bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

canim baya zaman olmus yazali ins görürsün. bayadir internete giremiyodum. masallah canim senin baya büyüdü bebisin Allahkucagina almayi nasip etsin :) benim ilk ölctü hemsire 14-7 mi ne geldi doktor yüksek dedi bida ölctür dedi sonra 16-9 cikti. sicaktanmi oldu stresten mi anlamadim.

kizlar ben geldim artik henüz burda doktora gitmedim ama gelmeden bigün önce türkiyede doktora gittim bebisimin kalp atislaarini gördük daha dogrusu esim görmüs ben heyecandan pek göremedim.
sizlernasilsiniz bakalim bos birakmayalim buralari

hoşgeldinn beyazımm hadi hayırlısı Allahım kucagına almayıda nasip etsinn çok seindimm iyi oldugunuza bebişlee beraberr bide bakamamış yaaa kıyamam ben sanaa Allahım dualarımızı kabul etsinnn hep iyi olll kuzumm...

canım hoş geldin ve ne güzel haberlerle geldin...
demek bebeğin kalp atışları duyuldu..çok sevindim allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallhh...

biz buralardayız sende boş bırakma buraları cici anne..

cok tesekkür ederim canlarim. ins birlikte hamilelik geciririz hemen arkamdandan sizleri bekliyorum:
ben artik buralardayim ins.

cok tesekkür ederim canlarim. ins birlikte hamilelik geciririz hemen arkamdandan sizleri bekliyorum:
inşallah canım inşallah..
ama bu ay benden bişi çıkmadı kırmızılar geldi...

sandığım kadar kolay olmayacak sanırım..
hakkımızda hayırlısı artık.
kaç haftalık oldun sen?

sen öncü oldun bize beyazımm inşşş arkndan pıtır pıtır dökülürüzz herkess çalışmalara başladı hayırlısı inşş bu ramazan hepimizin bereketi olsunn inşşş kuzularr pıtır pıtır patlayalımm sen şimdi hamilesinn hepimizden büyüksünn... Allahım saglık sıhat versin...bakalım benimde ağustosta belli olcak akmı karamıı...

inşallah canım inşallah..
ama bu ay benden bişi çıkmadı kırmızılar geldi...

sandığım kadar kolay olmayacak sanırım..
hakkımızda hayırlısı artık.
kaç haftalık oldun sen?

hayirlisi canim ins benim gibi ummadiginiz anda gelir :) doktor 7 haftalik diyo ama burda hesaplamalarda 8 cikiyo bende anlamadim :)

ins ramazan hepimze bereketli gelir :) ins seninde hersey temiz cikar cikar canim. ne güzel olur hepbirlikte hamile olmak :))

inşş bee kuzum inşşşş artık hepimizin yüzü gülsünn inşşş bakalım çalışmalarr başladıı artık Allahıma sığınıyoruzz takdir onun nasip ederse gelcekk hayırlısı kuzummm inşş bizde senin gibi mutlu haberleri alırızz tek tekkk....

canım hesaplayıcılar son adet gününden hesaplıyor..
8 hafta çıkması normal..ama doktor ölçümlere göre söylüyor..geç döllenme falan olabilir..
sen takılma sonra haftayı yakalıyor bebeişler....

kendine ve bebişine iyi bak maşallahhhh sana ya çok sevindim..sanki ben hamileyim

bakalaım bizim nazlı bebeişler nezamn gelecek???

Allahım hayırlısını nasip etsin öncelikleee

aminnn. bende hepinizi tek tek bekliyorum. valla cok bekledik cok cabaladik. ins sizde bu cabalarin sonucunu kisa zamanda alirsiniz

canim doktor haftayla uyumlu dedi zaten. birde burda gidicem ya bu hafta yada haftaya ne bilim iste yinede korku kaliyo insanda önceki kürtajdan kalan.

canim doktor haftayla uyumlu dedi zaten. birde burda gidicem ya bu hafta yada haftaya ne bilim iste yinede korku kaliyo insanda önceki kürtajdan kalan.

