bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

kızlarrrrr kırmızıyı gördümm bu ay olmadııı malesefff çalışmalara devammm....bak mulberryim benimde hemen tutardı ama bu ayy gelmedii ama umutsuzluk yokkk yolaa devamm

inşallah birdahaki aya canım...

kürtajdan sonra hemen olmayacak sanırım...

sabırla beklemeye devam nazlı bebeişleri..
hayırlı zmanda inşallahhh

inşallah birdahaki aya canım...

kürtajdan sonra hemen olmayacak sanırım...

sabırla beklemeye devam nazlı bebeişleri..
hayırlı zmanda inşallahhh

valla aynen öyle canım kürtaj dengeyi bozduu tutmadııı inşş hayırlısı bakalım Allahımdan hersey o ne zaman ol derse o zaman olcak saglıklı sıhatli gelsinlerde beklerizz bee kuzum napalımmm kısmet....

olsun sağlık olsun canım...
biraz sabır göstermek lazım....

bu arada senin adet döngün sanki biraz kısa değilmi canım...senin bitince ben oluyodum..şimdi benimki bitiyo sen oluyosun anlamadım:26:

mulberry canım sitede birisinin şöyle bir paylaşımı olmuş..

Yumurtlama belirtisi

Mittelschmerz yumurtlama ağrısı, yumurtalıklardan yumurta bırakıldığı sırada yani yumurtlama sırasında oluşur. Nedeni tam olarak bilinmese de ağrı hissedilmesinin sebepleri şunlar olabilir;
• Yumurtlamadan hemen önce yumurtalıklarınızdaki oluşan gerilme ağrıya neden olabilir.
• Yumurta salınırken açığa çıkan kan veya sıvı, karın içi bölgesini tahriş ederek ağrı yaratabilir.
• Bazı kadınlarda yumurtlamanın ardından yumurta, yumurtalık kanalında ilerlerken kanaldaki kasılmalar ağrıya neden olabilir.
• Yumurtlama sırasında, yumurtalık etrafındaki düz kas ve ligamentlerin kasılması da ağrı yapabilir
Ayrıca Yumurtlama süresince östrojen hormonunun hızla düşmesinden kaynaklanan az miktarda kanama ile bağlantılı olabilir.
Karın bölgesinde ağrıya sebep olarak, atılan yumurta ile birlikte hafif miktarda kan veya sıvı gelmesi de mümkündür.

mulberry,bende kürtajdan sonra hep ağrı olmaya başladı yumurtlama döneminde.. duruma bakılırsa; bizim akıntıda kan olması, yumurtanın atılımından kaynaklı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
olsun sağlık olsun canım...
biraz sabır göstermek lazım....

bu arada senin adet döngün sanki biraz kısa değilmi canım...senin bitince ben oluyodum..şimdi benimki bitiyo sen oluyosun anlamadım:26:

canım benn 30 günlük olmuyorumm 28 günlük period benim 27 28 degişiyoo sadece kürtajdan sonraki ilk adet 30 gün olduu ama normalde hep 27 28 kuzum....:):):)

düzenimizi bozdu sanırım bu durum..

sabırla bekleyelim ..hayırlısı ne zaman bakalımm..
canım ya başka yapacak bişiyemiz yok
allah yapısına kul yapısı karışırsa böle oluyo demekki...
vücudun tam anlamıyla toparlanması gerekiyor....
çok bekletmeden gelir bebilerimiz inşallah.

mulberry,bende kürtajdan sonra hep ağrı olmaya başladı yumurtlama döneminde.. duruma bakılırsa; bizim akıntıda kan olması, yumurtanın atılımından kaynaklı sanırım

yazılanlara bakılınca bizdeki durum normal gibi duruyor..
ben gebeliğe engel bir durumsa diye endişeliyim...
değilse gelsin sorun yok
işin ilginci bende de normalde yumurtlama zamanı olan ağrı sancı kürtajdan sonra kayboldu...
ama adet öncesi ağrılarım arttı

