- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.221
ohhhh, oh oh sefan olsun mulberryciğim:118::119 pıtırcıklar duygularımı anlatmaya yetiyor mu bilemedim canım.) inşallah allahım bu sefer sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder mulberyyciğim sen, edebileceğimiz bütün duaları etmişsin zaten. hepsine amin diyorum tatlım... desene senin bayram şekeri biraz erken gelmiş
menbetaaaa, kııııız önümüzden bir kişi daha eksildi.sıra bize geliyooo
amin canım inşallah çok sağol....
valla bi tuhafım ase cim...
karışık duygular içindeyim..
Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin...
inşallah tez zamnda sanada nasip eder aynı ayın annesi oluruz yine inşallah...
arkamdan bekliyorum bakyalnız bırakmayın beni...
allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsun.
valla tam bayram şekeri oldu canım...
çok sağol.
allahım sizlerede en kısa zamanda nasip eder inşallah...
valla hamişler artıyor önünüzü açtık artık sizde hayırlı haberler bekliyoruz inşallah allahın izniyleeeee..
nasıl hisler içindesin kimbilirrr
bu ayı boş geçmiştim ben,çalışma yoktu..
ama önümüzdeki ay, arkandan yetişiriz diye umut ediyorumm mulberrymmm
seni yalnız bırakmayızz, Allah'ın izniyle
..
canım, Allahım sağlıkla tamamına erdirsin...tez zamanda tüm dileyenlere de nasip etsin inşş
kendinden haberler ver ama, ok.. kendinize iyi bakın annesiii..
amin canım, amiiinnn... o bayram şekerini bir dahaki ramazan bayramında yersin artık annesiiiii
evet hamişler artıyor da benim önümde blackangelle menbeta kaldı. onları da postalayabilirsem önümüzdeki ay, sıra bana gelecek inşallah...sıkı çalışsalar bari bir dahaki ay
slm kızlar.....
ewet test sonucumu aldım HAMİLEYİM
değerim 118 çıkmış...
ne garip değilmi yaşasaydı kızımı kollarıma alacağım tarihlerde
yeniden hamile olduğumu öğreniyorum...
melek kızım bana cennetten kardeşini göndermiş....
içim öyle tuhaf olduki seviniyormuyum anlamadım...
değişik duygular...
değerim biraz düşük gibi geldi..bugün adet günüm 28 güne göree..
ama sabahtan beri deli gibi adet ağrısı çekiyorum ben..neyin nesi anlamadım....
Allahım inşallah keseyi görmeyi,sağlıklı kalp atışlarını duymayı,
sağlıklı endişeziz hayırlı bir hamilelik geçirmeyi,
hayırla sağlıkla kucağıma almayı,
sağlıkla hayırlı ömürlü büyütmeyide
nasip etsin banada hepinizede tabi.....
başka yazcak bişi bulamadım şaşkınım sanırım...
Darısı isteyen herkesin başına....
canımmmmmmmmmmmmmm ben daha yeni duyuyorum serabım haber vermiş ama görmemişim(( çokkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm.
hiç içini sıkma tuhafta olmaaaa ne güzel bi haber bu bundan sonrası rabbime kalmış canım allahımında izniyle alıcaksın bebegini kızının kardeşini kucagınaaaaaaaa
slm kızlar.....
ewet test sonucumu aldım HAMİLEYİM
değerim 118 çıkmış...
ne garip değilmi yaşasaydı kızımı kollarıma alacağım tarihlerde
yeniden hamile olduğumu öğreniyorum...
melek kızım bana cennetten kardeşini göndermiş....
içim öyle tuhaf olduki seviniyormuyum anlamadım...
değişik duygular...
değerim biraz düşük gibi geldi..bugün adet günüm 28 güne göree..
ama sabahtan beri deli gibi adet ağrısı çekiyorum ben..neyin nesi anlamadım....
Allahım inşallah keseyi görmeyi,sağlıklı kalp atışlarını duymayı,
sağlıklı endişeziz hayırlı bir hamilelik geçirmeyi,
hayırla sağlıkla kucağıma almayı,
sağlıkla hayırlı ömürlü büyütmeyide
nasip etsin banada hepinizede tabi.....
başka yazcak bişi bulamadım şaşkınım sanırım...
Darısı isteyen herkesin başına....
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı büyütmeyide nasip etsin hayırlısı ile , biliyorsun benimde değerim düşüktü hemde seninkinden çok daha düşüktü 1 hafta sonra değerim yükselmişti takma kafana, bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum inşallah sende bir an önce duyarsın kalp atışını, ağrılarına gelince adet dönemi boyunca oluyor kasık ağrısı falan ama sonra geçiyor.
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı büyütmeyide nasip etsin hayırlısı ile , biliyorsun benimde değerim düşüktü hemde seninkinden çok daha düşüktü 1 hafta sonra değerim yükselmişti takma kafana, bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum inşallah sende bir an önce duyarsın kalp atışını, ağrılarına gelince adet dönemi boyunca oluyor kasık ağrısı falan ama sonra geçiyor.
herkese selamlarrr pcimin bozuk evimin pis üstelikte kocamin evde olmasi sebebiyle cok giremedim ama pekte giren yok arkiler hadi gene aktifleselim ya bos birakmayalim.
son hamis mulberrycik nasil bakalim:)
sali günü hastaneye gittim arkadaslar bebisimin kollarini bacaklarini kafasini falan ölctüler ayyy ilk defa bebisimi böyle gördüm diyebilirim hareketli sekilde nasil hareketliydi anlatamam doktor bile dalga gecti napiyo bu diyo gazete mi okuyo diyo öteki doktorda cok aktif durmuyo dedi :))) kendini ativeriyo suyun icinde cok heyecanli bisiydi ya Allahim herkese nasip etsin. cinsiyeti ögrenemedik ama sükürler olsun doktorlar herseyi cok normal dedi parmaklari falan tam dedi. yüksek ihtimalle saglikli bi bebek dedi.
