bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

caniiiim test yaptinmi ya bu bozuk bilgisayarimla son sayfaya kadar zor geldim haberi almak icinnnnnn. merakla bekliyorum canim hay su bilgisayarin Allah düzelmesini versin nediyim ya on saatte anca aciyorum sayfalari.

ahhh beyazımm Allah kolaylık versin bilirim o bozuk bilgisaayrı sinir sistemi diye bişey kalmıyo...:) nasılsınn tatlımm nsıl gidiyoo iyisin dimi gittinmi yakında doktoraa nasıl bebişimizzz iyimi ...:) merakta bırakma bizi

Sorma canim ya bilgisayarla bas edemedim telden giriyorum. Sali gunu gitcez canim ayrintili muayne olcam sanirim. Haber veririm size durumlardan.

slm kızlar.....

ewet test sonucumu aldım HAMİLEYİM

değerim 118 çıkmış...
ne garip değilmi yaşasaydı kızımı kollarıma alacağım tarihlerde
yeniden hamile olduğumu öğreniyorum...
melek kızım bana cennetten kardeşini göndermiş....
içim öyle tuhaf olduki seviniyormuyum anlamadım...
değişik duygular...

değerim biraz düşük gibi geldi..bugün adet günüm 28 güne göree..
ama sabahtan beri deli gibi adet ağrısı çekiyorum ben..neyin nesi anlamadım....

Allahım inşallah keseyi görmeyi,sağlıklı kalp atışlarını duymayı,
sağlıklı endişeziz hayırlı bir hamilelik geçirmeyi,
hayırla sağlıkla kucağıma almayı,
sağlıkla hayırlı ömürlü büyütmeyide
nasip etsin banada hepinizede tabi.....

başka yazcak bişi bulamadım şaşkınım sanırım...
Darısı isteyen herkesin başına....

tebrik ederim canım. gözünaydın. Allah saglıkla tamamına erdirmeyi ve bebeğini kucagına almayı nasip etsin. değerin normal bence. sıkıntı yapıp aklına kötü seyler getirme. cok sevındım senin adına. darısı tüm isteyenlerin başına olsun insallah.

çok sağol canım...
inşalalh darısı isteyen herkesin başına....
hepimiz için dua ediyorum hep....

Tebrik ederim caniiiiiim cooook mutlu olduuum kan degerini falwn dusunme canimmmm ben hic kan tahlili bile yaptirmadimmmm. Benimde yasasaydi bebegim bir aylik olacakti ama hayirlisi boyleymis. Inan coook mutlu oldum tek tek hamis kaliyoruz sira sende ayagini iyi sur her aya bi hamis kampanyasi baslattik coook guzel yaaaa

çok sağol allah razı olsun beyazım....
ayakları sürüyorum inşallah arkası tek tek gelir.....

Allahım herkese nasip etsin inşallah....
valla ben sevinemedim içim bi tuhaf oldu yaaaa....

hakkımızda hayırlısı inşallah....

ahhh canım yaaaa....
süper haber bu...
gözünaydın, gözümüzaydınnn
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin.. tüm dileyenlere nasip etsin inş
çokkk sevindim yaaa.. heyecan yaptım bak:119::124::124:

adet sancısı gibi kasık ağrılarıda normal canım...

amin canım inşallah çok sağol....

valla bi tuhafım ase cim...
karışık duygular içindeyim..

Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin...
inşallah tez zamnda sanada nasip eder aynı ayın annesi oluruz yine inşallah...

arkamdan bekliyorum bak yalnız bırakmayın beni...
allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsun.

madım....

ayyyyy canım inan okurkenn gözlerimm dolduuuu ......yaaaaaaaaaa bennnnn çok sevindimmmm yupyyyyyy..... canım benim yaaaa Allahım saglıklaa sıhatleee kuagına almayı nasip etsinnnnnnnn ne diyeceğimi bilemedimm çokkkk şükürrrrr........

Son düzenleme:
Bebişlerimizzzzz çoğalıyorrrrrr yupyyyyy ne güzell haberlerrr yaaaaa darısı başımızaaa inşşşş ama valla kendim kalmış gibi mutlu oluyorummm yaşasınnnnnn sürün ayağınızı sürünnnnn tü tü tü tü allahım korusunnn meleklerimiziiii inşşşşşşş....:)

anaaa anaaaaa bi hamişdaha mulbery tebrik ederim canım ,Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

kızlar ne zamandır girmiyorum , pek içimden gelmiyor..sürekli yatıyorum midem bulanıyor..inşallah bu hamile haberleriniz devam eder, bayramdan sonrada peş peşe duyarız herkesii

Allahıma çok şükür canım....
isteyen herkese nasip etsin rabbim...
ben hala şaşkınım nedense

...
çok sağol canım..amin inşallah..bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerimizi....
bulantılar için erken ama başladı demek...çok zor oluyor ama katlanıcak artık bebişler için

çok normal canım saskın olmannn....bebegini gördee bak saskınlıgın nasıl gidiyooo...Allahım saglık sıhat versinnn güzelimmm benimm....:)

Hamile olanlarin gözü aydin.....

Ben de düsük yapmistim daha öncede yazmistim buraya.

Adetim normal cok dakik gelir, bu ay 4 gün gecti acayip hamilelik belirtileri var yani ilk hamileliyme benzeyen belirtilerin hemen hemen aynisi,
iki gündür evde test yapiyorum negativ, hem üzgünüm, heme hala kendimi hamile hisediyorum acaba psikilojikmenmi kendimi hamile görüyorum, ama ayni o bel agrilari kasik agrilari gögüs hassasiyeti, vs.
Adet olacagim dönem canim acayip tatli ister onu hic istemiyorum, hamileykende öyleydi.

sizceeee kanda farkli cikma ihtimali varmi?

ohhhh, oh oh sefan olsun mulberryciğim:118::119pıtırcıklar duygularımı anlatmaya yetiyor mu bilemedim canım.) inşallah allahım bu sefer sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder mulberyyciğim sen, edebileceğimiz bütün duaları etmişsin zaten. hepsine amin diyorum tatlım... desene senin bayram şekeri biraz erken gelmiş

menbetaaaa, kııııız önümüzden bir kişi daha eksildi. sıra bize geliyooo

Oh oh her ay bi hamile goruyoruz hadi bakalim bu hizla gidersek bu sene bitmeden herkez hamile kalacak insssss. Hadi bakalim.siradaki kim bekliyoruz haberiniiiiii

benim kirmizilarim geldi, benim umudugum artik bidahaki aya.

Belki böylesi benim icin daha iyidir, cünkü eklemlerim cok agiriyor,
romatizma ola bilir ve romatizmanin bir cesidi varmis düsük lere sebeb ola biliyormus . Insallah benimki romatizma degildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…