bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

gözüm üstünde canım.. takiptesinn
hayırlı haberlerin olsun inş..
ne düşüneceğimizi şaşırdık
heyecan olmaz mı yaa.. :26:
varsa bişeyler öncesinde hissetmeye başlarsın canım..
inşallah hayırlı haber verebilirim ama yazdım ya benim kendimden ümidim yok...

Allahım nasip ettiyse olur elbet ama hiç bişi hissetmiyorum..hamileliğe dair hiçbir belirti yok bende..
1. de ilk olduğundan sanırım belirti falan bilmiyodum bişi hissetmedim.
2. de çok belirti vardı günüm gelmeden hamile olduğumu anlamıştım...

bakalım 3. nasıl olacak...
bende belirti neyin yok..sanırım bebekte yok:26:

sende ne var ne yok çalışma yaptınızmı bu ay???
inşallah senden alırız müjdeli haberi

doğrusu hiç belirti göremeyenlerde var..
bende de iki gebeliktede yerleşme kanaması olmuştu ..
ikisinde de Bat' tan önce şiddetli baş dönmem olmuştu..
ama her gebelik birbirine benzemez derler.. o yüzden adet gelene kadar umut var..
hayırlısı.. hepimizden gelsin müjdeli haber inşş..
canım aynı ayın annesi oluruz inş diye umut ediyorum hep.. içime de öyle doğuyor niyeyse:26:
görüşürüz canımm

Son düzenleyen: Moderatör:

ya her gebelik birbirinden farklı tabi...
1. farklıydı 2. farklıydı benim..

bakalım bu ay sonuç ne olacak..ewet adet olanakadar umut var
sonra umudun yıkılmasıda var tabi

hayırlısı allahtan canım..
aynı ayın anneleri olacaktık olamadık..meleklerimizi cennete gönderdik..
belkide allahım tekrar aynı ay nasip eder ikimizede....
inşallah inşallah amin...

görüşmek üzere

canım kusura bakma geç cevap verebildim arkadaşa anca sorabildim akay hastanesinde yaptırıyor doğumu sezeryan 3500 tl ama normal doğum ne kadar onu bilmiyordu hastaneyi arayınca söylüyorlarmış fiyatları
canım ne kusuru, lafı mı olur? senin aklın şimdi fasülyede, normaldir yani özlemcim bu söylediğin dr. parası mı? yoksa dr+ hastane parası mı? dr+ hastane parasıysa baya iyiymiş...
ben de dr.a gittin mi diye soracaktım canım. hatta bi ara yerleşme kanaması mı geçiriyo acaba dedim kendi kendime korunuyo ama belki kaza olmuştur dedim ama fazla uçmuşum galibabana da tedbir amaçlı coraspin başlattı dr. bebeğini kaybedenlere önlem amaçlı veriyorlarmış..
neyse canım anladığım kadarıyla bu ay ciddi ve sıkı çalışmalara başlıyorsun. allahım gönlüne göre versin inşallah...hayırlı haberini bekliyoruuuzz...
sorma canim ya nasil moralim bozuluyo evi görünce bugün azcik sildim ortaligi ama ne fayda pazartesi gene baslicaklar. haftaya bitecek ins
beyaaaz sıkma canını daha güzel bir banyon olacak, onu düşün..
8 gün hııııı....hayırlı haberini bekliyoruz canım seninde...

canım istersen ben geliyim seninle? evim hemen hastanenin arkası , çan ka evlerinde oturuyorum.. sonrasında gelir biraz uzanırsın olur mu? tamam dersen özelden telefonumu veriyim ararsın

Son düzenleme:

canım coraspin kan sulandırıcı bende sordum neden verdiğini, hamile kalmana yardımcı olucak dedi. bide birkacyerde yeni hamilelere verdildiğini okumustum. tedbir amaclı verdi belkide. ay bilemiyorum insallahh tedavi olabilirim su lekelenmelerim kesilmesini okadar istiyorumki. benim gittiğim doktor devlette canım.
burası cok küçük bi ilçe ve burda özel hastane veya özel muayenehanesi olan bir doktor yok. hastanedede tek doktor ve inanılmaz yogun. benimde arkamdan kovalayan varmıs gibi hızlı hızlı anlatıyorum doktora bu kadar konusabildik ona bile şükür.
seninde insallah doktora gitmene gerek kalmaz ve hamile cıkarsın bu ay.
oruc içinde tsk ederim huzursuz oluyorum ama genede tutuyorum. amin inşallah. cok saol.

amin canım insallahhh cok saol..
yok yavrum yerleşme kanaması bile olsa adetin 17. - 18. gunu baslamaz diye düşünüyorum. şimdi kanama durdurucu hap içiyorum lekelenmelerim kesilcekmiş doktorun dediğine gore. daha sonra ne zaman bilemiyorum bi ara adet olucam. oluncada klomene baslıcam.. sanırım eylül basında calısmalara ancak baslarım. hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim..

