- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.141
inşallah hayırlı haber verebilirim ama yazdım ya benim kendimden ümidim yok...gözüm üstünde canım.. takiptesinn
hayırlı haberlerin olsun inş..
ne düşüneceğimizi şaşırdık
heyecan olmaz mı yaa.. :26:
varsa bişeyler öncesinde hissetmeye başlarsın canım..
inşallah hayırlı haber verebilirim ama yazdım ya benim kendimden ümidim yok...
Allahım nasip ettiyse olur elbet ama hiç bişi hissetmiyorum..hamileliğe dair hiçbir belirti yok bende..
1. de ilk olduğundan sanırım belirti falan bilmiyodum bişi hissetmedim.
2. de çok belirti vardı günüm gelmeden hamile olduğumu anlamıştım...
bakalım 3. nasıl olacak...
bende belirti neyin yok..sanırım bebekte yok:26:
sende ne var ne yok çalışma yaptınızmı bu ay???
inşallah senden alırız müjdeli haberi
doğrusu hiç belirti göremeyenlerde var..
bende de iki gebeliktede yerleşme kanaması olmuştu ..
ikisinde de Bat' tan önce şiddetli baş dönmem olmuştu..
ama her gebelik birbirine benzemez derler.. o yüzden adet gelene kadar umut var..
hayırlısı.. hepimizden gelsin müjdeli haber inşş..
canım aynı ayın annesi oluruz inş diye umut ediyorum hep.. içime de öyle doğuyor niyeyse:26:
görüşürüz canımm
canım ne kusuru, lafı mı olur? senin aklın şimdi fasülyede, normaldir yanicanım kusura bakma geç cevap verebildim arkadaşa anca sorabildim akay hastanesinde yaptırıyor doğumu sezeryan 3500 tl ama normal doğum ne kadar onu bilmiyordu hastaneyi arayınca söylüyorlarmış fiyatları
ben de dr.a gittin mi diye soracaktım canım. hatta bi ara yerleşme kanaması mı geçiriyo acaba dedim kendi kendimecanım seffaf akıntı içindeki bu kanın progestan eksikliğinden kaynaklandıgını soyledi.ben dongumun 21.gununde oldugum için bise yapılamayacagını soyledi. bu lekelenmelerim içinde gene kürtaja bagladı,kürtajın yapım sekliyle alakalı olabilirmiş sanırsam kim yaptı kürtajını felan dıyede sordu yani. gecen sefer gittiğimde verdiği kanama durdurucu ilacı bu sefer gunde 4 kez lekelenmelerim kesilene kadar kullanmamı soyledi. lekelenmelerim tamamen bitince coraspine baslıcakmısım. adet oluncada 5.gunu klomene baslıyorum ve klomen bittikten 4-5 gun sonrada yumurta kontrolune gidiyorum ve buna göreeee hareket edicez.. insallahhh hersey yolunda gider..
beyaaaz sıkma canını daha güzel bir banyon olacak, onu düşün..sorma canim ya nasil moralim bozuluyo evi görünce bugün azcik sildim ortaligi ama ne fayda pazartesi gene baslicaklar. haftaya bitecek ins
8 gün hııııı....hayırlı haberini bekliyoruz canım seninde...hayırlısı inşallah canım..
bu ay hiç takmicam dedim..takmadımda aslında başlarda..
ama şu bi kaç gündür aklıma takılıyo hamile olabilirmiyim,olamazmıyım diye dönüp duruyo ...
adetime 8 gün var...hem ümidim yok hem heyecan yapıyorum anlamadım ki
neyse gelsin şu adette doktora gitçem ben zati..aklıma takılanları sorcam hep....
peki canım teşekkür ederim..bende anadolu hastanesiyle görüşmüştüm zaten...yalnız gitcem galiba eşim işi dolayısıyla gelemiycek ,tanıdık biri de yok ama bakarım çaresine inş...teşekkür edrim canım tekrar..
hıı anladım canım...
eğer progestan eksikliği sebebiyle ise bu durum hamileliğie engel ozman:26:
sendeki durum bencede tamamen kürtajla alakalı canım..öle lekelenme falan normal değil tabi...
anlamadığım coraspin kan sulandırıcı değilmi sana neden verdi ki acep??
inşallah klomen ve yumurta takibiyle hallolurda gelir bebişin annesi
bide gittiğin doktor özelmi? devlet mi? merak ettim...
ben ramazan bitince doktora gidicem inşallah bakalım ne dicek..önce devletteki doktoruma gitçem..tatmin edici olmazsa özeldeki doktoruma gitçem...
aylardır olan bu yumurtlama kanamasını sorcam bende....bakalım ne dicekler yazarım buradan bende...
orucunuda Allah kabul etsin inşallah..
normal kanama olmadığı için bencede tutman en doğrusu..sen guslünü al tut rabbim kabul etsin inşallah...
ben de dr.a gittin mi diye soracaktım canım. hatta bi ara yerleşme kanaması mı geçiriyo acaba dedim kendi kendimekorunuyo ama belki kaza olmuştur dedim ama fazla uçmuşum galiba bana da tedbir amaçlı coraspin başlattı dr. bebeğini kaybedenlere önlem amaçlı veriyorlarmış..
neyse canım anladığım kadarıyla bu ay ciddi ve sıkı çalışmalara başlıyorsun. allahım gönlüne göre versin inşallah...hayırlı haberini bekliyoruuuzz...
