bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Kızlar ben geldim hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bugün doktora gittim kesem göründü haftayla uyumlu çıktı ama tansiyonum yüksek çıktı bı kere daha ölçtüler daha da yüksekti. Doktor gebeliğin ilk haftası normalde tansiyonun düşük olması lazım dedi senin çok yüksek dedi düşüğe neden olabilir dedi (
Dua edin arkadaslar su tansiyon problem olmasin

canım benimmm korkmaaa Allahın izlniylee alcan bebişini kucagınaa olumlu düşünn hepp...:) hep dua ediyoruzz kuzum merak etmee inşş saglıklı bebişin gelicekk tansiyonun normale girer balım merak etmee Allaha emanet olun bebişinlee kuzum benimm

beyazcım dualarımdasın canım..
inşallah allahın izniyle birşey olayacak bebişine...
olumlu düşün çok heyecan yapma tansiyon yükselir....

benim tansiyonum normalde düşüktür..ama ne zaman doktora gitsem benim adım söylense kalbim deli gibi çarpar...hep tansiyonum yüksek çıkar benim

kendine dikkat et canımmm

bennnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ıyı hafta sonlarıııııııııııııııı

misafirlerim vardı o yuzden gıremedım ve artık sızınleyım diyecektim kiiiiii kimseler yoook..

beyazz çok sevindim hamile olduğuna.merak ediyordum ben de pek giremiyorum nete arada bakıyorum işte.daha yeni galiba inşallah bu sefer kucağımıza alırız yavrularımızı.üzüntülerimiz tekrar hamile kalınca geçiyor biraz.benim de 19 haftalık oldu.tansiyonum bazen 12--7 falan gelince yüksek diyorlardı ama doktorum korkma normal dedi.senin kaç geldi de yüksek dediler.

men geldümmmmmmmmm
kızlar öyle yogunumki hiç giremiom 7 buçukta evde oluyom zaten yemek cart curt falan geçio gidio zaman :))
beyazım hiç germe sıkma kendini allahın izniyle alıcaksın kucagına sag salim.
kızlar hepinizi çok özledim ve kocaman öpüorummmmmmmmmmmmm

KIZLARRRR KIZLARRRRR BENDE GELDİMM 10 GÜNLÜK İZMİT SEYEHATİNDEN SONRA EVDEYİM ŞÜKÜR NASILSINIZ KUZULARIMMM YAAA YENİ HABERLER YOKMU HAMİLE OLANN ÇALIŞANN :d VALLA BİR YERE GİTMEK İYİDE SONRASI TEMİZLİK BERBATT.... BEYAZ NASIL HABER VAR MII....

Beyaz cok sevindim senin adina hadi insallah hersey yolunda gider .. iyi düsün hersey iyi olsun , tadini cikar.

Ya benimde 2-3 gündür adetim geldi gelecek ama gelmedi daha cok gerginim agrisi var ama kendisi yok, gecen sefer böyle oldugunda hamileydim, su an da ayni duygulari hissediyorum, yani cok gerginimde.
Ama bu sefer hamile olmasam daha cok sevinecegim, cünkü tatildeydim 1 ay ve berbat gecti, hep hastalikla ugrastim.
Kanimda bi iltap cikti 10 misli cikmis durumda. Ayrica Röntgen cekildi iki kutu antibiotik icitim bi sürü agri kesici falan. Herlade hamile kalmamis olsam cok daha iyi olacak.

selam tatil mahmurları... sıcaklarda yazasım bile gelmiyordu ama şimdi oruçluyum yapacak bi iş bulamıyorum vakit geçmiyor,cam silmem lazım ama oruçlu olmuyo bu işler...
bu ay benim yine çift yumurtam oldu dr çatlatma vuralım bu sefer dedi böyle deneyelim dedi 3 ay olmazsa aşılama deneriz dedi..ama eşimin spermiogram sonuçları önemli ramazandan sonra 4 ay olacak ameliyat olalı inşallah morfoloji yükselmiştir yoksa aşılama bie tutmaz..düşük çıkarsa tüp bebek yollarnı tutucaz..sizler ne alemdesiniz?

slm kızlar...
cumanız mubarek olsun..11 ayın sultanı ramazanımız da hayırlı olsun....

ne var ne yok bakalım....

bende bişi yok bugün kırmızılar geldi benim...

renklicim canım a.s

nasılsın bakalım....
inşallah ne aşılamaya ne de tüp bebeğe gerek kalmaz.
eşinin değerleri yükselmiştir...normal yoldan gelir bebiş..çatlatma iğneside faydalı olabilir....

