- Konu Sahibi renkliatlas
-
doppler ultrason çekildi mi eşin? eğer çekilmediyse onu ister dru
günaydın arkadaşlar ,
[mirage79, canım inan şok oldum ya.hep mi ilk bebeklerinde kürtaj olanları bulur bunlar ya.kürtajdan sonra bebeğin bir ayağı içerde olurmuş, çok içerde kaldığından aylardır yıllardır bekliyoruz.allahım yardımcın olsun mecbur olmak gerçekten zor, psikolojik tedavi için ne düşünüyosun ? yada akupunktur olabilir, belli olmaz sanada şifası dokunabilir.inş atlasın dediği gibi çok güzel çıkar sonuçlar ve o morfolojide ilk denemede tüptan tutar.allahım hepimizin sesini duysun gerçekten bunları yaşamak çok zor. bende tüp için bekleyim diyroudm beklemeninde mantığı yokmuş .. ilk bebeklerimizde sıkıntı olmadan hamile kaldık şimdi düştüğümüz hallere bak.inş dahada kötüye ghitmez herşey.şimdi nasılsın ? biraz toplanabildin mi ? perşembe günü inş çok iyi olur
yok spermiogram dışında hiçbirşey yapılmadı henüz.
canım yaşamamız gerekiyormuş bunları. ben arada başka topiclere bakıyordum, mesela 2009 senesinde falan yazmışlar bizim gibi. sonra onların son yazdıkları mesajlara bakıyorum, sonra ne olmuşlar diye. hemen hemen hepsi bir şekilde çocuk sahibi olmuslar candas. bu bana umut veriyor. zaten o umut kafama bi gelio bi gidio :)
yok canım bizim işimiz ancak dr la ve duayla çözülür gerisi bş.banada yaramadı o şeyler.yaptım fos çıktı.kulaklarımı kapatıyorum gerketiğinde bende artık hayatımdan çıkarıyorum mutlu edemiyorsa üzmeyede hakkı yok kimsenin.meryeme devam canım yazmayı unutmuşum.11. gündür devam.inş etkisi olacak hepimiz için inanıyorum.şsşmle dua ediyorum bendeçcanım ya ne zor o nasihat veren zorluk yaşadım diyen kiişiler topu topu 4 ay uğraştı . benim 1 yıl 6 ay oldu kürtajdan sonra..neyin zorundan bahsediyorlar anlamıyorum...iki çörek otu karışımı bilmem ne yedi ayaklarını sıcak suyla yıkadı diye zorluk mu çekti???
ben kaynamış süte 1 demet maydonoz doğrayıp kaynatıp buharına oturdum önceki ay, tabi fazla yanaşınca bi tarafım yandı..çörek otlu hayıtlı karışımlar neler neler yedim..olmayınca olmuyor yaa.. bunların hepsi fasa fiso ..bişe yapmayacam artık, gerçekten kendimi kandırmakdan başka işe yaramıyor... doğumları yaklaştı garantideler ya artık korkuları yok, atıp tutmak kolay...ne diyim kimse kırılmasın diye susmak çözüm değil, neden hep ben kırılıp üzüleyim ki? üzüldüğümü kırıldığımı söylemeliyim ki bi daha yapılmasın..yapmaya devam ederlerse hayatımdan çıkarırım öyle kişileri..biraz anlayış lazım ve bu anlayışı biz hakediyoruz..
bizim yapmamız gereken dr a gitmek uğraşmak, saçma sapan kocakarı şeyleriyle olacak iş değil bizim kisi...bunun farkındayım ben..tek dayanağımız dua etmek canım..kendi kendime tefriciye başladım ben yavaş yavaş okurum..rabbim bu mubarek günlerde hayat ışığımızı umudumuzu yollasın bize..yoksa bu acı bu sıkıntı beni öldürecek..bu 1 senedir resmen yaşlandm çöktüm ya, bu şekilde yaşamak istemem..yaşasamda tez zamanda hasta olurum heralde..rabbim yollasın şifalarımızı bebeklerimizi tüm dileğim bu..hepimizin yüzü gülsün...
