- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.261
Canlarımmm nasılsınızzzz valla ben gleiyorummm giriyoum bakıyorum kimse online degil sayfa aynı duruyoo yazıyom çıkıyomm hamişlerimmmm nasılsınızz nasıl gidiyooo beyazummm karnın şiştimiii.....) belli oluyomuu yaaawww hiçç paylaşmıyonuzz bizimlee heyecanınızı yaaa neler yapıyoo minişlerimizz teyzoşlarıı merak ediyoo onlarıı Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşşş mulberyyim alıştınmıı artıkk bebişinee inanıyomusun artıkkkk gittin mi doktora salı diyodunnn haberdar edin bizi yaaa valla kızlarr hersey ters gidiyoo yaaa sanırımm Allahım bebek için erken demeyemi getiriyo anlamıyorum hayırlısı tabi ama bu ayda kulagımda apse çıktıı adetim bitti apse çıktı bir sürü antibiyotik içiyorumm bu ayda zor gibi duruyoo yaa gerçi bitti antbiyotigim çalışmalara başlıyabilirim ama gene sıkı bir çalışma olmuycakk bu ayda umut beklemeyin benden herseyde vardır bir hayırr tabiiama anladımki bu sene benim senem degill bir an önce 2013 gelsinn sevmedimm ben 2012 yi Allahıma çok şükür tabiii beterlerinden korusunnn.....)
karnim zaten vardi simdi iice belli oldu :) benim göbek bi kay fazla gösteriyo
bende simdilik bi haber yok canim kadin dokturuma ekimin 2sinde gidicem hastaneyede ekimin 16 sinda gitcem belli gebelik haftalarinda bakiliyomus. agrilarim azaldi mide bulantilarim da yoktu ama geri geldi biraz. karnimda hissedermiyim diye arada takip ediyorum ama yok henüz hissetmiyorum. sende umudunu bozma biliosun önemli olan o altin gecebelki altin geceyi yakalarsin sende bu ay
ahhh canım benimmm bebişin iyi olsunda kuzum ggerisi boş mide bulantın gelir giderr takma onları ...) sabret sabret az kaldıı hareketleride hissedeceksinin inşşşşş ağrılarında azalmışş çok sevindimm...valla inşş bee kuzum Allahım ol diycek olcakk nasip kısmet meselesi ne oğlumda nede diger kaybettgim bebegimde çok çalışmadımm hemen tutardı benim ama bu sefer nazlancak sanırımm Allaım ne derse o umudum her zaman var tatlımm benimm çok şükür yaşıyorumm saglıklıyımm hepsi gelirr saglıklı gelsinn geç gelsinn olsunn kısmett...altın gece bakalım ne zaman vurcak hihihihii.......:)
yalnızz ne kadar gecikmeli çağırıyolarr kuzum orda yaa eylülde yokmu kontroll ekime var daha aylık degilmi ordaaa oda degişikmiş......:) ayy insan meraktan çatlar yaaa hihihihihih
mulberry, canım nasılsınızz?
dr' a gittin mi, rahatın yerinde umarımmm
Canlarımmm nasılsınızzzz valla ben gleiyorummm giriyoum bakıyorum kimse online degil sayfa aynı duruyoo yazıyom çıkıyomm hamişlerimmmm nasılsınızz nasıl gidiyooo beyazummm karnın şiştimiii.....) belli oluyomuu yaaawww hiçç paylaşmıyonuzz bizimlee heyecanınızı yaaa neler yapıyoo minişlerimizz teyzoşlarıı merak ediyoo onlarıı Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşşş mulberyyim alıştınmıı artıkk bebişinee inanıyomusun artıkkkk gittin mi doktora salı diyodunnn haberdar edin bizi yaaa valla kızlarr hersey ters gidiyoo yaaa sanırımm Allahım bebek için erken demeyemi getiriyo anlamıyorum hayırlısı tabi ama bu ayda kulagımda apse çıktıı adetim bitti apse çıktı bir sürü antibiyotik içiyorumm bu ayda zor gibi duruyoo yaa gerçi bitti antbiyotigim çalışmalara başlıyabilirim ama gene sıkı bir çalışma olmuycakk bu ayda umut beklemeyin benden herseyde vardır bir hayırr tabiiama anladımki bu sene benim senem degill bir an önce 2013 gelsinn sevmedimm ben 2012 yi Allahıma çok şükür tabiii beterlerinden korusunnn.....)
