bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

doppler ultrason çekildi mi eşin? eğer çekilmediyse onu ister dru

yok spermiogram dışında hiçbirşey yapılmadı henüz.

canım yaşamamız gerekiyormuş bunları. ben arada başka topiclere bakıyordum, mesela 2009 senesinde falan yazmışlar bizim gibi. sonra onların son yazdıkları mesajlara bakıyorum, sonra ne olmuşlar diye. hemen hemen hepsi bir şekilde çocuk sahibi olmuslar candas. bu bana umut veriyor. zaten o umut kafama bi gelio bi gidio :)

canım bende bakıyorum 2008 2009 da yazmışlar sonra hepsinin bebeği olmuş..bana çok uzak gibi geliyor umutsuzlanıyorum... sonrada bi anda bi yerden umut geliveriyor..umutsuz yaşanmaz tabiki , hala umudumuz var ki uğraşıyoruz çabalıyoruz..Allahım bu mubarek ayda kutlu doğum ayında bize bebeklerimizi emanet et..senin yolunda hayırlı bir insan olmaları için yetiştireceğimiz minnacık bebekler ver bize..bizi yalnızlıktan ve umutsuzluktan kurtar ALLahım! bizi meyvesiz kanatsız kolsuz bırakma..yuvalarımıza şen çocuk cıvıltıları ver..yüzümüzü güldür Allahım!!!

yok canım bizim işimiz ancak dr la ve duayla çözülür gerisi bş.banada yaramadı o şeyler.yaptım fos çıktı.kulaklarımı kapatıyorum gerketiğinde bende artık hayatımdan çıkarıyorum mutlu edemiyorsa üzmeyede hakkı yok kimsenin.meryeme devam canım yazmayı unutmuşum.11. gündür devam.inş etkisi olacak hepimiz için inanıyorum.şsşmle dua ediyorum bendeç

çok haklısın sonuçta olmuşta şimdi ne kadar uzak geliyor o vakitler bize, gerçi olsunda 2 bilemedim 3 sene çok sayılmaz.ama inş 2-3 aya olur bizi bebeklerimiz :)aynı haldeyim bende bi geliyor bi gidiyor, ah keşke hep kalsa umutlarımız bizimle.senin adın ne ? dua ederken senide araya karıştırayım ? bende yarın gebelik testi yapcam belirtim yada ümidim olduğundan değil eşimin isteğiyle ve testlerim çok bitirmek içn yapcam.tabi sonuç belli, hamile değilimdir :)

evet canım dualara devam..ben bide ya varis çekmeye başladım.. olursa dualarla olacak inşallah..geçicek bu günler..umutsuz diye bişey yok.. çevreden çok umutsuz olupta hamile kalanları görünce umutlanıyorum ben..onlarda bişe yapmamışlar, tüp bebek felan uğraşmışlar olmamış bıraktıkları anda gelivermiş..işte zamanı var onu bekliyor canım yaa .inşallah o zamanıda 2 3 ay içersinde dir hatta daha erken

haklısın olursa duayla ... bende ümitleniyorum onları gördükçe inş olacak hayırlısıyla.ya evveli bilyroum bazen eser okurum.allah yardımcımız olsun ya.faceden yazamadım canım yazcam şef yanımda da.

AMİNNN...

Adım Serap. Allah razı olsun canım...Sabah beri ürolog araştırıyorum sonunda bir tanesi kafama yattı. Emre diye bir adam, Bahçeci'nin üroloğuymuş. Kocam için randevu da aldım perşembeye. testi alır direk ona gider. Mucize olur mu acaba? sonuçlar çok güzel çıkar mı? aman tüp müp gelsin de bebişim sağlıkla, ama bir de çabuk gelsin, çok bekletmesin :)
Ayrıca inşallah da hamilesindir candas. :)

inş kabul olsun dualarımız.unutmam adını :) canım ya inş ürologda uğurlu gelir, belli olmaz mucizelere inanmak lazım, inş biride sen olursun.önemli olan bebek tabi çok geçmeden gelsinlerde her şekilde razıyız allahın izniyle.biz atlasla 41 gecelik meryem okuyoruz.denemek istersen aklında olsun.keşke hamile olsam ama nerdeee ...

merhaba kızlar,
nasılsınz?
ben bir aydır ilk defa bugünlerde bu kadar kötüyüm. kendimi hiç ii hissetmiyorum, 24 nisan a randevu aldım psikoloğa gidecem bakalım inşallah rahatlarım biraz. bu arada çalışmalar devam ediyor inşallah olumlu sonuçlanır hayırlısıyla.

