- Konu Sahibi renkliatlas
-
Benden uzak olsun yeter. Kiraciyim zaten canim. Kaynanam oturmus benden once buraya. O baska eve cikmis kensi evini yeni gelin gibi yeni esyalarla duzmus. Ben onun eski evine eeski esyalarina gelin geldim. Burda ev bulmak biraz zot. 3 sene olmadi iste evleneli. Yeni uldugum evde kira ama Yeni eve onden 8 bin euro kadar para odemem lazim. Malesef burda boyle.Icinede esya alincak bu eski esyalari goturmem. Kuru halida yatar kalkarim bunlari goturmem. Dugun takilarimi borc var diye hepsini aldilar bana ,3tane ceyrek 150 euro para verdi sadece takilardan. Bende azcok 2 bin kadar koydum kenara ama yetmio iste. Kredi cekkcez onuda vermicekler sanirim. Kaynanamla suanda ne problemimiz varr bilmiyoruum. Annemler bende misafirdi bugun gittiler dun hoscakal demeye gitcektik kabul etmedi bisi bahanje etti. Bugunde arayip bi hoscakal demediler. Arabayla onbes dk aramiz hoscakal demeye gelmedin bi ara sdme.
Allah yardımcın olsun canım zor bir durum, maaleef borç var diyerek altnları alıyorlar konuyolar üzerine, ne borcuymuş bu ? zaten eşya bile almamışlar sana, demekki o altınlarla kendine aldı eşyayı , yazıklar olsun valla..ne insanlar var... yurtdışında öyle canım biliyorum eşimde çok ev değiştirdi ben bile sadece şubat tatilllerinde ve yazları gittiğim halde 3 4 kere taşındım ordaev bulmak çok zor, bide eşim tek olduğundan küçücük evler çıkıyordu bize,en son gitmemde 5 ay kaldım işte , son ev fena değildi ama çok para veriyorduk k.ç kadar yere..resmen soyguncu onlar yaa..çok şükür kurtulduk artık yurtdışına sadece gezmeye gideriz..inşallah tez zamanda bebeğin olurda canım en azından daha büyük ev çıkar size, eşyalarınıda yenile , kendine göre bişeyler alırsın, az olsun senin olsun temiz olsun..bende senin gibi düşünüyorum, bende yeni düzdüm eşyamı hala eksiklerim çok ama çok şükür sıfır yeni eşyalar.. 5 senelik evli olacam temmuzda daha yeni eşyam old, aynı sen gibi 2. el eşyalarda gelin oldum.. gelin yatağım 2. eldi..insan düşününce zoruna gidiyor ama kader işte..ne yapalım..benim anneminde öyle olmuş, aynen sen gibi oda kaynanası eskilerini vermiş anneme.. annenin kaderi kızına çeyiz olurmuş derler..çok doğru
beni iyi anlarsin iste canim. Yeni evim iyi sukur 3 oda bebek olsada yeterli 12. Kat :)
Kaynanaya azcik uzak ona kizdi sanirim. Dedigin gibi bana en fazla 4 bin tl masraf yapti dugunde turkiyedeki evine koltuk hali almista suraya bi koltuk alamamis. Bu evde yatagim bile yok cekyat uzerinde yatiyorum. Iki senedir ariyorum sukur kalbime gore buldum. Parayida ayarlarsam iyi olcak iste. 4 burma bilezik yapmistim kendime kenarda bulunsun diye. Birini kaynima nisanda taktik sanki o bana bisi takti. 3 kaldi iste. Ufak tefek bilekliklerle asagi yukari bisi eder herhalde. Allah kotu dusunen insanlarin serrinden korusun ne diyim.
günaydın arkadaşlar ,
atlas, canım yumurtan çatlamamış ! inş sebep bu olsada diğer ay çatlatmayla hamile kalsan yada nazlımın olayı gibi dr u bide sen yanıltsan.yazdığın şeye çok katılıyorum tavsiye vermek kolay.belki umut olsun diye yaıyorlar ama insanlar çektiklerini kendileri bilir.maalesef bencillik ruhumuzda var.benimki en zoruydu oldu seninki neden olmasın edalarında.kızıyorum bende bu tavırlara.çok şeyler deniyoruz ama olmuyor, rab ol dmedikçe olmuyor.yanlış laf etmek istemiyorum ama rab her dua sahibini anne yapsaydı evlatsız kalanlar hiç olmazdı ki, sınav işte.kimisi dua karşılığını alır kimi öyle kalır karşılığı diğer taraftadır.anlatsan derdini kim anlıyor ki , adın ümitsize çıkıyor bende kırılıyorum çok ama anlatamıyorum anlayamıyorum kimseyi...
