ay gelmes senin kirmizilar
Mulberrycim sanada gecmis olsun si#8 sira bendr bi hfta icinde gelmesi lazim ins gelursede normql bi adet gibi gelir artik damla damla adet istemiorum. Bu arada sana iyi yolculuklar canim yarinda bej gidiyorum sakin buralari yalniz birqkmayin geldigimde herkezler burda olsunnnnnn

amin canım aminn..ama bu kadar takma kafana ya zamanı gelince gelir bebeler hiç meraklanma :))
canım sende allaha emanet ol git gez bol bolll biz burdayızz mucakkk

Merhaba bayanlar size guzel bi haberim var bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Haftaya doktora gidecegim hayirlisi insallah

saglıkla sıhatlee git gel kuzummm özliycezz tabii kızzz sende kendine çok iyi bakk iyi eğlencelerr tatlişimm....

Merhaba bayanlar size guzel bi haberim var bugun idrar testi yaptim cift cizgi cikti. Haftaya doktora gidecegim hayirlisi insallah

canım benim hayırlı olsunnn çok sevindimm saglıklaaa sıhatlee gelsinn bebeginiz kucagııza inşşşşş nazarlardan kem gözlerden uzalkkk güzel bir gebelik diliyorumm kuzummm ...

Kizzzzlarrrrrrrrrrr test pozitiffffffdf iki test yaptim ikiside cift cikti saka gibiiii yaaa tam turkiyee giderken ben gidiyorum kizlar dua edin bana. soktayim halaaa ya esimde.gidip gidip testlere bakio oda .inananamadi.
Kendinize iyi bakin gorusuruzzzz

ayyyy canımmm tebrik ederim çok sevindim dualarım seninlee kendine çooook dikkat et bizlere dua ettmeyi unutmaaa

abowwwwwwwww ayagınızı sürüyünnnn cabukkkkkk. sıra bizede gelsinnnnn

hortensia canım benım gozunaydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

beyazımm ne sevındımmm kısss.. bakk ilaclar işe yaradıı. cok şükürr.. hayırlı olsun.. kendine ve bebeğine cok cok cok dikkat et. hayırlı yolculuklarr

listemiz nerde bizim yaaa bii hamişşşşşşş nazar boncugu felan koyuverinnnn

Iki ayri test yaptim ikisinde de cikti dogrudur herhalde ay hala saskinim ya saolun kizpar evet menbeta sanirim ilaclar use yaradiii ay ins bi an once hep birlikte hamis olmus oluruzzzz

AAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ İNŞALLAHHHHHHHHHHHH HABERSİZ BIRAKMA BİZİİİİ

ayyyyyyyyy ayyyyyyy ayyyyy çok güzel bir haber bu yaaaa nasıl sevindim anlatamam beyazımm ohhh ohhhh hadi bakalımmm tek tek dökülüyouzzz Allahım hayırlı saglıklı sıhatliii bebegini kucagına almayı naip etsinn inşşşşş canım benim çokk ama çok sevindim yaaaaa...yupyyyyyyy

Tesekkur ederim kizlar simdi hava alanindayim bi saat sonra kalkio ucagim. Girebildigim her firsatta gelmeye caliscam topige ben size sizde bana.dua.edin esimden haric suan tek bilen sizsiniz

Tesekkur ederim kizlar simdi hava alanindayim bi saat sonra kalkio ucagim. Girebildigim her firsatta gelmeye caliscam topige ben size sizde bana.dua.edin esimden haric suan tek bilen sizsiniz

ayyy canım benim yaaa ne kadar güzell bir haberlee gidiyosun Ailene iştee Allahımınn hediyesi resmennn çokkk sevindim çokkk hayırlı yolculuklarr kuzum benimmmm

çok sevindim gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah

kızlar öncelikle hepinizi tek tek öpüyorum.uzun zamandır giremiyorum ev taşındı,mağazamız taşındı çok yoğundum evde net yok şu an annedeyim ama yüreğim,dualarım hep sizinle beyaz_35 hamileymişsin çok sevindim valla hayırlısı olsun listemize ekleyin kızlar hadi ben gidiyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun...

gözün aydın canım. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
beyaaazz, canım gözün aydıııınn. bak bir anda bütün özlemlerine aynı anda kavuştun. yeni ev, bebiş, ailen... demiştik sana yeni evle birlikte bebiş gelir diye!!
eeee kızlar hepiniz hamiş olun da açın önümü benim deee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…