- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.021
aminn canım rabbim kucağıma almayı nasip etsin...rabbim bu sevinci hepimize yaşatsın kucaklarımıza almayı nasip etsin..daha önce kötü tecrübe yaşayınca insan tam anlamıyla sevinemiyor bile
dimi... simdi eminim icinde bi korku var ya buda öyle olursa diye. bende hala var dün doktora gittim ama kapaliymis randevu almadan gidince bilemedik tabii. haftaya kaldi benim doktor isi. doktordan iyi lafini duyana kadar simdi icimde hep tereddüt var.
valla canım içim sevinç ve korku dolu..Rabbim o üzüntüyü bir daha yaşatmasın..
beta hcg 224.93 çıkmışşş kızlarrrr
çok şükür canııımmm eşimin spermleri ameliyattan snra düzeldi demekki daha tahlil bile yaptırmamıştık 3. ay yeni dolduağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum..çok şaşkınımm...ramazanın hürmetine bebeğim geldi ve inşallah benime kalır ..
valla canım içim sevinç ve korku dolu..Rabbim o üzüntüyü bir daha yaşatmasın..
canım çok saol seni hatırayamadım aa gerçekten hafızan çok iyiymiş, 2 sene olacak eylülde ben düşük yapalı, bende 11 haftalıkken düşürmüştüm bırakmıştım o topiği.sen bebeğini almışsın maşallah rabbim banada ve burdaki tüm arkadaşlarımada nasip etsin..renkliatlas, hayırlı olsun, bu defa sağ salim gelsin meleğin.
seni, ilk bebeklerimizin topiğinden biliyorum. ben o topiği çok erken terk etmiştim, kalbi durmuştu bebeğimin, kürtaj olmuştum.
bu defa da aynısını mı yaşayacağım stresi ne sana yarar ne bebeğe. bunu diyorum da, ben de ikinci hamileliğimde hep stresliydim. çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim.
allah isteyen herkese nasip etsin.
tekrar tebrik ederim.
:118::124: ne diyeceğimi bilemiyorum renkliatlasım. bıcırıklar anlatıyordur duygularımı. eminim sende böylesindir. maşallah canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
çok güzel bi haber gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah, eskiyi düşünmeyin o yaşandı geçti çok düşünürsek olmaz biz bu anın tadını çıkaralım, hamile haberleri almak ne güzel bişey :)
canımmmmmmmm benimmm yaaaa çokkk sevindimmmm valla inan gözlerim doldu okurkenn ayyy yerim ben seni yaaa çok şükür kuzum Allahın izniylee saglıklı sıhatli doğsun bebişinnnn yupyyyyyyy yupyyyyyyy bu mübarek ramazan bereketli gelcekk ksanırımmm çok sevindimm çokkkkkkk....
korkma kuzum korkmaa Allahın izniylee saglıkla sıhatlee gelcekk bebeginn hamileliğinin tadını sevincini yaşaa eskiler eskide geldii yeni bebek yeni umutt yeni heyecann hiç yaşanmamış gibi yola devammmm.....:):):)
ben ayagimi iyi sürümüstüm :)) renkli geldi arkamdan oda ayagini iyi sürüsün her ay bi hamis olsun topikteeee :))) ay hareketlenmeye basladik cok güzellll
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy serabım haber verdi şimcik koştum geldimmmmmm.canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım dualarını kabul ettii şimdi sıra sag salim gelmesinde küçük paşamızınnn :)) içimden böle geçti kesin erkek heeeeeee :))))))))))
şaka maka sag salim kucagına aldıgın günleri gör ve göstersin rabbim bizlere canımm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy serabım haber verdi şimcik koştum geldimmmmmm.canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım dualarını kabul ettii şimdi sıra sag salim gelmesinde küçük paşamızınnn :)) içimden böle geçti kesin erkek heeeeeee :))))))))))
şaka maka sag salim kucagına aldıgın günleri gör ve göstersin rabbim bizlere canımm
ayyyyy yelizzzz bende yazarkennn paşam yazcaktım biliyomusunn içimden öyle geldi şimdi yazdıgını okuyunca şok oldumm bende yazmıyımm dedim ama erkek mi geliyoooo neeee renkliatlasAllahım hayırlısını nasip etsinnnn ayy nasıll kendimiz hamileymişiz gibi seviniyoruzz yaa ne kadar güzellll çok şükürr....
saolun kızlar yaa sevincimi bi sizler anlarsınız hepimiz çok sıkıntılı zamanlar geçirdik birbirimizi en iyi bizler biliriz.. valla erkek olabilir canımtam yumurtlama günü ilişki oldu ya erkek olma ihtimali daha yüksek..
kızlar dr elevit ve progestan verdi. benim evde folic asit solgar marka var 400 mcg, bide folic plus aldım ektra vitaminler var iiçinde sizce hangisini içiyim ? elevittede bi ton vitamin var ama folic plusta kalsiyum ve d vitamini daha yüksek 3 doz alınıyormuş... solgarda sadece folic asit var :) dr a da sormadım
saolun kızlar yaa sevincimi bi sizler anlarsınız hepimiz çok sıkıntılı zamanlar geçirdik birbirimizi en iyi bizler biliriz.. valla erkek olabilir canımtam yumurtlama günü ilişki oldu ya erkek olma ihtimali daha yüksek..
kızlar dr elevit ve progestan verdi. benim evde folic asit solgar marka var 400 mcg, bide folic plus aldım ektra vitaminler var iiçinde sizce hangisini içiyim ? elevittede bi ton vitamin var ama folic plusta kalsiyum ve d vitamini daha yüksek 3 doz alınıyormuş... solgarda sadece folic asit var :) dr a da sormadım
kızlar rabbim tez zamanda ardımdan sizleride getirsin.. şu mutlu haberleri hep birlikte kutlayalım.. içinize paşa doğdu bakalım ne olcak kızlar çift yumurtam vardı bide baktınız ikizmiş :))
ektradan folik asit içmiyor musun? bana dr iç dedi ama hangisini içmemi önermedi.. sadeece folik asit olan var bende bide folik pulus aldım olmadı bi gn biri bi gün birini içerimben elevit aliyorum canim gecen gebelikte burdakidoktor elevit vermisti bu gebelikte türkiyedeki doktor da elevit verdi doktorlarin cogu onu verio bende onu iciorum.
saolun canlarım rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin .. cnaım yarın tam 4 hafta olacak yarn adet tarihimdi. perşembe gel dedi kese görünür dedi inşallah ..canımm benım cok cok cok tebrik ederimmmm.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin...hep iyi düşünnnn kii iyi olsunnn.. iyiyi cagır canımmm...kötüüü biseyy düşünme... ayy ne sevındımm yaaa.. daırısssıı diğer kızlarımıza inşallahhhhhh....
eee kac haftalıksın şimdiii ? doktor randevu verdi dimiii ???
benim genelde bebek tahminlerim tutar yanıldıgım çok azdırr genelde altıncı hissin kuvvetli derler ama....:) bir kendimee hayrımm yokk dermişimm gerçi oğlumuda bilmiştimm valla yazıyomm buraya bakalım tutcakmıbeyazınn kızı olcakkk gibi geliyooo renkliatlasın erkek hihihihihihhi haydiiiiiii hayırlısııııııııııııııııııııııııııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?