bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

Topicteki tum hamileleri tebrik ediyorum...ara ara sizi takip ediyorum ...
Mucize eseri 1 gebelik yasadim10 haftalik aralikta kaybettim ,,,,sanırım artık umudumuzda kaybediyorum bu arada tup bebek denemesi yaptik olmadı...
Mucizeler bir daha olur mü dersiniz ?

bende o mucizenin tekrar olmasını bekleyenlerdenim. insallahh bu ay bekleyişin/bekleyişlerimiz son olur. Rabbim hic kimseye aratmasın. gercekten beklemek cok zor. ne diyelim her zaman ki gibi hayırlısı olsun.

bu arada kızlar giremedim kac zamandır. gecmısı okudum. hepiniz iyisiniz. masallahh..

mulberrycim, buyuk ihtimalle keseyi görürsün. ama bebeği görenlerde var o haftalarda. insallah hem bebeğini görür hemde kalp atıslarını duyarsın

beyazım nasıl gidiyo hamilelik. heyecansız goruyorum seni. hıc anlatmıyorsun günlerinin nasıl gectiğini. şoku atlatamadın mı halen ???

blackangelimmm sen napıyoon ?? gezmeleri tozmaları bitiremedin bi yahuuu ???? ama sunu soylemek isterimki yegeninin masallahı varrrr. cok tatlıı yahuu... Allah sanada öyle güzel bir kız cocugu nasip etsin. bir oglun var diye dedim heee yanlıs anlama

tobegukk haklısınnn güzelim yaa, mulberry sırasını blacka devretti sonada senle ben kaldık. bu sene kapanana kadar yetiştiririz inşallah

inşallah menbetacım..
bakalım salı gelsinde..inşallah herşey yolundadır..
ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum yahuuu
belki keseyi gördükten sonra değişir bişler...
arada tek tük bulantı ve sık idrara çıkma olmasa hatırlamıcam haaa....

bu arada son olarak tobeguk ve seni sene bitmeden bekliyoruz haa.ayaklarımı feci sürüdüm..hep dualarımdasınız allahım nasip eder inşallah.....
blackangel i saymıyorum unuttum sanmasın arkamdan gelecek o inşallah

iyiyim menbetam yaa gezmeler bitti çok şükür ben buralardayımm daa seni pekk göremiyozzz girmiyonnn ihmal ediyonn bizi valla beni bekleyin daha anacım bu ayda olmadıı kırmızıları gördümm malesefff inşş bir dahaki aya inşş bir sorun yoktur kızlarr yaa tutmadımı tutmuyoo iştee ama umutsuzluk yokkk yola devamm valla bu gidişlee hepiniz beni geçinn yahuuu ...:)

valal herkes bana odaklandı ama bu ayda boş kızlarr ama yolunuzu takip ediyorumm Allahım inşş banada nasip ederr ne zaman ol derse o zaman olcak inşşşş....durmak yok yola devam

kız sen çalışmaları sıkı tut olacak inşallah....
hatun gezmekten çalışamıyo ki
hakkımızda hayırlısı inşallah....

he yaaaa çalışma çalışmaa sonra üzül dimi olcak iş degill....:) tamam söz bu ayy tam gaz çalışcammm adetimi görünce üzüldümm çünküüü hersey Allahımdan bee mulberryim ne zaman isterse ozaman olcakkk inşş bende görürüm o günleriii...:):)

aynenn menbetamm bal küpü balll Ailemizin prensesii o bizim ailede tek kızz torunn sen düşün artıkk....valla temennine gelincee Allahım saglıklı nasip etsin amaaaa ben gene erkek istiyorum yaaa neden bilmiyorumm içimdeki erkek sevdası bitmiyo benimm saglıklı sıhatli gelsindee ne verirse Allahımm şükürrr tabiki....:)

amin canım cok saol :))

sen canını sıkma. bebeğine odaklan hersey güzel olacak insallah.

insallah sene bitmeden yetiştirebiliriz. pek olacak gibide durmuyo hayırlısı bakalım.

bende bu ay sendende haber alcagımıza odaklamıstım kendimi. hayırlısı olsun. mulberry haklı. gezmekten calısamadın ki insallah bu ay son olur canım. yeni ayı güzel değerlendir barim..