korku yokk kuzum onu çıkar kafandann eskileri unutt hersey çok güzel olucakk iyi düşünürsen iyiyi çağırırsınn psikolojide çok önemli hamilelikteee hamileliginin tadını çıkarr takılmaa eskileree Allahın izniylee herset çok güzel olucakk öylee düşünceler geldimmi aklına ko gitsinn bu mübarek ayda hepimiz dua ediyoruzz hiç ama hiç korkmaa zaten korksandaaa olanı degiştirebiliyomusunn hayırr o yüzdenn rahat ol balım benimm....:)çokkkk yoğun hissediyorumm saglıklaa sııhatlee gelcek bebegin kucagına...

geçmişte kaldı kötü bi tecrübe oldu ewet ama sen o sayfayı kapat bakalım öncelikle...

bu yeni bir bebek ve yeni bir hamilelik...hepsi birbirinden farklı..

inşallah bu sefer haftalar gayet güzel geçer ve sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına...

her seferinde aynı şey olacak diye bişi yok..olumlu düşün..
inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırsın...

cccooookk tesekkür ederim moral oldun bana. bende kendi kendime avuntu vermeye calisiyorum :) dedigin gibi kötü düsünmemeye calisiyorum. etrafimizda o kadar saglikli dogan bebek var ama dimi :)))) ay valla hamile olana kadar olan süreci sizinle atlattim hep destek aldim sizden ki ben adet bile göremiyodum yinede umut etmistim ve basardim Allahin izniyle hamilelik sürecinide sizinle birlikte atlaticam

tatlımmm benimm seni en iyi anlıyanlar biziz tabiki yanında olcazzz kader arkadasıyız sonuçtaa tabiki bir sürü saglıklaa doğan bebek varr Allahım sınadı geçti gitti sen hiç korkmaaa kötü düşünceler çünkü sana hiçbirsey katmıycakk senn güzl seyler düşünn karnının şişecegini bebegine kauşacagını boşer bak kendinde diyosunn nerelerden nerelere geldinn umudun bile azalıyodu Allahım nasip etti geliyo artık bebişinn kuzum her zmaan yanındayızz merak etmeee hamilelik çok güzel bir süreçç kuzum tadını çıkarmayı bilirsennn kafana ne takılırsaa sor tatlımm hepimiz senin yanındayızz.....meselaaaaaa bebek isimlerii düşünnnn daha çok motive olursunn

cinsiyeti bi belli olsunda isim öyle düsümcem gerci neden se erkek olcak diyolar ama :) cinsiyet belli olsun onuda beraber seceriz :)))

cinsiyeti bi belli olsunda isim öyle düsümcem gerci neden se erkek olcak diyolar ama :) cinsiyet belli olsun onuda beraber seceriz :)))

ahhh canım benimm hayırlısıı ne fark eder kızz erkekk Allahım saglıklı sıhatli nasip etsinnn... tbi tabii kız seçerizzz ne dmeekkk..siz şimdi iyi olunda onada sıra gelcekk inşşş...

Çok geçmiş olsun .. kendini korumaya çalış bu sürede..
Herkesin kötü tecrübeleri olmuş, bizimkiler talihsizlikti.. Allahım bir daha yaşatmasın..
Allahım dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı..

ümitsiz konuşma öyle mulberry canımm yaa..
bak tam korkularımın üstüne basıyorsun
olacak ama zamanı vardır..ne zamana kısmet kimbilir.. kürtajın olumsuz bir etkisi olmamış olsa, varsın bekleyelim..
doğrusu muayenelerimizde temiz dendi herşeye ama :26:

bu arada kürtajda genel anestezi almamışmıydın:26:
bende de adet düzensizliği yok, ama çok o zamandan beri ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ahhh canım benimm hayırlısıı ne fark eder kızz erkekk Allahım saglıklı sıhatli nasip etsinnn... tbi tabii kız seçerizzz ne dmeekkk..siz şimdi iyi olunda onada sıra gelcekk inşşş...
elbette kiz erkek farkedermi hic saglikla dünyaya gelsin bebeim yeter :))

arkadaslar bende kazimayöntemi ile kürtaj olmustum sonrasindaarkadaslar bilir kac ay adet olamadim dedim kesin yapisiklik ama degilmis hormonlarla alakaliydi benim durum.
kürtaj ile ilgili bir durum olcagini zannetmiyorum umarim kisa zamanda düzelir hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…