8 gün hııııı....hayırlı haberini bekliyoruz canım seninde...

inşallah güzel haberler verebilirim ama dedimya hiç belirti yok
olursa tamamen düpriz olacak banada...
hiç sanmıyorum ama neyse...
hayırlısı inşallah

coraspinin faydası olacaksa iç canım..kan sulandırıcı ya ondan merak ettim.acaba pıhtılaşma sorunumu var diye:26:
tedbir amaçlı demek..inşallah şifa olur canım..
canım benim bulunduğum ilçede de ne özel hastane ne özel muayene var.sadece devlet hastanesi ve tek bi kadın doğum uzmanı var..aynı şekilde çok yoğun haliyle..Allahtan ilgili bi kadın..bakalım önce ona gitçem bende ramazandan sonra...

gittiğim özel hastane var yarım saat uzakta başka bi ilçede...
kızımda hep ona gitmiştim orda doğum yapmıştım.oradaki doktora gitçem olmadı..bakalım hayırlısı
inşallah hamiş olurumda gitmeme gerek kalmaz
ama nedense ben pek ümitli değilim....

canım istersen ben geliyim seninle? evim hemen hastanenin arkası , çan ka evlerinde oturuyorum.. sonrasında gelir biraz uzanırsın olur mu? tamam dersen özelden telefonumu veriyim ararsın

çok teşekkür ederim canım...eşime senin yalnız gitme dediğini söyleyince izin almaya karar verdi....inş bi sorun çıkmaz....çok düşüncelisin tekrar teşekkürler

çok teşekkür ederim canım...eşime senin yalnız gitme dediğini söyleyince izin almaya karar verdi....inş bi sorun çıkmaz....çok düşüncelisin tekrar teşekkürler

evet canım eşin mutlaka gelsin çıkınca yanında bi destek olması lazım..inşallah bi sorun çıkmazda mutlu mesut çıkarsın hastaneden

söylenecek bir şey yok.
hıımm, allah nasip ederde sonuçlarım temiz çıkarsa ben de eylül sonu gibi düşünüyorum. inşallah beraber gebe kalırız...

saol canım. coraspine lekelenmelerim tamamen kesilince baslıcam. inşallah bir işe yarar. kanama durdurucu ilacı dün iftardan sahura kadar 3 tane içebildim.4. ye zaman kalmadı. bugun lekem herzmankinden cok oldu. acaba adetim mi geliyor diyorum. bakalım bugunde içmeye devam edicem.. ay inanki şu lekelenmelere ramazan ayında oldugumuz için bu kadar takıldım, orucuma yazık etmesin diye.. herzamankinden daha fazla aklımı mesgul edıyor.. bakalım hayırlısı..

insallah hamilesindir canım ya sorunlarla ugrasmak cok zor. demek sende kucuk bi ilcedesin. bu yuzden iyi bir doktor bulmamız zor oluyor... benimki aşırı bunalmıstı yakında kalkar gider gibime geldii :26:
seninki gene iyi anlayıslı biriymiş. şükür. bu iyi en azından..

söylenecek bir şey yok.

hıımm, allah nasip ederde sonuçlarım temiz çıkarsa ben de eylül sonu gibi düşünüyorum. inşallah beraber gebe kalırız...

inşallah temız cıkar canım benım. ve dediğin gibide inşallah beraber hamiş kalırız. hayırlısı olsun canım.

ayrıca renkliatlas yazdıgına bennnde cok duygulandım. ne kadar düşünceli bir insansın. Allah gönlüne göre versin..

kızlar eminim sizlerde böyle davrnırsınız.. çünkü hepimiz çok çektik birbirimizi en iyi biz anlarız.. ben senlerce eşimden ayrı ailemden uzak yerlerde çalıştım hep tek başımaydım.. düşük yaptıktan 5 gün sonra eşim yurtdışına gitti 1 sene yine yapayalnız kaldım,kimsesizliği yalnızlığı çok iyi bilirim..içim dayanmaz hiç böyle şeylere.. arkadaş kimsem yok deyince içim cız etti.. rabbim kimseyi yalnız kolsuz kanatsız bırakmasın

**Moralin niye bozuk?**

Hz. Adem (a.s) gibi 200 sene tevbe mi ettin?
Moralin niye bozuk?
Hz. İbrahim (a.s) gibi ateşe mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz. Zekeriyya (a.s) gibi testereyle mi kesildin?
Moralin niye bozuk?
Hz. Yusuf (a.s) gibi kuyuya mı atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz. Muhammed (s.a.v) gibi Taif'te taşlandın mı, başına işkembe mi konuldu namaz kılarken, dişin mi kırıldı, yüzüne tükürük mü atıldı, hicrete mi zorlandın, sevdiklerinden mi ayrıldın?

Moralin niye bozuk?
Hz. Hamza (r.a) gibi burnun kulağın mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Musab Bin Umeyr (r.a) gibi kolların mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Cafer Bin Ebi Talip (r.a) gibi ok, mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandın mı?
Moralin niye bozuk?
Ammar, Sümeyye, Yasir (r.a) gibi işkence mi gördün?
Moralin niye bozuk?
Bilal-ı Habeşi (r.a) gibi kızgın kumlara yatırılıp, üzerine taşlar mı kondu?
Moralin niye bozuk?
Yunus peygamber (a.s) gibi denize mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Eyüp peygamber (a.s) gibi vücudunu yaralar mı kapladı?
Moralin niye bozuk?
Ne düşünüyorsun, dünyalık işler mi?