[mirage79, canım inan şok oldum ya.hep mi ilk bebeklerinde kürtaj olanları bulur bunlar ya.kürtajdan sonra bebeğin bir ayağı içerde olurmuş, çok içerde kaldığından aylardır yıllardır bekliyoruz.allahım yardımcın olsun mecbur olmak gerçekten zor, psikolojik tedavi için ne düşünüyosun ? yada akupunktur olabilir, belli olmaz sanada şifası dokunabilir.inş atlasın dediği gibi çok güzel çıkar sonuçlar ve o morfolojide ilk denemede tüptan tutar.allahım hepimizin sesini duysun gerçekten bunları yaşamak çok zor. bende tüp için bekleyim diyroudm beklemeninde mantığı yokmuş .. ilk bebeklerimizde sıkıntı olmadan hamile kaldık şimdi düştüğümüz hallere bak.inş dahada kötüye ghitmez herşey.şimdi nasılsın ? biraz toplanabildin mi ? perşembe günü inş çok iyi olur
ceza, canım ne uzun oldu değil mi ? ne güzel günlermiş o kısacık hamilelik anılarımızı paylaştığımız günler.bebeklerimizin yaşları geldi ama hala biz yerimizdeyiz.allah yardımcımız olsun be kardeşim. 1,5 yıl.dile kolay. ne umutlarla bekledik ne zorla( banada öyle geliyor ki normal akışına bırakmakla olmayacak bişeyler şart.allah yüzlerimiiz güldürsün inş.filmi izleyeceğim bende :) adet olmuşsun ( bende umutluydum senden dememiştim ama, hsg sonrasıda hemen olamıyomuş demekki sanmam bende de bişeyler olacağını (
nilsde canım iinş bu ay hamile kalırsın be ablam ...
herkese umutlu mutlu ve hayırlı haftalar olsun ...
inşallah mucize olur canım..hiç belli olmaz bu işler...
candaşım bende arkadaşa gittim biraz açılırım diye titreşim kemerim var taktım biraz titreşimi açtım yumurta olan taraf batıyo resmen, kist oldu çok fena(
bu aarada dilsadonder canım ihtiyacın varsa git derim psikologa, zor bi süreç atlatması zor...guruba bakıcam canım birazdan
canım iyi gelir belki bi git bakalım.merhaba kızlar,
nasılsınz?
ben bir aydır ilk defa bugünlerde bu kadar kötüyüm. kendimi hiç ii hissetmiyorum, 24 nisan a randevu aldım psikoloğa gidecem bakalım inşallah rahatlarım biraz. bu arada çalışmalar devam ediyor inşallah olumlu sonuçlanır hayırlısıyla.
hiç bişey yok canım yaArkadaslar bengeldim. Misafirleru gonderdim. Varmi gelisme. Evimde internet yok suan telden giriyorum. Fazla detay bakamadim topige.
canım inş bebeğinin kardeşi hemen gelir alah sabırlar versin ne yzaıkki aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaslar bende 15 Ekim'de 16 haftalık kızımı kaybettim aniden hersey yolundayken...6 ay oldu acisi hiç dinmedi nasıl dineçek bilmiyorum korunmayı bu ay bıraktım battan emin değil son 2 aydır erken oluyorum ama engec 4mayis inşallah bu ay meleğim kardeşini gönderir Allah hepimize sabır versin
çok oldu yaaaaa...düşününce bi umutsuzluk kaplıyo..ama renklininde dikkatini çekmiş eski tarihli topiklerde ne sorunlarla uğraşan bayanlar var altındaki tickere bak 2-3 yaşında evladı var...çoğunun böyle.onları görüncede umut kaplıyo bi an içim.böyle yuvarlanıp gidiyoz..nerdeyse yaşına gireceklerdicanım adet gelmedi daha cumartesi kırmızı akıntı geldi ama devamı gelmedi daha bir iki güne gelir..karnım fena ağrıyor..çok gecikmese bari..
canım valla bilmiyorum ki olur mu? bende başı açık okurum yalnızsam ama abdestli olurum genelde..bi bilene sormak lazım ..inşallah kabul olmuştur canım...bende bugün çok rahatsızım tüm gün karnım ağrıdı durdu..hemoroidimde azmış fenayım..yumurtlama ağrısı gibi ağrı çektim çok büyüdü ya yumurta inşallah çatlamıştır..( iyi geldi mi bari arkadaşına uğramak canım ? allahım ya lütfen lütfen son olsun ( bu arad canım ben 2 kez meryem sursini başı açık ve abdetsiz okudum mecburen.birinde çok hasdtaydım diğerinde yrgun.allah kabul eder inş atlamakta istemedim ...
canım iyi gelir belki bi git bakalım.
hiç bişey yok canım yabende ADET oldum olacam..sen nasılsın ? taşınıyomuşsun hayırlı olsun vede allah yardımcın olsun geldimi herşey üstüste gelir zaten.ama bebek gelsinde hepsi hallolur.
canım inş bebeğinin kardeşi hemen gelir alah sabırlar versin ne yzaıkki aramıza hoşgeldin
çok oldu, allah bizede nasp edecek inş napalım.keke adet olmasan hani geç döllenme filan olabiliyosa olsa ne güzel olurdu.inş yeniden aynı topikte yazışmak nasip olur en yakın zmanda.çünkü artık hakettiğimizi düşünüyorum..
