bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

amin canım cok saol.. ooo kocaman olmussunuz yaaaaa.. haftaya gozukurr ama buyuk ihtimalle vajinal ultrasondan. benım 4+4 te oyle gozukmustu :)) hadi bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:

folikasit icmiyorum hic kullanmadimda bilmiyorum ki ben balik yemedigim icin sadece balik kapsülü aliyorum.

hadi bakalim esimin köyünde de bi erkek olacak dedikodusu cikti daha bebek olusmadan cinsiyeti belli olmus dedikodusu cikti cok güldüm :))) esimin teyzeside erkek olcak diyo kesin hanginizin tutacak bakalim, seninde bi hafta kalmis adetine ins sende hemen arkamizdan gelirsin fazla ara vermemek lazim :)))

hadi bakalım beyazımm valla gönlünden içinden ne geçiyosa o olsunn Allahım kalbinize göre versin ne fark eder kız erkekk iştee eğlence yapıyoruzz kendimizee sıkıntılarınızı korkularınızı unutun diyeee saglıklaa sıhatlee gelsinn minnoşlarr yeterrr....hepsinin o poposunu ısırıyorum şimdiden AMA BEN HAKLI ÇIKICAM HAHAHAHAHAHAHAHAHA...:d

valla canım içim sevinç ve korku dolu..Rabbim o üzüntüyü bir daha yaşatmasın..
merabalar canım ben "sezeryan doğumla bebeğini kaybedip...." topiğinden misafirim uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmadıydım hiç bugüne kısmetmiş .haberini alınca dayanamadım yazayım dedim hayırlı uğurlu olsun , Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ,çok sevindim adına Allah tamamına erdirsin dualarım seninle

Son düzenleme:

öyle canim egleniyoruz sunun surasinda erkek kiz farketmez :))) senhakli cik bakalim.

beta hcg 224.93 çıkmışşş kızlarrrr

renkliatlas tebrik ederim....sonunda oldu dimi...:))inş kucağına aldığın günleri de görürsün sağlıkla hayırla....ben de çanakkaledeyim bi ilçesinde....içime sinen bi doktor bulamadım...bende 1 yıl önce kürtaj oldum 14 haftalıktım....(inş bana ve bütün izteyen herkese naip etsin allahım evlat sahibi olmayı...eğer doktorundan memnun kaldıysan bana ismini yazarmısın hastaneyi de...tekrar tebrik ederim hayırlı olsun inş...haberini bekliyorum...

canım çok teşekkür ederim ..darısı başınıza inşallah sonunda oldu inşallah devam edicez 9 ay birlikte.. çanakkalede yaşadığıını bilmiyordum ben anadolu hastanesinde turan erginbaş a gidiyorum 3 4 aydır, bu süreçte beni en çok rahatlatan dr un rahatlığı espirileri, ve asla baştan savma yapmıyor işini bu ay 3 4 kere rüyama girdi..daha önceki hiç bi dr rüyama girmemişti hatta çatlatma iğnesi sonrası çalışma olan gece turan beyi görüyorum rüyamda yatak odamıza gelmiş ' kız öyle yatma sağa yak kalçanı az kaldır , spermler daha iyi gider' diyo gülüyo ..düşün artık öyle bilinç altıma işledi.. muayene ücreti 15 tl canım , öyle zırt pırt tahlil isteyen pahalı testler isteyen biri değil..rahim filmi çekilmek için gitmiştim ben oraya hiç araştırmamıştım turan bey olsun dedim şansıma iyi çıktı..

kızlar rabbim tez zamanda ardımdan sizleride getirsin.. şu mutlu haberleri hep birlikte kutlayalım.. içinize paşa doğdu bakalım ne olcak kızlar çift yumurtam vardı bide baktınız ikizmiş :))

serap ağzımdan aldın valla haaaa..
benimde ilk baştan beri bayaz için kız doğuyo içime...renkliyede bugün erkek dedim içimden..
ama yazmadım çok erken diye.....

hadi bakalım prens ve prensesler gelsin..sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil...

