bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

karnim zaten vardi simdi iice belli oldu :) benim göbek bi kay fazla gösteriyo
bende simdilik bi haber yok canim kadin dokturuma ekimin 2sinde gidicem hastaneyede ekimin 16 sinda gitcem belli gebelik haftalarinda bakiliyomus. agrilarim azaldi mide bulantilarim da yoktu ama geri geldi biraz. karnimda hissedermiyim diye arada takip ediyorum ama yok henüz hissetmiyorum. sende umudunu bozma biliosun önemli olan o altin gece belki altin geceyi yakalarsin sende bu ay

ahhh canım benimmm bebişin iyi olsunda kuzum ggerisi boş mide bulantın gelir giderr takma onları ...) sabret sabret az kaldıı hareketleride hissedeceksinin inşşşşş ağrılarında azalmışş çok sevindimm...valla inşş bee kuzum Allahım ol diycek olcakk nasip kısmet meselesi ne oğlumda nede diger kaybettgim bebegimde çok çalışmadımm hemen tutardı benim ama bu sefer nazlancak sanırımm Allaım ne derse o umudum her zaman var tatlımm benimm çok şükür yaşıyorumm saglıklıyımm hepsi gelirr saglıklı gelsinn geç gelsinn olsunn kısmett...altın gece bakalım ne zaman vurcak hihihihii.......:)

yalnızz ne kadar gecikmeli çağırıyolarr kuzum orda yaa eylülde yokmu kontroll ekime var daha aylık degilmi ordaaa oda degişikmiş......:) ayy insan meraktan çatlar yaaa hihihihihih

Son düzenleme:

hayirlisini hayirli zamanda versin rabbim ne diyelim canim. malesef ekimde canim dedim ya belli haftalar varmis gebelik icin o haftalarda bakiliyomus. ne bilim her yerde farkli iste. catlasanda patlasanda bekletiolar iste :)))

mulberry, canım nasılsınızz?
dr' a gittin mi, rahatın yerinde umarımmm

çok sağol canım hamdolsun iyiyim...
doktora gittim evet ve keseyi gördük..
doktor kese oluşmuş güzel yerleşmiş dedi..ama kalp atışını duymadan bişi demek için erken dedi....

bakalım 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem allahım duymayı nasip eder inşallah...
ben 7. haftaya girdimya az az bulantılar başladı sanki...hamilelik güzel ama şu bulantılar poooffff

sen nasılsın canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah.....

canım doktora gittim evet yukarda da yazdım..
hayırlısı artık inşallah....

sende bahane çok bacım yaaaa..
kız atlat şu hastalıklarıda adam gibi çalış kızıyom bak haaaaaa

ahh çok sevindim.. hadi pıt pıtlarıda bi duyalımm
bulantılarda keyifsiz oluyor ama ; az sabır canım.. onlarda tuzu biberi işte
bende iyiyim canım.. uğraşıyoruz.. bildiğin gibi..
hayırlısıyla inş, paylaşacağım güzel haberlerde olur zamanla
kendine iyi bak.. dinlenmeye çalış bol bol:79:

evet bende sevmedım 2012yi. ocakta hamıle oldugumu ogrendım 3 ay sonra kaybettım veee halen düzelemedim. bu ay calısmaları sıkı tutmustum umutlanmıstım. baksana 5-6 gundur kahverengı lekelenmem var bugun 21. gunum ve kanamam geldı. ama emınım kesılır. adet olmam 4-5 gun sadece leke gelır sonra baslar adet.. cok sacma sapan bi hal aldı sıkluslarım. bu doktorda anlamadı bısee. bakalım adet olunca klomene baslıcam ona gore gıttıgımde verdıgı ılacların ıse yaramadıgını soylucemm.. tahlıl felan ne lazımsa baksın. ıster ıstemez moralım bozuluyor.. bakalım hayırlısı.....

sanada gecmıs olsun canım. sende baya rahatsızlık cektın. ınsallar bıter son olur.

mulberry canım gozunaydın ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın..

...
AHHH beeee bebeğim keşke bahane olsaa valla ama yok aksilikler peşimi bırakmıyoo dünyanın antibiyotiğini içtim gene nasıl başlıyımm oyy oyy bitmiyo bitmiyoo belkide hayırlısı böylee bende anlamadımmm Allahım hayırlısını yazsınn inşşş belkide zamanı degill bişeyler çıkıyoo artık öyle düşünmeye başladımmm inşşş inşşş Allahım nasip eder gene....

evet canımm maleseff kürtajla beraberr bütün dengeler bozulduu buna inanıyorumm bidee hastalıklar peşimi bırakmıyo Allahım hayır etsin ne diyimmm inşşşş zamanındaa saglıklıaa gelirr bebeklerimizz bekiycezz balımmm Allahım ol derse olcakk saglıklı sıhatli gelsindee yeterr...:)

kimseler yok yineeee....
hu huuuuu herkese slm topik sakinleri geri gelin yaaa

bakıyom bakıyomm gene sakin buralarr kimse yok mu hakkatenn gelişme yokmu kızlarrr nerelerdesinizz huuuuu....:) mulberryimm nasılsınnn nasıl gidiyoo yaaa birazz haberler verin heveslendirin bizi yaaaa....:) bizede çalışma şevki olsunnn hamişlerimmmm...

canım valla bi gelişme yok henüz...
salı gününe randevu aldım doktor için..
inşallah kalp atışlarını duyabilirm...

hafif hafif bulantılar dışında bişi yok valla....

senin son durum ne?kulağındaki beze geçtimi?
çalışmalar başladımı?
gelişmeler sizde ...

menbeta canımhiç sesin çıkmıyo nasılsın neler yapıyosun??

