- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.081
kizlar bisi sorcam bilen varmi kiii
simdi ben balik yemiyorum uzuuuun zamandir. o yüzden balik yagi kapsulu kullanayim dedim. simdi arastiriken bircok yag markasi kapsulü baligin karacigerinden mi ne yapiyomus ondada A vitamini varmis bu vitaminin fazlasi bebege zararmis. simdi ben efa s-1200 diye bi marka kullaniyorum taniyan bilen varmi ki bu markayiii.
canım erken konuşmuşum malesef...
benim kanlı yumurtlama akıntısı geldi yine.bu ay diğerlerinden daha fazla gibi..bugün az bel ağrımda vardı :26:
geç yumurtlıcam derken erken olacak sanırım...
ben bu aydan ümitli değilim yine nedense.
hakkımızda hayırlısı canım...
renkliden haberim yok..tekrar yazmadı topiğe...inşallah herşey yolundadır...
canım kafana göre hiçbişi kullanma sakın
önce doktoruna danış..o önerirse kullan...
ayrıca ben iki hamileliğimde de balık yemedim doğru dürüst bişide olmadı maşallah....
hamilelikte kafaya göre takılmak yok beyazcım..kaş yapayım derken göz çıkarmayalım demi ama
blackangelimmm kuzum kırmızılar gelmiş. gecmiş olsun. inşallah bu ay olurr. inşallah bu mübarek ay hepimize uğurlu gelirde birer birer hamiş kalırız..ben bu ay korunuyorumm yani her durumda gelicek kırmıızılar. inşallah gelecek ay son olur.
blackangelimmm kuzum kırmızılar gelmiş. gecmiş olsun. inşallah bu ay olurr. inşallah bu mübarek ay hepimize uğurlu gelirde birer birer hamiş kalırız..ben bu ay korunuyorumm yani her durumda gelicek kırmıızılar. inşallah gelecek ay son olur.
menbeta canım neden korunuyosun sen bakim???? bişi anlimamadım kaçırdım ki nee:26:
OFFF kızlarr adeti gördümdeeee çok düzensiz bu ay yaa ilk günü sökülemedim zaten ikinci günü tam anlamıyla geldii üçüncü günüde öylee biraz yoğun geldii bugünn dördüncü günü tık yok hiç gelmediii kürtajdan kaynaklı olabilirmi kızlar yaaa normalde hiç böyle az gelmez benim adetim hele hele kürtajdan sonra çok yoğun gelirdii bu ay bir garipp....doktora gitsemmi yoksa normal midirr akıl verinnn canlarımm
hayırdır menbetam yaaa ne korunması kızzz hanii yola devamdıı bişeymi olduu kuzummm...:)
canım doktora gittiğimde kasık batmalarımdan dolayı hassasiyetim oldugunu soyledi hafifte iltihabım varmıs. fitil ve antibiyotik verdi. antibiyotik cok etkli olduugu için korunmaya karar verdim. doktora sormayı unutmustum bu ayıda boyle gecıreyım dedim.agır haplar sonucta.
bu kürtaj bizi bozdu, yaramadı bizlere.. bence bi git güzelim. olur olur üstüne felan görmüş olursun tehlikeli bi durum olmasın. en azından bi muayenede olmus olursun..
antibiyotik tedavisinden dolayı korunuyorum bu ay canım. hamileliğin ilk 3 ayında kullanılması yasakmıs canım etkili hap.. bizde korunmasak ve tutsa 1.ay sayılıyorya, riske atmak istemedim. 1 ayda benden olsun boylee...
