- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.361
nasılsınız bugün bakalım melek anneleri:)) ilk başlarda cok karamsardım ama artık çok pozitifim.inanıyorum ki bebişlerimiz kucagımıza alıcaz... sizleri seviyorum:)) )
pozitif olman cok güzel canim böyle devam et. karamsarlik karanligi getirir. elbet alacagiz bebisleri kucagimizaaa :)))[/Q
cok doğru söylüyorsun canm, bu arada ben manisa turgutludanım.... sizler nerelerdensiniz acaba? doktor tavsiyeleri için falan yardımcı olabiliriz birbirimize diye soruyorum........
pozitif olman cok güzel canim böyle devam et. karamsarlik karanligi getirir. elbet alacagiz bebisleri kucagimizaaa :)))[/Q
cok doğru söylüyorsun canm, bu arada ben manisa turgutludanım.... sizler nerelerdensiniz acaba? doktor tavsiyeleri için falan yardımcı olabiliriz birbirimize diye soruyorum........
canim ben suanda yurtdisindayim viyanada ama ailem izmirde bende dogma büyüme izmirliyim yakiniz yani :))
bu arada serap abla doktora gittinmi???
canim ben suanda yurtdisindayim viyanada ama ailem izmirde bende dogma büyüme izmirliyim yakiniz yani :))
HADİ YA UZAKLIK ZORDUR....
İZMİRSE AYRI Bİ GÜZELDİR:)
HADİ YA UZAKLIK ZORDUR....
İZMİRSE AYRI Bİ GÜZELDİR:)
malesef zor canim ya ama iki seneye kadar kesin dönüs yapmaya istiyoruz bakalim hayirlisi. izmir ayri bi güzel evett cok özlüyorum izmiriii
yok tatlım daha gitmedim pazartesi gidicem Allahın izniylee misafirim var şuan kimse bilmiyogitsinlerr gidicem canım zaten şuan dört haftalık falandırr biraz geçsin istiyorum pazartesi giderim kuzum benim
yok tatlım daha gitmedim pazartesi gidicem Allahın izniylee misafirim var şuan kimse bilmiyogitsinlerr gidicem canım zaten şuan dört haftalık falandırr biraz geçsin istiyorum pazartesi giderim kuzum benim
hmm bencede gecsin biraz en azindan gidince keseyi görmüs olursun ins. habersiz birakma bizi
yok bebegim bırakmam haber veririm merak etme inşş saglıkla sıhatle keseyide görürüz...:)
kızlar doktora gittim bugünn çok şükür bebişim iyi beş haftalık sayılrımış 4 hafta 6 günlükmüş daha fasülye bile degil yani...:) inş saglıkla sıhatlee doldururuz şu üç ayı...:) :)
kızlar doktora gittim bugünn çok şükür bebişim iyi beş haftalık sayılrımış 4 hafta 6 günlükmüş daha fasülye bile degil yani...:) inş saglıkla sıhatlee doldururuz şu üç ayı...:) :)
masallah serap abla minik fasülye o. ins saglikla saglikli bi sekilde kucaginida alirsin kücük fasulyeyi cok sevindim ya.
tşk ederim canım benim amin inşş hepimiz :) sizinkiler kocaman oldu benimki küçük kardeşş inşş doğdukları günleride görürürz canlarımm bu ay hamiş listemizde böyle böyle çoğalırsaa daha çok mutlu olcammmm Allahım herkese nasip etsinn inşşş üzüntülerleee tanıştık mutluluklarlaa devam ederiz inşş inşşşş...
amiiinnn :)) ayagini sürt sende dicem ama kimseler yok artik buralarda bi sen bi ben bazende saolsun yeni arkadaslar gelio.
tşk ederim canım benim amin inşş hepimiz :) sizinkiler kocaman oldu benimki küçük kardeşş inşş doğdukları günleride görürürz canlarımm bu ay hamiş listemizde böyle böyle çoğalırsaa daha çok mutlu olcammmm Allahım herkese nasip etsinn inşşş üzüntülerleee tanıştık mutluluklarlaa devam ederiz inşş inşşşş...
anamm neler olmuş nelerrr :) tebrik ederim canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...çok sevindim...
kızlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu bir kızım olacakmış..Rabbim sağlık sıhhat versin darısı tüm isteyen arkadaşlarıma..
herkesin bayramı kutlu olsun şimdidenn..öpüyrum hepinizii
blackangel, gözünaydınnn..Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn
mulberryyyy nerelerdesiin canım yaa.. nasılsınn,rahatın nasıl..kaç zamandır görüşemedik
aynen kuzum yaaa kimseler uğramaz olduu menbetadan da ses yokk olsunn uğrarlar belki ben gene sürtüyorumm ayağımı hayırlı uğurlu olsunn herkese inşşş... bu arada beyazımm bebişin benim büyük oğlumla aynı ay doğumlu olcakk inşş şubat bebegi inşşş...:):) ben şubattan çok memnun kaldım inşş sanada sakin aklı başında seni yormayan bir bebiş gelirr hihihihihih....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?