- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.941
aynı durum ;bu ay bende de oldu ilk defa..neden acaba:26:
kürtajla alakalı olsa bile ne olabilir ki:S
bu arada mulberry canım msj kutun dolmuş canım
Arkadaşlar gebeliğim salı günü sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı 11. hafta dolmuştu. cinsiyeti bile belli olmuş yavrumun oğlum olacakmış ama kısmet olmadı.Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm... kanamam kaç gün sürecek acaba ?
canım çokk geçmiş olsunn Allahım bir daha yaşatmasınn inşşş ama korkmaa yapışıklık iltihapp eskiden daha çok görülüyormuş artıkk olmuyor öyle seyler çok şükür vakumla çektikleri içinn içini rahat tut korkularındaa çok normall hepimiz buraya ilk geldigimizde senin gibiydik ama Allahım güç kuvvet veriyo ve tekrar istiyosunnn zamana ihtiyacın varrr o korkuları çokk çokk yaşayan biriydim bende burdaki can arkadaslarımm bilirr hala korku yokmu varr ama çalışmalar başladıı korkunun bize faydası yokk en kısa zmanda toparlanıcaksınn merak etmee....kürtajdam sonra kan ilacı veriyolar canım bende kullandımmm çok ama çok geçmiş olsunn
canım çokk geçmiş olsunn Allahım bir daha yaşatmasınn inşşş ama korkmaa yapışıklık iltihapp eskiden daha çok görülüyormuş artıkk olmuyor öyle seyler çok şükür vakumla çektikleri içinn içini rahat tut korkularındaa çok normall hepimiz buraya ilk geldigimizde senin gibiydik ama Allahım güç kuvvet veriyo ve tekrar istiyosunnn zamana ihtiyacın varrr o korkuları çokk çokk yaşayan biriydim bende burdaki can arkadaslarımm bilirr hala korku yokmu varr ama çalışmalar başladıı korkunun bize faydası yokk en kısa zmanda toparlanıcaksınn merak etmee....kürtajdam sonra kan ilacı veriyolar canım bende kullandımmm çok ama çok geçmiş olsunn
serap canım ya benim kürtaj vakumla falan olmadı kadın resmen içimi çatır çatır kazıdı....
ben bu yüzden çok ama çok endişeliyim...nedense olmayacak gibi geliyor bana..
bütün adet düzenim altüst durumda....
ümitsizim anlayacağın....
sen çalışmalara başladın demek inşallah hayırlı haberlerini alırız canım....
bende il deneme fos çıktı malesefff
Çok teşekkürler gerçekten içimi rahatlattınız Allahım en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin. Bugün markete gittik benim halim yoktu arabadan inmek istemedim otururken de çevremi izledim sanki herkes yeni doğurmuş herkesin kucağında bebek yada yanında sevimli küçük erkek çocuklar o kadar içim acıdı ki sanki dünyadaki tüm hamileler doğurmuş bir benimki ölmüş gibi geldi Allahım ben kafayı yemeden bana çocuk nasip eder inşallah. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde aklımın ucundan geçmezdi bebeğimin kalbi duracağı Allahım tekrar yaşatmasın. sürekli bebeğimin doğduğu ve onu göğsüme yatırdığım anı hayal etmiştim Allahım en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
aaa mulberry öyle umutsuz konuşmaa kuzum yaaa yvrum bişey olsaydı ilk adetini olurmuydunnn aaahhh ahhh senin o doktorlara ne diyim bennn yaaa Allahım ıslah etsinn ama bence bir problem yokk kzumm çalışmalara devamm adetin geldi sonuçtaa kuzuu bebebekte gelcekk bakk görrrr....
canım ya çok sağol ama...
ben iki hamileliğimde de korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım..
bu sefer öyle olmadı ama....
bide önceki sayfalarda yazmıştım..adet oluyorum allaha şükür evet ama çok ağrılı oluyor..ve ilk günlerde çok yoğun oluyor...
sonuç olarak çok uzun sürüyor 8 günü buluyor neredeyse...
ve bide buna yumurtlama zamanı gelen kanama eklendii....
