bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

hayırlısı canım inşallah....

valla bende bu aydan ümitli değilim yazdım hep..
yani öle özel çalışmadık valla.çünkü olmaz deyip önemsemedim...
ama allahım nasip ettiyse neden olmasın

bende de başta pek belirti yoktu canım son günlerde sanki değişik bişiler var gibi..
oruç tuttuğumuz içide olabilir bilmiyorum yanii...o yüzden anlamıyorum pek ama kendimi dinleyince de hamileliğe yoryorum kendimce..
bakalım cuma test yhapçam meraktan yazarım buraya.....

ay bide bu ay ikimizde hamiş olurmuşuzzzz ne güsell olurrr

mulberryyy
heyecanlandırdın benii canım yaaa..
böyle belirti falan diyorsun, test falan diyorsunnn
cuma günü yap testini, hayırlı haberler ver canım..

inş dediğin gibi meleğin kardeşini gönderir sana..
neler hissettiğini tahmin ediyorum..
bu ağustos bitsin gitsin istiyorumm
kendine iyi bak canım, takibindeyimm:79:

ay valla bende heyecanlandım sorma...
hamile olabileceğimi düşündüren 1-2 belirti var diğer hamileliklerimde de yaşadığım gibi..
yani olabilirmi acaba diyorum bu yüzden

birbirimizi ancak biz anlıyoruz canım..çok sağol..
ağustos ayı içim bi buruk zaten..

bugün markete gitmek için çıktım.yolda çoktandır görmediğim bi arkadaşı gördüm..
nasılsın falan derken
---- bebek doğdumu? dedi.
o an gözlerimden yaşlar boşandı.uzun zamandır ağlamamak için tutuyorum kendimi..
ama dayanamadım ...yok dedim bebeğim düştü..
kızcağız ne diyeceğini şaşırdı haberi yokmuş garibimin..
dün doğması gereken tarihti ama nasip olmadı dedim..
belkide bu sebeple doluydum kıza patladı salya sümük....

ağlayıncada sonra başım ağrıdı iftarı zor ettim...

neyse inşallah meleğim kardeşini gönderirse ağustosun üzerindeki bulutlar kalkar da bi nebze su serpilir yüreğime....

inşallah test yapıp güzel haberler veririm sizlere...
yoksa biraz çöküş olur bende...bu sebeple umutlanmak istemiyorum ama..
napim kısmetse olur..nasipte varsa eğer bu ay yoksa başka aylar gelir bebişim inşallah

oo cok yoğunsun yani. bu da güzel. napalım biz, hep aynı. saol bu arada.

insallah mullberry ve sen patlatırsınız bu ayy bombayı.. bakın eger hamıleysenız kimseye soylemeden ilk buraya yazın tamam mı???? bize müjdeleme yapınki peşinizden gelelim. zaten kim kaldı ki şurda, tobegukla ben

evet ya menbetacım, mulberry ve blackangel açsın önümüzü artık, sonra biz gelicez, onları bekliyoruz yaaa
işin şakası bir yana inşallah bu ay olmuştur muberrycim. ben allah nasip ederse eylül sonu gibi başlayacağım çalışmalara ve inşallah ekimde görürüm çift çizgiyiii kızlaaaar. tabi benden önce menteba var

sağolun kızlar..
ama bugün itibariyle adet ağrılarım başladı belirti falan kalmadı
kürtaj sonrası adete 3 gün kala başlıyo benim ağrılarım malesef
ve bunlar o ağrılar
belirti falan boş kendimide sizide ümitlendirdim ama sanırım bu ayda olmadı:26::26::26:
şimdi daha erken diceksiniz ewet kırmızılar gelene kadar bişi dimek için erken ama bence olmadı

Hakkımızda hayırlısı inşallah...işte bu sebbepten hiç ümitlenmek istemiyorum yaaaa.
sonrası kötü oluyo çünküüü...

neyse beklemekten başka yapçak bişi yokkk

ayyy canımmm inşş yaaaaa ağzından bal damlıyooo inşşş beraberr haber veririz bu ay ama ben kendimden ümitli degilimm ama dedigin gibi bellimi olurrr hayırlısı beeee kuzummm sen yarınmı test yapcannn adetin geçiktimi peki...:) adet zamanın geçtimi ayyyy hadi sevindir bizi yaaaaaa......:)

yok adetim geçmedi canım..
geçen ay 28 günde adet oldum ondan önce 30 günde..
eğer 28 baz alırsam yarın adet günüm..30 olursa pazar adet günüm..
ama yazdımya sanki bende bişi yok adet ağrısı gibi ağrılarım var olmadı sanırım...
dayanamayıp yaparım belki ama bilmiyorum..
hayırlısı inşallah

