- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.341
aaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy cokkkkkkk sevindimmm ya sükürler olsun masallahhhh ya ins saglikla kucagina alirsin canim.
ay gercekten cok güzel bi haber yaaaaa.
tebrik ederim canim
bende simdi geldim doktordann. kizim olcakmis sen demistin zaten kiz diye :))))
herseyi normalmis sükür. yarim saate yakin inceledi doktor ultrasonda ellerine kalbine herseyine tek tek bakti.
bugün güzel haberler var ne güzel
oğlun küçük zaten söyleme şimdilik bende başta söylemedim kızımahep nedense bişey olursa korkusu vardı..allahım korusun inşallah..
sonra söyledim baştan kız istiyorum,kız olcak kardeşim dedi zillim
şimdide erkek olacak..erkek kardeşim deyip duruyo
bide herkese söylüyobaşta söylememkle akıllık etmişi anlayacağın yoksa sağır sultan duyardı...
duyanda erkek mi deyip soruyo daha 3 aylık cinsiyet belli değil...
hakkımızda hayırlısı inşallah..
hmm bakcaz artik kizlar baska mi oluyo :))))
3 kisi haric herkesin icine kiz dogmustu zaten annem bile hep kiz isimleri söylüyodu bana :)
hayirlisi bakalim ya herseyden önce bebegim saglikli ya en önemlisi bu. simdi sira sende bakalim seninde belli olur herhalde yavastan.
ayyy çok sevindimm yavrummm valla kız heeee valla yavrum genelde tahminlerimm çıkıyo benim altıncı hismidir nedir bebekleri tutturuyorumm çokk çokk sevindim sağlıkla sıhatlee gelsin inşş prensesimizz....inşş bende o günlere kadar gelrim su gibi akıp geçer hihihihi....:)
aynen canım yokk söylemem zaten benim oğlanda kardeş geliyo diye yayar hemen geçsin şu üç ay saglıklaa söylerim inşşşş...:) bu arada kuzum senin içinde tahminimi söyliyimm içimden kızz geçiyoo hahahahahahaha....:)
tabi evlat ayrılmaz ama kızlar başka
en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım...
hele bizim gibi bebebk kaybı olan insanlar için durum farklı...
kız yada erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahhh
haftaya kontrolüm var cinsiyetle ilgili bişi dermi bilemem ama birdahaki sefere 16 haftalığı geçecek ozman netleşir durum..
ama diyorum ya sağlıklı olması en büyük nimet...bebeğimi kaybettikten sonra birdaha olmazsa diye çok kmorkmuştum..
Rabbim nasip etti hamdolsun kız erkek ne öenemi var...
ben de 12 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
hala alışabilmiş değilim yokluğuna.
oğlum kardeş istiyorum diye tutturdu iyice.
bir adet dönemi bekleme süremiz var.
tabi ben 2-3 ayda bir adet olabilicince bu süre epey uzuycak, hayırlısı artık
ben de 12 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
hala alışabilmiş değilim yokluğuna.
oğlum kardeş istiyorum diye tutturdu iyice.
bir adet dönemi bekleme süremiz var.
tabi ben 2-3 ayda bir adet olabilicince bu süre epey uzuycak, hayırlısı artık
hayırlı sağlıklı olsunda az öncede yazdım önemi yok....
kız olsun ne güzel kızıma kardeş arkadaş olur...
erkek olursa 3. yaparım kızıma kız kardeş olsun diye
benim kız kardeşim yok hep eksikliğini hissederim
merhaba,
ilk defa girdim bu topiğe. 17 haftalık bebeğimi 10 ağustosta kaybettim. kalp atışları durdu dediğinde neye uğradığımı şaşırdım. hala alışamadım. gözümde yaşım, yüreğimde sızım hiç bitmeyecek. baktımda ilk yazışmalara aynı duygularla başlanmış, ama maşallah son baktığım sayfada hep gebelik takvimi gördüm. çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inşallah bu defa. ben zaten tedaviyle gebe kalmıştım, artık olurmu bilmiyorum. rabbimden umudumu asla kesmem ama bir daha tedavi olurmuyum bilmiyorum. henüz gücüm yok.
slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 defa düşük yaptım kimyasal düşük ikiside tahliller yaptırdım temiz çıktı son düşüğüm 6 eylülde oldu doktor korunmana gerek yok dedi kürtaj olmadığım için. düşükten sonraki adetimi 12 ekim de 36 gün sonra oldum, düşükten önceki adetlerim 33 gün sürüyordu benim merak ettiğim yumurtlama zamanımı 36 güne göremi yoksa 33 güne göremi hesaplacağım???? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabillirmi??? lütfenn
bence ikisine görede hesapla yumurtlama zamanini degerlendir. yukarda dedigim gibi adet olmuyo gibi biseydim ben doktorumun tavsiyesi ilk on gün iliski olmadi onuncu gün birgün var bir yok seklinde sonraki on günü öyle degerlendirdik. düzene girene kadar adetlerin yumurtlama günleri diye süphelendigin her zamani degerlendir derim ben
haklısın canım en iyisi öle yapmak artık bayramdan sonra çalışmalara başlamak lazım,inş olur.çok teşekküür ederim :)
bir merhaba da benden olsun:) arkadaslarım daha doğrusu kader arkadaslarım((( bende 22 haziranda 17 haftalık bebeğimi suyumun bitmesiyle kaybettim ayrıca asırı kanamyla oldu.... suni sancıyla doğurdum.. cok zordu çok.. ve bebegimi çok özlüyorum... onun yeri bende bambaşka o benim ilk bebeğimdi....canım oğlum cennette şimd... rabbim kavusmayı nasip eder inşallah.... neyse dr. 3 ay korunma verdi. ve biz gecen ay basladık çalışmalara. ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak.... rabbim hayırlısını nasip etsin
insallah en kısa sürede bebeklerimiz bize gelir....
çok heçmiş olsun canım...merhaba,
ilk defa girdim bu topiğe. 17 haftalık bebeğimi 10 ağustosta kaybettim. kalp atışları durdu dediğinde neye uğradığımı şaşırdım. hala alışamadım. gözümde yaşım, yüreğimde sızım hiç bitmeyecek. baktımda ilk yazışmalara aynı duygularla başlanmış, ama maşallah son baktığım sayfada hep gebelik takvimi gördüm. çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inşallah bu defa. ben zaten tedaviyle gebe kalmıştım, artık olurmu bilmiyorum. rabbimden umudumu asla kesmem ama bir daha tedavi olurmuyum bilmiyorum. henüz gücüm yok.
canım çok geçmiş olsun...slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 defa düşük yaptım kimyasal düşük ikiside tahliller yaptırdım temiz çıktı son düşüğüm 6 eylülde oldu doktor korunmana gerek yok dedi kürtaj olmadığım için. düşükten sonraki adetimi 12 ekim de 36 gün sonra oldum, düşükten önceki adetlerim 33 gün sürüyordu benim merak ettiğim yumurtlama zamanımı 36 güne göremi yoksa 33 güne göremi hesaplacağım???? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabillirmi??? lütfenn
bir merhaba da benden olsun:) arkadaslarım daha doğrusu kader arkadaslarım((( bende 22 haziranda 17 haftalık bebeğimi suyumun bitmesiyle kaybettim ayrıca asırı kanamyla oldu.... suni sancıyla doğurdum.. cok zordu çok.. ve bebegimi çok özlüyorum... onun yeri bende bambaşka o benim ilk bebeğimdi....canım oğlum cennette şimd... rabbim kavusmayı nasip eder inşallah.... neyse dr. 3 ay korunma verdi. ve biz gecen ay basladık çalışmalara. ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak.... rabbim hayırlısını nasip etsin
insallah en kısa sürede bebeklerimiz bize gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?