Son düzenleme:

anladım canım benim hadi hayırlısı bakalım kalp atışalrınıda duyarsın Allahımın izniylee çok şükür iyi olunda bulantılar geçer bebegimm..valla canım çok şükür geçtiii antibiyotikleri içtimm ama banamısın demedi tabii şişlik inmedii zaten senede bir kere çıkıyoo kesmedenn inmiyo bende gittim kestittirdimm çok şükür geçti bu senede... evet canım valla artık çalışma demiyorum benn çünkü öyle çalışalım dedikçe bir aksilik çıkıyoo korunmuyoruzz iştee açıkcasıı Allahım ne zaman nasip ederseee öylee yoğun bir çalışma yok takmıyorum kafaya artıkk inşş Allahım ol derse olcakkk....:)

herkese selamlarr bnde bakiyorum arada kimsecikleri göremiyorum. hafta sonuda misafirlerim vardi giremedim. bende henüz bi gelisme yok doktor dandevuma daha cooooookkkk var

mulberryy nasılsın canım?
rahatın yerinde inş..
haberlerini bekliyoruz..
bende haber yok, olsa vereceğim inan
kendinize iyi bakınn..görüşmek üzeree:79:

rahatın yerinde inş..
haberlerini bekliyoruz..

rahatın yerinde inş..
haberlerini bekliyoruz..

canım iyiyim hamdolsun..
bugün doktora gittim..miniğimin kalp atışları başlamış...
çok sevindim...ama 7+4 olması gerekirken 7+1 haftalık 1 cam dedi doktorum...umarım bi sorun değildir...
doktorum 15 günde bir gel biraz takip edelim dedi..
başka bi sorun yok maşallah..
arada lekelenmelerim oluyor onun içinde ilaç kullanıyorum bende bukadar...

ahh canım .. çok sevindimm..pıtt pıtlarıda duymuşsunuzz
iki ileri bi geri oluyor tarihlerde..normal yani..
doktorunun sıkı takibe almak istemeside çok iyi..
lekelenme için ilaç kullanıyormuşsun zaten..sende dinlenmeye çalış..
bende kullanmıştım.. hem ilaç hem dinlenme olunca geçiyor lekelenme de..
bulantı vs varmı? ne kadar geç gelse, o kadar iyi zaten :)
kendinize iyi bakınn annesiii..

evet lekelenme dinlenmeyle geçiyo..
anlıyorum zaten çok ayakta kalsam yada yorulduğumu hissetsem bakıyorum lekeler gelmiş...
ilaca devam şimdilik ..Hakkımızda hayırlısı inşallah..

valla bulantı var diyemem..
diğer 2 hamileleiğime göre yok.
ilkinde 2. aydan sonra başlayıp 3. ay bitince bitmişti.
ikincide 7. haftada başlayıp 17. haftada geçmişti..
bunda arada şöylebi karışıyo midem ama bulanıyo denmez yani...
gerçi daha erken henüz..inşallah böyle devam eder..
ama şu varki acayip iştahım açık..
deli gibi acıkıyorum ben yaaaa..
kurtçuk var bende diyorum eşime gülüyo...
yemek yiyorum 2 saat sonra anam sanki 10 saattir açım nasıl oluyosa..
gözüm bişi görmüyo yemeğe dalıyorum...

yani böle giderse ben fil yutmuş gibi olurum size diyim...

sağlıklı olsunda veririm sonra kiloları artık...

benden bu kadar ...

eee senden haber bekliyorum bakkkk hadi hayırlısı hakkında

amin inş canım...
temennim o yönde zaten..
dilerim o günlerim yakın olsun

her gebelik birbirine benzemiyor canım işte..
iştahın da varsa hız kesme ye canım..
can boğazdan gelir :))

benimde iştahımın tek yerinde olduğu zaman, gebelik dönemi..
Allah ne verdiyse yiyorum bende o zamanlar..
kilo gidiyor bi şekilde.. takılmamak lazım..
inş rahat geçer hamileliğin böyle bulantısız ws.. dinlenmeye devam et canım lekelenmede biter inş.. yormamaya çalış kendini
görüşürüz mulberryymm:79:

mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?geçen cuma 18 haftalık bebeğimin kalbi durdu çok sağlıklı diyodu doktorum kontrol gününde 2gün önce kalbi durmuş deyince şok oldum normal doğum yapıp kollarımın boş kalması yıktı beni nolacak şimdi oğlum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…