bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

ayyy çok sevindimm yavrummm valla kız heeee valla yavrum genelde tahminlerimm çıkıyo benim altıncı hismidir nedir bebekleri tutturuyorumm çokk çokk sevindim sağlıkla sıhatlee gelsin inşş prensesimizz....inşş bende o günlere kadar gelrim su gibi akıp geçer hihihihi....:)

aynen canım yokk söylemem zaten benim oğlanda kardeş geliyo diye yayar hemen geçsin şu üç ay saglıklaa söylerim inşşşş...:) bu arada kuzum senin içinde tahminimi söyliyimm içimden kızz geçiyoo hahahahahahaha....:)

tabi evlat ayrılmaz ama kızlar başka

en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması canım...
hele bizim gibi bebebk kaybı olan insanlar için durum farklı...

kız yada erkek sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahhh

haftaya kontrolüm var cinsiyetle ilgili bişi dermi bilemem ama birdahaki sefere 16 haftalığı geçecek ozman netleşir durum..

ama diyorum ya sağlıklı olması en büyük nimet...bebeğimi kaybettikten sonra birdaha olmazsa diye çok kmorkmuştum..
Rabbim nasip etti hamdolsun kız erkek ne öenemi var...

ilk tahmin senden gelmisti zaten :)))

geciyo be serap abla bende diyodum keseyi görürmüyüm kal atisi duyarmiyim derken yariladik sükür. hayirlisiyla sende gelirsin bu günlerede bugünleri gecer bebisini kucagina alirsin.
tahmin isinde ben hic basarli degilimdir tutturamam o yüzden bi tahminde bulunamiyorum senin icin :)))

hayırlı sağlıklı olsunda az öncede yazdım önemi yok....

kız olsun ne güzel kızıma kardeş arkadaş olur...

erkek olursa 3. yaparım kızıma kız kardeş olsun diye
benim kız kardeşim yok hep eksikliğini hissederim

ben de 12 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
hala alışabilmiş değilim yokluğuna.
oğlum kardeş istiyorum diye tutturdu iyice.
bir adet dönemi bekleme süremiz var.
tabi ben 2-3 ayda bir adet olabilicince bu süre epey uzuycak, hayırlısı artık

elbette canim ben iki hafta önce gittigimde doktora cinsiyetini bile sormadim o kadar endiseliydim ki. bebisin kalp atislarini gördüm cinsiyet falan aklima gelmedi.

gecmis olsun canim henüz cok yeni kaybin. Allah ol derse olur sen hic merak etme. ben kürtajdan sonra 5 ay dogru düzgün adet bile olamiyodum ama rabbim oldurdu iste :))

geçmiş olsun canım benimm şuan acın taze ama geçicek inan bana güçlü ol bizde aynı evrelerden geçtikk bekledik ama bak gene umutluyuz mutluyuz Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşşş güçlü ol hepsi geçicekk

aynen canım benim Allahım saglık versin hiç önemi yok aynı cinsten olması bencede daha doğru gibi geliyoo arkadas olması acısından ben ikizim mesela süper çok iyi oluyo kısmet bakalım tatlım benim...:)

merhaba,

ilk defa girdim bu topiğe. 17 haftalık bebeğimi 10 ağustosta kaybettim. kalp atışları durdu dediğinde neye uğradığımı şaşırdım. hala alışamadım. gözümde yaşım, yüreğimde sızım hiç bitmeyecek. baktımda ilk yazışmalara aynı duygularla başlanmış, ama maşallah son baktığım sayfada hep gebelik takvimi gördüm. çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inşallah bu defa. ben zaten tedaviyle gebe kalmıştım, artık olurmu bilmiyorum. rabbimden umudumu asla kesmem ama bir daha tedavi olurmuyum bilmiyorum. henüz gücüm yok.

slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 defa düşük yaptım kimyasal düşük ikiside tahliller yaptırdım temiz çıktı son düşüğüm 6 eylülde oldu doktor korunmana gerek yok dedi kürtaj olmadığım için. düşükten sonraki adetimi 12 ekim de 36 gün sonra oldum, düşükten önceki adetlerim 33 gün sürüyordu benim merak ettiğim yumurtlama zamanımı 36 güne göremi yoksa 33 güne göremi hesaplacağım???? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabillirmi??? lütfenn

gecmis olsun canim. inan benimde kolay olmadi ilk gebeligimde 2,5 sene bekledim tedavi olmadim kendiliginden oldu ama 2,5 sene korunmadim ve bebisim tutunamadi düstü. kürtaj olmak zorunda kaldim. sonraki 5 ay da adet görmedim ilk gittigim doktor ilgilenmedi doktoru degistirdim hormonlarda problem vardi. hormon tedavisinden önce gebe kalmayi tercih ettim. doktorun verdigi bir kac ilacla ilk tadavide hamile kaldim sükür. ilk gebeligime kadar olursa olur diyodum ama düsükten sonra daha cok istedim tekrardan hamile kalmayi ama umudum yoktu helede adet görmezken. hersey Allahin takdiri. sorun ne bilmiyorum ama ins bir mucize tedavisiz hamile kalirsin canim.

bence ikisine görede hesapla yumurtlama zamanini degerlendir. yukarda dedigim gibi adet olmuyo gibi biseydim ben doktorumun tavsiyesi ilk on gün iliski olmadi onuncu gün birgün var bir yok seklinde sonraki on günü öyle degerlendirdik. düzene girene kadar adetlerin yumurtlama günleri diye süphelendigin her zamani degerlendir derim ben

bir merhaba da benden olsun:) arkadaslarım daha doğrusu kader arkadaslarım((( bende 22 haziranda 17 haftalık bebeğimi suyumun bitmesiyle kaybettim ayrıca asırı kanamyla oldu.... suni sancıyla doğurdum.. cok zordu çok.. ve bebegimi çok özlüyorum... onun yeri bende bambaşka o benim ilk bebeğimdi....canım oğlum cennette şimd... rabbim kavusmayı nasip eder inşallah.... neyse dr. 3 ay korunma verdi. ve biz gecen ay basladık çalışmalara. ilk ay olmadı bakalım bu ay ne olacak.... rabbim hayırlısını nasip etsin
insallah en kısa sürede bebeklerimiz bize gelir....

haklısın canım en iyisi öle yapmak artık bayramdan sonra çalışmalara başlamak lazım,inş olur.çok teşekküür ederim :)

ne güzel ya ne güzel haberler var burda:))) çok mutlu oldum, hamile olan arkadaslar tebrik ederim rabbim kucagınız aalmayı da nasip etsin.. darısı basımıza...........

sanada gecmis olsun caim acini elbet en iyi anlayanlardayim. ilk bebek ilk umut. rabbim bu acilari bir daha yasatmasin.korunma süren bitmis sükür. ins kisa zamanda sende güzel haberleri alirsin. sen sakin umudunu yitirme canim.

çok heçmiş olsun canım...
allahım tekrar yaşatmasın inşallahhhh..
ilk başlarda o acı çok derin oluyor..sanki günler geçmiyor hiç bitmeyecek gibi geliyor...
allahıma şükürler olsunki yavaş yavaş acısı azalıyor...
heleki yeni bebek yeni umut..
o kötü günlerde tekrar bebek sahibi olmak aklımdan bile geçmedi..sonra okadar istedimki biliyorum kızımın yeri dolmayacak ama acısı azalacak..
binlerce şükürler olsun rabbim tekrra nasip etti..
inşallah en kısa zamnda sanada tekrar nasip eder.

canım çok geçmiş olsun...
bence sen 33 mü 36 mı boşver...
adetten sonra gün aşırı değerlendir...
şahsen bey öyle yaptım..eğer bi sorun yoksa spermler uzun yaşıyor zaten..
böylece yumurtlamayı kaçırma ihtimalin azalır..
Rabbimde nasip ettiyse bebişin bekletmeden gelir inşallahhh

canım bende sana buruk bir hoşgeldin diyeyim..

çok geçmiş olsun..Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...

bende 22+3 te suyumun erkekn gelmesi nedeniyle kaybettim kızımı..
ilk bebek ilk umut ewet benim 2.bebeğim olacaktı gerçekten çok zordu...

banada 3 ay korunma süresi verdi doktor..ben 2 ay sonra korunmayı bıraktım ama hamile kalamadım..ilk ay olmadı aslınd çokta umutlu değildim..
gerçekten doktorun dediği süre bitince hamile kaldım..o ayda umutsuzdum ama allahım nasip etti..binlerce şükürler olsun...
inşallah sanada çok bekletmeden nasip eder...

nasılsınız bugün bakalım melek anneleri:)) ilk başlarda cok karamsardım ama artık çok pozitifim.inanıyorum ki bebişlerimiz kucagımıza alıcaz... sizleri seviyorum:)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…