- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.321
Yavruşlarım kuzularımmm napıyosunuz bakimmmm :)))
bayadan beri girmiuyorum ama uzaktan takibimdesiniz :)
çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi ama bi türlü fırsatım olmuyorişten zaten geç çıkıyorum eve gel temizlik yemek cart curt derken bi bakıyorum yatma zamanı gelmiş.
hamişlerimizin bebekleri kocaman olmuş maşallahhh
Ben bildiginiz gibiyim iş ev gezme 3lemi arasında :)
Bu arada kuduz aşısı olmaya başladıımm yavru bi kediyi araba motorundan kurtarıyım derken elimi fena ısırdıda :))
He bide profosyenel bi fotograf makinası aldım bi yandanda fotografçılıkla ugraşıyorum falan :)
Hepinizi kocaman öpüyorum.artık biraz daha sık girmeye çalışıcam inşallahhh
canim pek kimseler yok bu aralar burdabizde ayniyiz bi degisiklik yok isteee :))
bu arada gecmis olsun canim
Beyazlığım sen salı günü kontrole gitmeyecek miydin??ne yaptın???
canlarım napıyosunuz baya boşladık burayı yaa kimse gelip gitmiyooo hamişlerimm beyazım mulberryim renkliatlasım naıl bebişlerimiz naıl gidiyoo iyiler dimi gelişemeleri yazın yaa ciniyetler ne olduu kuzular büyüdü iyice pek ben girmiyorum ama takip ediyorumm bende çalışnmalar devam ediyo bakalım adete çok az kaldı gene beklemelerdeyim müjdeli haberi alırız inşbu ayy artık bu ayda olmazsa doktor yolu gözüküyoo bol bol dua edin kuzularımm duanıza ihtiyacım varr inşş bir sorun yokturda bu ayy sevinirim haber veririm Allahım büyük...:) :)
bende bakiniyorum arada kimseler gelmiyo canim ya bende henüz cinsiyet belli degil yarin doktora gitcem isre detayli ultrason var büyük ihtimal yarin ögrenebilirim cinsiyetini haber veririm :)))
senin adet ne zaman ki ins güzel haberlerini alirizy canim merakla bekliyoruz en azindan ben :)))
görüşemiyoruz serabım.....hadi canım inşşş sen ciniyeti öylersin bende sevindiri haberr veririm kuzum inşşşş yarınn belli olcak benimde yarın yazarım balımmm umudum var ama bakalımm bekliyorumm heyecanla hemen haber vericemm sende hemen yaz cinsiyeti merk ediyorumm bide dualarını esirgeme bendenn ne olur....:)
hadi canım inşşş sen ciniyeti öylersin bende sevindiri haberr veririm kuzum inşşşş yarınn belli olcak benimde yarın yazarım balımmm umudum var ama bakalımm bekliyorumm heyecanla hemen haber vericemm sende hemen yaz cinsiyeti merk ediyorumm bide dualarını esirgeme bendenn ne olur....:)
Kızlarrrrrrrrr canlarımmmmmm şükürler olsunnnnn hamileyimmmm bugün adetim gelmedii biraz önce yaptımm iki çizgide kıpkırmızı pozitifff çıktıııı çok şükür allahımaa benide aranıza kabul edermiiniz...:)allahımm herkese bir an önce nasip etsin inşşşş....şaşkınımm şaşkınnn
KIZLAR ÜÇ AY KİMSEYE SÖYLEMİYCEMM NAZARA KARŞI FACEBOOKTA EKLİ OLAN ARKADALARIM AMAN HAA FACEBOOKTA BAHSETMEYİN HİHİHİHHİHİ...ÜÇ AY GİZLİ KALSINN KORKUYORUMM SADECE SİZİN HABERİNİZ VARR ONA GÖREE...:):)
canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlarrrrrrrrr canlarımmmmmm şükürler olsunnnnn hamileyimmmm bugün adetim gelmedii biraz önce yaptımm iki çizgide kıpkırmızı pozitifff çıktıııı çok şükür allahımaa benide aranıza kabul edermiiniz...:)allahımm herkese bir an önce nasip etsin inşşşş....şaşkınımm şaşkınnn
KIZLAR ÜÇ AY KİMSEYE SÖYLEMİYCEMM NAZARA KARŞI FACEBOOKTA EKLİ OLAN ARKADALARIM AMAN HAA FACEBOOKTA BAHSETMEYİN HİHİHİHHİHİ...ÜÇ AY GİZLİ KALSINN KORKUYORUMM SADECE SİZİN HABERİNİZ VARR ONA GÖREE...:):)
sen bunu bana nasıl söylemezsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafaceden yazsaydın arasaydın ya döverdim ama dua et karnındaki sıpaya :))
canımm çok çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım tamamına erdirsin sag salim gelsinnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmm tebrik ederim...allahım sağlıklı bir hamileleik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kız almazmıyız aramızahoşgeldin sefalar getirdin............
bende kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemedim bi eşim bi sizler biliyodunuz...sonra söyledim herkese...
allahım korusun miniğini inaşallahhhhh çok sevindim canım yaaaa.....
canım benim çok tşk ederim inşş saglıklı sıhatli geçer benimde Allahımm yardım etsinn bende söylemiycemm canımm şu dönemi atlatalımdaa inşş....bende ozaman söylüycemm oğlumun bile haberi yokk
aaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkk sevindimmm ya sükürler olsun masallahhhh ya ins saglikla kucagina alirsin canim.
ay gercekten cok güzel bi haber yaaaaa.
tebrik ederim canim
bende simdi geldim doktordann. kizim olcakmis sen demistin zaten kiz diye :))))
herseyi normalmis sükür. yarim saate yakin inceledi doktor ultrasonda ellerine kalbine herseyine tek tek bakti.
bugün güzel haberler var ne güzel
ayy çok sevindim herşeyin iyi olmasınaaa...
hayırlı olsun kızçennnn
benimde içime kız doğmuştu serap gibi hatta yazmıştım....renkliyede erkek geçti içimden bakalım onun ne olacak?
hayırlı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez..zaten ilk bebek
bu arada kız annesi olarak kızlar bi başka söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?