OFFF kızlarr adeti gördümdeeee çok düzensiz bu ay yaa ilk günü sökülemedim zaten ikinci günü tam anlamıyla geldii üçüncü günüde öylee biraz yoğun geldii bugünn dördüncü günü tık yok hiç gelmediii kürtajdan kaynaklı olabilirmi kızlar yaaa normalde hiç böyle az gelmez benim adetim hele hele kürtajdan sonra çok yoğun gelirdii bu ay bir garipp....doktora gitsemmi yoksa normal midirr akıl verinnn canlarımm
canım biz düşük dolayısıyla çok pimpirinkleniyoruz malum..selam kızlar ne var ne yok.. ben iyiyim evde pinekliyorum..haftaya gidicem dr a kese için, içim içimi yiyo evhamlıyım çok..başka dr a da gitsem mi diye içimden geçiriyorum şu sıralar.. ilk gittiğim gün beta hcg 224 dü 3 gün sonra 1568 olmuş, dr kan tahlili istememişti ben yaptırmak istediğimi söyledim idrarda dahil yapıldı ,biraz kansızlığım var.. aslında ilk kontrolde yapılması gerekiyordu neden istemedi anlamadım ben mi söyliycem bunları hep? o yüzden bi tedirginim..acaba keseyide görüp öyle mi isteeyecekti tahlilleri bilmiyorum..sadece her hafta kontrol edicez dedi bu kadar..daha önce düşük yaptığım için ister istemez ince eleyip sık dokumak istiyor insan dr da öyle davransın istiyorz ama dr lar genelde öyle davranmıyolar..
sizler nasılsınız geçmişi okumadan direk yazdım şimdi biraz bakıcam ne gelişmeler var diye ,beyazcım dr a danışmadan alma omega 3 ü
canım doktora gittiğimde kasık batmalarımdan dolayı hassasiyetim oldugunu soyledi hafifte iltihabım varmıs. fitil ve antibiyotik verdi. antibiyotik cok etkli olduugu için korunmaya karar verdim. doktora sormayı unutmustum bu ayıda boyle gecıreyım dedim.agır haplar sonucta.
bu kürtaj bizi bozdu, yaramadı bizlere.. bence bi git güzelim. olur olur üstüne felan görmüş olursun tehlikeli bi durum olmasın. en azından bi muayenede olmus olursun..
antibiyotik tedavisinden dolayı korunuyorum bu ay canım. hamileliğin ilk 3 ayında kullanılması yasakmıs canım etkili hap.. bizde korunmasak ve tutsa 1.ay sayılıyorya, riske atmak istemedim. 1 ayda benden olsun boylee...
evet canım ya aslında rahat olmak lazım çünkü herşey olacağına varıyor Rabbim ne dilerse o oluyor işte... bugün biraz daha iyiyim çok düşünmedim başka konulara verdim kendimicanım bizim düzen alt üst oldu...
ben normaldir diye düşünüyorum..çünkü hep böyle yoğun geçmez bence..aylar geçtikçe düzene girip azalabilir...
hatta normalde bile adetler arasında fark olabişlir..kullandığın bi ilaç etki eder,stres etki eder vs...
ama sen yinede içini rahatlatacaksa bi doktora danış
inşallah bişi yoktur merak etmee
canım biz düşük dolayısıyla çok pimpirinkleniyoruz malum..
sütten ağzı yanan misali...
ama biraz rahat olmaya çalış..Rabbim nasip edecekse hiç bişi olmaz bebeğine...
doktorlar bize göre çok rahat tabi..olaya bilimsel yaklaşıyorlar..bizim yaşadıklarımızı anlayıp duygusal yönden yaklaşmaları çok zor
hımmm anladım bir tanem geçmiş olsunn çok iyi yapmışsınn riske atma tabi Alalhım şifa versin hemen gelsin bebişin inşşşşcanım doktora gittiğimde kasık batmalarımdan dolayı hassasiyetim oldugunu soyledi hafifte iltihabım varmıs. fitil ve antibiyotik verdi. antibiyotik cok etkli olduugu için korunmaya karar verdim. doktora sormayı unutmustum bu ayıda boyle gecıreyım dedim.agır haplar sonucta.
kizlar ben geldim dün doktora gittim sükür hersey normal dedi :)) önceki düsük oldugu icin bana duphaston ve magnezyum verdi elevite devam dedi. balik yagini sor dedim esime ama kadin cok konusuyodu araya lafi sokup soramadi. bende kullanmayim o zaman. amaben hic balik yemiyorum cocuklugumdan beribenden kan aldi tahlil yapcak sanirim haftaya bida gitcem bakalim
evet canım ya aslında rahat olmak lazım çünkü herşey olacağına varıyor Rabbim ne dilerse o oluyor işte... bugün biraz daha iyiyim çok düşünmedim başka konulara verdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?