yavrumm herseyim Allahtann öyle karamsar düşünmee olur yada olmazz ama dedigin gibi kırmızıları görmedenn öyleee olumsuz düşünmek yokkkk ben genede senden ümitliyimm içimde öyle bir his varrr Allahın izniylee inşşş...olmazsada denemelere devamm kuzumm sakın stres sıkıntı yapmaaaa...Allahım hayırlısını nasip etsinnnn

yavrum benimm öyleee olumsuzz düşünmeee kafanada takmaaa Allahım hayırlısını nasip etsinn ama bence idrar testi yapcann madem pazartesiyi bekle derimm daha kesinn olurrrr kan testi tamam hemen çıkarda idrar yanıltmasınn bideee....:) heyecanla bekliyoruz haberlerini....:)

valla kan testi istiyorum yarın gitsem mi ki???
ama şlte ya negatifse diye kırmızıları beklemek en iyisi aslında...

valla bende bazen ümitlenip bazen ümitsizleşiyorum karışık :18::18:

olmadıysa önümüzde:18:i maçlara artık inşallah...
stresli değilim ya sadece meraktayım...

hiçççç merak etmeee menbetammmm nazar boncugu olarakk ilk ama ilkkk hemen buraya yazıcammm zaten üç ay hiç kimseye söylemiycemmm ama burdaa hemen paylaşıammm inşşşşşşş....burası uğurumuz olcakkk inşş menbetammmm....:)

yavrum kırmızıyı beklesende bişey degişmiycekki kan testi yaptırcaksan hiç durmaa bencee hemen yaptırr idrar yapmıycannn mademmm ne gerek varr boşuna kafana takmazsınn sonra zaten adet gelcekse gelirrr inşşş hayırlııı haberlerrr verirsinnn yavrumm yaaa valla heyecanlandımm yaaaa offff seni düşünemiyorummm...Allahım sen hayırlısını nasip etttttttttttt

kız ben gayet sakinim....
sadece sonu hüsran olursa diye düşünüyorum...
hayırlısı yarın kan testine gidersem yazarım burdan inşallah

mulberrycim olduysa da olmadıysa da canın sağolsun kuzum. bizler hamileydik de ne oldu. inşallah bebişin doğru zamanda gelir de önce karnını sonra kollarını doldurur canım...
ama o adet bende de bi tuhaflaştı. doğumdan sonraki 5 ay gayet düzenliydi, 2 aydır sapıttı. 2 gün oldu regl olmadım ben de:44::44::44:

Son düzenleme:

inşallah canım amin...
eğer hamileysem inşallah hayırlı kolay sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi,sağlıkla kucağıma alamayı,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim...
ewet hamileydikte ne oldu
inşallah bundan sonraki hamileliklerimizde mutlu sona ulaşmayı naip etsin allahım...

valla kürtaj sonrası bazen 30 bazen 29 oldu adetim geçen ay 28 di..
kendi kafasına göre takılyo yaniiii
hayırlısı inşallahh...

duana hepimiz adına amiiiin diyorum canım...dediğin gibi bizim için mühim olan mutlu sona ulaşmak....
öncelikle senden ve blackangeldan bekliyoruz tabi..
bu arada her ne kadar zor olsa da blackangelın pozitif düşünmesi çok hoşuma gitti
hamilelik haberini beklemek can sıkıcı bir süreç ama allahım yardımcınız olsun inşallah kızlarr...
bir de en kısa sürede bize de denemek nasip olur inşallah. bu kadarı bile güzelll...

yavrumm benimmm Allahım büyükk tabiki pozitif düşünücezz ölüm yokki ucundaa tabiki çokk istiyoruzzz çokkk çokkk üzüldükk ama hala yaşıyoruzz hala umutlarımız varrr bakk hala bebek haysetiyl yanıp tutuşuyouzz en azından ümidimiz varrr Allahımmm inşşşş dularımızı kabull edicekk bizimde yüzümüzz gülücekkk çoktaa takmamak lazımmm takıyoruzdaa ne oluyoooo Allahım hepimizin yüzünü güldürsünnn kızlarrrrrrr

hakkımızda hayırlısı canım benim..
bizim gibi isteyen herkese ve bizede nasip etsin inşallah rabbim...

valla başta hiç stres yapmadım umursamadım.ama adet yaklaştıkça acaba demeden duramıyorum...
beklemek gerçekten zor inşallah zorluğun sonu güzel olurda seviniriz kızlar yaaaa...

inşallah en kısa sürede sizde çalışmalara başlayıp müjdeli haberi vermek nasip olur buradan.....

bu işin sırası falan yok valla...allahım kime nasip ederse artık...
sizde hamiş olsanız kendim olmuş kadar seviniyorum inanın...
Allahım hepimize nasip etsin inşallah

caniiiim test yaptinmi ya bu bozuk bilgisayarimla son sayfaya kadar zor geldim haberi almak icinnnnnn. merakla bekliyorum canim hay su bilgisayarin Allah düzelmesini versin nediyim ya on saatte anca aciyorum sayfalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…