- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.181
hayırlısı canım inşallah....ayyy kuzum benim yaaa inşş inşşş üzme kendini hersey Allahımdannn inşşş Allahım sevindirir senii bu ayyy bebişin gelirrr belirtide var diyosunn dualarımlaa seninleee hayatımm benimmmm....:)valla canım bu ay fazla çalışma olmadııı çok yoğundukk ben bu aydan ümitli degilimmm sanmıyorum yani belirti falanda yokk Allahım ne derse o kuzum çokta takmamaya çalışıyorum hayırlısı bakalım adetim 29 daa bekliyoruzz bakalımmm......:)
kız nerdesin sen döfcem seni haaaa
boş bırakma burayı bahane yok bakalım...
valla bende henüz bişi yok sanım..
geçen ay 28 günde adet oldum eğer öle gelirse bu ay cuma gelmezse en geç pazar bekliyorum kırmızıları :18: :18:
inşallah gelmezde bende sevinirim bu ay...
2 gündür kötüyüm.14 ağustos kızımın doğacağı tarihti allahım nasip etmedi..
belkide kızım doğacağı aya bana kardeşinin geleceği haberi gönderir
hıı ne güzel olur demi...
Allahım nasip eder inşallah...
valla kendimi dinleyip duruyorum...
sanki bende hamileleik belirtiler var son 4-5 gündür yaaa..
gerçi herşeyi hamileliğe yorarsan tabi belirti bulursun
kendimi çok kaptırmakta istemiyorum aslında..sonrası hüsran oluyor çünkü...
ama cuma gelmezse ben bi test yapçam dayanamayıp
sende ne var ne yok..çalışmalar bittimi?
hadi inşallah senden güzel haberler alalım bu ay...
mulberryyy
heyecanlandırdın benii canım yaaa..
böyle belirti falan diyorsun, test falan diyorsunnn
cuma günü yap testini, hayırlı haberler ver canım..
inş dediğin gibi meleğin kardeşini gönderir sana..
neler hissettiğini tahmin ediyorum..
bu ağustos bitsin gitsin istiyorumm
kendine iyi bak canım, takibindeyimm:79:
canım benim valla ikizim geldii evde bir oğlan birde ikizimin bebegi bidee üstüne netim gitti koca unutmuş faturayı giremedimm şimdi açıldıdaa geldimmmm nasılsınızz napıyonuzz bakemmmm...geçmiş olsun anım benimm
oo cok yoğunsun yani. bu da güzel. napalım biz, hep aynı. saol bu arada.
insallah mullberry ve sen patlatırsınız bu ayy bombayı.. bakın eger hamıleysenız kimseye soylemeden ilk buraya yazın tamam mı???? bize müjdeleme yapınki peşinizden gelelim. zaten kim kaldı ki şurda, tobegukla ben
insallah mullberry ve sen patlatırsınız bu ayy bombayı.. bakın eger hamıleysenız kimseye soylemeden ilk buraya yazın tamam mı???? bize müjdeleme yapınki peşinizden gelelim. zaten kim kaldı ki şurda, tobegukla ben
evet ya menbetacım, mulberry ve blackangel açsın önümüzü artık, sonra biz gelicez, onları bekliyoruz yaaa
işin şakası bir yana inşallah bu ay olmuştur muberrycim. ben allah nasip ederse eylül sonu gibi başlayacağım çalışmalara ve inşallah ekimde görürüm çift çizgiyiii kızlaaaar. tabi benden önce menteba var
hayırlısı canım inşallah....
valla bende bu aydan ümitli değilim yazdım hep..
yani öle özel çalışmadık valla.çünkü olmaz deyip önemsemedim...
ama allahım nasip ettiyse neden olmasın
bende de başta pek belirti yoktu canım son günlerde sanki değişik bişiler var gibi..
oruç tuttuğumuz içide olabilir bilmiyorum yanii...o yüzden anlamıyorum pek ama kendimi dinleyince de hamileliğe yoryorum kendimce..
bakalım cuma test yhapçam meraktan yazarım buraya.....
ay bide bu ay ikimizde hamiş olurmuşuzzzz ne güsell olurrr
ayyy canımmm inşş yaaaaa ağzından bal damlıyooo inşşş beraberr haber veririz bu ay ama ben kendimden ümitli degilimm ama dedigin gibi bellimi olurrr hayırlısı beeee kuzummm sen yarınmı test yapcannn adetin geçiktimi peki...:) adet zamanın geçtimi ayyyy hadi sevindir bizi yaaaaaa......:)
sağolun kızlar..
ama bugün itibariyle adet ağrılarım başladı belirti falan kalmadı
kürtaj sonrası adete 3 gün kala başlıyo benim ağrılarım malesef
ve bunlar o ağrılar
belirti falan boş kendimide sizide ümitlendirdim ama sanırım bu ayda olmadı:26::26::26:
şimdi daha erken diceksiniz ewet kırmızılar gelene kadar bişi dimek için erken ama bence olmadı
Hakkımızda hayırlısı inşallah...işte bu sebbepten hiç ümitlenmek istemiyorum yaaaa.
