- Konu Sahibi renkliatlas
-
evet canım pozitif olalım umutsuzluklardan bahsetmeyelim artık ..hepimiz birbirimize destek olarak bu zor zamanları atlatıcaz.. candaş ceza beyaz mirage adını sayamadığım tüm topik arkadaşlarım, bir birimize iyi dualarımızı gönderelim.. Rabbim melekleriyle bize bebeklerimizi göndersin çifter çifter inşallah..bize çift gelirse candaşıma üçüz gelir inşallahcandaşım ikizleri beklerken üçüzleri kucaklasın....valla bacılar bizlere bu kadar sıkıntıdan sonra ikiz lazım..
yaaa çift embriyo transferini kabul etmiyorlar ki ikiz olsun. tek embriyo sadece. çift embriyo için 2 senemin ya da 2 denememin geçmesi lazım ki ben bunu tercih etmiyorum. bir kereden tutan ve sağlıkla doğurabilen o şanslı azınlığa dahil olmak istiyorum mümkünse.
selam kızlar...candasım umutlar önümüzdeki aylara inşallah. ben de çok stresliyim. eşimin spermiogramı yarın. üroloğa da yarın gidecek. artık başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum. bizdeki problemi yaşayanlar, ilkinde hamile kalamıyor, kalırlarsa da düşüyor. ama birkaç deneme sonra nerdeyse hepsi hamile kalıyor. yani ya sabır deyip sürekli dua edeceğim. elimden başka birşey gelmez.
atlasım sen napıyosun iyi misin?
canim bizdeki problemler yazmisin? benimde 2 düsügüm olduya merak etdim sorun ne?
merhaba arkadaslar
ne güzel bir topik yapmissiniz.... bebegimizi kaybettik ama umudumuzu asla!!!!! kendimi tanitayim 13 Subat 2011 de 12 haftalik bebegimi kaybettim daha sonraki doktorum yaptigi kontrollerde kan pihtisi hastaligim oldugunu bu nedenle bebegimi kaybettigimi ögrendim... Allahima bebegimi kaybetsemde hastaligimi ortaya cikardigi icin binlerce kez tesekkür etttim ve sükretmeye basladim uzun bir tedavi sürecinden sonra 28 mart 2012tekrar hamile oldugumu ögrendim cok sevindim ama malesef 2 gün önce bebegimi tekrar kaybettimbu topik bana bugun tekrar ümit verdi tesekkür ederim tüm arkadaslarin yazdiklarini okudum herkeze gecmis olsun insallah Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder...
Okadr yazdimda gitmedi ya. Zaten telden zor yaziorum. Neyse bastan yazim :) atlascim yeni sacini gule gule kulan. Bu da benik adetten hala haber yok sanirim benim adt sorunum prolaktinden degil. Bugun hqpimdan bi ceyrek daha alcam iki ceyrek kaliyo gerie. Sonra bida domtor ko.trolune. acaba diyorum benim rahim yapiaikligim mi var kurtajdan sonra. Bu domtor fazla ilgilenmiyodu. Yeni doktor bulmam lazim. Ins iyi bi doktora denk gelirim. Yq.lis yqzin vrsa kusura bakmayin. Yazdiklarimi gormuyorum. Sadece hrflere basiyorum.
merhaba arkadaslar
ne güzel bir topik yapmissiniz.... bebegimizi kaybettik ama umudumuzu asla!!!!! kendimi tanitayim 13 Subat 2011 de 12 haftalik bebegimi kaybettim daha sonraki doktorum yaptigi kontrollerde kan pihtisi hastaligim oldugunu bu nedenle bebegimi kaybettigimi ögrendim... Allahima bebegimi kaybetsemde hastaligimi ortaya cikardigi icin binlerce kez tesekkür etttim ve sükretmeye basladim uzun bir tedavi sürecinden sonra 28 mart 2012tekrar hamile oldugumu ögrendim cok sevindim ama malesef 2 gün önce bebegimi tekrar kaybettimbu topik bana bugun tekrar ümit verdi tesekkür ederim tüm arkadaslarin yazdiklarini okudum herkeze gecmis olsun insallah Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder...
geçmiş olsun bonboncum. inşallah 3. hamileliğin sevinçle mutlulukla sonuçlanır, kucağına sağlıklı bebeğini alırsın. Allah sabır versin canım.
bende az da olsa umudum vardı yok oldu :) bende inş totoyu yapmam süt buğusunda ve dilerim iyi gelri :) eşin bayağı beğenmiş senigeçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin.. seni en iyi anlayacak kişiler burda..bende 11 haftalıkken kaybettim, seniin ki baya büyükmüş, neden olduğunu söyledi mi dr?
