bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

yaaa çift embriyo transferini kabul etmiyorlar ki ikiz olsun. tek embriyo sadece. çift embriyo için 2 senemin ya da 2 denememin geçmesi lazım ki ben bunu tercih etmiyorum. bir kereden tutan ve sağlıkla doğurabilen o şanslı azınlığa dahil olmak istiyorum mümkünse.

canım inşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmadan doğalcana kalırız hamile.. rabbim en sağlıklısından en hayırlısıından versin evlatlarımızı...inşallah yarın sonuçlar iyi gelir..bende çok stresliyim sürekli elim ağzımda tırnak kemiriyorum..

canim bizdeki problemler yazmisin? benimde 2 düsügüm olduya merak etdim sorun ne?

canim bizdeki problemler yazmisin? benimde 2 düsügüm olduya merak etdim sorun ne?

canım, benim geçen yıl bir düşüğüm oldu. ilk gebelikte sık yaşanan birşey diye tetkik yapılmadı. doktorum 6 ay korunduktan sonra olmazsa gelin dedi. 6 ay olmayınca yumurta takibi yaptı yine olmayınca benden rahim filmi eşimden de spermiogram istedi. ne doktorun ne bizim hiç hesaba katmadığımız bir sonuç çıktı spermiogramdan. sayı 5,4 milyon, morfoloji %1. tek şansımızın tüp bebek olduğunu bu değerlerle normal yolla hamile kalamayacağımı söyledi. sayının azlığından ziyade şekil bozukluğunun fazla olması da problem. yarın ikinci spermiogramı yaptırıcaz. temmuz gibi de tüp bebek işlemleri başlayacak hayırlısıyla.

merhaba arkadaslar
ne güzel bir topik yapmissiniz.... bebegimizi kaybettik ama umudumuzu asla!!!!! kendimi tanitayim 13 Subat 2011 de 12 haftalik bebegimi kaybettim daha sonraki doktorum yaptigi kontrollerde kan pihtisi hastaligim oldugunu bu nedenle bebegimi kaybettigimi ögrendim... Allahima bebegimi kaybetsemde hastaligimi ortaya cikardigi icin binlerce kez tesekkür etttim ve sükretmeye basladim uzun bir tedavi sürecinden sonra 28 mart 2012tekrar hamile oldugumu ögrendim cok sevindim ama malesef 2 gün önce bebegimi tekrar kaybettim bu topik bana bugun tekrar ümit verdi tesekkür ederim tüm arkadaslarin yazdiklarini okudum herkeze gecmis olsun insallah Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder...

Okadr yazdimda gitmedi ya. Zaten telden zor yaziorum. Neyse bastan yazim :) atlascim yeni sacini gule gule kulan. Bu da benik adetten hala haber yok sanirim benim adt sorunum prolaktinden degil. Bugun hqpimdan bi ceyrek daha alcam iki ceyrek kaliyo gerie. Sonra bida domtor ko.trolune. acaba diyorum benim rahim yapiaikligim mi var kurtajdan sonra. Bu domtor fazla ilgilenmiyodu. Yeni doktor bulmam lazim. Ins iyi bi doktora denk gelirim. Yq.lis yqzin vrsa kusura bakmayin. Yazdiklarimi gormuyorum. Sadece hrflere basiyorum.

canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin.. inşallah tez zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.. aramıza hoş geldin..umudumuzu kaybetmeyelim diye açtık bu topiği inşallah hamile kalırız ayrı bi topik açar ordan devam ederiz...

canım ya telefondan zor oluyor.. doktora git bencede, olabilir belki yapışıklık felan , rahim filmi çekerler açılır canım..herşeyin bir çaresi var..bebek uğruna çekilecek her acı mübah artık benim için ..inşallah adetin hemen gelir de uğraşmazsın

suanda duygularimi ifade edecek bir kelime bulamiyorum... tabiki umudumuzu kaybetmiyecegiz su anda yalniz olmadigimi hissediyorum tesekkür ederim siz bana tekrar UMUT verdiniz....

geçmiş olsun bonboncum. inşallah 3. hamileliğin sevinçle mutlulukla sonuçlanır, kucağına sağlıklı bebeğini alırsın. Allah sabır versin canım.