sonrası kötü oluyo çünküüü...
neyse beklemekten başka yapçak bişi yokkk
yok adetim geçmedi canım..
geçen ay 28 günde adet oldum ondan önce 30 günde..
eğer 28 baz alırsam yarın adet günüm..30 olursa pazar adet günüm..
ama yazdımya sanki bende bişi yok adet ağrısı gibi ağrılarım var olmadı sanırım...
dayanamayıp yaparım belki ama bilmiyorum..
hayırlısı inşallah
valla kan testi istiyorum yarın gitsem mi ki???yavrum benimm öyleee olumsuzz düşünmeee kafanada takmaaa Allahım hayırlısını nasip etsinn ama bence idrar testi yapcann madem pazartesiyi bekle derimm daha kesinn olurrrr kan testi tamam hemen çıkarda idrar yanıltmasınn bideee....:) heyecanla bekliyoruz haberlerini....:)
valla kan testi istiyorum yarın gitsem mi ki???
ama şlte ya negatifse diye kırmızıları beklemek en iyisi aslında...
valla bende bazen ümitlenip bazen ümitsizleşiyorum karışık :18::18:
olmadıysa önümüzde:18:i maçlara artık inşallah...
stresli değilim ya sadece meraktayım...
yavrum kırmızıyı beklesende bişey degişmiycekki kan testi yaptırcaksan hiç durmaa bencee hemen yaptırr idrar yapmıycannn mademmm ne gerek varr boşuna kafana takmazsınn sonra zaten adet gelcekse gelirrr inşşş hayırlııı haberlerrr verirsinnn yavrumm yaaa valla heyecanlandımm yaaaa offff seni düşünemiyorummm...Allahım sen hayırlısını nasip etttttttttttt
sağolun kızlar..ama bugün itibariyle adet ağrılarım başladı belirti falan kalmadıkürtaj sonrası adete 3 gün kala başlıyo benim ağrılarım malesef ve bunlar o ağrılar belirti falan boş kendimide sizide ümitlendirdim ama sanırım bu ayda olmadı:26::26::26:şimdi daha erken diceksiniz ewet kırmızılar gelene kadar bişi dimek için erken ama bence olmadı Hakkımızda hayırlısı inşallah...işte bu sebbepten hiç ümitlenmek istemiyorum yaaaa.sonrası kötü oluyo çünküüü... neyse beklemekten başka yapçak bişi yokkk
mulberrycim olduysa da olmadıysa da canın sağolsun kuzum. bizler hamileydik de ne oldu. inşallah bebişin doğru zamanda gelir de önce karnını sonra kollarını doldurur canım...
ama o adet bende de bi tuhaflaştı. doğumdan sonraki 5 ay gayet düzenliydi, 2 aydır sapıttı. 2 gün oldu regl olmadım ben de:44::44::44:
inşallah canım amin...eğer hamileysem inşallah hayırlı kolay sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi,sağlıkla kucağıma alamayı,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim...ewet hamileydikte ne olduinşallah bundan sonraki hamileliklerimizde mutlu sona ulaşmayı naip etsin allahım...
valla kürtaj sonrası bazen 30 bazen 29 oldu adetim geçen ay 28 di..kendi kafasına göre takılyo yaniiii...hayırlısı inşallahh...
duana hepimiz adına amiiiin diyorum canım...dediğin gibi bizim için mühim olan mutlu sona ulaşmak....
öncelikle senden ve blackangeldan bekliyoruz tabi..
bu arada her ne kadar zor olsa da blackangelın pozitif düşünmesi çok hoşuma gitti
hamilelik haberini beklemek can sıkıcı bir süreç ama allahım yardımcınız olsun inşallah kızlarr...
bir de en kısa sürede bize de denemek nasip olur inşallah. bu kadarı bile güzelll...
duana hepimiz adına amiiiin diyorum canım...dediğin gibi bizim için mühim olan mutlu sona ulaşmak....
öncelikle senden ve blackangeldan bekliyoruz tabi..
bu arada her ne kadar zor olsa da blackangelın pozitif düşünmesi çok hoşuma gitti
hamilelik haberini beklemek can sıkıcı bir süreç ama allahım yardımcınız olsun inşallah kızlarr...
bir de en kısa sürede bize de denemek nasip olur inşallah. bu kadarı bile güzelll...
hakkımızda hayırlısı canım benim..
bizim gibi isteyen herkese ve bizede nasip etsin inşallah rabbim...
valla başta hiç stres yapmadım umursamadım.ama adet yaklaştıkça acaba demeden duramıyorum...
beklemek gerçekten zor inşallah zorluğun sonu güzel olurda seviniriz kızlar yaaaa...
inşallah en kısa sürede sizde çalışmalara başlayıp müjdeli haberi vermek nasip olur buradan.....
bu işin sırası falan yok valla...allahım kime nasip ederse artık...
sizde hamiş olsanız kendim olmuş kadar seviniyorum inanın...
Allahım hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?