yok spermiogram dışında hiçbirşey yapılmadı henüz.
canım yaşamamız gerekiyormuş bunları. ben arada başka topiclere bakıyordum, mesela 2009 senesinde falan yazmışlar bizim gibi. sonra onların son yazdıkları mesajlara bakıyorum, sonra ne olmuşlar diye. hemen hemen hepsi bir şekilde çocuk sahibi olmuslar candas. bu bana umut veriyor. zaten o umut kafama bi gelio bi gidio :)
yok canım bizim işimiz ancak dr la ve duayla çözülür gerisi bş.banada yaramadı o şeyler.yaptım fos çıktı.kulaklarımı kapatıyorum gerketiğinde bende artık hayatımdan çıkarıyorum mutlu edemiyorsa üzmeyede hakkı yok kimsenin.meryeme devam canım yazmayı unutmuşum.11. gündür devam.inş etkisi olacak hepimiz için inanıyorum.şsşmle dua ediyorum bendeç
çok haklısın sonuçta olmuşta şimdi ne kadar uzak geliyor o vakitler bize, gerçi olsunda 2 bilemedim 3 sene çok sayılmaz.ama inş 2-3 aya olur bizi bebeklerimiz :)aynı haldeyim bende bi geliyor bi gidiyor, ah keşke hep kalsa umutlarımız bizimle.senin adın ne ? dua ederken senide araya karıştırayım ? bende yarın gebelik testi yapcam belirtim yada ümidim olduğundan değil eşimin isteğiyle ve testlerim çok bitirmek içn yapcam.tabi sonuç belli, hamile değilimdir :)
evet canım dualara devam..ben bide ya varis çekmeye başladım.. olursa dualarla olacak inşallah..geçicek bu günler..umutsuz diye bişey yok.. çevreden çok umutsuz olupta hamile kalanları görünce umutlanıyorum ben..onlarda bişe yapmamışlar, tüp bebek felan uğraşmışlar olmamış bıraktıkları anda gelivermiş..işte zamanı var onu bekliyor canım yaa .inşallah o zamanıda 2 3 ay içersinde dir hatta daha erken
canım bende bakıyorum 2008 2009 da yazmışlar sonra hepsinin bebeği olmuş..bana çok uzak gibi geliyor umutsuzlanıyorum... sonrada bi anda bi yerden umut geliveriyor..umutsuz yaşanmaz tabiki , hala umudumuz var ki uğraşıyoruz çabalıyoruz..Allahım bu mubarek ayda kutlu doğum ayında bize bebeklerimizi emanet et..senin yolunda hayırlı bir insan olmaları için yetiştireceğimiz minnacık bebekler ver bize..bizi yalnızlıktan ve umutsuzluktan kurtar ALLahım! bizi meyvesiz kanatsız kolsuz bırakma..yuvalarımıza şen çocuk cıvıltıları ver..yüzümüzü güldür Allahım!!!
yok canım bizim işimiz ancak dr la ve duayla çözülür gerisi bş.banada yaramadı o şeyler.yaptım fos çıktı.kulaklarımı kapatıyorum gerketiğinde bende artık hayatımdan çıkarıyorum mutlu edemiyorsa üzmeyede hakkı yok kimsenin.meryeme devam canım yazmayı unutmuşum.11. gündür devam.inş etkisi olacak hepimiz için inanıyorum.şsşmle dua ediyorum bendeç
çok haklısın sonuçta olmuşta şimdi ne kadar uzak geliyor o vakitler bize, gerçi olsunda 2 bilemedim 3 sene çok sayılmaz.ama inş 2-3 aya olur bizi bebeklerimiz :)aynı haldeyim bende bi geliyor bi gidiyor, ah keşke hep kalsa umutlarımız bizimle.senin adın ne ? dua ederken senide araya karıştırayım ? bende yarın gebelik testi yapcam belirtim yada ümidim olduğundan değil eşimin isteğiyle ve testlerim çok bitirmek içn yapcam.tabi sonuç belli, hamile değilimdir :)
AMİNNN...
