bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

banyomun fayanslari saglam degildi canim tehlikeliydi. belediye evinde oturdugum icin belediyeye haber verdik onlarda fayanslari degistiriyolar fayanslarla birlikte su borulari elektirik kablolari küvet falan komple degistiriyolar her gelen usta bi yer kiriyo kazio falan derken heryer toz valla silmiyorum henüz sadece oturdugum odayi siliyorum ama nefayda gene ayni. yarin komple fayans kirilcak. yarindan sonra bu kadar toz olmaz ins diye düsünüyorum :))) bende yarin doktor gitcem gene bakalim bi gelisme varmi:))
oruc zorluyo dimi ay Allah kolaylik versin benim esimde evde ustalardan dolayi bende o yuzden rahat yiyemiyorum yaninda kizio ye diye ama ne bilim olmuyo yaw. Allah bol bol sevap yazsin size günahlarinizida silsin ins bu sicakta oruc tutuyonuz masallah

ahhh beyazımmm hamile hamile iş çıktı hee aman yorma sakın kendini kuzumm sen hiçbirsey yapmaa uzak durr...:) kolay gelsinn cnım Allahım yardımm etsinn bir an önce biter inşşşşş

çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi yükselir bende bi rahatlarım

canım merhaba...bende çanakkaledeyim hatırlıyosan....rahim filmi çektirmek istiyorum.sen nerde ve ne kadara çektirmiştin...özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazdım kusura bakma...

canım ben anadolu hastanesinde çektirdim 250 tl, turan bey çekti.. zaten devlette ve üni. de rahim filmi yok,başka alternatif yok.. rahim filmine giderken yalnız gitme olur mu? yanına ped al,çekimden yarım saat öncede bi ağrı kesici al..

peki canım teşekkür ederim..bende anadolu hastanesiyle görüşmüştüm zaten...yalnız gitcem galiba eşim işi dolayısıyla gelemiycek ,tanıdık biri de yok ama bakarım çaresine inş...teşekkür edrim canım tekrar..

serap kuzum nerelerdesin,neler yapıyosu???
görüşemiyoruz yaaa

aynenn yavrumm yaa valla aramıza ramazan mı girdi nee ara ara bakıyorumm kimse yokk yazıyorum çıkıyorumm geçen sana özel mj attım gelmedi heralde bebegimm...:) yavrum napalım yaa aynıııı sen napıyosunn gelişme akraksiyon falan yokmu yaa...:) :)

sen pek sık gelmiyosun ben ara ara takılıyo işte...
bu arada msj gelmedi canım...tekrar yollasana merak ettim...
valla bi atraksiyon yok canım...adetime 9 gün kaldı...
ama ben kırmızıları bekliyorum..bu ay da olmadı bence..
Allahtan ümit kesilmez ama..hamilelik adına hiçbir belirtim yokh :26:

hakkımızda hayırlısı artık...önümüzdeki maçlara bakçaz...

sende
durumlar ne?senin nekadar var bat a..aramız az bu ay senle...
hadi sen patlat bombayı bu ay inşallah....

28.günde 12,71 çıktı değerim doktror erken yaptığımı söyledi

canım simdiye kadar adet olmadın, insallah iyiye işarettir. inşallah değerin yükselir..

canım inşallah kolaylıkla sorunsuz bir şekilde atlatırsın. hersey yolunda gider inşallah.

kızlar benım 2 gundur geçen ay ki gibi lekelenmelerim başladı.. adete 10 gun var. bayramda olmam lazımdı.. sadece kahverengi arada cok az pembemsi geliyor. normal zamanda olsa cok umursamazdım ama orucuma yazık oluyor. yarına randevu aldım. doktora gidicem tekrardan. mullberrycim canım, sen doktora gitmedin dimi yumurtlama donemindeki kanlı akıntı için?? ben yarın bunuda sorucam doktora.. insallahh mantıklı bir cevabı ve tedavisi vardır.. hap içe içe içim dışıma cıktı .. düşükten sonra kendimize gelemedik nedir bu çektiklerimiz yahu ?? ( Allah ım sabır versin..

canım ben daha doktora gitmedim..ramazan geçsin gitmeyi düşünüyorum bende..
ama benim çok az oluyor canım ..
bu ay 2 kez gördüm sadece..şeffaf akıntı içinde ip gibi kan oluyor.belli belirsiz..bende dikkat edip beklediğim için görüyorum
yani anladığım senin baya bi çok oluyor lekelenmen:26:

sen sor doktorada bizede bilgi ver bakalım..inşallah önemli bişi değildir...

sen araştır ama bildiğim kadarıyla adet dışındaki bu lekelenmeler özür sayılıyor ve oruca engel değil...
ama sen araştır tabi yine..çünkü adet dışında bi durum bu..

ben hamileyken 1-2 hafta lekelenmem olmuştu..araştırmıştı..özür sayıldığı için namazıma engel olmamıştı....

