- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.281
Kenidmi hamile hissediyorum , ilk bebegimi Nisan da kayip etmisdim, umarim bu sefer saglikli bir sekilde hamile kalmisimdir, saglikla hayirli bir cocugum olur insallah.
Kenidmi hamile hissediyorum , ilk bebegimi Nisan da kayip etmisdim, umarim bu sefer saglikli bir sekilde hamile kalmisimdir, saglikla hayirli bir cocugum olur insallah.
mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?geçen cuma 18 haftalık bebeğimin kalbi durdu çok sağlıklı diyodu doktorum kontrol gününde 2gün önce kalbi durmuş deyince şok oldum normal doğum yapıp kollarımın boş kalması yıktı beni nolacak şimdi oğlum gitti
canım benim çok geçmiş olsun Allahım sabır versinn ama takdiri ilahi kuzum Allahım ne derse neyi nasip ederse onu yaşıyoruzz demekkş hayırlısı böyleymişş öyle düşünn şimdi ne desek acın hafiflemez biliyorum ama Allahım sabrınıda veriyoo güzelimm sonra gene umut gene bebiş heyecanıı Allahım yeniden nasip etsin inşşş...patolojiye gönderdilermi neden kaynaklanıyomuşş test gerekiyomu hepsini öğren canım inşşş bir poblem yoktur çokkk geçmiş olsunn....
canım benim çok geçmiş olsun Allahım sabır versinn ama takdiri ilahi kuzum Allahım ne derse neyi nasip ederse onu yaşıyoruzz demekkş hayırlısı böyleymişş öyle düşünn şimdi ne desek acın hafiflemez biliyorum ama Allahım sabrınıda veriyoo güzelimm sonra gene umut gene bebiş heyecanıı Allahım yeniden nasip etsin inşşş...patolojiye gönderdilermi neden kaynaklanıyomuşş test gerekiyomu hepsini öğren canım inşşş bir poblem yoktur çokkk geçmiş olsunn....
teşekkür ederim.bebeğimi otopsi için yolladık ama en az 6 ay sonra çıkarmış sonucuşimdi tekrar kendi doktoruma bi gidecem bakacakmış nekadar korunmam gerktiğini falan sölicekmiş...ya bebeğimin hiç bişeyi yoktu gayet sağlıklı diyodu doktorum hatta kalbi durmadan 1hafta önce başka bi doktora gittim oda gayet sağlıklı hiçbi problemi yok dedi ama rutin kontrole kendi doktoruma gittim 2 gün önce kalbi durmuş dedi şok oldum..zaten tedavi gördüm bir yıl sonra bıraktım artık kendiliğinden kaldı tedaviyi bırakalı bir yıl olmuştuu..kendiliğinden olması süper diye sevinirken oğlum gitti kalbi durmuş ama bide 3boyutluda bakılsın dedi doktor orda bakıldı kafası bi garip dedi ordaki doktor ben anlamadım ozaman diğer doktorlar nasıl gayet sağlıklı diyolar ama yinede belli olmazmış otopsi beklenecekmişş aman ne bilim hiç mantıklı düşünemez oldum..ben anasınıfı öğretmeniyim haftaya raporum bitiyor okula başlicam o çocuklara nasıl bakıcam bilmiyorum çok üzgünüö çok canım oğlum benim
canım bak kendin diyosun iki doktorda baktı diyee bir problem olsaydıı birinden biri söylerdi demekki takdiri ilahi böyleymiş canım belkide saglıksız olucaktı öyle düşün bakalım pataloji sonucun bir gelsinn ona göre yönlendirirler zatenn neden kaynaklandıgıda çıkar ortaya şuan yaşadıgın acıyı anlıyorumm zor çok zorr Allahım sabrınıda vericek inşş toparlanıcaksınn ben sekiz haftalıkken kaybettigim bebegimi mahfoldumm senin dahada zorr Allahım yardım etsinn sabır versin sana ama güçlü ol zamanla toparlanıcaksınn gene istiyceksinn Allahım en kısa zmaanda saglıklı sıhatli vericekk bir daha inşş..cennette bir sefaakatçın var oğlun varr seni bekleyen elbet kavuşucazz....
Duru, çok geçmiş olsun canım..
nasıl üzgün olduğunu tahmin edebiliyoruz..
çıkacak olan raporla, neden kaynaklandığını öğrendiğinizde bir sonraki gebeliğinde önlemini alacaktır dr'un da..
gereken tahlillleride bu sonuç doğrultusunda yönlendireceklerdir
tahliller konusunda, araştırıp, işi sıkı tutmak gerekiyor
yoksa dediğin gibi illa ki tekrarlayan bebek kayıplarında( sanırım 3 kayıptan sonra) bi takım testlere, tahlillere tabii tutuyorlar
ama bizimde içimiz dayanmaz ki :26:
bende 18 haftalık oğlumu kaybettim.Allah'ın takdiri, kısmet değilmiş diyorum.insan unutmuyor, ama o orda hep duruyor.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla geçecek gebelik nasip etsin cümlesine..
