- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 41
- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.301
herkeslere selammmmmm
beyazcım nasılsın??? bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?? maşallah 16 haftalık oldunuz yahu....
herhalde artik olmustur ama ben bilmiyorum :) canim en son gittigimde yazdigimdan bu yana gitmedim daha iki hafta sonra kendi doktoruma gitcem orda söylermi bilmiyorum ama ekimin 16 sinda detayli ultrason var büyük hastanede organlarini ölcecekler herhalde orda kesin belli olur.
hadi bakalım hayırlısı olsun beyazcım. malesef avrupada böyleymiş sağlık sistemi. inşallah söylerler de merakın diner canım...
allaha emanet olun
evet cok SIK olmuo kontroller. görürlerse söylerler tabi. saglikli olsunda canim valla cinsiyeti pek merak etmiyorum. henüz hareketleri hissetmedigim icin endiselerim var. ne bilimbisi oldumu acaba söyle bakiyorum benimle birlikte hamile kalanlar bi kac kilo almislar ben henüz kiloda almadim bu güzel bisi benim icin ama iste acaba bismi oldumu falan filan endise var
canım beni bebeğini hayırlısıyla il inş kucağına.........ben hep hissettim sanıyodum onu anlayamıyoruz galiba ya gerçekten gaz hareketlerini bebek hareketleri zannetmişim 18 haftalık bebeğim 2gün karnımda ölü gezmiş haberim bile olmamışşhem 16 haftalık değil 20 haftalarda tam net hissediliyomuşş sen kötü düşünüp başına getirme hep hep pinpirik yaptım hem olumsuz düşündüm devemlı bişeymi olduki kucağıma alacammı ki deyip durdum üstüme çektim olumsuzlukları.bide benimki zor olmuştu üstüne titriyodum...sakın olumsuz düşünme sadece kendine ve bebeğine iyi bak.........
haklisin canim biliyorum bende diyorum bu sefer olcak diye ama iste o ilk kayiplar hep bizi tedirgin ediyo. benimde aynen canim ya kolay olmadi ilk gebelik icin iki bucuk sene bekledim tam umutlar yok oldugunda gelmisti ama cok kalmadi bebisimiz bizimle kürtajdan sonrada nerdeyse 5 ay adet oldummu olamadimmi bilemedim 5 ay gecti öyle. millet düzenli adet oluyoken zor hamile kaliyo ben bu halimle ohoo diyodum ama mucize iste tabi tedavide oluyoduk :)))
simdi ister istemez tedirgin oluyorum iki haftamiz kaldi kontrol icin beklliyoruz bakalim
kızlar biz geldik :) uzun zamandır kk ya girmiyordum..okullar başladı koşturmaca var.. bugün dr a gittik cinsiyetimiz daha belli olmadı ama kız diye tahmin ediyoruz bacak arasına baktı dr hiç bişe yok görünmüyo, heralde kız diye düşündük bizde..çok şükür iyiyiz ,buralarda ne var ne yok :) bizde 13. haftaya girdik
bende pkoluydum tedavi gördüm ama olmamıştı sonra bıraktık tedaviyi 8ay falan geçti kendiliğinden olmuştusendemi ilk bebeğini kaybettin?nekadarlıktı sebebi neymiş peki öğrenebildinmi?
Duru gecmis olsun biliyorum kolay degil ama yapilacak birsey yok.
Insallah bundan sonra saglikli bebeklere hamile kaliriz.
Bende hamilelikden spüheleniyordum, dün malesef kirmizi gördüm, ama kesildi hemen bugün hic birsey yokdu.
Hayatimda daha hic böyle birsey yasamadim,
ya siz?
1 gün regl görüp kesilmesi ne anlamagele bilir?
Ayrica benimle hemen hemen ayni dönemde düsük yapanlar hamile ben daha yerimde sayiyorum.
Ben nisanda kürtaj oldum.
Daha tik yok.
Neler yaptiniz ? Hamile kalmak icin tedavi vs, yoksa noral yolla sans esermi ?
Ay aylar geciyor ...
Duru gecmis olsun biliyorum kolay degil ama yapilacak birsey yok.
Insallah bundan sonra saglikli bebeklere hamile kaliriz.
Bende hamilelikden spüheleniyordum, dün malesef kirmizi gördüm, ama kesildi hemen bugün hic birsey yokdu.
Hayatimda daha hic böyle birsey yasamadim,
ya siz?
1 gün regl görüp kesilmesi ne anlamagele bilir?
Ayrica benimle hemen hemen ayni dönemde düsük yapanlar hamile ben daha yerimde sayiyorum.
Ben nisanda kürtaj oldum.
Daha tik yok.
Neler yaptiniz ? Hamile kalmak icin tedavi vs, yoksa noral yolla sans esermi ?
Ay aylar geciyor ...
hosgeldin canim. daha erken ya cinsiyet icin :) biz bile hala ögrenemedik gerci daha gitmedik doktora ama :)))))
evet canim ilk bebegimi kaybettim sebep neymis ne degilmis anlamadim ben. hormonal bozukluk diye tahmin ediyorum ben zaten 7. hafta ögrenmistim 9. haftada kaybettim. hayirlisi böylemis. simdi Allah tekrar nasip etti insallah bunu sag saglim kucagima alirim.
canim ister istemez kürtajdan sonra hormonlar degisilik gösteriyo. ben kürtajda sonra adet dönemlerinde sadece kan pihtisi seklinde adet oldum cok cok az adet bile sayilmaz yani normalde günlük pedi bile cok kirletmiyodu o kadar azdi yani. 5 ay böyle devam etti. gittigim doktor bastan sagdi hep sonra doktorumu degistirdim. hormonlar zaten bozuktu iyice bozulmus :))) sonra doktor hormon tedavisi mi istiyosun yoksa önce bebekmi olsun dedi bizde tabi bebek dedik. bi kac ilac verdi o ay hamile kaldim ben. burdaki bi cok arkadasta senin gibi aylardir bekliyo. demek daha kendini toparlayamamissin. ins kisa zamanda seninde hamile haberini aliriz
canım hoş bulduk.. genital nub bölgesine bakınca ordaki kemik çıkıntısı kız gibi görünüyor.. ultrasonda bacaklarını açtı bebiş ,tam alt tarafdan görünüyordu hiç bi çıkntı yok dr da erken dedi ama erkek olsaydı pipisi çıkmış olurdu 12. haftadayız çünkü.büyük ihtimalle kız.hayrlısı olsun Rabbim sağlıklı evlatlar versin..
senin nasıl belli olmadı yaa ? bizim sonraki randevu 4 hafta sonra ama ben araştırma hastanesine gidecem bide bi sonraki pazartesi ordaki ultrason aletleri son teknoloji belli olur orda cinsiyetimiz..
herkes nasıl ? hamiş haberi var mı başka..buraya çok gelen giden olmamış şu sıralar..herkesi öpüyorum kızları faceden takip ediyorum zaten burayada ondan çok uğramıyorum..
kızlar nerdesiniz yaaaaaa.
hepten öksüz kaldı bu topik....
arada uğrayın burayaaaaa....
özledim sizle sohbet etmeyiiii
1 sene 8 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim.. sonrasında süreç başladı..bu forumda çok iyi arkadaşlarım oldu..kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde ki hamile olmayan arkadaşlarımla burdan devam etmek istiyorum.. hepinizi çok seviyorum..destekleriniz için teşekkür ederim..
yeni topiğimiz hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?