öyle iste bidaki kontrolbi bucuk ay sonra.
amin canım çok sağol...
değerim düşük gibi geldi ama yükselecek elbet....
sanki adet ağrılarımda geçti bugün daha iyiym..
sende kalp atışlarını duymuşşun maşallah bebişine..çok sevindim...
Allahım şu 40 haftayı sorunsuz geçirip kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
ben henüz doktora gidemedim..izinde doktorum..salı inşallah gidicem randevumu aldım...hem gidince keseyide görürüm inşallah
gözün aydın canım. maşallah bebeğine de sana da
herkese selamlarrr pcimin bozuk evimin pis üstelikte kocamin evde olmasi sebebiyle cok giremedim ama pekte giren yok arkiler hadi gene aktifleselim ya bos birakmayalim.
son hamis mulberrycik nasil bakalim:)
sali günü hastaneye gittim arkadaslar bebisimin kollarini bacaklarini kafasini falan ölctüler ayyy ilk defa bebisimi böyle gördüm diyebilirim hareketli sekilde nasil hareketliydi anlatamam doktor bile dalga gecti napiyo bu diyo gazete mi okuyo diyo öteki doktorda cok aktif durmuyo dedi :))) kendini ativeriyo suyun icinde cok heyecanli bisiydi ya Allahim herkese nasip etsin. cinsiyeti ögrenemedik ama sükürler olsun doktorlar herseyi cok normal dedi parmaklari falan tam dedi. yüksek ihtimalle saglikli bi bebek dedi.
öyle iste bidaki kontrolbi bucuk ay sonra.
amiin inşallah sorunsuz geçiririz 40 haftamızı,görürsün keseyi kaç haftalık oalcak belki kalp atışını da duyarsın
tesekkür ederim canim. sen naptin canim calismalara baslamadinmi bu ay icinayyy canım benimm iyi olmana çok sevindimm okuyunca ben bile heyecanlandım valla süper bir duygu tabiii yavrummm Allahım kucagınada almayı nasip edicekk inşşşş hiç merak etmeee hele bide o hareketli hallerini karnında hisset bakk değme keyfinee hepsini yaşıycaksın Allahımın izniylee çok ama çok sevindim iyi oldugunuzaaa.....:)
evet teyzesi büyüyo bebiss.maşallah bebeişine ve sana beyazım...kocaman olmuş demek...herşeyin yolunda olmasına sevindim..
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip eder allahım....
benden haberlere gelince....
henüz doktora gidemedim..izinde doktorum..salıya randevu aladım..ozamn gitçem...
keseyi görebilirim inşallah...
başkada bişi yok..ara sıra ağrım oluyo ve dolgunluk hissi var bende...
sanırım nmormal bunlşar...
5+5 olucak sanırım..kalp atışı duyulmaz ama keseyi görebiliriz diye umut ediyorum inşallah..
tesekkür ederim canim. sen naptin canim calismalara baslamadinmi bu ay icin
evet teyzesi büyüyo bebiss.
ins canim sende gittigin zaman keseyi görebilirsin ve büyük ihtimalle bence keseyi görürsün. ins hersey yolundadir canim agrilar tabiki cok normal
maşallah bebeişine ve sana beyazım...kocaman olmuş demek...herşeyin yolunda olmasına sevindim..
henüz doktora gidemedim..izinde doktorum..salıya randevu aladım..ozamn gitçem...
5+5 olucak sanırım..kalp atışı duyulmaz ama keseyi görebiliriz diye umut ediyorum inşallah..[/QUOTE
mulberryim dolgunluk hissi ve ağrıların çok normalll hiç merak etmee okadar da kuruntu yapma o ne bu ne diyee bişeyik olmaz Allahıma emanett hersey yolunda gidiyo bencee ama insan bebegini görmedinmi içi huzursuz oluyoo gördünmü rahatlarsın bebegimm ama en mantıklısı eve ultrason makinesi almakk her dk görebiliriz hahahahaha ohhhh deyme keyfimizee...:)
hahahahaaa bu fikir süpermis yaaaaa evt evt her eve bi tane lazim artik kalkmayiz basindan :))))))))))))maşallah bebeişine ve sana beyazım...kocaman olmuş demek...herşeyin yolunda olmasına sevindim..
5+5 olucak sanırım..kalp atışı duyulmaz ama keseyi görebiliriz diye umut ediyorum inşallah..[/QUOTE
mulberryim dolgunluk hissi ve ağrıların çok normalll hiç merak etmee okadar da kuruntu yapma o ne bu ne diyee bişeyik olmaz Allahıma emanett hersey yolunda gidiyo bencee ama insan bebegini görmedinmi içi huzursuz oluyoo gördünmü rahatlarsın bebegimm ama en mantıklısı eve ultrason makinesi almakk her dk görebiliriz hahahahaha ohhhh deyme keyfimizee...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?