bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

valla tam bayram şekeri oldu canım...
çok sağol.
allahım sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah...

valla hamişler artıyor önünüzü açtık artık sizde hayırlı haberler bekliyoruz inşallah allahın izniyleeeee..

nasıl hisler içindesin kimbilirrr
bu ayı boş geçmiştim ben,çalışma yoktu..
ama önümüzdeki ay, arkandan yetişiriz diye umut ediyorumm mulberrymmm
seni yalnız bırakmayızz, Allah'ın izniyle
..
canım, Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...tez zamanda tüm dileyenlere de nasip etsin inşş
kendinden haberler ver ama, ok.. kendinize iyi bakın annesiii..

amin canım, amiiinnn... o bayram şekerini bir dahaki ramazan bayramında yersin artık annesiiiii

evet hamişler artıyor da benim önümde blackangelle menbeta kaldı. onları da postalayabilirsem önümüzdeki ay, sıra bana gelecek inşallah...sıkı çalışsalar bari bir dahaki ay

"Çaresiz sizi korku, açlık, mallarınız, kazançlarınız ve CANLARINIZI kaybetmekle sınayacağız.
GÜÇLÜKLERE GÖĞÜS GERENLERİ MÜJDELE"
Bakara/155

amin canım....
en yakın zamanda sende katılırsın inşallah hamişler kervanına ve isteyen herkes inşallah...

bencede canım sıkı çalışıp senin çnünü açsınlar biran önceee

canımmmmmmmmmmmmmm ben daha yeni duyuyorum serabım haber vermiş ama görmemişim (( çokkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm.
hiç içini sıkma tuhafta olmaaaa ne güzel bi haber bu bundan sonrası rabbime kalmış canım allahımında izniyle alıcaksın bebegini kızının kardeşini kucagınaaaaaaaa

çok sağol yelizcim...
darısı isteyen herkese inşallah....

Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı büyütmeyide nasip etsin hayırlısı ile , biliyorsun benimde değerim düşüktü hemde seninkinden çok daha düşüktü 1 hafta sonra değerim yükselmişti takma kafana, bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum inşallah sende bir an önce duyarsın kalp atışını, ağrılarına gelince adet dönemi boyunca oluyor kasık ağrısı falan ama sonra geçiyor.

gözün aydın canım. maşallah bebeğine de sana da

amin canım çok sağol...

değerim düşük gibi geldi ama yükselecek elbet....
sanki adet ağrılarımda geçti bugün daha iyiym..

sende kalp atışlarını duymuşşun maşallah bebişine..çok sevindim...
Allahım şu 40 haftayı sorunsuz geçirip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

ben henüz doktora gidemedim..izinde doktorum..salı inşallah gidicem randevumu aldım...hem gidince keseyide görürüm inşallah

herkese selamlarrr pcimin bozuk evimin pis üstelikte kocamin evde olmasi sebebiyle cok giremedim ama pekte giren yok arkiler hadi gene aktifleselim ya bos birakmayalim.
son hamis mulberrycik nasil bakalim:)
sali günü hastaneye gittim arkadaslar bebisimin kollarini bacaklarini kafasini falan ölctüler ayyy ilk defa bebisimi böyle gördüm diyebilirim hareketli sekilde nasil hareketliydi anlatamam doktor bile dalga gecti napiyo bu diyo gazete mi okuyo diyo öteki doktorda cok aktif durmuyo dedi :))) kendini ativeriyo suyun icinde cok heyecanli bisiydi ya Allahim herkese nasip etsin. cinsiyeti ögrenemedik ama sükürler olsun doktorlar herseyi cok normal dedi parmaklari falan tam dedi. yüksek ihtimalle saglikli bi bebek dedi.
öyle iste bidaki kontrolbi bucuk ay sonra.

ayyy canım benimm iyi olmana çok sevindimm okuyunca ben bile heyecanlandım valla süper bir duygu tabiii yavrummm Allahım kucagınada almayı nasip edicekk inşşşş hiç merak etmeee hele bide o hareketli hallerini karnında hisset bakk değme keyfinee hepsini yaşıycaksın Allahımın izniylee çok ama çok sevindim iyi oldugunuzaaa.....:)

amiin inşallah sorunsuz geçiririz 40 haftamızı,görürsün keseyi kaç haftalık oalcak belki kalp atışını da duyarsın

maşallah bebeişine ve sana beyazım...kocaman olmuş demek...herşeyin yolunda olmasına sevindim..
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip eder allahım....

benden haberlere gelince....

henüz doktora gidemedim..izinde doktorum..salıya randevu aladım..ozamn gitçem...
keseyi görebilirim inşallah...
başkada bişi yok..ara sıra ağrım oluyo ve dolgunluk hissi var bende...
sanırım nmormal bunlşar...

amiin inşallah sorunsuz geçiririz 40 haftamızı,görürsün keseyi kaç haftalık oalcak belki kalp atışını da duyarsın

5+5 olucak sanırım..kalp atışı duyulmaz ama keseyi görebiliriz diye umut ediyorum inşallah..

tesekkür ederim canim. sen naptin canim calismalara baslamadinmi bu ay icin

evet teyzesi büyüyo bebiss.
ins canim sende gittigin zaman keseyi görebilirsin ve büyük ihtimalle bence keseyi görürsün. ins hersey yolundadir canim agrilar tabiki cok normal

canım valla korunmuyoruzz ama bu ayy boş bence çünkü yoğunluktan çok çalışma olmadıı bakalım hayırlısı 28 29 gibi adet olcamm bekliyorumm karnım ağrımaya başladıı gelcek sankiiiii hersey Allahımdannn bu ay olmasa bile yola devammm....:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…