- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.881
kızlar öncelikle hepinizi tek tek öpüyorum.uzun zamandır giremiyorum ev taşındı,mağazamız taşındı çok yoğundum evde net yok şu an annedeyim ama yüreğim,dualarım hep sizinle beyaz_35 hamileymişsin çok sevindim valla hayırlısı olsun listemize ekleyin kızlar hadi ben gidiyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun...
yeni işin hayırlıs olsun canım.. bende senin gibi üzerinde durmuyorum şu 2 aydır..eşim ameliyat oldu ve ben deiştim bir anda.. bende ayşe arman gibi spor salonuna yazıldım şuan kafam rahat, ama korunmuyoruz tabiki.. ben şuna inanıyorum insan anneliğe hazır olmaz ki? kendime bu soruyu sorduğumda bende bu dünyaya bi çocuk getirmek mantıksız diyorum,dünya bu kadar kirliyken , insanlar bu kadar kötüyken neden bi canlı getireyim dünyaya diyorum..ama bizim dünyaya geliş amacımız ne ki? bilmiyorum çok düşünmekte iyi gelmiyor bana..herşeyi oluruna bırakmak lazım sanırım..renkli atlacım çok dogru bişi paylaşmışsın hatta işin bide şu tarafı var benim inandıgım..
bi kadının yada adamın çocuk istemesinin en büyük sebeplerinden biriside bana göre zamanının gelmiş olması.yaşlanınca yanlız kalmamak
yada çevre unsuru falan bunlar da çok önemli.
en basiti evlenince hemen başlıyo insanlar ee çocuk ne zaman varmı bişiy korunuyomusunuz bilmem ne ..
onları susturuyosun iç sesin başlıyo konuşmaya bak yaşlandın bi çocugun olsa onunla ilgilenirsin iyice yaşlanınca yanlız kalma bilmem ne
ben bugünlerde sadece bunları düşünüyorum açıkçası ve bu yüzden artık korunmaya başladım
çoçuk istiyomuyum diye sordum kendime tamam istiyorum ama şimdimi acaba hayır şimdi degil.
o olgunlukta degilim çünkü onu farkettim ee diycekki herkez anne olunca olgunlaşıyo insan oda bana şey gibi geliyo neden kendimi zorla olgunlaştırayımki.
tabiki annelik çok güzel bişeydir ama ben kendi açımdan henüz hazır olmadıgımızın hem maddi hemde manevi olarak farkına vardım vede rafa kaldırdım bu istegi
BU ARADA KUZULAR BEN YARIN İŞE BAŞLIYORUM ŞANS DİLEYİN BANA :))
yeni işin hayırlıs olsun canım.. bende senin gibi üzerinde durmuyorum şu 2 aydır..eşim ameliyat oldu ve ben deiştim bir anda.. bende ayşe arman gibi spor salonuna yazıldım şuan kafam rahat, ama korunmuyoruz tabiki.. ben şuna inanıyorum insan anneliğe hazır olmaz ki? kendime bu soruyu sorduğumda bende bu dünyaya bi çocuk getirmek mantıksız diyorum,dünya bu kadar kirliyken , insanlar bu kadar kötüyken neden bi canlı getireyim dünyaya diyorum..ama bizim dünyaya geliş amacımız ne ki? bilmiyorum çok düşünmekte iyi gelmiyor bana..herşeyi oluruna bırakmak lazım sanırım..
şu sıralar tek amacım madonna gibi hafif kaslı bi hatun olmakmadonna biraz fazla bir örnek oldu sanırım, onun çeyreği gibi olabilir 1,5 ayda 7 kilo verdim acaip sıkılaştım,kayganam 2 haftadır görmüyordu beni şok oldu belin incecik kalmış abooow diyo daha da incelcem dedim..bana diyoki hamilelik öncesi iyidir zayıflama diyo.. aman dedim o konuyu bana anımsatma rafa kaldırdım ben onu dedim..bilmiyorum kızlar normal yolla olma ihtimaline umudum yok.. tüp bebek bizim için tek çare gibi... hiç bebeğim olmazsa bi sarman evlat edincem..kedileri çok severim ama eşim evde hayvan istemiyor , eğer bebeğimiz olmazsa alabilir miyim dedim, eğer hiç bebeğğimiz olmazsa alabilirsin dedi...
ben hep derdim ilerde yaşlanınca şu yalnız kedili kadınlar olur ya tuhaf , hüzünü ,buruk ve deli! ben yaşlanınca öyle olucam derdim..
sanırım dua niyetine geçmiş
allah razı olsun canımm inşallah hayırlısı olur benim için.
aynen canım rafa kaldırmak en iyisi.
