- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.381
bende subat dogumluyum :) 21 subat benim dogum günüm benim kiz bi hafta erken gelirse dogum günlerimiz ayni olacak
Hala hamile kalamadim
6 ay oldu kürtaj olali ama bende tik yok, neden acaba , aramizdakilerin cogu hamile kaldi sanirim.
20 Nisanda aldirdim ölmüs bebegimi.
Ovulasyon testini denedim oda birseye yaramadi.
Baska ne yapsam bilmiyorum.
Bu ara adetim 3-4 gün sürerdi simdi ise 5-7 gün 3 ayda beri böyle, birde 29 günde bir adet olurdum simdi ise 31-33 gün.
Bakalim ne zaman kismet olacak. Hayirlisi artik :)
canım benim aynı sıkıntıyı bende yaşadım bende dokuz nisanda kürtaj olmuştumm hemen hamile kalan ben kalamadım canım bu ay tuttu işte yumurtlama hesabı bile yapmazdım düşün bende çok stres ve hayal kırıklığı yaşadımama sonra yumurtlama gününe göre bir çizelge yaptım ve bu ay tuttu çok şükür Allahım nasip etti inş saglıkla sıhatle atlatırımm kuzum eğer adet zamanın düzenli ise yumurtlama gününe göre çalışmanı tavsiye ederim kuzum bide çok çalışmanız gerekiyorr Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşş eger üç aydan beri zamanında geliyosa adetinn yumurtlama hesabını yapabilirsin kuzum
Evet hatirliyorum seni ayni zamanlarda kürtaj olmustuk, ne güzel bak hamile kalmissin tekrar hayirli ugurlu olsun canim benimm....
Süpeeeer ya, masallah ....
Ay evet hesap a göre yapiyoruz zaaten biktim calismakdan da beklemekdende
Ama sanki bu ay tutacakmis gibi his var icimde.
Ovulasyon testi aldim onu deneyecegim ikinci kez , gecen ay denedim tutmadi belki bu ay ???:))))
Hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah.
inş canım benim umudunu kaybetme inan bana bu ayda olmadı dersin bir bakmışsın gelivermiş inan seni şuan çok iyi anlıyorumm ama olucak bak görürsün bir gün ara ile çalış kuzum yumurtlama dönemindefalso vermeden birde sansmı bilmiyorum ama eşine kahve içir bir iki saat önceden :d harekete geçiriyomuş hihihihih...:) adetin zamanında geliyosa tutucaktık inşşş dualarım seninlee adet zamanın düzenliyse tarihini yazsana bana canım
Gercekden kahve ise mi yariyormus, türk kahvesimi yoksa nescafe de olurmu ?
:)) hayatda icmez Türk kahvesi...
Adet gecen ay 20.9 bu sefer 19.10
yumurtlama 4-6.11 ??? hesabima göre ? Ve hisslerime göre , yani genelde 19. gün yumurtlama oluyor.
yani yarin ???evet canım bir doktorun yazısında okudum koyu nescafede olur türk kahvesidefark etmez evet canım dördüne geliyo yumurtlama ama sana tavsiyem 30 31 itibren başla bir gün arayla dördünden sonra diye hesaplama zaten siperm iki gün içerde yaşıyo sen 31 baz al kendine inşş Allahım yüzünü güldürür kuzumm benim inşşşşşşş....::) :) :)
Sende icirdinmi Kahve :))))
evwt canım içirdim her ilişkiden iki saat önce :dher yola başvurduk o yazıyı buluyım atarım sana valla canım doktornevra yumurtlama hesaplama yaz inan bana çok arkadasımda onun hesabıyla hamile kaldı sen hissediyosan madem yumurtlama dönemini öncesinden başla işte bitene kadar devamm
tsk ler canim .
kahveyi de denicem bakalim hayirlisi artik.
benimkide sütsüz sekersiz kahve icmez ya bakalim icermi ?
valla yavrum niyet önemli sütlü sütsüz içsinde :) :) hayılrsı yavrum benim
Canim senin nasil gidiyor hamilelik ?
Sen galiba Belcikada yasiyordun dogrumu yoksa Beyazmiydi o ?
Diger hamileligine göre fark yasiyormusun ?
belcikada degilimde avusturyadayim bende evet gurbet ellerde :))
abla bu mide bulanmasi bende hala varya inan ilk haftalara nazaran daha az ama hala rahatsiz ediyo :)
hayırlı akşamlar herkeseeeee....
pek uğrayamıyorum ne var ne yok?
bulantılar yazılmış valla 15 haftalık oldum ama bende de hala var..allahtan istifra etmiyorum hiç..ama öyle karışıp duruyo midem..
ha bide mide yanmam var gaviscon kullanıyorum işe yarıyo gibi...
herkesi özledim yaaa topik sakinleriiii
Ben geldimmmm :)))))))
Nehaberr kuzuşlarım gerçi çogu haberimiz iyi arada bi karamsarlıklar olmuş ama olsun o kadarcıkın :))))
Bu arada topik kızdan geçilmio ayol bu ne herkezin kız kız kız anaları sizi bi çıtırdagımın oglu olcak heralde ondan çıkan oglanlarda zehir gibi olur koruyun kızları heeDDDDD
Canlarım çok özledim hepiciginizi facede genelde aktifim ama butarafa girmiom çok giriom bakıom kimse yok çıkıom napem .
Hepiniz çok çok iyisinizdir inşallah
ben fena sayılmam griple boguşuyorum bi yandan iş ev delircem yakında
öpüorum hepiciginiziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?