bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yok canım yaa demekki herkeste aynı korkular var..
inşallah bi sorun yoktur tabi..doktor kontrolde bi sorun yok gayet normal dedi.seninde doktor temiz demişti..

vala beklemekten başka yapacak bişi yok..allahım ne zamn nasip ederse artık...
ama endişelerim var işte paylaşıyorum burada...
kürtaj sonrası benimde adet düzensizliğim yok ama bende fazla oluyorum bide daha uzun sürüyor
bana malesefki anestezi falan verilmedi..
Allah bildiği gibi yapsın o doktorları.
canlı canlı yapıldı kürtajım ve kazıyarak vakumlu falan değil..
aslında endişemin sebebi de bu benim..

başka bi topikte okudum.yumurtlama zamanı kanlı akıntının sebebi rahimin fazla inceltilmesinde olabiliyormuş..aklıma bu takıldı şimdi...

ayyy takmıcam diyorum okudukça böle şeyler takılıyo işte..

Allahım hayırlısıyla gönderir bebişlerimizi fazla bekletmeden inşallahhhh...

ewet seninde kürtaj sonrası adet sorunun vardı..bak hamiş kaldın...
umut oldun bize...
inşallah bizimde bebeişlerimiz gelir çok bekletmeden...

Canım kürtajını tam olarak ne zaman yaptırdın bilmiyorum ama bir arkadaşımda da aynı sorun olmuştu o da rahim zarının inceldiğinden şüphelenmişti.O ibrahim saraçoğlunun şu muc,ze dediği soğan kürünü uyguladı.Ama kürtajının üzerinden bir adet geçmişti.İnternetten bir araştır istersen belki bir faydası olur.

arkadaşlar soğan kürünü falan uygulmaya kalkmayın sakın! onu pko lular için tavsiye ediyorlar. oradaki kistlerin bir kısmını söksün-döksün diye. ama rahim inceliği olan kişilerde o asla kullanılmıyor. rahim zaten ince ise bir de oradaki tabakayı bir daha sökecek ve ters etki yapacaktır. aman dikkat arkadaşlar!!!

çok sağol canım...
ben yumurtlama zamanı kanlı akıntı için araştırma yaparken rahim inceliğinden kaynaklanabilir diye okudum...

bende böyle bir sorun varmı bilmiyorum..çünkü kürtajdan sonraki ölçüm yanlış hatırlamıyorsam 7mm falan dı.doktor yeterli kalınlık demişti kürtaj bittiğinde..
sonraki kontrollerimde de gayet normal dedi..eğer böle bi sorun olsa söylerdi herhalde..
adetlerim düzenli sadece miktarı biraz arttı...buda normalmiş..burada aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var kürtaj sonrası...

bu kürleri duydum ama kullanmayı düşünmedim.kaş yaparken göz çıkarmayalım diye düşündüm...

kürtaj sonrası hemen hamilelik beklemiyorum aslında ama insan umutlanıyor işte...

yinede sağol....

kizlar bisi sorcam. ben türkiyeden geldim geleli benim akintim bitti. normalde bende beyaz akinti olmasi lazim degil mi simdi hic akinti gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmi:44:

nasilsin canim ne zamandir görüsemiyoruz sen nasil oldun var mi sende bi gelisme.
canım iyiyim. bende gelişme çok. bebeğin ölüm sebebi ve benim geçirdiğim durumun sebebi bütüüün tetkiklere rağmen tespit edilemedi. dr. "6 ay beklesen de 1 yıl beklesen de bir şey değişmeyecek, yine riskli gebelik geçireceksin. o yüzden artık bekleme çalışmalara başla, nasıl olsa kolay kolay hamile de kalamazsın sen" dedi. (prolaktinim hala yüksek de) çok mutlu oldum ama eylülde meme kontrolüm var. kanser öncülü tespit edilirse ameliyat olacağım ya o yüzden gebeliği erteledim malesef. ama yine de iznin çıkması beni çooook mutlu etti.
hamile kalma olasılığım şimdilik yok ama izni bile psikolojimin düzelmesine yetti. ben iyiyim anlayacağın canım
maşallah sana da bebişine de. inşallah bu sefer her şey çok iyi olacak beyazım. benim dr.un tabiriyle "biz sıramızı savdık canım!!" şimdi iyi şeylerin zamanı
kizlar bisi sorcam. ben türkiyeden geldim geleli benim akintim bitti. normalde bende beyaz akinti olmasi lazim degil mi simdi hic akinti gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmi:44:

canım hamileyken benim de akıntım olmuyordu ki. ayrıca akıntının olmaması daha iyi değil mi??