insan evet annelige hazır hissetmiyo kendini hiç bi zamanda hissermez o hamile kaldıktan sonra hormonlarında etkisiyle bi anda hazır biri bi anne oluyosun direk :))
ya bide ne oluyo biliyomusun mesela işte bizim gibi zor hamile kalabilen yada hiç hamile kalamayan insanlarda otomatik bi çocuk özlemi oluyo yani kolaycacık olucagını bilsek belkide daha zamanı var ya diycez :))
ama zor olunca aman olsun biranönce falan diyosun :) en basiti ben çok duydum çevremde işte bebek düşünüyolar ilk ay korunmadıkları zırt hamile kalıyolar sonrada ya ben bu kadar erken düşünmemiştim 5 ayda falan anca tutar demiştim diolar :))
enteresan bu olaylar cidden enteresan
hayırlısı senin içinde tatlım öyle tüp bebekle olcak heralde falan ddiye düşünme allah kısmet edince neler oluyo bekle bakalım hayırlsıı olacaktır hakkında inşallah.
ya ne güzel kilo vermişin rejim yaptınmı sadece spormu bende zayıflamak istiom yaaaaaa
slm kızlar bende bebegimi dun kaybettim gerci benimki cok küçüktü daha yeniydi ama benim bebegimdi o 3.5 sene sonra ilk defa hamile kalmıştım ama olmadı beni bıraktı.yarın dr.gitcem parca falan kalmışmı diye kontrole ben yine ne zaman hamile kalabilirim kanamam kesildiginde korunmammı lazım gerci dr.sorcam hepsini ama sizlerede sormak istiyorum.
canım hiç korunmana gerek yok..hemen hamile kalabilirsin eğer fiziksel bi engel yoksa, kontrole mutlaka git ihmal etme
slm kızlar bende bebegimi dun kaybettim gerci benimki cok küçüktü daha yeniydi ama benim bebegimdi o 3.5 sene sonra ilk defa hamile kalmıştım ama olmadı beni bıraktı.yarın dr.gitcem parca falan kalmışmı diye kontrole ben yine ne zaman hamile kalabilirim kanamam kesildiginde korunmammı lazım gerci dr.sorcam hepsini ama sizlerede sormak istiyorum.
a.s canım iiyiyim saol , benimde bebeğim hala olmadıselamin aleykum nasilsin atlascigim iyimisin :) beni hatirladinmi ya benim daha cocugum olmadikurtaj nerdeyse 1 yil gecti aradan ben yumurtlama gunumu hesaplayamiyorum bana yardimci olurmusun lutfen gecen ay ayin 1de adet gordum bu ay ayin 30 da yani dun oldum benim simdi bu ay yumurtlamam kacinda nolur yardimci olun allah rizasi icin cvp bekliycem:2:
kızlarr nasılsınızzz kimse girmiyomu artık yawww hepinizi çok özledimmm hepinizi gittiniz tabi bir yerlereee neysee gelinde toplaşalım ben karın şişkinliği için doktora gittim bugün kızlarr mide degilmiş ince bagırsak sendromu çıktı sanırım üzüntüden olmuş beş kutu ilaç verdii bir ay kullanıcamm geçicekmişş Allahım hastanelere düşürmesinn valla neysee şu hastalığım geçsinn inşş bir dahaki ayy bebege başlıycam üçüncü adetimide oldumm kızlarrr şu ayy haplarımı yutıyım iyi oluyımm bebişimee kavuştursun Allahımm...sizleri çokkkk seviyommmmmm bu arada çokta özledimmm
canım çok geç.miş olsun..inşallah ilaçlar sayesinde kısa zamanda normale dönersin...kızlarr nasılsınızzz kimse girmiyomu artık yawww hepinizi çok özledimmm hepinizi gittiniz tabi bir yerlereee neysee gelinde toplaşalım ben karın şişkinliği için doktora gittim bugün kızlarr mide degilmiş ince bagırsak sendromu çıktı sanırım üzüntüden olmuş beş kutu ilaç verdii bir ay kullanıcamm geçicekmişş Allahım hastanelere düşürmesinn valla neysee şu hastalığım geçsinn inşş bir dahaki ayy bebege başlıycam üçüncü adetimide oldumm kızlarrr şu ayy haplarımı yutıyım iyi oluyımm bebişimee kavuştursun Allahımm...sizleri çokkkk seviyommmmmm bu arada çokta özledimmm
canım çok geç.miş olsun..inşallah ilaçlar sayesinde kısa zamanda normale dönersin...
önce sağlık tabiiii...inşallah sonra gelir bebeiş.
bende herkesi çok özledim..10 gün kaldım annemlerde nihayet evimdeyim...ama evi mok götürüyo sıcaktan yapasımda yokkkk...pasaklı oldum ben yaaaaa
benim adetim geldi bitti maşallah....ben bu ay korunmuyorum...çokta kafaya takmıyorum..allahım nasip ettiyse elbet olacak...hakkımda hayırlısı öncelikle....
Allahım nasip eder inşallah...
ama bi gelin kızlar yaaa
canım benim hoşgeldinnn eivnee inşş güzell haberler verirsin bizee kuzumm saglıkla sıhatlee gelsinn bebişinnn :) takma tabii Allahım hayırlısını nasip etsinn saglıklı gelsinn yeterkii kuzum dualarım seninlee çok sevindimmm hihihih...merak etmeyinn iyileşir iyileşmez geliyorum arkanızdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?