bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

güle güle kullanın hediyelerinizi beyazcım... ne şirin şeylerdir şimdi onlar. öyle kötü şeyler gördük ki küçücük şeylerden mutlu olmamız gayet normal.. iyi bak kendine..
kızlaaar ben tekrar kan testi yaptırdım değerim yükselmiş 521.8 olmuş

:124:şimdi içim daha rahat. çok sevindim canım ama senin fasulye çok şakacı annesiiii:130::130::130::130: özlemcimm allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımm

çok teşekkür ederim evet şakacı galiba ,Allahım inşallah kucağıma almayıda nasip eder hayırlısı ile

doktorun verdiği kanama durdurucu hapları içtiğim halde bu sabah kanamam söküldü.. bir ise yaramadı ve adet sancım var. orucuma yazık oldu bu sene. dolayısıyla klomen hapada baslayamıcam. kontrol zamanı tatiller nedeniyle ters zamana geliyor. nasip kısmet.

bu arada blackangel nerelerdesin merak ettim. insan bi ugrar yahuuu???

beyazım seninde gozunaydın olsun bidahaki gidisinde cinsiyetinide ogrenirsin insallah :))

kızlarr hepimizin kadir gecesi mübarek olsunn. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hakkımızda hayırlı olanları bizler nasip etsin insallah.. i

haklisin canim ben cesaret edipte alamiyorum hala hic bisi o kadar güzel seyler varki alayim diyorum ama korkuyorum

hayirlisi canim hakkinda ins bi an önce düzene girerr. haftaya sali hastaneye gitcem canim dün hastaneye kayit oldum bebegin organlarini falan kadin doktorum degil hastane bakacakmis. doktor haftaya herseyi konuscaz dedi bugün bakip aceleye getirmek istemiyorum haftaya detayli bakar konusuruz dedi bilmem daha cinsiyet belli olmaz herhalde. ama sorun cikmasinda ne bilim cinsiyeti düsünmüyorum bile simdi :)

kadir gecemiz mübarek olsun kızlar...
TÜM İSLAM ALEMİNİN BU MÜBAREK VE MUHTEŞEM GECEDE YAPACAKLARI DUALAR KABUL OLUR İNŞALLAH..

dualarda buluşmak dileğiyle..
allahım kabul etsin inşallah.....

Son düzenleme:

canım benim valla ikizim geldii evde bir oğlan birde ikizimin bebegi bidee üstüne netim gitti koca unutmuş faturayı giremedimm şimdi açıldıdaa geldimmmm nasılsınızz napıyonuzz bakemmmm...geçmiş olsun anım benimm

ne güzel değerin yükselmiş..
resmen hamilesin yani....
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
çok sevindim darısı isteyen herkesin ve bizim başımıza inşallah.

eveet resmen hamileyim, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı hepinizin başına olsun

mulaberyy ne olduuu yavrummmm bu ayyy bizi habersiz bırakma beyazımm renkliatlasımm sen nasılsınn nasıll gidiyoooo kılzarrrrrr hepiniz iyimisinizzzz........:)
kız nerdesin sen döfcem seni haaaa

boş bırakma burayı bahane yok bakalım...

valla bende henüz bişi yok sanım..
geçen ay 28 günde adet oldum eğer öle gelirse bu ay cuma gelmezse en geç pazar bekliyorum kırmızıları :18: :18:

inşallah gelmezde bende sevinirim bu ay...

2 gündür kötüyüm.14 ağustos kızımın doğacağı tarihti allahım nasip etmedi..
belkide kızım doğacağı aya bana kardeşinin geleceği haberi gönderir
hıı ne güzel olur demi...
Allahım nasip eder inşallah...
valla kendimi dinleyip duruyorum...
sanki bende hamileleik belirtiler var son 4-5 gündür yaaa..
gerçi herşeyi hamileliğe yorarsan tabi belirti bulursun

kendimi çok kaptırmakta istemiyorum aslında..sonrası hüsran oluyor çünkü...
ama cuma gelmezse ben bi test yapçam dayanamayıp

sende ne var ne yok..çalışmalar bittimi?
hadi inşallah senden güzel haberler alalım bu ay...

ayyy kuzum benim yaaa inşş inşşş üzme kendini hersey Allahımdannn inşşş Allahım sevindirir senii bu ayyy bebişin gelirrr belirtide var diyosunn dualarımlaa seninleee hayatımm benimmmm....:)valla canım bu ay fazla çalışma olmadııı çok yoğundukk ben bu aydan ümitli degilimmm sanmıyorum yani belirti falanda yokk Allahım ne derse o kuzum çokta takmamaya çalışıyorum hayırlısı bakalım adetim 29 daa bekliyoruzz bakalımmm......:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…