bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

demekki tamamen kürtajla alakalı bir durum....

inşallah yoluna girer canım bizde rahatlarız...

bebişe engel bir durum gibi sanki..
doktorun bişi demedimi???

aynı durum ;bu ay bende de oldu ilk defa..neden acaba:26:
kürtajla alakalı olsa bile ne olabilir ki:S

bu arada mulberry canım msj kutun dolmuş canım

slm kızlar benide aranıza alırmısınız ramazanınız hayırlı olsun

cümlemizin Ramazanı hayırlı olsun..
çok geçmiş olsun sana da masal.. msjını görmüştüm önceden..
Allahım bir daha yaşatmasın..

hayırlı ramazanlar kızlar , bu ramazan tüm bereketiyle bize yeni umutlarla gelsin ,bize çok istediğimiz minnacık bebeklerimizi getirsin.. rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.. hayırlı iftarlar herkese

inşallah canım inşallah..

inşallahh hiçbir tahlile felan gerek kalmaz, bebişin gelir. Allah yardımcın/yardımcımız olsun..sana umutlu ol moralini yüksek tut diyemicem bende aynı durumdayım. psikolojim çok bozuldu. bebekli cocuklu hamile hiçkimseyi gormek istemiyorum. ne yazıkki mümkün değil.. hamile kalamadıgım gibi bu durumda olan herkeste yanıbasımda.. oyy ne denir ki...

biran once hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz insallah..

yok canım yaa soylemedi birsey..kürtajdan kalan kalıntılar vucudun kendini toparlaması zaman alabiliyormus vs vs.bilindik şeyler yani..bu ayda gidip yakasına yapışcam.. bi tedavi felan başlatmasını isticemm..

canım bende öyleyim hamile çocuklu kimse istemiyorum etrafımda..kıskançlık felan değil ,kendime acıyorum kendime üzülüyorum herkeste o gözle bakıyor gibi geliyo bana,içim almıyor kimsenin lafını uzak durmak en iyisi..çünkü ne olursa olsun benim canım acıyor, tek bi hayatımız var bunuda böyle üzülerek geçirmek milleti takarak geçirmekte istemiyorum ama elimizden bişe gelmiyor işte..rabbim hayırlısını versin ne diyelim buda bizim kaderimiz

amin canım cok haklısın..

canlarımmm benimm mübarek ramazanımız hayırlı olsunn Allahım oruçlarımızı dualarımızı kabul etsinn inşşş valla geçmişi tek tekk okudumm kızlarr adetler gelmişşş olsunn üzülmeyinn tatlılarımm bu sene inşşş güzel haberler alıcazz hep beraberrr bu mübarek ayda Allahım dualarımızı kabul etsinn inşşşş....bu arada bende yeni başladım çalışmalara kızlarr Allahımm inşş nasip ederr bir aksilik çıkmadan sizlere güzel haberler veririmm inşş hepimizin yüzü gülerr kuzularrr....sizleri çok seiyorummm..

inşallah bu ay tutar bebiş.. bizim çalışmalar bitti kızlar beklemedeyim dpo 9 dayım beklemesi en zor

Arkadaşlar gebeliğim salı günü sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş ( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı 11. hafta dolmuştu. cinsiyeti bile belli olmuş yavrumun oğlum olacakmış ama kısmet olmadı.Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm... kanamam kaç gün sürecek acaba ?

canım çok geçmiş olsun cennette oğlun seni bekliyor olacak...kanamaya gelince 10 gün sürebilir daha fazlada ama yoğun bi kanama değil lekelenme şeklinde,mümkün olduğunca ağır iş yapma yolculuk yapma o zaman kanama artabiliyor..

canım cok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın. en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın inşallah..kanama kişiden kişiye göre değişiyor. benım 16-17 gun cıvarı sürmüştü sonrasında lekelenmelerım olmustu..

canım hadı hayırlı ugurlu olsun. Allah rast getırsın. insallaaahhh olur..

kızlar size bisey sorucam aranızda FLAGLY 500 mg antibiyotik kullanmış olan var mı???

Sağolun arkadaşlar inşallah en kısa zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olur. Şimdi çok korkuyorum rahimde yapışıklık olabilir iltihap olabilir bir daha hamile olamazsam hadi oldum diyelim tekrar kalbi durursa die birsürü korkum var ( Haftaya salı kontrolüm var bakalım inşallah rahimim iyidir. Kürtajdan sonra kan ilacı içtiniz mi ? bana Augmentin ve ağrı kesici verdi.

canım çokk geçmiş olsunn Allahım bir daha yaşatmasınn inşşş ama korkmaa yapışıklık iltihapp eskiden daha çok görülüyormuş artıkk olmuyor öyle seyler çok şükür vakumla çektikleri içinn içini rahat tut korkularındaa çok normall hepimiz buraya ilk geldigimizde senin gibiydik ama Allahım güç kuvvet veriyo ve tekrar istiyosunnn zamana ihtiyacın varrr o korkuları çokk çokk yaşayan biriydim bende burdaki can arkadaslarımm bilirr hala korku yokmu varr ama çalışmalar başladıı korkunun bize faydası yokk en kısa zmanda toparlanıcaksınn merak etmee....kürtajdam sonra kan ilacı veriyolar canım bende kullandımmm çok ama çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…