bende ara ara takılıyorum işte kuzum hep giremiyorum oruç sahur yat kalkk olmuyoo vakit buldukça bakıyorumm...hadi canım hayırlısı inşş yaaa belirti olmasada belli olmaz kuzu bir bakarsınnn tutuvermiş benim ilk oğlandada hiç belirti yoktu olabilir yanii...Allahım en kısa zamanda nasip etsinn kuzumm yaaa inşşş hayırlısı.....valla canım benim adete var daha bakalımm bu ay ne olcak bu ayın 27 sinde falan adetimin gelmesi lazımm hayırlısıı.....çalışmalara devamm gerçi bende senin gibi gene tutmuycak gibi geliyo ama bakalım Allahım ne zaman ol derse ozamann saglıklı sıhatli gelsinlerdeee inşşş gerisi boşşş.....:):):)

dediğin gibi sahur yat öğle kalk iftar derken gün geçiyo bide sıcaklar valla bunaltıyo bizi....

valla kızımda pek belirti yoktu..ama benimde cahilliğim ne bileyim anlamadım belkide...
2.de baya belirti vardı anlamıştım hamile oladuğumu günüm gelmeden..
bu sefer yine tık yok bende..ama ben nedense inanmıyorum zaten hamiş olabileceğime...
Allahım nasip ettiyse olacak tabi ama ben bu aydan ümitsizim.....

inşallallah allahım hayırlı vakitte göndersin bebişlerimizi..
Allahım ol dmeden bitarafımızı yırtsak yok olmaz yani...

canım kusura bakma geç cevap verebildim arkadaşa anca sorabildim akay hastanesinde yaptırıyor doğumu sezeryan 3500 tl ama normal doğum ne kadar onu bilmiyordu hastaneyi arayınca söylüyorlarmış fiyatları

canım seffaf akıntı içindeki bu kanın progestan eksikliğinden kaynaklandıgını soyledi.ben dongumun 21.gununde oldugum için bise yapılamayacagını soyledi. bu lekelenmelerim içinde gene kürtaja bagladı,kürtajın yapım sekliyle alakalı olabilirmiş sanırsam kim yaptı kürtajını felan dıyede sordu yani. gecen sefer gittiğimde verdiği kanama durdurucu ilacı bu sefer gunde 4 kez lekelenmelerim kesilene kadar kullanmamı soyledi. lekelenmelerim tamamen bitince coraspine baslıcakmısım. adet oluncada 5.gunu klomene baslıyorum ve klomen bittikten 4-5 gun sonrada yumurta kontrolune gidiyorum ve buna göreeee hareket edicez.. insallahhh hersey yolunda gider..

evet canım benım 4 gundur lekelenmem var. yani ramazanın 1.gunu reglim basladı, siklusun 17.gununden beride lekelenmem var. cok cok erken ama.. bende orucumu bozmuyorum kanama olmadıgı ıcın tutuyorum canım. huzursuz oluyorum ama napim hergün gusul alıyorum.
bakalım hayırlısı canım..

sen doktora gittiğinde sana ne dicek bunun sebebini cok merak ediyorum.. benım doktorun bası bayagı bi kalabalıktı cok cok konusma fırsatım olmadı

valla ne biliyim kuzum yaa insan birazda umudunu yitiriyo sanırımm herseyi belirti sanıyoruzz kendimizi dinlemektenn...:) hayırlısı beee kuzum çokta takmamak laızmm oluruna bırakalım diycem ama adet yaklaştıkçaaa insan bir panikliyo elde olmadann bakalım inşş bu ay hayırlısı ise gelir bebişlerr ne diyimm...:)

ahhh beyazımmm hamile hamile iş çıktı hee aman yorma sakın kendini kuzumm sen hiçbirsey yapmaa uzak durr...:) kolay gelsinn cnım Allahım yardımm etsinn bir an önce biter inşşşşş

sorma canim ya nasil moralim bozuluyo evi görünce bugün azcik sildim ortaligi ama ne fayda pazartesi gene baslicaklar. haftaya bitecek ins

hıı anladım canım...
eğer progestan eksikliği sebebiyle ise bu durum hamileliğie engel ozman:26:

sendeki durum bencede tamamen kürtajla alakalı canım..öle lekelenme falan normal değil tabi...
anlamadığım coraspin kan sulandırıcı değilmi sana neden verdi ki acep??

inşallah klomen ve yumurta takibiyle hallolurda gelir bebişin annesi

bide gittiğin doktor özelmi? devlet mi? merak ettim...
ben ramazan bitince doktora gidicem inşallah bakalım ne dicek..önce devletteki doktoruma gitçem..tatmin edici olmazsa özeldeki doktoruma gitçem...
aylardır olan bu yumurtlama kanamasını sorcam bende....bakalım ne dicekler yazarım buradan bende...

orucunuda Allah kabul etsin inşallah..
normal kanama olmadığı için bencede tutman en doğrusu..sen guslünü al tut rabbim kabul etsin inşallah...

hayırlısı inşallah canım..
bu ay hiç takmicam dedim..takmadımda aslında başlarda..
ama şu bi kaç gündür aklıma takılıyo hamile olabilirmiyim,olamazmıyım diye dönüp duruyo ...
adetime 8 gün var...hem ümidim yok hem heyecan yapıyorum anlamadım ki
neyse gelsin şu adette doktora gitçem ben zati..aklıma takılanları sorcam hep....

gözüm üstünde canım.. takiptesinn
hayırlı haberlerin olsun inş..
ne düşüneceğimizi şaşırdık
heyecan olmaz mı yaa.. :26:
varsa bişeyler öncesinde hissetmeye başlarsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…