neden anlasilamadiacaba sebep neyse canim en azindan denemelere basla demis doktor buda bi gelisme. ben inaniyorum sende bir mucize olacak belki bu sene degil ama seneye ins bisiler olacak sen bu sene bi kendini toparla ins bi kendine gel sagligini eline al gerisi gelecek. ins eylülde bütün kontrollerinde temiz cikar

akinti olayinida bilmiyorumartik türkiye koyu renkli akintim gelmisti hatta kahve rengi falanda geldi doktora gitmisti fitil vermisti sanirim onun etkisinden öyle tahmin ediyorum simdi. akintinin olmasi gerekiyomus vucut hamile iken salgiliyomus o akintiyi

kızlar selam bu ay çatlatma vuruldum ya , bugün iğne vurulduktan sonraki 14. günüm yaklaşık 8 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi varmış bugün daha koyu çıktı sanki ne bileyim kendi kendime ümitleniyorum ,iğnenin etkisi bu kadar sürer mi? 14 gün ? 2. resimde alttaki numarasız olan bugün yaptığım test ...

aaaa heyecan yaptim simdi adetine kac gün vardi senin

aaaa heyecan yaptim simdi adetine kac gün vardi senin

adete 2 gün var canım ,çatlatma iğnesi vuruldum ya o yüzden ümitlenemiyorum ,sonrasında çok üzülürüm hüsran olur diye.. topiklerde okuduğum kadarıyla böyle benim gibi pozitif çıkan var çatlatma iğnesinden dolayı hcg salgılanırmış bilmiyorum ya inşallah öyle değildir hamileyimdir canım..dua et olur mu?? sen nasılsın ne alemde sin? hamilelik nasıl gidiyor?

ben arastirdim hemen :)) etkisi 10 gün bilemedin 12 gün sürer diyolarbi kiz senin gibi 14 degilde 15. gün yapmis test pozitif sonra kan testi yaptirmis oda pozitif adetine 3 gün varmis:) ay senin kac gün var adete

amaaa ben cok umutlandim simdi ne bilim ins hamilesindir canim iki gün bekle dicem ama ben bile heyecan yaptim. en iyidi bekle bakalim bikac gün. o kiza doktor adetine bigün kala yap demis bide yarin yap bakalim hala pozitifse bence kan testi yaptir. cikar yada cikmaz hersey bizim icin canim ben senden ümitliyim. benim simdilik bi sorun yok bilmiyorum yarin randevusuz doktora gitcem fazla hasta yoksa muayne eder varsa almaz bakalim ins alir bende rahatlarim

canım bende ümitleniyorum heyecanlanıyorum ..inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya valla değilsem baya bi üzülürüm..umarım arkandan gelirim canım başı çektin gerisi gelsinn inşaallaaahhhh

canım bende ümitleniyorum heyecanlanıyorum ..inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya valla değilsem baya bi üzülürüm..umarım arkandan gelirim canım başı çektin gerisi gelsinn inşaallaaahhhh

ins canim bekliyorum arkamdan hemen seni ama hep 10 gün diyolar etkisi bence var bisiler ama olmazsada üzülme ya napalim hersey bizim icin bu bile bi gelisme bizim icin. senide umutlandirmak istemiyorum bu konuda ama ne bilim simdi ben cok umutluyum bekleyecek misin kan tahlili icin adetini

canım kan tahlili yaptırsam hamile çıkarım çünkü idrarda çıkıyor , en iyisi beklemek.. bende diğer topiklerde okudum bi bayan 18. gün yapmış idrar kop koyu 2 çizgi ama kadın adet olmuş..dr çatlatma iğnesinden demiş bilmiyorum ya kısmet işte kendimi ümitlendirmekde istemiyorum çokta heyecan yaptım ..bu mubarek günlerde öyle ihtiyacım var ki bu bebek müjdesine rabbim dualarımı kabul etsin ..ben iftar hazırlıcam öpüyorum seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…