bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

nerdesin canim ya ugra arada :))
mide yanmasi bende de var hem bulanti hem yanma mahvediyo adami ben ilac kullanmiyorum acikcasi doktora demedim kullanmak istemiyorum. idare edicez artik böyle.

bulanti ben hamile olmadigim zamanlarda da cok oluyodu hatta dalga gecerlerdi benle hamile kalsan anlamazsin diye :)))
ama o zaman dedigin gibi cikarmiyodum ama malesef özellikle kahvaltidan sonra lavaboda aliyorum kendimi :) dedigin gibi iyi olsunda ben bunu bile seviyorum bebisin varligini hissediyorum hos artik tepikleriyle hissetiriyo artik kendini:))

oyy kurban olurum ben ona yaa tepikliyomu annesini yerim ben onu işte hamileligin en güzel tarafı bu yavrum yaa tadını çıkar Allahım isteyen herkese nasip etsin tek duam valla isteyen herles hemen anne olsun istiyorum...:):) valla canım inan bana bende öyleyimdir hamile olmasamda heyecanda sabah erken kalkınca çok yiyince hemen midem bulanır benimde ama ilk oğlumda inan mide bulantısı ne demek unutmuştum ama olsunn iyi olsun saglıklı olsun bulansınn..:)

özlediysen gelsenee canım
merak etmiştim seniii..

bulantım çok şiddetli değil neyseki şuan benimde.. ama bayramda mahvoldum..
sağlık olsun o da iyidir, ne diyelim:)
seni gördüm iyi oldum.. arayı açma görüşelimmm..:79:
büyümüşsünüz maşallahh canım yaaa...

blackangel, aynı ayın annesiymişiz canım..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..

tşk ederim canım benim amin cümlemizi inşş haziran annesi olcan sende hee kaç haftalık oldun canım sen inşş saglıkla sıhatle kucagımızada alırız

ooo arkamdan dökülmüş herkesss
kızlar ya 3 gündür fenayım bugün daha kötü..
boğazım şişti...hadi o neyse baş ağrım var acayip kafam kazan gibi,bende sinüzit var..burnum akmıyo ya ondanmıdır ağrı nedir anlamadım..
kızımı alt kata babaannesine sattım bütün gün yattım ...
allahım inşallah daha üstelemeden geçer hastalık ilaçta almak istemiyorummm

varmı önereceğiniz bişiler bana

canım benim çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al hayatım mandelina portakal boğazın için bir bardak sıcak ballı ıhlamur bire bir gelir baş ağrın içinde parol ağrı kesici içebilirsin hayatım bol bol dinlen uzan dinlenmeden geçmez diycem ama veletlerle çok zor biliyorum...:) geçmiş olsun kuzum

sağol canım bugün daha iyiym sanki...
ballı limonlu ıhlamur içiyorum..arada tuzlu suyla gargara yapıyorum iyi geliyor gibi...
minoset yazmıştı doktorum çok ağrım olursa onu içiyorum..
buna şükür geçer gibi oldu sanki

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok özledim sizi görüşemedik uzun zaman ne var ne yok kimler hamile?yarışı kimler kazandı :):)

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok özledim sizi görüşemedik uzun zaman ne var ne yok kimler hamile?yarışı kimler kazandı :):)

oyy nerelerdesin kuzum sen yaaa özlettin kendini unuttun iyice bizi yaw iyimisin nasıl gidiyo hayat sende yokmu gelişme falan valla hamile çok kuzum çok şükür arkasıda gelicek inşş baya kişi ayağını sürttü beyaz mulberry renkliatlas ay shee ben valla niklerini unuttum şimdi ama hamişler çoğladı saglıkla sıhatle doğuralım inşş

ayy çok sevindim serap abla çok şükür bende hamileyim 13+3 haftalık biraz zor geçiyo ama bulantım çook fazla bide üstüne fenaa grip oldum allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza aldığımız günlerimizide görürürüz...

aaaaaaa hamilemisin maşallahhhh subhanallahhhhhh

canım gözün aydın çok sevindim...Allahım sağ sağlim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh...

kız hiç gelip yazmadın haaaaa şimdi bide hamileyim yazmış

yakınız ozaman senle aynı aymı doğurcaz neeee

ayyy kuzum benim çok ama çok sevindim maşallah sizee ahh ahh insan gelip yazmaz mı ama valla çok sevindimm inşş tek tekk sevinçli haberler almaya devam çok mutlu oldumm inş saglıkla sıhatli kucagımızada alcagımız günleri görürüzz

haklısın canım ama giremedim fırsat olmadı çok istedim sizinle paylaşmayı evde net yok bide telden de bi türlü giremedim sen ne kadarlık hamilesin canım ben nisan sonu mayıs başı gibi doğum yapcm Allah izin verirse.

inşallah serap abla benimde tek temennim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallah senin bebiş ne kadarlık?

inşallah serap abla benimde tek temennim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallah senin bebiş ne kadarlık?

amin canım benim inşş inşşş saglıklı sıhatli olsunlardaa canım yediye gircem bende daha çok küçük ama canıma okuyo valla mutfaktan içeri bile giremiyorumm oyy oyy midem kötü yorgunluk hissi falan sorma gitsin bide bir velet başımda anne anne Allahım yardımcım olsunn inşş bir an önce atlatırız şu günleri saglıkla sıhatle bu hafta kontrolüm var işte yavrum kalp atışları için gidicem beş buçukken gitmiştimm artık Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım bol bol dua edin kuzularımm böyle hersey yolunda gitsin

amin Allah yardımcımız olsun serap abla benimde 8 haftalıkken mide bulantım başladı çook kötüydüm kendi yaptığımı yiyemiyorum annemdeyim 3 gündür onun yaptıklarını yiyorum.bende geçen hafta hastanedeydim serap abla kan verdim 2li test için bugün sonuçları alcz inşallah herşey yolundadır.

yolundadır kuzum korkmaa ikili üçlü testler önemli yavrum onları atlattınmı tamam Allahın izniyle bişeycik olmaz testler bitmezz bitmezz kuzu dokuz ayy zor bir ssüreç inşş kolay atlatırız hepsini seker yüklemesinide geçtimmi ohhh ahh yavrum valla hepsini yaşadım ama inan bana sanki ilk defa hamile kalıyorum yaa hepsini unutmuşumm bol bol dua et canım inşş saglıkla sıhatle gelcek bebişin

ediyorum serap abla bol bol dua ediyorum herkese Rabbim olmayanlarada tüm isteyenlere nasip etsin anneliği,babalığı.Acı dolu günler geçirdik biraz zaman aldı ama sabrettik hamileyiz şimdi bi gün hepimzin tek tek müjdeli haber vereceğine inandım hep şükürler olsun geride kaldı Allah kimseye bizede yaşatmasın bi daha inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…