- Konu Sahibi renkliatlas
-
- #4.421
ediyorum serap abla bol bol dua ediyorum herkese Rabbim olmayanlarada tüm isteyenlere nasip etsin anneliği,babalığı.Acı dolu günler geçirdik biraz zaman aldı ama sabrettik hamileyiz şimdi bi gün hepimzin tek tek müjdeli haber vereceğine inandım hep şükürler olsun geride kaldı Allah kimseye bizede yaşatmasın bi daha inşallah...
amin hayatım aminn Allahım br daha böyle bir acıyla sınamasın hiçbbirimizi dua ettik şükrettik kabulumuzdür dedik Allahım inşş bu sefer gülsün hepimizin yüzüne inan bana burdan gelen tek tek hamilelik haberleri bizi nasıl sevindirdi kendimiz kalmışız gibi umut moral olduu o yüzden Allahıma dua ediyorum Allahım isteyen herkese biran önce nasip etsinn herkesin acıları hemen dinsin inşşş aylar sonra doğurdu haberlerinide alırız burdann tek tekk oyy oyy inşşş
amin serap abla ben normal doğum istiyorum ama çook korkuyorum şimdiden doğuramam gibime geliyo:)npcm serap abla ya?
amin hayatım aminn Allahım br daha böyle bir acıyla sınamasın hiçbbirimizi dua ettik şükrettik kabulumuzdür dedik Allahım inşş bu sefer gülsün hepimizin yüzüne inan bana burdan gelen tek tek hamilelik haberleri bizi nasıl sevindirdi kendimiz kalmışız gibi umut moral olduu o yüzden Allahıma dua ediyorum Allahım isteyen herkese biran önce nasip etsinn herkesin acıları hemen dinsin inşşş aylar sonra doğurdu haberlerinide alırız burdann tek tekk oyy oyy inşşş
yavrum benim korkman çok normal gayet olağan birsey normal doğumu herkes istiyo ama bu biraz cesaret işi sanırım ama hiç belli olmaz ilerki aylarda doktorununda yardımıylaa methanet glebilir ve yapabilirsin böyle korkup normal doğuran çok arkadasım var inşş istedigin doğum olur valla ben başından beri sezeryan istedim normali hiç düşünmedim oğlumda çünkü acıya karşı methanetli olmadıgımı düşünüyodum megersem acı eşiğim çok yüksekmiş bilseydim normal yapardım ama sezeryandanda hiç pişman olmadım gayet iyi geçti ve çok zorlanmadan atlattım bence hangisi olursa olsun korkma kuzum inan bana son ayında acayip bir güç ve kuvvet geliyo insana çünkü her türlü çıkıcak ordan hihihiih....
ayy inşallah ben başından beri korkarak normal doğum istedim :)hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek
haklısın canım ama giremedim fırsat olmadı çok istedim sizinle paylaşmayı evde net yok bide telden de bi türlü giremedim sen ne kadarlık hamilesin canım ben nisan sonu mayıs başı gibi doğum yapcm Allah izin verirse.
amin canım benim inşş inşşş saglıklı sıhatli olsunlardaacanım yediye gircem bende daha çok küçük ama canıma okuyo valla mutfaktan içeri bile giremiyorumm oyy oyy midem kötü yorgunluk hissi falan sorma gitsin bide bir velet başımda anne anne Allahım yardımcım olsunn inşş bir an önce atlatırız şu günleri saglıkla sıhatle bu hafta kontrolüm var işte yavrum kalp atışları için gidicem beş buçukken gitmiştimm artık Allahın izniyle kalp atışlarını duyarım bol bol dua edin kuzularımm böyle hersey yolunda gitsin
amin serap abla ben normal doğum istiyorum ama çook korkuyorum şimdiden doğuramam gibime geliyo:)npcm serap abla ya?
ben 15+3 bugün canım...nisan sonu görünüyor şimdilik..
senle aramız az hadi inşalah bi avazda alalım bebeişleri kucağımıza....
serap bulantı çok olunca kız derler kızınmı gelyo neee
canım neden korkuyosunki?korkuyorum dersen olmaz bu iş ben sana diyim..
normal yaıcam çatır çatır doğurcam de motive et kendini....
bebişler sağlıklı olsunda sezaryan normal önemli değil canım..
ben normal doğum yaptım..ama baştan beri hep normal doğurcam demiştim..doktorumda çok motive etmişti...
allaha şükür çokta zor olmadı..inşallah herşey yolunda giderse normal doğum düşünüyorum...
ağrı eşiğim yüksek benim....
sende inşalah doğurursun canım..doğuma daha var
ahhh yavrum benim Allahmı söyletti ne :dne biliyim bee yavrum erkek kız fark etmez saglıklı gelsinde ama oğlumda hiç bulantı yaşamadım bakalım ne olcakk farklıda olsa hoş olur hani ayy güldürdün beni yaa çatır çatır doğurcam de doğur güzel miş valla bende çatır çatır yatıp kestiricem kendimi ohh mis hahahaahahah...
sen bir tane kız doğurdun ne gibi belirtilerin olmuştu canın ne istemişti bir güzellik yap bakem gebelik belirtilerin neydi mulberryim...ben oğlumu yazıyım sana hiç ama hiç midem bulanmadı hiç ama hiç zorlamadı beni dokuz ay taşıdım doğurdum okadar bol bol yeşillik yedim inek misali otladım ekşi tuzlu ne varsa götürdüm tatlıya dair hiçbirsey yemedim istemedim hihiihihi...bide rüyamda görmüştüm biri bana bu oğlun büyüyünce avukat olcak demişti bide abimin eşi daha hamile oldugumu söylemeden serap sen hamilesin ve oğlun olcak demişti daha sayemmi
yavrum sen karmakarışık olmuşsunn bu ne yaw beynim döndü :) kız karışık falan deme ayyyy Allhım korusunn :) Allahım saglıklı sıhatli versin gerisi boşş :):)ne bilim Allah söyletti belkide
hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallah.ç..
canım ya bende bu belirti olayı felan tutmuyo...
bu 3. hamileleiğim...
