bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

anladim canim garanti olmasi icin bekliycez o zaman hakkimizda hayirlisi ins hayirlis ile gelir bebisin göbüsüne
simdiden afiyet olsun

ayyyy renkliatlas görünceee tuhaf oldum yaaa yavrum baya baya çift çizgi ayyyy inşşş kuzum inşşşş gebelik vardırr ama bencee varrrr olmasa bu kadar belirgin olmazzz canım dualarım seninlee bende heyecan yaptımm şimdi Allahımm bu mübarek aylardaa dualrımızı kabul etsinn bir bebiş nasip etsin sana kuzummm hayırlısıı....

kizlar bisi sorcam. ben türkiyeden geldim geleli benim akintim bitti. normalde bende beyaz akinti olmasi lazim degil mi simdi hic akinti gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmi:44:

tatlım akıntı kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe degişiyoo başta olmuş şimdi azalmıştırr sonra gene olurr takma onu kafana benimde oğlumda başta olmuştu sonra kesildii son aylara doğru gene artımıştı degişir o kuzumm....:)

amin canım yaa inşallah hamileyimdir ,bende heyecan yapıyorum ama çatlatma iğnesi vurulduğumdan çokta bel bağlayamıyorum bu işe,beklemekten başka çarem yok

aaaaaa

renklicim hadi inşallah canım..son yaptığın test pozitif canım..
çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok..iğne olunca pozitif mi çıkıyo???

ama iğnenin etkisi kaçgün sürerkiii..

ay heyecanlandım hadi topiğin 2. hamişi sen ol inşallah...
dualarım seninle tatlım ...

renkliatlas çiftçizgiyi görmüşsünnn..
hadi hayırlısı.. güzel haberlerle taçlandırırsın topiği umarım ..
birileri önden gitsinki, arkadan gelelimm

kızlar inşallah ya hamileyimdir rabbim hepimizin yüzüne baksın versin müjdelerimizi.. öyle ihtiyacm var ki bu müjdeye başka hiç birşey mutlu edemez beni şu sıralar,5 senelik evliyim ,düşükten sonra 2 sene geçti,sabrım tükendi valla..bir mucize olsun istiyorum ama 2 senedir hep kırmızılar yakamı bırakmaıdığı için umutsuzum iğnedendir diyorum bu çift çizgi bi türlü ikna olamıyorum. cumartesini bekliyorum işte inşallah adet olmam kızlar.

ay beyaaaaz, ya iyi olayım da artık bebişe çalışmaya başlayayım canım yaaa!!!! seneye kadar sabır taşına dönerim herhalde.
hani hep demiştim ya önce siz sonra ben diye. sen gittin, renkliatlası da çıkarırsak aradan geriye menbeta, mulberry, blackangel kalıyo. tabi yelizcem de var ama o sırasını bize devretti diye saymıyorum onu... kızlaaar elinizi çabuk tutuuun.
canım bende ümitleniyorum heyecanlanıyorum ..inşallah hamileyimdir bilmiyorum ya valla değilsem baya bi üzülürüm..umarım arkandan gelirim canım başı çektin gerisi gelsinn inşaallaaahhhh
canııım hakkında hayırlısı olsun.. hamileysen de değilsen de hayırlısı olsun. biz de merakla bekliyoruz cumartesiyi. habersiz bırakma bizi....

bu is siraya bakmiyo canim sen kendini toparla gerisi gelecek ins kolay seyler yasamadin.ama elbet hersey düzelecek.

çok şükür canııımmm eşimin spermleri ameliyattan snra düzeldi demekki daha tahlil bile yaptırmamıştık 3. ay yeni doldu ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum..çok şaşkınımm...ramazanın hürmetine bebeğim geldi ve inşallah benime kalır ..

insallah canim ya darisi digerlerinin basina. bizde saglikla bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz ins.agla acil biraz kendine gel. ve dikkat et artik kendineee:)))))

aminn canım rabbim kucağıma almayı nasip etsin...rabbim bu sevinci hepimize yaşatsın kucaklarımıza almayı nasip etsin..daha önce kötü tecrübe yaşayınca insan tam anlamıyla sevinemiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…