- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.001
canım kan tahlili yaptırsam hamile çıkarım çünkü idrarda çıkıyor , en iyisi beklemek.. bende diğer topiklerde okudum bi bayan 18. gün yapmış idrar kop koyu 2 çizgi ama kadın adet olmuş..dr çatlatma iğnesinden demiş bilmiyorum ya kısmet işte kendimi ümitlendirmekde istemiyorum çokta heyecan yaptım ..bu mubarek günlerde öyle ihtiyacım var ki bu bebek müjdesine rabbim dualarımı kabul etsin ..ben iftar hazırlıcam öpüyorum seni canım
kızlar selam bu ay çatlatma vuruldum ya , bugün iğne vurulduktan sonraki 14. günüm yaklaşık 8 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi varmış bugün daha koyu çıktı sanki ne bileyim kendi kendime ümitleniyorum ,iğnenin etkisi bu kadar sürer mi? 14 gün ?Eki Görüntüle 471874 Eki Görüntüle 471877 2. resimde alttaki numarasız olan bugün yaptığım test ...
kizlar bisi sorcam. ben türkiyeden geldim geleli benim akintim bitti. normalde bende beyaz akinti olmasi lazim degil mi simdi hic akinti gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmi:44:
ayyyy renkliatlas görünceee tuhaf oldum yaaa yavrum baya baya çift çizgi ayyyy inşşş kuzum inşşşş gebelik vardırr ama bencee varrrr olmasa bu kadar belirgin olmazzz canım dualarım seninlee bende heyecan yaptımm şimdi Allahımm bu mübarek aylardaa dualrımızı kabul etsinn bir bebiş nasip etsin sana kuzummm hayırlısıı....
kızlar selam bu ay çatlatma vuruldum ya , bugün iğne vurulduktan sonraki 14. günüm yaklaşık 8 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi varmış bugün daha koyu çıktı sanki ne bileyim kendi kendime ümitleniyorum ,iğnenin etkisi bu kadar sürer mi? 14 gün ?Eki Görüntüle 471874 Eki Görüntüle 471877 2. resimde alttaki numarasız olan bugün yaptığım test ...
kızlar inşallah hamileyimdir ama emin olamıyoruz hala..adet günüm cumartesi gösteriyor . beyazcım bugün 2 kere yaptım test yine pozitif
kızlar inşallah hamileyimdir ama emin olamıyoruz hala..adet günüm cumartesi gösteriyor . beyazcım bugün 2 kere yaptım test yine pozitif
ay beyaaaaz, ya iyi olayım da artık bebişe çalışmaya başlayayım canım yaaa!!!! seneye kadar sabır taşına dönerim herhalde.neden anlasilamadiacaba sebep neyse canim en azindan denemelere basla demis doktor buda bi gelisme. ben inaniyorum sende bir mucize olacak belki bu sene degil ama seneye ins bisiler olacak sen bu sene bi kendini toparla ins bi kendine gel sagligini eline al gerisi gelecek. ins eylülde bütün kontrollerinde temiz cikar
akinti olayinida bilmiyorumartik türkiye koyu renkli akintim gelmisti hatta kahve rengi falanda geldi doktora gitmisti fitil vermisti sanirim onun etkisinden öyle tahmin ediyorum simdi. akintinin olmasi gerekiyomus vucut hamile iken salgiliyomus o akintiyi
canııım hakkında hayırlısı olsun.. hamileysen de değilsen de hayırlısı olsun. biz de merakla bekliyoruz cumartesiyi. habersiz bırakma bizi....canım bende ümitleniyorum heyecanlanıyorum ..inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya valla değilsem baya bi üzülürüm..umarım arkandan gelirim canım başı çektin gerisi gelsinn inşaallaaahhhh
ay beyaaaaz, ya iyi olayım da artık bebişe çalışmaya başlayayım canım yaaa!!!! seneye kadar sabır taşına dönerim herhalde.
hani hep demiştim ya önce siz sonra ben diye. sen gittin, renkliatlası da çıkarırsak aradan geriye menbeta, mulberry, blackangel kalıyo. tabi yelizcem de var ama o sırasını bize devretti diye saymıyorum onu... kızlaaar elinizi çabuk tutuuun.
canııım hakkında hayırlısı olsun.. hamileysen de değilsen de hayırlısı olsun. biz de merakla bekliyoruz cumartesiyi. habersiz bırakma bizi....
beta hcg 224.93 çıkmışşş kızlarrrr
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh21:
ayyyycok güzel yaaaaa masallahhhhh. ay cok sevindim. bide doktordan güzel haberleri duyalim dahagüzel sevinelim.
tebrik ederim canim ins saglikla kucagina almayi nasip eder Allah bu cuma gününün ve ramazanin hürmetine :)))
beta hcg 224.93 çıkmışşş kızlarrrr
çok şükür canııımmm eşimin spermleri ameliyattan snra düzeldi demekki daha tahlil bile yaptırmamıştık 3. ay yeni dolduağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum..çok şaşkınımm...ramazanın hürmetine bebeğim geldi ve inşallah benime kalır ..
aminn canım rabbim kucağıma almayı nasip etsin...rabbim bu sevinci hepimize yaşatsın kucaklarımıza almayı nasip etsin..daha önce kötü tecrübe yaşayınca insan tam anlamıyla sevinemiyor bilecanım çok sevindim ne güzel bir haber....
allahım inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder....
sırf seni meraktan girdim topiğeee ve güzel haberi aldım....
Allahım bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?