Üzüleceksen, namazını kazaya bıraktığın için, teheccüde kalkamadığın için, birinin kalbini kırdığın, pazartesi perşembe orucunu tutamadığın için üzül..
Üzüleceksen, bugün Allah için bir şey yapamadığın için, Allah ve Rasulü'nü (s.a.v) memnun edemediğin için üzül..
Filistin'de, Çeçenistan'da, Irak'ta ve Dünyanın dört bir yanında zulüm gören, işkence edilen, öldürülen din kardeşlerin için üzül..
Üzülürsen, bir fakire yardım edemediğin için, yetimin elinden tutamadığın için üzül..
Üzüleceksen, Afrika'da ve diğer ülkelerde bir lokma ekmek bulamayan, hastalıklarla mücadele eden insanlar için üzül..
Üzüleceksen, Kur'an'ı yeterince okuyup, hayatına tatbik edemediğin için üzül..
Üzüleceksen, Peygamber Efendimiz'i (s.a.v), canından, malından, aile bireylerinden, her şeyden çok sevemediğin için üzül..
Üzüleceksen, hakiki manada kul, Efendimiz'e (s.a.v) hakiki manada ümmet olamadığın için üzül..
Üzüleceksen, Efendimiz'in (s.a.v) şefaatine nail olamama korkusuyla üzül..

Belki çok dertlisin..
Belki artık yeter diyorsun..
Belki kendinden geçmişsin..
Belki de ağlıyorsun..
Belki bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin..
Duy! Rabbin sana söylüyor:

"Sabredenlere, mükâfatları hesapsız ödenecektir."
(Zümer Suresi 10. Ayet)

Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun.
Oysa Rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir.

"İçinizden mücahidlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz"
(Muhammed Suresi 31. Ayet)

Hayat bir imtihan değil mi?
Her soru ebedi hayatında yer alan bir tuğla..
Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruya gebe..
Onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey olmayacaktı..
Derdin yoksa üzül asıl!
Dertliysen bil ki O seni seviyor..
Bak! Sevdiğin ne diyor?

"Allah hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!"
(Hadis-i Şerif - Buhârî)

Belki sen Ashab-ı Uhdud kadar acı çekmedin..
Hani kralları onları iman ettikleri için ateş dolu hendeklere atmıştı ya..
Belki sen Ebu Zer (r.a) kadar acı çekmedin..
Amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya..
Belki sen Vahşi (r.a) kadar acı çekmedin..
Sevgilisi ona "Bana görünme!" demişti ya..
Belki sen Yakup (a.s) kadar acı çekmedin..
Yusuf'u (a.s) elinden alınmıştı ya..
Belki sen Hatice (r.a) kadar acı çekmedin..
Muhammed (s.a.v) yurdundan kovulmuştu ya..
Unutma! Rabbin kimseye dayanabileceğinden fazlasını yüklemez..
Belki kalbindir acıyan..
Belki bedenin..
Belki de ruhundur kıvranan..
Belki yokluktur seni saran..
Belki de bin bir türlü muamma..
Her ne durumda olursan ol
Diline yakışır bu dua..

okuyup kendime gelmemei sağladı.başka bi topikte yazmış arkadaş..
nekadar doğru değilmi?

sanada slm canım...
nasılsın nasıl geçiyor günler??
bebişin nasıl gittinmi doktora falan?

iyiyim canim bende ugrasiyorum tadilatla hafta sonu ara verdik yarin son gaz devam :)))
persembe gittim doktora ama muayne olmadim kan tahlilim vardi onlari verdi sonra kindpass dedikleri bebis icin bi defter veriolar ne var ne yok ona yazilio onu verdiler iste. yarin hastaneye kayit yaptircam hem hastaneden hem doktordan kontrolum olcakmis bundan sonra
sonraaa bebisimin ilk biberonu ve emzigi oldu :) doktordan iki hediye kutusu verdiler icinden güzel seyler cikti bebis icin anne icin baba icin ay kücük seyler ama cok mutlu oluyo insan hevesleniyo iste :))) bende durumlar böyle sizi bekliyorum artik

ayy ne güzel dmek ilk hediyelerinizi aldınız...
sevinmezmi insan ya..küçücük şeylere seviniyorum ben....

inşallah rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle sana....

valla bende bi hareket yok canım..
sen bekle çağır beni gelrim inşallah

bata 6 gün kaldıı
pisikopata bağladım iiice varmı yokmu diye diyeeee

arkadaş ayrı ayrı söylemediğine göre dr+hastanedir diye düşünüyorum bi ara tekrar sorarım bide arkadaş geçen sene doğum yaptı fiyat aynımıdır acaba onuda bilmiyorum

kiyamam sana ya gecmez simdi o alti gün :))) cagiriyorum su ramazan ayinda cani gönülden seni canim ins güzel haberlerle gelirsin 6 gün sonraa :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…