bende bişi yok geçen ay korunmadık ama zaten ben pek ümitli değildim...sonuç kırmızı kart oldu tabiii...

allahım inşallah çok bekletmez hiçbirimizi....

bu arad bişi sorucam kızlar..
benim 2 aydır yumurtlama zamanı yumurta akı kıvamı akıntının içinde kan oluyır ip gibi...
daha önce başıma gelmedi kürtajdan sonra oldu...

gebe kalmaya engel bir durum mudur???
başına gelen varmı acep?

ay canım insallah olur yaaa. ikisi birden catlasın sonra gelsin bebişler.. insallah oluurrr... sperm testi ne zaman vericek eşin ?? insallah hamiş kalırsında gerek kalmaz.

slm kızlar...

saol sekerimmmmm.. ne yalan soyleyim bendede bisey yok. bugun doktordaydım. yumurtlama donemi bittiği gunden beri kahverengi lekelenmelerim vardı. adet gunumde 5 gun gecip ve az az pembemsi gelmeye baslayınca bi gideyim dedim. yoksa bu boyle 10 gun felan sürer.. kürtaj kalıntıları olabilirmiş bu lekeler. küçük bi iltihap tedavisi baslattı. bide dongum gectiği ve gebelik olmadıgı içinde adet durdurucu verdi. yani ben sökülsün bitsin söktürücü verin dedim olmaz dedi.. yani bu durumdayım. ama koruncakmıyım bu ilacları kullanırken bilmiyorum hıcbıseyde demedi korunun veya korunmayın diye... korunmadıgımı soylemiştim insallah bi terslik olmaz...

bebek olmuyo olmuuyo bu ay olacagı tutar bide ilac kullaıcamm sonra kara kara düşünmeyim jeylooo ne olcek diye..

sen bırakmadın mı korunmayı daha ??? ay bırakın anamm baksanıza hemen olmuyoooo..

hahhh aynısı bendeeede oluyor işte. kürtajdan sonra basladı benimde.. insallah engel değildir hamile kalmaya..

hahhh aynısı bendeeede oluyor işte. kürtajdan sonra basladı benimde.. insallah engel değildir hamile kalmaya..

ya bu kürtaj alt üst etti beni ne yalan söyliyim...

adetim gelmeden 3 gün, son 2 gün şiddetli ağrı çekiyorum..hem bel hem rahim ağrısı..
sonra zorla geliyor sanki...ve adetim 8 günü buluyor...
ilk 5 gün tamam ama sonrası damla damla kahverengi akıntı..
içimede sinmiyor temizlenmedim gibi geliyor namazımıda kılamıyorum..bugün adet oldum oruçta yok..bide şimdi ben 8 gün tutamazsam vah ki ne vah....

bide buna yumurtlama zamanı kanama eklendi....

sanki bu durumda ben hami,le falan kalamam benceeeee....
doktora gidip danışayım bakalım....

allahım yardımcımız olsun.....

aminnn canımm.. aynı ben işte.. Allah tan doktor durduralım dedide orucumu tutabilcem e tabi durursa.. bende kahverengi akıntıyı 11-12 gundur cekıyorum. hergun vardı ve ben herzaman temızlenıyordum. ne olcek sonumuz bılmıyorumm..

slm kızlar...

hoşgeldiniz kızlar..canlanalım biraz..herkese hayırlı ramazanlar,bu ramazan bereketiyle gelsin hepimize bebeklerimizi getirsin.. canım inşallah doğal yolla gelir . yumurtlama olurken kanama olabilirmiş bi dr un sitesinde okumuştum ama sen yinede bi dr a danış derm..

canım sperm testini ramazandan sonra vericez, ameliyat işe yaradıysa yada morfoloji sorunu varikoselden kaynaklıysa düzelme olur ..beklemekten başka çaremiz yok...bu ay çatlatma vuruldum 8 gün oldu değerlendirdik yumurtlama dönemini ama umudum hiç yok kızlar ,1 sene oldu tık yok her ay yumurtlamayı değerlendiriyoruz bişe çıkmıyor..çok umutsuzum dua bile ederken umutsuz ediyorum..şu tahliller bi olsunda sonrasında bakıcaz önümüzü görürüz en azından...
inşallah bu ramazan hepimize uğurlu gelir kızlar..bol bol dua edelim bebeklerimiz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…