Allah yardımcım olsun..nasip ederse olacak elbet ben sabırsızlanıyorum belkide ama bu durumları yaşayınca içime şüphe düşmesine engel olamıyorum....
hakkımda hayırlısı ne diyim...
Allahım tekrar nasip eder inşallah....
yavrum benimm seni çok iyi anlıyorumm ama kürtajdan sonra zaten adetlerrr ağrılı oluyorr bu beş altı ay bile sürebilir dedi doktor bana benimde ağrılı oluyor ve çokk oluyorummm senin gibi sekiz gün sürüyoo bencee sende anormal bir durum yokkk heee adetindee büyük anormallikler olsa tamam ama bence gayett olagan seylerr çok kafana takıyosun kuzumm bu belki nazlı gelcekk hemen gelmiycekk öyle düşünn bilemezsinkiii öylee umutsuz olmaaa hiç adetin gelmese tamam yapışıklık varr derimm ama bence içini rahat tut gelcek bebişinnnbakk görrr...:):)
çok sağol canım..
hakkımızda hayırlısı inşallah..
ne desek boş Rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak belkide olmayacak.....
valla 2 gündür iflahımı kesti şu adet....
evden çıkamayacak kadar çok yani ne ped dayanıyor nede çamaşır sorma o derece yani.......
belkide 4-5 ay sonra ancak normale dönecek ...
hadi bu ay senden gelsin bebeiş haberiii inşallah..
serap canım ya benim kürtaj vakumla falan olmadı kadın resmen içimi çatır çatır kazıdı....
ben bu yüzden çok ama çok endişeliyim...nedense olmayacak gibi geliyor bana..
bütün adet düzenim altüst durumda....
ümitsizim anlayacağın....
sen çalışmalara başladın demek inşallah hayırlı haberlerini alırız canım....
bende il deneme fos çıktı malesefff
çok sağol canım..
hakkımızda hayırlısı inşallah..
ne desek boş Rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak belkide olmayacak.....
valla 2 gündür iflahımı kesti şu adet....
evden çıkamayacak kadar çok yani ne ped dayanıyor nede çamaşır sorma o derece yani.......
belkide 4-5 ay sonra ancak normale dönecek ...
hadi bu ay senden gelsin bebeiş haberiii inşallah..
canım adetinin çokluğunu takma kafana inan adet dönemlerim benimde senin gibi inan hasta insan gibi oluyorumm ağrı kanama ama ben sordum bunu kuzumm çok normal dedi doktorr beş altı ay sonra eski düzene girer dedi bebek için ise engel bir durum degill sen sadece içini rahat tut dedigin gibi Allahım ne zaman ol derse ozaman hayırlı sağlıklı sıhatli gelsindee kuzumm ne zmaan gelirse gelsin napalım bende yeni başladımm canım benimm hayırlısı bakalım ağusosta belli olcak akmı karamı Allahımmm hayırlı ise versinn degilse vermesinn bu mübarek aylarda Allahıma sığınıyoum korkularımlaaa beraber.....:)
canım adetinin çokluğunu takma kafana inan adet dönemlerim benimde senin gibi inan hasta insan gibi oluyorumm ağrı kanama ama ben sordum bunu kuzumm çok normal dedi doktorr beş altı ay sonra eski düzene girer dedi bebek için ise engel bir durum degill sen sadece içini rahat tut dedigin gibi Allahım ne zaman ol derse ozaman hayırlı sağlıklı sıhatli gelsindee kuzumm ne zmaan gelirse gelsin napalım bende yeni başladımm canım benimm hayırlısı bakalım ağusosta belli olcak akmı karamı Allahımmm hayırlı ise versinn degilse vermesinn bu mübarek aylarda Allahıma sığınıyoum korkularımlaaa beraber.....:)
benımde senın dediğin gibi oldu yani. canlı canlı içimi kazıdılar.. 2 ay korunmasız ilişkide olmadı.. ramazan ramazan gidip muayene olmakta istemıyorum. benım doktora gitme işim bayramdan sonraya kaldı ama nasıl anlasılır rahimde yapısıklık olup olmadıgı.. gene mi hsg cekilcem dıyorum kendi kendime.. doktorada dedim hatta gecen gün. gerek yok dedi bikere kalmıssın gene kalırsın dedi.. yanii ne yapıcagımı bilmiyorum ve deli gibi cocuk istiyorum..
