- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.101
mentebacım, geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. rahim iltihabına soğan suyu iyi gelmeyebiliyor canım. daha ziyade onu pko ya da ona bağlı iltihaplarda kullanıyorlar. antibiyotik tedavisi etkili oluyor. bir de benim de iltihap olmuştu. 2. kez hastaneye o yüzden yatırılmıştım. ben tere otu ( şu salatalara doğradığımız, yaprakları tırtıklı olan) onu suda 4-5 dal, 5-10 dk.kaynatıp , sabahları aç karna, soğuk, 1 çay brdğı içmiştim. antibiyotik de kullanıyordum. daha çabuk toparlamıştım. tavsiye ederim..
blackangel, canım kırmızıları görmüşsün. canın saolsun. geç olsun da güç olmasın. hayırlı zamanda gelsin bu sefer bebişler ama temelli gelsinler artık.. canım benim regl ve yumurtlama da 7 aydır normaldi ama bu ay sapıttı. bi tuhaf ki sorma. belki havalardandır. ama vücudunu en iyi sen bilirsin. eğer normal değil diyorsan bence de dr.a bir görün.
beyazım, maşallah canımbebeğine de sana da. bence de dr.a sormadan içme canım. zaten haftaya bir daha gidecekmişsin o zaman sorarsın olmazsa.
renkliatlascım düşünme hakkaten. yoksa 27. (ben), 39. haftaları görenler ama bebeği kucağına alamayanlar da var; hamileliğinde çatıdan düşüp, kanama geçirip, evde doğurup kucağına alanlar da(annem) var. gelecekse geliyor, gelmeyecekse gelmiyor. hiiiç düşünme bunları. sen şimdi bebişler ikiz mi?, kız mı olacak erkek mi? nasıl ciciler alsan acaba? onları falan düşün canım ya... sağlıcakla kalın
ha şöyleee canım...
kafanı başka şeylerle meşgul et..en iyisi bu çok düşünme herşey olacağına varıyor...
allahım hayırlısını nasip etsin inşallah....
mentebacım, geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. rahim iltihabına soğan suyu iyi gelmeyebiliyor canım. daha ziyade onu pko ya da ona bağlı iltihaplarda kullanıyorlar. antibiyotik tedavisi etkili oluyor. bir de benim de iltihap olmuştu. 2. kez hastaneye o yüzden yatırılmıştım. ben tere otu ( şu salatalara doğradığımız, yaprakları tırtıklı olan) onu suda 4-5 dal, 5-10 dk.kaynatıp , sabahları aç karna, soğuk, 1 çay brdğı içmiştim. antibiyotik de kullanıyordum. daha çabuk toparlamıştım. tavsiye ederim..
blackangel, canım kırmızıları görmüşsün. canın saolsun. geç olsun da güç olmasın. hayırlı zamanda gelsin bu sefer bebişler ama temelli gelsinler artık.. canım benim regl ve yumurtlama da 7 aydır normaldi ama bu ay sapıttı. bi tuhaf ki sorma. belki havalardandır. ama vücudunu en iyi sen bilirsin. eğer normal değil diyorsan bence de dr.a bir görün.
beyazım, maşallah canımbebeğine de sana da. bence de dr.a sormadan içme canım. zaten haftaya bir daha gidecekmişsin o zaman sorarsın olmazsa.
renkliatlascım düşünme hakkaten. yoksa 27. (ben), 39. haftaları görenler ama bebeği kucağına alamayanlar da var; hamileliğinde çatıdan düşüp, kanama geçirip, evde doğurup kucağına alanlar da(annem) var. gelecekse geliyor, gelmeyecekse gelmiyor. hiiiç düşünme bunları. sen şimdi bebişler ikiz mi?, kız mı olacak erkek mi? nasıl ciciler alsan acaba? onları falan düşün canım ya... sağlıcakla kalın
saolun kızlar iyiki varsınız valla..umarım tez zamanda sizde hamile kalırsınızda korkularımızı birlite konuşuuruz
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. soğan kürü yap istersen iyi geliyormuş iltihaba
geçmişolsun canım...bu ayda senden olsun..birdahaki aya gelsin bebeiş inşallah....
hımmm anladım bir tanem geçmiş olsunn çok iyi yapmışsınn riske atma tabi Alalhım şifa versin hemen gelsin bebişin inşşşş
canım iyiyim. dr. dr geziyorum işte. genelde sezeryanla doğum yapanlar topiğindeyim. burası duruldu baya bi. ama takip ediyorum sizi..saol canım benım. nerelerdesin sen ugramıyorsundur topiğe kaç zamandır ??? soylediklerin içinde cok saol tatlım. tere otunu ilk defa duydum.aklımda bulunsun.. ben maydanoz suyu felanda içmiştim zamanında. sürekli bi iltihap durumu vardır bende. azıcık üşüsem hemen iltihaplanma oluyor. genellikle adet donemlerine yakın zamanlarda yanma ve agrım olunca anlayabiliyorum.bakalım inşallah antibiyotik ve fitil faydalı olmustur. önümüzdeki ayda calısmalara devam kısmetse.. cok saol canım..