Adım Serap. Allah razı olsun canım...Sabah beri ürolog araştırıyorum sonunda bir tanesi kafama yattı. Emre diye bir adam, Bahçeci'nin üroloğuymuş. Kocam için randevu da aldım perşembeye. testi alır direk ona gider. Mucize olur mu acaba? sonuçlar çok güzel çıkar mı? aman tüp müp gelsin de bebişim sağlıkla, ama bir de çabuk gelsin, çok bekletmesin :)
Ayrıca inşallah da hamilesindir candas. :)
AMİNNN...
Adım Serap. Allah razı olsun canım...Sabah beri ürolog araştırıyorum sonunda bir tanesi kafama yattı. Emre diye bir adam, Bahçeci'nin üroloğuymuş. Kocam için randevu da aldım perşembeye. testi alır direk ona gider. Mucize olur mu acaba? sonuçlar çok güzel çıkar mı? aman tüp müp gelsin de bebişim sağlıkla, ama bir de çabuk gelsin, çok bekletmesin :)
Ayrıca inşallah da hamilesindir candas. :)
Arkadaslar bengeldim. Misafirleru gonderdim. Varmi gelisme. Evimde internet yok suan telden giriyorum. Fazla detay bakamadim topige.
hoşgeldin canım, gözün aydın misafirlerin gitmiş...bi gelişme yok canım..aynı bildiğin gibi...benim yumurtam çok büyümüş çatlamamış sanırım kist yaptı adetle atılacakmış..yani bu ayda pas..bi daha ki aya çatlatma iğnesi olacam kısmetse bakalım..eşimde spermiograma gidecek işte perşembe günü
Merhaba arkadaslar bende 15 Ekim'de 16 haftalık kızımı kaybettim aniden hersey yolundayken...6 ay oldu acisi hiç dinmedi nasıl dineçek bilmiyorum korunmayı bu ay bıraktım battan emin değil son 2 aydır erken oluyorum ama engec 4mayis inşallah bu ay meleğim kardeşini gönderir Allah hepimize sabır versin
Merhaba arkadaslar bende 15 Ekim'de 16 haftalık kızımı kaybettim aniden hersey yolundayken...6 ay oldu acisi hiç dinmedi nasıl dineçek bilmiyorum korunmayı bu ay bıraktım battan emin değil son 2 aydır erken oluyorum ama engec 4mayis inşallah bu ay meleğim kardeşini gönderir Allah hepimize sabır versin
Hosgeldin canim umarim hemen hamile kalirsin
ay bu kaynanalar yok mu yaa.. tez elden göçsünler bu diyarlardan yoksa kurtuluş yok bacım, benimde başımda var biliyon.... ya benim yumurta çatlamadı , bi daha ki aya kaldık..finansal sorun demişsin kaynanla ilgisi mi var eve çıkmanızın?Allah Allah catlamamis demek hain yumurta. Bende adetimi bekliyorum bir haftaya kadar olurum ins. Ev ariyodum buldum. Ama finanzal sorunlar cikti azcik,kaynana ile de problem yasicaz sanirim sinir ediolar yaa. Yukseltcekler gene benim prolaktinimi
ay bu kaynanalar yok mu yaa.. tez elden göçsünler bu diyarlardan yoksa kurtuluş yok bacım, benimde başımda var biliyon.... ya benim yumurta çatlamadı , bi daha ki aya kaldık..finansal sorun demişsin kaynanla ilgisi mi var eve çıkmanızın?
canım hoşgeldin, umarım tez zamanda kavuşursun yeni kızına, rabbim hayırlı evlatlar göndersin melekleriyle bizlere..
ay bu kaynanalar yok mu yaa.. tez elden göçsünler bu diyarlardan yoksa kurtuluş yok bacım, benimde başımda var biliyon.... ya benim yumurta çatlamadı , bi daha ki aya kaldık..finansal sorun demişsin kaynanla ilgisi mi var eve çıkmanızın?
canım hoşgeldin, umarım tez zamanda kavuşursun yeni kızına, rabbim hayırlı evlatlar göndersin melekleriyle bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?