ay bende bi kendimi sanıyordum boyle olan.. agrım bugun yok ama adetim cok fazla.. afedersiniz sürekli kocaman kocaman pıhtılar düşüyor. neredeyse düşük yaptıgımı bile düşüncem cok şükürki agrım yok.. bu gece yataga hastabezi sermeyi bile düşündüm..
demekki kürtaj sonrası birçoğumuz aynı durumu yaşıyor..öyleyse bu durumlar kürtaj sonrası normal diyeceğiz...
...Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah canım....
seninle benim aynı gibi durumlar zaten..ama ben yapıiıklıktan şüphelenmiyorum..
yapıiıklık olunca adet miktarında azalma oluyomuş..maşallah bende artış var azalma yok...doktorumda ultrasonla baktığında bişi yok demişti....
içini ferah tut yapışıklık değildir canım bencede hsg ye gerek yok..bir kere kalmışşın yine olur inşallah.....
canım doktor sana durdurmak için ilaç vermemişmiydi...
oruç tutuyorum falan yazmıştın..benmi yanlış hatırlıyorum...
adetmi oldun ilaçtan sonra yoksa?
bugün 3. gün benim ve azaldı.ilk 2 gün fenaydı ama.
adet olmadan 2-3 gün ağrım oluyor adet olunca ilk gün ağrı devam ediyor.bugün ağrı falan kalmadı ...
kan namına bişi kalmıcak sandım ama şükür azaldı...
bende bi ara hasta bezini düşündüm ....
Allah yardımcımız olsun canım ....
hımm yapısıklık olunca miktarda azalma oluyorsa boyle durum yoktur bende.. cunku cok geliyor..
durdurmak için ilac verdiği gün, aksamına benim adetim sokuldu. bende ilacı hiç içmedim canım. oruc tutuyom demedim canım yanlıs hatırlıyorsun. hatta baktım yazdıgıma az az gelen pembemsi vardıya o ilacla durursa o zaman tutabilcem dedim canım.. ama kanamam sökülünce ilacı hiç içmedim. iyikide içmemişim. bunca adet kanaması nereye gidicekti..
benımde cuma aksamı basladı. halen yogun sekilde devam ediyor..bugunde ortalıkta ne varsa batırdım. dönüp dönüp oturdugum yerlere bakıyorum. :44::44:
hıı ben eksik anladım ozaman..
doktor durucu verdi gelmezse oruç tutçam yazmışşın
iyiki ilacı içmemişşin canım..kanamayla gider haklısın yoksa okadar kan nolcek
valla dediğin gibi oturduğum yattığım yerlere bakıyodum bende hep..neyse benim azaldı..seninde yarın normale döner...
bu durumda senin bu adetin erken gelmiş oluyo sanırım senin benden sonra oluyodu çünkü....
ay artık normale dön
elim allahın izniyle yaaaa
Merhaba,başlığı görünce yazmak istedim.Umudumuzu kaybetmedik diyorsunuz,ben kendimi o kadar umutsuz hissediyorum kiBen 2 hafta önce bebeğimi kaybettim kalp atışları durmuştu.O günden beri ölü gibiyim.Sürekli ağlıyorum,ilk bebeğimdi.O kadar alıştırmıştım ki kendimi onun varlığına,gittiğine hala inanamıyorum ( Alışamıyorum bir türlü sanki hala karnımdaymış gibi...Nasıl bu kadar güçlü olabiliyorsunuz??
Merhaba,başlığı görünce yazmak istedim.Umudumuzu kaybetmedik diyorsunuz,ben kendimi o kadar umutsuz hissediyorum kiBen 2 hafta önce bebeğimi kaybettim kalp atışları durmuştu.O günden beri ölü gibiyim.Sürekli ağlıyorum,ilk bebeğimdi.O kadar alıştırmıştım ki kendimi onun varlığına,gittiğine hala inanamıyorum ( Alışamıyorum bir türlü sanki hala karnımdaymış gibi...Nasıl bu kadar güçlü olabiliyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?