2010 eylul ayında evlendık ve hamıle kaldım ıkız gebelık bırı gelısemıyodu ve 10.haftada kaybettık kızımı ıse hersey cok normalken 34.haftada kalbı durdu...2012 28nısanda normal dogum yaptım...ve bır sene ıkı ay gecmıstı tekrar hamıle kaldım esımın ısı doalyısyla ayrıydık mart ayında bırlestık ve hazıranda hamıle kaldım 23 hazıranda ıse 8haftalık dusuk yaptım 7.haftasında kanamam basladı doktorum normal dedı devlete gıttım oda bısey yok dedı ve aksamına bebek gozumun onunde dustu henuz bır 9gun oldu bu arada banada test yapıldı ılkınde fakat bı sorun cıkmadı nasıp demekkı hayırlısı bakalım allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah....

banada normal geldi..
bu ay da oldumu, tekrarladımı yani?..
benimde seninkinin tam tersi olmuş..
adet sancım azaldı, ama yumurtlama zamanları ağrı olmaya başladı..hiç bilmediğim bir histi bu
adetim çok uzun sürmeye başladıı..hala devam ediyor..9 günü buluyor
hayırlısı bu ay güzel haberler olur inş..

canım çok geçmiş olsunn çok üzüldümm sorun çıkmaması sevindirici haberr Allahım inşş en kısa zamanda kucagına almayı nasip eder canımm saglıklı sıhatli inşşşşşş....hersey bizim içinn herseyin hayırlısını diliyoruzz Allahımdannn dualarımız seninlee inşşş en kısa zamanda anne olursunn çok geçmiş olsunnn

canım benim 13. günüm bugün..henüz gelmedi acaba bu ay gelmeyecekmi??:26::26: diye düşünüyorum.
ama zaten yumurtlama akıntımda gelmedi.daha geç yumurtlama olcak sanırım.

ay gelmesin inşallah....

ewet senle tam ters olmuşuz..kürtaj neleri değiştiriyor normal düzenimizden bakarmısın...

sanki bu ay benim 1 gün kısaldı 7. günde bitti..8. gün oruca başladım..
geçen aylarda 8-9 günü buldu benimde tabi 5 ten sonrası lekelenme seklinde....

hayırlısıyla bu ay güzel haberleri veririz canım....

canım çok geçmiş olsun..
allahım sabır versin..
yaşaannalar gerçekten çok zor...

inşallah bundan sonra Allahım tekrar yaşatmaz..
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder hepimize...

canım döngün 30-31 miş yaa.. muhtemelen 2 gün var senin yumurtlama gününe..
bu ay günleri yakalarız inş.. geçen ay ucundan yakalamıştım çünkü..
iyi bi değerlendirme şart
bende de lekelenme devam..
hadi güzel haberler gelsin canım inş.. heyecan yaptım bakkk

renkliatlas nasıl? hiç haberini görmedim yenidenn

kizlar bisi sorcam bilen varmi kiii
simdi ben balik yemiyorum uzuuuun zamandir. o yüzden balik yagi kapsulu kullanayim dedim. simdi arastiriken bircok yag markasi kapsulü baligin karacigerinden mi ne yapiyomus ondada A vitamini varmis bu vitaminin fazlasi bebege zararmis. simdi ben efa s-1200 diye bi marka kullaniyorum taniyan bilen varmi ki bu markayiii.

canım erken konuşmuşum malesef...
benim kanlı yumurtlama akıntısı geldi yine.bu ay diğerlerinden daha fazla gibi..bugün az bel ağrımda vardı :26:
geç yumurtlıcam derken erken olacak sanırım...
ben bu aydan ümitli değilim yine nedense.

hakkımızda hayırlısı canım...

renkliden haberim yok..tekrar yazmadı topiğe...inşallah herşey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…