çok sağol canım hamdolsun iyiyim...
doktora gittim evet ve keseyi gördük..
doktor kese oluşmuş güzel yerleşmiş dedi..ama kalp atışını duymadan bişi demek için erken dedi....
bakalım 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem allahım duymayı nasip eder inşallah...
ben 7. haftaya girdimya az az bulantılar başladı sanki...hamilelik güzel ama şu bulantılar poooffff
sen nasılsın canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah.....
canım doktora gittim evet yukarda da yazdım..
hayırlısı artık inşallah....
sende bahane çok bacım yaaaa..
kız atlat şu hastalıklarıda adam gibi çalış kızıyom bak haaaaaa
çok sağol canım hamdolsun iyiyim...
doktora gittim evet ve keseyi gördük..
doktor kese oluşmuş güzel yerleşmiş dedi..ama kalp atışını duymadan bişi demek için erken dedi....
bakalım 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem allahım duymayı nasip eder inşallah...
ben 7. haftaya girdimya az az bulantılar başladı sanki...hamilelik güzel ama şu bulantılar poooffff
sen nasılsın canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah.....
canım doktora gittim evet yukarda da yazdım..
hayırlısı artık inşallah....
sende bahane çok bacım yaaaa..
kız atlat şu hastalıklarıda adam gibi çalış kızıyom bak haaaaaa
evet bende sevmedım 2012yi. ocakta hamıle oldugumu ogrendım 3 ay sonra kaybettım veee halen düzelemedim. bu ay calısmaları sıkı tutmustum umutlanmıstım. baksana 5-6 gundur kahverengı lekelenmem var bugun 21. gunum ve kanamam geldı. ama emınım kesılır. adet olmam 4-5 gun sadece leke gelır sonra baslar adet.. cok sacma sapan bi hal aldı sıkluslarım. bu doktorda anlamadı bısee. bakalım adet olunca klomene baslıcam ona gore gıttıgımde verdıgı ılacların ıse yaramadıgını soylucemm.. tahlıl felan ne lazımsa baksın. ıster ıstemez moralım bozuluyor.. bakalım hayırlısı.....
sanada gecmıs olsun canım. sende baya rahatsızlık cektın. ınsallar bıter son olur.
mulberry canım gozunaydın ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın..
kimseler yok yineeee....
hu huuuuu herkese slm topik sakinleri geri gelin yaaa
bakıyom bakıyomm gene sakin buralarr kimse yok mu hakkatenn gelişme yokmu kızlarrr nerelerdesinizz huuuuu....:) mulberryimm nasılsınnn nasıl gidiyoo yaaa birazz haberler verin heveslendirin bizi yaaaa....:) bizede çalışma şevki olsunnn hamişlerimmmm...
canım valla bi gelişme yok henüz...
salı gününe randevu aldım doktor için..
inşallah kalp atışlarını duyabilirm...
hafif hafif bulantılar dışında bişi yok valla....
senin son durum ne?kulağındaki beze geçtimi?
çalışmalar başladımı?
gelişmeler sizde ...
menbeta canımhiç sesin çıkmıyo nasılsın neler yapıyosun??
mulberryy nasılsın canım?
rahatın yerinde inş..
haberlerini bekliyoruz..
bende haber yok, olsa vereceğim inan
kendinize iyi bakınn..görüşmek üzeree:79:
canım iyiyim hamdolsun..
bugün doktora gittim..miniğimin kalp atışları başlamış...
çok sevindim...ama 7+4 olması gerekirken 7+1 haftalık 1 cam dedi doktorum...umarım bi sorun değildir...
doktorum 15 günde bir gel biraz takip edelim dedi..
başka bi sorun yok maşallah..
arada lekelenmelerim oluyor onun içinde ilaç kullanıyorum bende bukadar...
ahh canım .. çok sevindimm..pıtt pıtlarıda duymuşsunuzz
iki ileri bi geri oluyor tarihlerde..normal yani..
doktorunun sıkı takibe almak istemeside çok iyi..
lekelenme için ilaç kullanıyormuşsun zaten..sende dinlenmeye çalış..
bende kullanmıştım.. hem ilaç hem dinlenme olunca geçiyor lekelenme de..
bulantı vs varmı? ne kadar geç gelse, o kadar iyi zaten :)
kendinize iyi bakınn annesiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?