8 gün hııııı....hayırlı haberini bekliyoruz canım seninde...
canım coraspin kan sulandırıcı bende sordum neden verdiğini, hamile kalmana yardımcı olucak dedi. bide birkacyerde yeni hamilelere verdildiğini okumustum. tedbir amaclı verdi belkide. ay bilemiyorum insallahh tedavi olabilirim su lekelenmelerim kesilmesini okadar istiyorumki. benim gittiğim doktor devlette canım.
burası cok küçük bi ilçe ve burda özel hastane veya özel muayenehanesi olan bir doktor yok. hastanedede tek doktor ve inanılmaz yogun. benimde arkamdan kovalayan varmıs gibi hızlı hızlı anlatıyorum doktora bu kadar konusabildik ona bile şükür.
seninde insallah doktora gitmene gerek kalmaz ve hamile cıkarsın bu ay.
oruc içinde tsk ederim huzursuz oluyorum ama genede tutuyorum. amin inşallah. cok saol.
canım istersen ben geliyim seninle? evim hemen hastanenin arkası , çan ka evlerinde oturuyorum.. sonrasında gelir biraz uzanırsın olur mu? tamam dersen özelden telefonumu veriyim ararsın
çok teşekkür ederim canım...eşime senin yalnız gitme dediğini söyleyince izin almaya karar verdi....inş bi sorun çıkmaz....çok düşüncelisin tekrar teşekkürler
canım istersen ben geliyim seninle? evim hemen hastanenin arkası , çan ka evlerinde oturuyorum.. sonrasında gelir biraz uzanırsın olur mu? tamam dersen özelden telefonumu veriyim ararsın
hıımm, allah nasip ederde sonuçlarım temiz çıkarsa ben de eylül sonu gibi düşünüyorum. inşallah beraber gebe kalırız...amin canım insallahhh cok saol..
yok yavrum yerleşme kanaması bile olsa adetin 17. - 18. gunu baslamaz diye düşünüyorum. şimdi kanama durdurucu hap içiyorum lekelenmelerim kesilcekmiş doktorun dediğine gore. daha sonra ne zaman bilemiyorum bi ara adet olucam. oluncada klomene baslıcam.. sanırım eylül basında calısmalara ancak baslarım. hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim..
coraspinin faydası olacaksa iç canım..kan sulandırıcı ya ondan merak ettim.acaba pıhtılaşma sorunumu var diye:26:
tedbir amaçlı demek..inşallah şifa olur canım..
canım benim bulunduğum ilçede de ne özel hastane ne özel muayene var.sadece devlet hastanesi ve tek bi kadın doğum uzmanı var..aynı şekilde çok yoğun haliyle..Allahtan ilgili bi kadın..bakalım önce ona gitçem bende ramazandan sonra...
gittiğim özel hastane var yarım saat uzakta başka bi ilçede...
kızımda hep ona gitmiştim orda doğum yapmıştım.oradaki doktora gitçem olmadı..bakalım hayırlısı
inşallah hamiş olurumda gitmeme gerek kalmaz
ama nedense ben pek ümitli değilim....
söylenecek bir şey yok.
hıımm, allah nasip ederde sonuçlarım temiz çıkarsa ben de eylül sonu gibi düşünüyorum. inşallah beraber gebe kalırız...
herkese selamlarrrrrr
sanada slm canım...
nasılsın nasıl geçiyor günler??
bebişin nasıl gittinmi doktora falan?
iyiyim canim bende ugrasiyorum tadilatla hafta sonu ara verdik yarin son gaz devam :)))
persembe gittim doktora ama muayne olmadim kan tahlilim vardi onlari verdi sonra kindpass dedikleri bebis icin bi defter veriolar ne var ne yok ona yazilio onu verdiler iste. yarin hastaneye kayit yaptircam hem hastaneden hem doktordan kontrolum olcakmis bundan sonra
sonraaa bebisimin ilk biberonu ve emzigi oldu :) doktordan iki hediye kutusu verdiler icinden güzel seyler cikti bebis icin anne icin baba icin ay kücük seyler ama cok mutlu oluyo insan hevesleniyo iste :))) bende durumlar böyle sizi bekliyorum artik
canım ne kusuru, lafı mı olur? senin aklın şimdi fasülyede, normaldir yaniözlemcim bu söylediğin dr. parası mı? yoksa dr+ hastane parası mı? dr+ hastane parasıysa baya iyiymiş...
ben de dr.a gittin mi diye soracaktım canım. hatta bi ara yerleşme kanaması mı geçiriyo acaba dedim kendi kendimekorunuyo ama belki kaza olmuştur dedim ama fazla uçmuşum galiba bana da tedbir amaçlı coraspin başlattı dr. bebeğini kaybedenlere önlem amaçlı veriyorlarmış..
neyse canım anladığım kadarıyla bu ay ciddi ve sıkı çalışmalara başlıyorsun. allahım gönlüne göre versin inşallah...hayırlı haberini bekliyoruuuzz...
beyaaaz sıkma canını daha güzel bir banyon olacak, onu düşün..
8 gün hııııı....hayırlı haberini bekliyoruz canım seninde...
ayy ne güzel dmek ilk hediyelerinizi aldınız...
sevinmezmi insan ya..küçücük şeylere seviniyorum ben....
inşallah rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinle sana....
valla bende bi hareket yok canım..
sen bekle çağır beni gelrim inşallah
bata 6 gün kaldıı
pisikopata bağladım iiice varmı yokmu diye diyeeee
inşallah gelirim canım..kiyamam sana ya gecmez simdi o alti gün :))) cagiriyorum su ramazan ayinda cani gönülden seni canim ins güzel haberlerle gelirsin 6 gün sonraa :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?