- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #3.981
ümitsiz konuşma öyle mulberry canımm yaa..
bak tam korkularımın üstüne basıyorsun
olacak ama zamanı vardır..ne zamana kısmet kimbilir.. kürtajın olumsuz bir etkisi olmamış olsa, varsın bekleyelim..
doğrusu muayenelerimizde temiz dendi herşeye ama :26:
bu arada kürtajda genel anestezi almamışmıydın:26:
bende de adet düzensizliği yok, ama çok o zamandan beri ..
arkadaslar bende kazimayöntemi ile kürtaj olmustum sonrasindaarkadaslar bilir kac ay adet olamadim dedim kesin yapisiklik ama degilmis hormonlarla alakaliydi benim durum.
kürtaj ile ilgili bir durum olcagini zannetmiyorum umarim kisa zamanda düzelir hersey
yok canım yaa demekki herkeste aynı korkular var..
inşallah bi sorun yoktur tabi..doktor kontrolde bi sorun yok gayet normal dedi.seninde doktor temiz demişti..
vala beklemekten başka yapacak bişi yok..allahım ne zamn nasip ederse artık...
ama endişelerim var işte paylaşıyorum burada...
kürtaj sonrası benimde adet düzensizliğim yok ama bende fazla oluyorum bide daha uzun sürüyor
bana malesefki anestezi falan verilmedi..
Allah bildiği gibi yapsın o doktorları.
canlı canlı yapıldı kürtajım ve kazıyarak vakumlu falan değil..
aslında endişemin sebebi de bu benim..
başka bi topikte okudum.yumurtlama zamanı kanlı akıntının sebebi rahimin fazla inceltilmesinde olabiliyormuş..aklıma bu takıldı şimdi...
ayyy takmıcam diyorum okudukça böle şeyler takılıyo işte..
Allahım hayırlısıyla gönderir bebişlerimizi fazla bekletmeden inşallahhhh...
mulberrycim özeline bakar mısın?
Canım kürtajını tam olarak ne zaman yaptırdın bilmiyorum ama bir arkadaşımda da aynı sorun olmuştu o da rahim zarının inceldiğinden şüphelenmişti.O ibrahim saraçoğlunun şu muc,ze dediği soğan kürünü uyguladı.Ama kürtajının üzerinden bir adet geçmişti.İnternetten bir araştır istersen belki bir faydası olur.
canım iyiyim. bende gelişme çok. bebeğin ölüm sebebi ve benim geçirdiğim durumun sebebi bütüüün tetkiklere rağmen tespit edilemedi. dr. "6 ay beklesen de 1 yıl beklesen de bir şey değişmeyecek, yine riskli gebelik geçireceksin. o yüzden artık bekleme çalışmalara başla, nasıl olsa kolay kolay hamile de kalamazsın sen" dedi. (prolaktinim hala yüksek denasilsin canim ne zamandir görüsemiyoruz sen nasil oldun var mi sende bi gelisme.
kizlar bisi sorcam. ben türkiyeden geldim geleli benim akintim bitti. normalde bende beyaz akinti olmasi lazim degil mi simdi hic akinti gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmi:44:
canım iyiyim. bende gelişme çok. bebeğin ölüm sebebi ve benim geçirdiğim durumun sebebi bütüüün tetkiklere rağmen tespit edilemedi. dr. "6 ay beklesen de 1 yıl beklesen de bir şey değişmeyecek, yine riskli gebelik geçireceksin. o yüzden artık bekleme çalışmalara başla, nasıl olsa kolay kolay hamile de kalamazsın sen" dedi. (prolaktinim hala yüksek de) çok mutlu oldum ama eylülde meme kontrolüm var. kanser öncülü tespit edilirse ameliyat olacağım ya o yüzden gebeliği erteledim malesef. ama yine de iznin çıkması beni çooook mutlu etti.
hamile kalma olasılığım şimdilik yok ama izni bile psikolojimin düzelmesine yetti. ben iyiyim anlayacağın canım
maşallahsana da bebişine de. inşallah bu sefer her şey çok iyi olacak beyazım. benim dr.un tabiriyle "biz sıramızı savdık canım!!" şimdi iyi şeylerin zamanı
canım hamileyken benim de akıntım olmuyordu ki. ayrıca akıntının olmaması daha iyi değil mi??
kızlar selam bu ay çatlatma vuruldum ya , bugün iğne vurulduktan sonraki 14. günüm yaklaşık 8 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi varmış bugün daha koyu çıktı sanki ne bileyim kendi kendime ümitleniyorum ,iğnenin etkisi bu kadar sürer mi? 14 gün ?Eki Görüntüle 471874 Eki Görüntüle 471877 2. resimde alttaki numarasız olan bugün yaptığım test ...
aaaa heyecan yaptim simdi adetine kac gün vardi senin
adete 2 gün var canım ,çatlatma iğnesi vuruldum ya o yüzden ümitlenemiyorum ,sonrasında çok üzülürüm hüsran olur diye.. topiklerde okuduğum kadarıyla böyle benim gibi pozitif çıkan var çatlatma iğnesinden dolayı hcg salgılanırmış bilmiyorum ya inşallah öyle değildir hamileyimdir canım..dua et olur mu?? sen nasılsın ne alemde sin? hamilelik nasıl gidiyor?
amaaa ben cok umutlandim simdi ne bilim ins hamilesindir canim iki gün bekle dicem ama ben bile heyecan yaptim. en iyidi bekle bakalim bikac gün. o kiza doktor adetine bigün kala yap demis bide yarin yap bakalim hala pozitifse bence kan testi yaptir. cikar yada cikmaz herseycan bizim icin canim ben senden ümitliyim. benim simdilik bi sorun yok bilmiyorum yarin randevusuz doktora gitcem fazla hasta yoksa muayne eder varsa almaz bakalim ins alir bende rahatlarim
canım bende ümitleniyorum heyecanlanıyorum ..inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya valla değilsem baya bi üzülürüm..umarım arkandan gelirim canım başı çektin gerisi gelsinn inşaallaaahhhh
ins canim bekliyorum arkamdan hemen seni ama hep 10 gün diyolar etkisi bence var bisiler ama olmazsada üzülme ya napalim hersey bizim icin bu bile bi gelisme bizim icin. senide umutlandirmak istemiyorum bu konuda ama ne bilim simdi ben cok umutluyum bekleyecek misin kan tahlili icin adetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?