benım bu aydanda ümidim gitti ( bugun 15. gunum gecen aylardaki gibi süt kesiği gibi olan akıntım geldi. bu gelince hamılelık olmaz dıye düşünüyorum. gecen aylarda olmamıstı cunku. hamile kaldıgım ayıda hiç hatırlamıyorum akıntılar ne durumdaydı. ne dıyelım hayırlısı.. bu arada cok acık seçiğim kusura bakmayın, kapalı konusmayı beceremiyorum

bebeğim herseyde vardır bir hayır napalımm inşşş bizde görcez o günleri ama bencee akıntı gördüüm yokk şunu gördümm var demiyelimm çünkü inan her belirti yanlış çıkabiliyor :) hamilede olabilirsinn inşşşşş...hele hele şu bekleme işi yokmu en kötüsüde o yawww bekle bekle kırmızıyı görr insana geliyolarr napalımm dedigin gibi bundada vardır bir hayır diycezz Allahım saglıklı sıhatli nasip etsindee geç nasip etsinn napalımm...inşş sevindirirsinn bu ay sende bizleriii....:)

canim ya nasil olsun gecen hastaneye gittim onuda anlattim baskada bisi yok tadilat vardi yeni bitti temizlik falan ev isleri iste. bu ara iyiyim mide bulantilarim azaldi. agrilarim vardi onlarda yok oldu aslinda buda az bucuk endisenlediriyo beni

yok tatlım ya lekelenmelerim basladı gene.. bu olunca hamılelik olmuyo. doktorda bisey anlamıyor. kac aydır hap kullana kullana içim dısıma cıktı.. bakalım bu ayki adetten sonra klomene baslıcam. insallah o zaman olur... umudu kaybetmiyorum ama neden diyede sorguluyorumm... :44::44:

canim ya nasil olsun gecen hastaneye gittim onuda anlattim baskada bisi yok tadilat vardi yeni bitti temizlik falan ev isleri iste. bu ara iyiyim mide bulantilarim azaldi. agrilarim vardi onlarda yok oldu aslinda buda az bucuk endisenlediriyo beni

endiselenme canım yaaa Allah ın izniyle hersey yolundadır insallah.. bulantıların azalmasıda güzel. rahatlarsın bundan sonra. kılo alımı nasıl bakemmm ?? bende senın kadarken 3 kıloya yakın almıstım. cok hızlı kılo almısım dimi

hamilelikten bu yana iki kilo vermistim ben canim son iki haftadir falan bi kiloya yakin aldim sanirim dedim ya mide bulantilarim azaldi yemek yiyebiliyorum artik :))
yeterince kilom var zaten yaaa ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi benim icin.

zaten sorgulaya sorgulaya içimiz dışımıza çıktııı valla Allahıma emanet diyorumm artık kürtajdan sonra hersey düzensizleşti sankii ne adetler normall nee hormonlarrr Allahım iyisini hayırlısını nasip etsin ne diyelimm çok şükür bugunümüzee inşşş bizimde yüzümüz yülerrr....

Canlarımmm nasılsınızzzz valla ben gleiyorummm giriyoum bakıyorum kimse online degil sayfa aynı duruyoo yazıyom çıkıyomm hamişlerimmmm nasılsınızz nasıl gidiyooo beyazummm karnın şiştimiii.....) belli oluyomuu yaaawww hiçç paylaşmıyonuzz bizimlee heyecanınızı yaaa neler yapıyoo minişlerimizz teyzoşlarıı merak ediyoo onlarıı Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşşş mulberyyim alıştınmıı artıkk bebişinee inanıyomusun artıkkkk gittin mi doktora salı diyodunnn haberdar edin bizi yaaa valla kızlarr hersey ters gidiyoo yaaa sanırımm Allahım bebek için erken demeyemi getiriyo anlamıyorum hayırlısı tabi ama bu ayda kulagımda apse çıktıı adetim bitti apse çıktı bir sürü antibiyotik içiyorumm bu ayda zor gibi duruyoo yaa gerçi bitti antbiyotigim çalışmalara başlıyabilirim ama gene sıkı bir çalışma olmuycakk bu ayda umut beklemeyin benden herseyde vardır bir hayırr tabii ama anladımki bu sene benim senem degill bir an önce 2013 gelsinn sevmedimm ben 2012 yi Allahıma çok şükür tabiii beterlerinden korusunnn.....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…