Allah yar ve yardımcın olsun cnm
canım başın sağolsun.... ben de 27 haftalıkken kaybettim. benim bebeğime de çooook sağlıklı diyorlardı. ama hiç ummadığım bir anda küt! diye gitti kızım,yavrummrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?geçen cuma 18 haftalık bebeğimin kalbi durdu çok sağlıklı diyodu doktorum kontrol gününde 2gün önce kalbi durmuş deyince şok oldum normal doğum yapıp kollarımın boş kalması yıktı beni nolacak şimdi oğlum gitti
hadi hayırlısı olsun jelooKenidmi hamile hissediyorum , ilk bebegimi Nisan da kayip etmisdim, umarim bu sefer saglikli bir sekilde hamile kalmisimdir, saglikla hayirli bir cocugum olur insallah.
sağol canım ya elimden bişey gelmiyor evet belki hayırlısı bu belki özürlü doğacaktı ömür boyu üzülecektim ama bide kalbim bunu anlasa....oğluma baktım niye baktın dediler nasıl bakmam yaaa onu ben içimde büyüttüm herşeyim o olmuştu yüzüne bile bakmadanmı bıracaktım oğlumu annem benim aynı babaydııben istiyorum hatta hemen kalsam keşke ama otopsi sonucu gelmeden hamile kalmamam mı gerekiyor bilmiyorum?sanada geçmiş olsun sen niye kaybettin?
canım başın sağolsun.... ben de 27 haftalıkken kaybettim. benim bebeğime de çooook sağlıklı diyorlardı. ama hiç ummadığım bir anda küt! diye gitti kızım,yavrumki ne doktorlara gidiyordum. ayrıntılı usg si bile süper çıkmıştı güya!!
ama malesef ölen 3 bebekten ikisinin ölüm nedeni tespit edilemiyor canım.. benim bebeğimin patoloji sonucu 4 ay sonra çıkmıştı. sen 4. ay peşine düş raporun, 6 ay bekleme. bu arada kan pıhtılaşması testlerini yaptırabilirsin canım. ama baya maliyetli testlerdir, o yüzden ya bir üniversite hastanesinde ya da büyük bir kadın doğum hastanesinde yaptırmaya çalış bu testleri...
bunun dışında yapabileceğin tek şey kendine iyi bakmak bence.. kendini iyi hissetmiyorsan raporunu uzat canım. başlama işe. en kısa sürede bedenen ve ruhen toparlanmaya bak. şanslısın ki normal doğum yapmışsın. biz bir de sezeryan olduk
hadi hayırlısı olsun jelooinşallah dualrın kabul olur...
kolay degil hiç kolay degill Allahım bir daha yaşatmasınn hayattaki en zor sey evlat acısı bunun küçükle büyükle alakası hiç yok rahme düştümü bir kere o senin canın kanın oluyorr annelik başka bişeyy Allahım bir daha yaşatmasın canım zaten temelli gitmez içinden acın hafifler ama Allahım sabrını vericek bak görr inşş yeniden gelicek bebeginn valla canım doktora kontrole git bakalım ne kadar korunma süresi vericekk patalojiyi beklemen gerekiyomu öğren belki beklemeden test falan yaparlarr inşş hemende hamile kalırsınn acını hafifletir...valla canım benimde sekiz haftalıkken kanamam olduu gece ağrıyla doktora gittim gece vakti aşağı kadar inmiş düşcekmiş artık ona rağmen kalbi çok az atıyodu bebegimin bir iki saat beklettiler eve yolladılarr sonra gene gittim kalbi tamamen durmuş işteee Allahtan kuzum hersey Allahtan bir tane oğlum varr sorunsuz sıkıntısız harika bir gebelik geçirmiştim ama ikinci öyle olmadı o yüzden Allahım ol diycek olcak hiçbirsey bizim elimizde degill şükür edicezz kabulllenicez....
mulberry nerelerdesin kuzumm, nasılsın? rahatın sıhhatin nasıl yavrularlaa
asecim canım çok sağol..
iiyim hamdolsun...
1-2 gündür bulantılarım arttı sanki..yani aslında gece fena oluyor nedense...
açlığa gelemiyorum acıkınca daha çok bulantı oluyor...
acıkınca gözüm dönüyo benim yesem yesem doymuyorum
ama buna şükür..midem bulandıkça sanki kurtçuğum sağlıklı diye düşünüp teselli ediyorum kendimi
başakada bişi yok..kızımla zaman geçiyor işte...
haftaya salı kontrolüm var inşallah herşey yolundadır iyi haberlerle dönerim....
haaa bu arada senin bat yaklaşmıştır yokmu müjdeli haber
canımm iyi olmanıza sevindim..
geceleri tuzlu kraker gibi şeyler yesen iyi olur.. şekerli şeyler daha çok mideni bulandırır
hamişlikte hep aç olmak hissi kaçınılmaz.. Allah ne verdiyse yiyeceksin..
Salıyada kontrol varmış, hayırlı haberlerle gel canım..
benimde bat'a 2 gün kaldı..
bişeyler var gibi, ama bilemiyorum yinede..
hislerim yanıltır belki..
hayırlısı inş ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?