Atlascim gidicem zatemde ilac bitsin. Iki hafta kaldi zaten. Sonra yok ilac sonuna kadr bitseydi demesinler.

Bonbon canim sende hos geldin aramiza. Umarim hersey yolunda gider fazla ugrasmana gerek kalmaz.

Atlascim gidicem zatemde ilac bitsin. Iki hafta kaldi zaten. Sonra yok ilac sonuna kadr bitseydi demesinler.

Bonbon canim sende hos geldin aramiza. Umarim hersey yolunda gider fazla ugrasmana gerek kalmaz.

Hepimizin umudu o canim. Hepimizin sorunlari var ufak tefek ins sorunlari hallederiz de kisa zaman sonra bebisleri o.cr gobeklere so.ra kollarimiza aliriz

bende az da olsa umudum vardı yok oldu :) bende inş totoyu yapmam süt buğusunda ve dilerim iyi gelri :) eşin bayağı beğenmiş seni bende bunalımdayım valla banada şart boya vs :) adetin yakın mı ? keşke olmasan be atlasım ay keşke o ikizler üçüzler gerçek olsa hayal gibi şaka gibi ama gerçek olacak allahın izniyle.o kadar olmazda tek olur hepsine razıyız... canım inş yarın çok güzel haberler sizi bekliyodur ya ... stres yapman çok normal ..
inş diğer aya canım.allah yardımcımız olsun yarın büyük gün, inş ikinizde umutlarla yazarsınız buraya güzel haberlerle ... evet hamiel kalmışlar genelde ilk olmadıysa 2,3 yada 4 inş bizlerde ilklerden tutarda bebeklerimizin gelişim süreçlerini paylaşırız allahın izniyle.nasılsın ?
canım çok geçmiş olsun.ben seni tolga ecemşten hatırlıyorum sanki ? inş 3. bebeğin sağlıcakla kucağına gelir be arkadaşım

Hepimizin umudu o canim. Hepimizin sorunlari var ufak tefek ins sorunlari hallederiz de kisa zaman sonra bebisleri o.cr gobeklere so.ra kollarimiza aliriz

aminnnn inş ....

canımm saçını güle güle kullan ben de dün kuaföre gittim, fön bakım kaş bıyık derken eşimin çok hoşuna giti. 3 günde bi git diyor.

canım hakkımızda hayırlısı benmde ovu. günlerim 23 nisanda başlıyor inşallah tutar daha çok erkn ama yara hiç kapanmıyor işte

çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin, burda hep birlikte aşacaz bugünleri inşallah.

bugün ben bebeğimi kaybedeli tam 1 ay oldu. 18 martta kaybetmiştim yavrumu. iş çıkışı 5 te oğlumu ziyarete gidecem.

canimya anlamadigim tek sey peki ilk bebegine nasil hamile kaldin???bizde spermiogram yaptirdik ama doktor hersey iyi dedi

kızlarrrrrr canlarımmmm

hepinizin yazdıklarını okudum diyebileceğim tek şey hepimize renkli,beyaz,mirage,candaşım ceza allahım sağlıklarla hayırlısyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin.dediğniz gibi bol bol dua.alnımıza yazılmış olsun hayırlısyla güzel bir bebecik.kızlar yazdınız belki ben kaçırdım renkli,ceza sizde sorun ne? sormaktaki amacım banada örnek olsun.çünkü bu ayda adet olursam doktora gitcem fikrim olsun diye soruyorum ben mesela yapışıklıktan korkuyorum adetler şaştı bide miktarda biraz azalma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…