tüh canım yaaa ben bi umut senden bekliyordum tam yumurtlamaya denk geldi ya...rüyan hayır olsun canım yaa, inşallah bu son adet olur ..süt buğusu ben yaptım canım,maydonozlu olandan, bi tane kova al kendine üzerine oturacağın tarzda yada lazımlık gibi bişe.çömelmek çok zor oluyor canım, plastik leğene koymuştum ben ona rağmen yaktım totomuişe yaradı mı bilmiyorum valla totomun yanması dışında bi işime yaramadı.. inşallah sana şifa olur ..şu var böyle bir sürü akıntı geliyor bide çok rahattlıyorsun o buhardan sonra hafifliyor insan.. iyi bi dr bulmana sevindim canım, inşallah senin umudun o dr olur , çözemeyeceği şey yoksa senin sorununuda çözer, ne güzel ankaradasın canım orda imkanlar çok , çanakkalede ben eli mahkum gidiyorum işte birilerine ama son gittiğim iyi memnun kaldım.. dün bende çok sancı çektim canım ya tüm gün karnım ağrıdı ..saçlarımda bi bunalım gittim yaptırdım işte, biraz rahatladım canım ama..gerçekten saç rengi deiştirmek insanı rahatlatıyor.. eşim gece ben pijamamı giyerken bakıyo diyoki sanki başka kadın gelmiş eve , çok değşik olmuşsun diyo
inş diğer aya canım.allah yardımcımız olsun yarın büyük gün, inş ikinizde umutlarla yazarsınız buraya güzel haberlerle ... evet hamiel kalmışlar genelde ilk olmadıysa 2,3 yada 4 inş bizlerde ilklerden tutarda bebeklerimizin gelişim süreçlerini paylaşırız allahın izniyle.nasılsın ?selam kızlar...candasım umutlar önümüzdeki aylara inşallah. ben de çok stresliyim. eşimin spermiogramı yarın. üroloğa da yarın gidecek. artık başıma gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum. bizdeki problemi yaşayanlar, ilkinde hamile kalamıyor, kalırlarsa da düşüyor. ama birkaç deneme sonra nerdeyse hepsi hamile kalıyor. yani ya sabır deyip sürekli dua edeceğim. elimden başka birşey gelmez.
atlasım sen napıyosun iyi misin?
canım çok geçmiş olsun.ben seni tolga ecemşten hatırlıyorum sanki ? inş 3. bebeğin sağlıcakla kucağına gelir be arkadaşımmerhaba arkadaslar
Hepimizin umudu o canim. Hepimizin sorunlari var ufak tefek ins sorunlari hallederiz de kisa zaman sonra bebisleri o.cr gobeklere so.ra kollarimiza aliriz
kızlar bugün pek giremedim 23 nisan hazırlıkları vardı perişan olduk.. bide bi ton resim yarışması var ay helak oldum ya, karnımda bi ağrı başımda bi ağrı öyle dolandım.. okuldan gelince kuaföre gittim, saçımın rengini kendim boyamıştım en son çok koyu çıktı , çikolata kahvesi almıştım ama siyah oldu saçım.. işte kuaför açıcıyla boyayı kusturdu , sonra çikolata kahvesi yaptı ama çok tatlı bişe oldu, karamel ve sıcak çikolata karışımı bi renk alttada röflem vardı sanki doğal gölge varmış gibi oldu,,eşimde çok beğendibi neşe geldi valla bi anda evimize.. sizler ne yaptınız var mı gelişme?
günaydın herkese.
atlas adet oldum( fos ya herşey bize fos. Allahım nolur son olsun artık diyorum.dün gece çok güzel bi rüya gördüm.hayra yoruluyorum bebeğe vesile ediyorum inş çıkar yarabbim.üzülüyorum.bu ay hazırlıklıydım ama yinede üzülüyo insan.üstelik erkende geldi adetim 25. günde.bu ayda süt buğusu yapcam bakalım ( gerçi iyi olan bişey 1 mayıs tatil ya pazts de izin alırsa 10 ile 14 arası beraber olcaz.sonrasındaki 3 güne izin alabilsem keşke bende yanına giderim ama zor.tabi bu arada laparaskopi yada histereskopi olmazsam.26 nisanda bi prof a gitcm.70 li yaşlarda bi dr.ve dünyada en iyilerdenmiş.öyle anlatmışlar.çözemeyeceği problem yok diyolar ya bakalım ...seninde saçların hayırlı vede uğurlu olr inş ya..güle güle kullan ...
merhaba arkadaslar
canım, benim geçen yıl bir düşüğüm oldu. ilk gebelikte sık yaşanan birşey diye tetkik yapılmadı. doktorum 6 ay korunduktan sonra olmazsa gelin dedi. 6 ay olmayınca yumurta takibi yaptı yine olmayınca benden rahim filmi eşimden de spermiogram istedi. ne doktorun ne bizim hiç hesaba katmadığımız bir sonuç çıktı spermiogramdan. sayı 5,4 milyon, morfoloji %1. tek şansımızın tüp bebek olduğunu bu değerlerle normal yolla hamile kalamayacağımı söyledi. sayının azlığından ziyade şekil bozukluğunun fazla olması da problem. yarın ikinci spermiogramı yaptırıcaz. temmuz gibi de tüp bebek işlemleri başlayacak hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?