kızlar facede grup kurdum gelmek isterseniz bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu,asla! diye.

inşallah mucize olur canım..hiç belli olmaz bu işler...

candaşım bende arkadaşa gittim biraz açılırım diye titreşim kemerim var taktım biraz titreşimi açtım yumurta olan taraf batıyo resmen, kist oldu çok fena (
bu aarada dilsadonder canım ihtiyacın varsa git derim psikologa, zor bi süreç atlatması zor...guruba bakıcam canım birazdan

Arkadaslar bengeldim. Misafirleru gonderdim. Varmi gelisme. Evimde internet yok suan telden giriyorum. Fazla detay bakamadim topige.

Arkadaslar bengeldim. Misafirleru gonderdim. Varmi gelisme. Evimde internet yok suan telden giriyorum. Fazla detay bakamadim topige.

hoşgeldin canım, gözün aydın misafirlerin gitmiş...bi gelişme yok canım..aynı bildiğin gibi...benim yumurtam çok büyümüş çatlamamış sanırım kist yaptı adetle atılacakmış..yani bu ayda pas..bi daha ki aya çatlatma iğnesi olacam kısmetse bakalım..eşimde spermiograma gidecek işte perşembe günü

Allah Allah catlamamis demek hain yumurta. Bende adetimi bekliyorum bir haftaya kadar olurum ins. Ev ariyodum buldum. Ama finanzal sorunlar cikti azcik,kaynana ile de problem yasicaz sanirim sinir ediolar yaa. Yukseltcekler gene benim prolaktinimi

Merhaba arkadaslar bende 15 Ekim'de 16 haftalık kızımı kaybettim aniden hersey yolundayken...6 ay oldu acisi hiç dinmedi nasıl dineçek bilmiyorum korunmayı bu ay bıraktım battan emin değil son 2 aydır erken oluyorum ama engec 4mayis inşallah bu ay meleğim kardeşini gönderir Allah hepimize sabır versin

Hosgeldin canim umarim hemen hamile kalirsin

Hosgeldin canim umarim hemen hamile kalirsin

Allah Allah catlamamis demek hain yumurta. Bende adetimi bekliyorum bir haftaya kadar olurum ins. Ev ariyodum buldum. Ama finanzal sorunlar cikti azcik,kaynana ile de problem yasicaz sanirim sinir ediolar yaa. Yukseltcekler gene benim prolaktinimi
ay bu kaynanalar yok mu yaa.. tez elden göçsünler bu diyarlardan yoksa kurtuluş yok bacım, benimde başımda var biliyon.... ya benim yumurta çatlamadı , bi daha ki aya kaldık..finansal sorun demişsin kaynanla ilgisi mi var eve çıkmanızın?

canım hoşgeldin, umarım tez zamanda kavuşursun yeni kızına, rabbim hayırlı evlatlar göndersin melekleriyle bizlere..

Benden uzak olsun yeter. Kiraciyim zaten canim. Kaynanam oturmus benden once buraya. O baska eve cikmis kensi evini yeni gelin gibi yeni esyalarla duzmus. Ben onun eski evine eeski esyalarina gelin geldim. Burda ev bulmak biraz zot. 3 sene olmadi iste evleneli. Yeni uldugum evde kira ama Yeni eve onden 8 bin euro kadar para odemem lazim. Malesef burda boyle.Icinede esya alincak bu eski esyalari goturmem. Kuru halida yatar kalkarim bunlari goturmem. Dugun takilarimi borc var diye hepsini aldilar bana ,3tane ceyrek 150 euro para verdi sadece takilardan. Bende azcok 2 bin kadar koydum kenara ama yetmio iste. Kredi cekkcez onuda vermicekler sanirim. Kaynanamla suanda ne problemimiz varr bilmiyoruum. Annemler bende misafirdi bugun gittiler dun hoscakal demeye gitcektik kabul etmedi bisi bahanje etti. Bugunde arayip bi hoscakal demediler. Arabayla onbes dk aramiz hoscakal demeye gelmedin bi ara sdme.

Hosbulduk canım. Umurum tez zamanda hepimiz kavuşuruz bebeklerimize ben hamile oldugmu öğrenmeden rüyamda gormuştum kızımı esimede demiştim bizim kızımız olacak diye....şimdi de bı kızım olsa yeri başka olur dü herhalde Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…