- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.041
ektradan folik asit içmiyor musun? bana dr iç dedi ama hangisini içmemi önermedi.. sadeece folik asit olan var bende bide folik pulus aldım olmadı bi gn biri bi gün birini içerim
saolun canlarım rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin .. cnaım yarın tam 4 hafta olacak yarn adet tarihimdi. perşembe gel dedi kese görünür dedi inşallah ..
hadi baakalım canım sizleride biz tahmin ederiz inşallah o beklenen kırmızılar gelmesinnnn
ektradan folik asit içmiyor musun? bana dr iç dedi ama hangisini içmemi önermedi.. sadeece folik asit olan var bende bide folik pulus aldım olmadı bi gn biri bi gün birini içerim
saolun canlarım rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin .. cnaım yarın tam 4 hafta olacak yarn adet tarihimdi. perşembe gel dedi kese görünür dedi inşallah ..
hadi baakalım canım sizleride biz tahmin ederiz inşallah o beklenen kırmızılar gelmesinnnn
benim genelde bebek tahminlerim tutar yanıldıgım çok azdırr genelde altıncı hissin kuvvetli derler ama....:) bir kendimee hayrımm yokk dermişimm gerçi oğlumuda bilmiştimm valla yazıyomm buraya bakalım tutcakmıbeyazınn kızı olcakkk gibi geliyooo renkliatlasın erkek hihihihihihhi haydiiiiiii hayırlısııııııııııııııııııııııııııı....
folikasit icmiyorum hic kullanmadimda bilmiyorum ki ben balik yemedigim icin sadece balik kapsülü aliyorum.
hadi bakalim esimin köyünde de bi erkek olacak dedikodusu cikti daha bebek olusmadan cinsiyeti belli olmus dedikodusu cikti cok güldüm :))) esimin teyzeside erkek olcak diyo kesin hanginizin tutacak bakalim, seninde bi hafta kalmis adetine ins sende hemen arkamizdan gelirsin fazla ara vermemek lazim :)))
merabalar canım ben "sezeryan doğumla bebeğini kaybedip...." topiğinden misafirimvalla canım içim sevinç ve korku dolu..Rabbim o üzüntüyü bir daha yaşatmasın..
hadi bakalım beyazımm valla gönlünden içinden ne geçiyosa o olsunn Allahım kalbinize göre versin ne fark eder kız erkekk iştee eğlence yapıyoruzz kendimizee sıkıntılarınızı korkularınızı unutun diyeee saglıklaa sıhatlee gelsinn minnoşlarr yeterrr....hepsinin o poposunu ısırıyorum şimdidenAMA BEN HAKLI ÇIKICAM HAHAHAHAHAHAHAHAHA...:d
beta hcg 224.93 çıkmışşş kızlarrrr
renkliatlas tebrik ederim....sonunda oldu dimi...:))inş kucağına aldığın günleri de görürsün sağlıkla hayırla....ben de çanakkaledeyim bi ilçesinde....içime sinen bi doktor bulamadım...bende 1 yıl önce kürtaj oldum 14 haftalıktım....(inş bana ve bütün izteyen herkese naip etsin allahım evlat sahibi olmayı...eğer doktorundan memnun kaldıysan bana ismini yazarmısın hastaneyi de...tekrar tebrik ederim hayırlı olsun inş...haberini bekliyorum...
kızlar rabbim tez zamanda ardımdan sizleride getirsin.. şu mutlu haberleri hep birlikte kutlayalım.. içinize paşa doğdu bakalım ne olcak kızlar çift yumurtam vardı bide baktınız ikizmiş :))
benim genelde bebek tahminlerim tutar yanıldıgım çok azdırr genelde altıncı hissin kuvvetli derler ama....:) bir kendimee hayrımm yokk dermişimm gerçi oğlumuda bilmiştimm valla yazıyomm buraya bakalım tutcakmıbeyazınn kızı olcakkk gibi geliyooo renkliatlasın erkek hihihihihihhi haydiiiiiii hayırlısııııııııııııııııııııııııııı....
merabalar canım ben "sezeryan doğumla bebeğini kaybedip...." topiğinden misafirimuzun zamandır takip ediyorum burayı ama yazmadıydım hiç bugüne kısmetmiş .haberini alınca dayanamadım yazayım dedim hayırlı uğurlu olsun , Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ,çok sevindim adına Allah tamamına erdirsin dualarım seninle
teşekkür ederim canım çok sağol .. darısı tüm isteyenlerin başına..hala korkuyorum emin bile olamıyorum kızlaröyle alışmışım ki hüsrana ...
canım elevitin içinde var ya zaten folik asit, o yüzden vermemiştir dr. folikasiti. ayyy beyaaaz, maşallahfolikasit icmiyorum hic kullanmadimda bilmiyorum ki ben balik yemedigim icin sadece balik kapsülü aliyorum.