teşekkür ederim canım çok sağol .. darısı tüm isteyenlerin başına..hala korkuyorum emin bile olamıyorum kızlar öyle alışmışım ki hüsrana ...

teşekkür ederim canım çok sağol .. darısı tüm isteyenlerin başına..hala korkuyorum emin bile olamıyorum kızlar öyle alışmışım ki hüsrana ...

güzel şeyler düşün, bu sefer herşeyin güzel olacağına sende inan..
ne düşünüyorsak onu yaşıyoruz çünkü,olumsuz şeyler düşünme..
sağlıkla yavruna kavuşacaksın Allah'ın izniyle canım

canım elevitin içinde var ya zaten folik asit, o yüzden vermemiştir dr. folikasiti. ayyy beyaaaz, maşallah bebeğine 10 haftalık oldu bile kıııızzz dörttebiri bitti bileeee
kızlar rabbim tez zamanda ardımdan sizleride getirsin.. şu mutlu haberleri hep birlikte kutlayalım.. içinize paşa doğdu bakalım ne olcak kızlar çift yumurtam vardı bide baktınız ikizmiş :))

amiiiin canım, inşallah... çift yumurtan varmış ya biri kız biri erkek olsa daha da bi güzel olmaz mı ama!!!

-9
ay ne bilim kiz millet extra iciyo follik asidi :)))
ya sanki bu hesap bi hafta fazladan gösteriyo gibime geldi benim :)) normal hesaplamalarda yeni 9 hafta olduk ama neyse bi hafta önden gidelim bakalim

-9

ya sanki bu hesap bi hafta fazladan gösteriyo gibime geldi benim :)) normal hesaplamalarda yeni 9 hafta olduk ama neyse bi hafta önden gidelim bakalim

hihihi seraabımmmm benimde içime erkek dogdu valla direkkk :))) hadi bakam sag salim gelsinde ne gelirse gelsin :)))

renklim canım ilaçlara bilmem neye o kadar takılma kuzum sag salim hayırlısıyla herşeyyy.sen doktorunun verdigi ilaçları kullan yiyeceklerinede dikkat et gerisi allahıma kalmış hayırlısıyla alırsın kucagınaaa

teşekkür ederim canım....bakalım inş bana da ii gelir bu doktor...

evet canım ya sağ salim sağlıklı gelsinde kız erkek önemli değill.. dediğin gibi ilaçlara takılmayacam folic plusu eşim içecek vitamin takviyesi sonuçta ,alınmış alınmıştır onun işine yarasın gece boyu ağrılarım oldu sabah çok fena bulandım.. tekrar test yaptım koyu çıktı bu sefer psikopata bağladım ben bu test işini

-9

buradaki dr.lar hamilelikten önce folikasit veriyorlar, hamilelikten sonra eleviti. yoksa ikisini bir arada içen pek kiş yok. çünkü dediğim gibi elevitin içinde folikasit var sonuçta.
evet canım aşağıdaki grafik bitirdiğin haftayı değil girdiğin haftayı gösteriyor ama normalde dr.lar bitirdiğin haftayı baz alıyor. grafik problemli yani..

yavrumm halamı test yapıyonnn kızz hastalık haline gelcek buu sende artık hala inanamıyomusunnn yavrum benimm....hamilesinnn işteee bakk bulanıyomuşundaaaa ohhh ohhh eeee bebegimiz bekletti birazda bulan yanii hamileliği tattırsınn artıkkk

evet canım yaa ondan gelen cefaya razıyım yeterki bulansın gelsin dee... sabahki testten sonra inandım dün silikti değerim 224 olmasına rağmen bugün çook koyu demekki 2 katına çıktı..

kızlar sizler neler yapıyonuz bacılar yaa hava sıcak bunaldık sürekli yatıyoruz internette vakit dolduruoruz

kızlarrrrr kırmızıyı gördümm bu ay olmadııı malesefff çalışmalara devammm....bak mulberryim benimde hemen tutardı ama bu ayy gelmedii ama umutsuzluk yokkk yolaa devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…