canım inşallah allahım gönlüne göre verir, değerlerin artar. bana tavsiye ettiğin dr.a gittim. adam resmen psikolojimi düzeltti! çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. bir an önce kucağının dolması dileğiyle. bizi habersiz bırakma...arkadaşlar merhaba bugün kan test yaptırdım ve pozitif çıktı ama değerim düşükmüş 2-3 gün sonra yeniden test yaptırmam gerekiyormuş 2-3 gün içinde değerimin 2 kat artması gerekliymiş
canım iyiyim. dr. dr geziyorum işte. genelde sezeryanla doğum yapanlar topiğindeyim. burası duruldu baya bi. ama takip ediyorum sizi..
canım senin rahim kötüymüş ya!! ne o öyle zırt pırt iltihaplanma falan. neyse canım antibiyotik çoook işe yarıyor. o yüzden saatini bile geçirmeden kullanmaya çalış...sonra da gelsin bebiiişşşşöpüyorum canım.
arkadaşlar merhaba bugün kan test yaptırdım ve pozitif çıktı ama değerim düşükmüş 2-3 gün sonra yeniden test yaptırmam gerekiyormuş 2-3 gün içinde değerimin 2 kat artması gerekliymiş
canım iyiyim. dr. dr geziyorum işte. genelde sezeryanla doğum yapanlar topiğindeyim. burası duruldu baya bi. ama takip ediyorum sizi..
canım senin rahim kötüymüş ya!! ne o öyle zırt pırt iltihaplanma falan. neyse canım antibiyotik çoook işe yarıyor. o yüzden saatini bile geçirmeden kullanmaya çalış...sonra da gelsin bebiiişşşşöpüyorum canım.
canım inşallah allahım gönlüne göre verir, değerlerin artar. bana tavsiye ettiğin dr.a gittim. adam resmen psikolojimi düzeltti! çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. bir an önce kucağının dolması dileğiyle. bizi habersiz bırakma...
hamilemisin şeker?? cok sevındım. Allah tamamına erdirsin. içini ferah tut ve herseyin iyi olacagını düşün.
amiin canım. bekletmezler inşallah.....hımm buralardasın yani. bende hergün geliyorum ama yazan olmadıgı için benimde yazmak gelmıyor içimden. senin çalışmalara başlamak için vaktin var dimi ?? daha bekliceksin yani.. inşallah fazla beklemezsin ve bir an once meleğin gelir
amiin , evet şimdilik hamile gibiyim ama sıkıntı yapmaya başladım bile değerim düşük çıktı 1 hafta sonra yeniden test yaptırıcam inşallah o zaman yükselmiş olur bende daha iyi olurum
amiin , evet şimdilik hamile gibiyim ama sıkıntı yapmaya başladım bile değerim düşük çıktı 1 hafta sonra yeniden test yaptırıcam inşallah o zaman yükselmiş olur bende daha iyi olurum
amiin canım. bekletmezler inşallah.....aslında benim 7 ay bitti. dr. çalışmaya başlayabilirsin dedi. ama eylülde meme kontrolüm var. onu bekliyorum. çünkü ameliyat falan derlerse bebek narkoz yesin istemiyorum.
e sen ilaçlar yüzünden bu ay ara verirsen, eylülde beraber başlarız artık çalışmalara
öyle deme menbetacım ya, allah büyüktür. belki de hemen gebe kalırsın be kuzum. yeter ki umudumuz olsun ki bu sayfanın hakkını verelim..ben bu ay ara verdim canım. eylülde baslıyorum calısmalara. hemen olacagıda yok zaten. bellii. inşallah senin biran once olur..
kontrolünde birsey cıkmaz hersey yolunda olur inşallah. sen bayagı cektin,bayagı kaldın hastanelerde. inşallah gerek kalmaz ameliyata..
iyidir beyazcım, bildiğin gibi. sen nasılsın???? kııız çabuk bitir işlerini de yat dinlen, yorma kendini... iyi bakman lazım senin kendineeee tatlı anneeekizlae gelemiyorum bi kac gündür kusura bakmayin hafta sonu misafirlerim vardi dünden itibarende banyom tadilatta heryer kirildi toz duman ortalik((
eee nasilsiniz bakimmmmm
canım kacıncı gündesin ve değerin kaç çıktıki sıkıntı yapıyorsun???? bak benım 21. gunde 2.69du. 25. gun 69.99 olmustu... erken baktırmıssın belkide.
ben bu ay ara verdim canım. eylülde baslıyorum calısmalara. hemen olacagıda yok zaten. bellii. inşallah senin biran once olur..
kontrolünde birsey cıkmaz hersey yolunda olur inşallah. sen bayagı cektin,bayagı kaldın hastanelerde. inşallah gerek kalmaz ameliyata..
kizlae gelemiyorum bi kac gündür kusura bakmayin hafta sonu misafirlerim vardi dünden itibarende banyom tadilatta heryer kirildi toz duman ortalik((
eee nasilsiniz bakimmmmm
iyi geceler kızlar bende pek giremiyorum paso yatıyorum evde..olimpiyatları izliyorum ... duygusala bağladımota çöpe ağlar oldum..facede dalgasını geçmiş bizim kızlardarısı başınıza inşallah bol ağlamalı günleriniz gelsin yakında.. facedeki konuşmayı kaldırdım kızlar yaa kimse çakmasın diye daha kimseye demiyoruz bikere düşük yaşayınca insan paylaşmaya sevinmeye bile korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?