hadi bakalim esimin köyünde de bi erkek olacak dedikodusu cikti daha bebek olusmadan cinsiyeti belli olmus dedikodusu cikti cok güldüm :))) esimin teyzeside erkek olcak diyo kesin hanginizin tutacak bakalim, seninde bi hafta kalmis adetine ins sende hemen arkamizdan gelirsin fazla ara vermemek lazim :)))
kızlar rabbim tez zamanda ardımdan sizleride getirsin.. şu mutlu haberleri hep birlikte kutlayalım.. içinize paşa doğdu bakalım ne olcak kızlar çift yumurtam vardı bide baktınız ikizmiş :))
canım elevitin içinde var ya zaten folik asit, o yüzden vermemiştir dr. folikasiti. ayyy beyaaaz, maşallahbebeğine 10 haftalık oldu bile kıııızzz dörttebiri bitti bileeee
amiiiin canım, inşallah... çift yumurtan varmış ya biri kız biri erkek olsa daha da bi güzel olmaz mı ama!!!
ayyyyy yelizzzz bende yazarkennn paşam yazcaktım biliyomusunn içimden öyle geldi şimdi yazdıgını okuyunca şok oldumm bende yazmıyımm dedim ama erkek mi geliyoooo neeee renkliatlasAllahım hayırlısını nasip etsinnnn ayy nasıll kendimiz hamileymişiz gibi seviniyoruzz yaa ne kadar güzellll çok şükürr....
saolun kızlar yaa sevincimi bi sizler anlarsınız hepimiz çok sıkıntılı zamanlar geçirdik birbirimizi en iyi bizler biliriz.. valla erkek olabilir canımtam yumurtlama günü ilişki oldu ya erkek olma ihtimali daha yüksek..
kızlar dr elevit ve progestan verdi. benim evde folic asit solgar marka var 400 mcg, bide folic plus aldım ektra vitaminler var iiçinde sizce hangisini içiyim ? elevittede bi ton vitamin var ama folic plusta kalsiyum ve d vitamini daha yüksek 3 doz alınıyormuş... solgarda sadece folic asit var :) dr a da sormadım
-9
ay ne bilim kiz millet extra iciyo follik asidi :)))
ya sanki bu hesap bi hafta fazladan gösteriyo gibime geldi benim :)) normal hesaplamalarda yeni 9 hafta olduk ama neyse bi hafta önden gidelim bakalim
canım çok teşekkür ederim ..darısı başınıza inşallah sonunda oldu inşallah devam edicez 9 ay birlikte.. çanakkalede yaşadığıını bilmiyordum ben anadolu hastanesinde turan erginbaş a gidiyorum 3 4 aydır, bu süreçte beni en çok rahatlatan dr un rahatlığı espirileri, ve asla baştan savma yapmıyor işini bu ay 3 4 kere rüyama girdi..daha önceki hiç bi dr rüyama girmemiştihatta çatlatma iğnesi sonrası çalışma olan gece turan beyi görüyorum rüyamda yatak odamıza gelmiş ' kız öyle yatma sağa yak kalçanı az kaldır , spermler daha iyi gider' diyo gülüyo ..düşün artık öyle bilinç altıma işledi.. muayene ücreti 15 tl canım , öyle zırt pırt tahlil isteyen pahalı testler isteyen biri değil..rahim filmi çekilmek için gitmiştim ben oraya hiç araştırmamıştım turan bey olsun dedim şansıma iyi çıktı..
hihihi seraabımmmm benimde içime erkek dogdu valla direkkk :))) hadi bakam sag salim gelsinde ne gelirse gelsin :)))
renklim canım ilaçlara bilmem neye o kadar takılma kuzum sag salim hayırlısıyla herşeyyy.sen doktorunun verdigi ilaçları kullan yiyeceklerinede dikkat et gerisi allahıma kalmış hayırlısıyla alırsın kucagınaaa
-9
ay ne bilim kiz millet extra iciyo follik asidi :)))
ya sanki bu hesap bi hafta fazladan gösteriyo gibime geldi benim :)) normal hesaplamalarda yeni 9 hafta olduk ama neyse bi hafta önden gidelim bakalim
evet canım ya sağ salim sağlıklı gelsinde kız erkek önemli değill.. dediğin gibi ilaçlara takılmayacam folic plusu eşim içecek vitamin takviyesi sonuçta ,alınmış alınmıştır onun işine yarasıngece boyu ağrılarım oldu sabah çok fena bulandım.. tekrar test yaptım koyu çıktı bu sefer psikopata bağladım ben bu test işini
yavrumm halamı test yapıyonnn kızz hastalık haline gelcek buu sende artık hala inanamıyomusunnn yavrum benimm....hamilesinnn işteee bakk bulanıyomuşundaaaa ohhh ohhh eeee bebegimiz bekletti birazda bulan yanii hamileliği tattırsınn artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?