bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

nasılsınız bugün bakalım melek anneleri:)) ilk başlarda cok karamsardım ama artık çok pozitifim.inanıyorum ki bebişlerimiz kucagımıza alıcaz... sizleri seviyorum:)) )

pozitif olman cok güzel canim böyle devam et. karamsarlik karanligi getirir. elbet alacagiz bebisleri kucagimizaaa :)))

masallah serap abla minik fasülye o. ins saglikla saglikli bi sekilde kucaginida alirsin kücük fasulyeyi cok sevindim ya.

masallah serap abla minik fasülye o. ins saglikla saglikli bi sekilde kucaginida alirsin kücük fasulyeyi cok sevindim ya.

tşk ederim canım benim amin inşş hepimiz :) sizinkiler kocaman oldu benimki küçük kardeşş inşş doğdukları günleride görürürz canlarımm bu ay hamiş listemizde böyle böyle çoğalırsaa daha çok mutlu olcammmm Allahım herkese nasip etsinn inşşş üzüntülerleee tanıştık mutluluklarlaa devam ederiz inşş inşşşş...

amiiinnn :)) ayagini sürt sende dicem ama kimseler yok artik buralarda bi sen bi ben bazende saolsun yeni arkadaslar gelio.

amiiinnn :)) ayagini sürt sende dicem ama kimseler yok artik buralarda bi sen bi ben bazende saolsun yeni arkadaslar gelio.

aynen kuzum yaaa kimseler uğramaz olduu menbetadan da ses yokk olsunn uğrarlar belki ben gene sürtüyorumm ayağımı hayırlı uğurlu olsunn herkese inşşş... bu arada beyazımm bebişin benim büyük oğlumla aynı ay doğumlu olcakk inşş şubat bebegi inşşş...:):) ben şubattan çok memnun kaldım inşş sanada sakin aklı başında seni yormayan bir bebiş gelirr hihihihihih....

anamm neler olmuş nelerrr :) tebrik ederim canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...çok sevindim...

kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu bir kızım olacakmış..Rabbim sağlık sıhhat versin darısı tüm isteyen arkadaşlarıma..

herkesin bayramı kutlu olsun şimdidenn..öpüyrum hepinizii

blackangel, gözünaydınnn.. Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn

mulberryyyy nerelerdesiin canım yaa.. nasılsınn,rahatın nasıl..kaç zamandır görüşemedik

tşk ederim canım benimm amin inşş cümlemizin inşşş...vayyyy bir kızçe daha geliyo heee çok sevindim canımm Allahım nazlarını cilvelerinide görmeyi nasip etsin....:) sanada iyi bayramlar canım

bende subat dogumluyum :) 21 subat benim dogum günüm benim kiz bi hafta erken gelirse dogum günlerimiz ayni olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…