canım ya valla o şekle genelde yumurtlama öncesi rastlıyorum ama adet öncesi olmadı hiç.. sadece adet önceside bi kaç kere tam eğrelti otu ooldu bende.. ama öyle senin ki gibi deil.. belkide hamilesindir bazı topiklerde okumuştum hamileykende öyle oluyormuş İNŞALLAAHH !!öyledir!atlas, ovulasyon mikroskobuna bakıyorum hala, ve şuanda şöyle bi şekil var, geçende vardı ertesi gün yoktu bugün dahada artmış.yumurtlama öncesinde noktalarla çizikler oluyor ya bir de mesela bi tane minik bir eğreti şekli, şu an o var bende.hiç sen adetine yakın baktın mı ona ? bu şekle dönüyor mu ? benim bugün bu udurmda.hani hamilelikte yumurtlama var gibi görünüyomuş ya acaba demeden geçemedim ama sanmıyorum güvenmiyorumda ona ama sen denedin mi diye merakta ettim ?
arakdaslar bu topigi yeni buldum...malesef benimde 2 düsügüm var..25 yasindayim 3,5 senelik evliyim önceleri ha su olsun ha bu olsun diye cocuk istemedik..bir sene oldu calismalara baslayali.. temmuzda hamile kaldim kimyasal gebelik gecirdim...okadar stres yapdimki kendime bu subatda tekrar hamile kaldim yine kimyasal gebelik gecirdim ama her iki seferdede kürtaj oldumbir aydir deniyoruz ve yeni hastalandim bat im 14.5 genetik test, kan pihtilasmasi icin herseyi yaptirdim sükür temiz ciktii....
Merhaba arkadaslar bende 15 Ekim'de 16 haftalık kızımı kaybettim aniden hersey yolundayken...6 ay oldu acisi hiç dinmedi nasıl dineçek bilmiyorum korunmayı bu ay bıraktım battan emin değil son 2 aydır erken oluyorum ama engec 4mayis inşallah bu ay meleğim kardeşini gönderir Allah hepimize sabır versin
geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin.. seni en iyi anlayacak kişiler burda..bende 11 haftalıkken kaybettim, seniin ki baya büyükmüş, neden olduğunu söyledi mi dr?merhaba
bende 16 haftalık oğlumu kaybettim acını aynen paylaşıyorum 4 ay oldu ama hala unutamıyorum etrafımda hamileleri gördükçe benim le aynı dönemde kalan arkadaşlarımı aklıma beni,m bebeğim geliyor .oda yaşasaydı şimdi 8 aylık olacaktı
günaydın herkese.
atlas adet oldum( fos ya herşey bize fos. Allahım nolur son olsun artık diyorum.dün gece çok güzel bi rüya gördüm.hayra yoruluyorum bebeğe vesile ediyorum inş çıkar yarabbim.üzülüyorum.bu ay hazırlıklıydım ama yinede üzülüyo insan.üstelik erkende geldi adetim 25. günde.bu ayda süt buğusu yapcam bakalım ( gerçi iyi olan bişey 1 mayıs tatil ya pazts de izin alırsa 10 ile 14 arası beraber olcaz.sonrasındaki 3 güne izin alabilsem keşke bende yanına giderim ama zor.tabi bu arada laparaskopi yada histereskopi olmazsam.26 nisanda bi prof a gitcm.70 li yaşlarda bi dr.ve dünyada en iyilerdenmiş.öyle anlatmışlar.çözemeyeceği problem yok diyolar ya bakalım ...seninde saçların hayırlı vede uğurlu olr inş ya..güle güle kullan ...
selam kızlar...candasım umutlar önümüzdeki aylara inşallah. ben de çok stresliyim. eşimin spermiogramı yarın. üroloğa da yarın gidecek. artık başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum. bizdeki problemi yaşayanlar, ilkinde hamile kalamıyor, kalırlarsa da düşüyor. ama birkaç deneme sonra nerdeyse hepsi hamile kalıyor. yani ya sabır deyip sürekli dua edeceğim. elimden başka birşey gelmez.
atlasım sen napıyosun iyi misin?
canım iyiyim saolasın , aynı senin gibi yarını heyecanla bekliyorum.eşim yarın spermiograma gidecek.. dediğin gibi bizim ilk düşüklerimiz bundan dolayı olabilir..hayırlısı inşallah yarın sonuçlar bizi şaşırtır.. olmazsada dediğin gibi sabırla uğraşıcaz canım ,inşallah bebeğimize kavuşacaz umutsuz olmuyor...
tüp bebek yapmam gerektiği haberini aldığımdan beri sürekli internette bununla ilgili yazılar okuyorum atlas. zor da olsa bunu başaracağız ve biz de diğerleri gibi birbirimize bebeğimizin gelişimini anlatacağız. bunu hep birlikte başaracağız. çok acayip geliyo ama burda bir sürü kader arkadaşım oldu. hiçbirini gerçek hayatta tanımıyorum ama bütün bu süreçte hep en yakınım oldunuz. sevinçleri de paylaşacağız, inanıyorum buna. sen de inan, pozitif enerji oluşturalım. evrene düzgün mesajlar gönderelim falan filan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?