3 üde birbirinden farklı yaaaaaa ki ilk ikisi kızdı
farklı olunca farklı cinsiyet derler ya bende yalan yaniii..
ama kızlarımdaki belirtileri yaziiim sana..
ilk kızım çok bulantılı geçti
1 ay felan feciydim yani..
herşey kokuyodu mutfağa girememiştim..annemde kaynanamda idare etmiştim..buzdolabı bile kokuyodu ya nasıl bişi düşün yani.
.kendim hiç yemek yapamadım ancak yapılanı yiyodum..gerçi oda nekadar içimde duracaksaçok istifra ettim....
2 kızım daha kolay geçti..
istifra falan etmedim fazla..7-17 hafta arası bulantılarım oldu .hiç bişeyi keyifle yiyemedim..içim hep karışıyodu çünkü...
tatlı falan hiç yiyememeiştim..içimi bulandırmıştı hep..
bu 3. Allahın izniyle
bundaki daha bi başka 2. ye benziyor...artık bünye alıştı benim
bakalım bu ne????
haftaya öğrenicem inşallah....
ha bide ilk kızımda rüyamda erkek bebek gördüm kız oldu...
2.de kız bebek gördüm kız oldu...
bunda kızda gördüm erkekte karışıkmı olcek ne töbe töbe......
sadece bu hamileliğimde ilk hamile kaldığımda bebek arabası içinde mavi battaniye görmüştüm..ama sonra kız bebek gördüm...
Ben geldimmmm :)))))))
Nehaberr kuzuşlarım gerçi çogu haberimiz iyi arada bi karamsarlıklar olmuş ama olsun o kadarcıkın :))))
@Yelizcem nerlerdesin canim ya???
Sende yokmu yenilik ???
Bizim zamandan yani nisan /mayis düsük yapanlardan bi sen ve ben kaldik sanki hamile kalmayan
benim umudum bu ay , hayirlisiyla...
Sende durum nedir ?
ohhhh masallah melekbebede gelmis canim cok sevindim seninde bebisine. saglikla kucagina almayi nasip etsinnn :)))
canim normal dogumdan korkuyorum demissin benimde ilk dogumum olcak ama bende normal istiyorum. gerci zaten burda tercih hakkim yok herhalde doktor ne derse o olcak eger aksi bi durum olmazsa normal oluyo bildigim kadariyla. sen cesaretini yitirme en güzeli bence normal dogum hemde bebek icinde cok faydaliymis :)))
serap abla biliyosun benim bebis kiz Allah nasip ederse ve benimde hala mide bulantilarim devam ediyo sen öyle diyince benimde aklima senin bebisinde kiz gibi geldi ama hayirlisi ins.
canım benim hadi bakalım inşş erkek kız fark etmez tabi ama kızda olsa iyi olur yanigörelimde o günleri Allahın izniylee sendede tatlı krizi varmı beyazım kız olunca tatlı çok istiyomuşsun bende suan yok ama doğrumu bu tez acaba :)
yok abla ya tamam ben zaten tatliyi cok seviyorum ama hamilelikte sanki azaldi biraz inanmazsin dondurmayi bile eskisi gibi aramaz oldum ki ben yaz kis dondurma diye deliren biriyim. simdi yüzüne bile bakmyiorum fazla :) hele hamileligin ilk zamanlarinda tursuyu tabaga koyar yerdim :)))) simdi onuda pek istemior canim ama :))) öyle iste
tşk ederim canım benim amin cümlemizi inşş haziran annesi olcan sende hee kaç haftalık oldun canım sen inşş saglıkla sıhatle kucagımızada alırız
canım çok gecmış olsunooo arkamdan dökülmüş herkesss
kızlar ya 3 gündür fenayım bugün daha kötü..
boğazım şişti...hadi o neyse baş ağrım var acayip kafam kazan gibi,bende sinüzit var..burnum akmıyo ya ondanmıdır ağrı nedir anlamadım..
kızımı alt kata babaannesine sattım bütün gün yattım ...
allahım inşallah daha üstelemeden geçer hastalık ilaçta almak istemiyorummm
varmı önereceğiniz bişiler bana
amin amin ins canım.. 11.haftanın içindeyim bende.ALLAHım saglıkla tamamına erdırsın cümlemızınkını.. Senınde bı oglun varmıs,kaç yasında blackangel?Allah bagıslasın.. Bi tanede bende var.. Hevesle kardeş bekliyor.. Hayırlısı hakkımızda ıns
canım çok gecmış olsun
dınlenme ımkanı buldukça izin ver kendıne..
Sımdı daha ıyısın umarım..
Gebelıkte hastalıkta zorlu oluyor,ıyı bak kendıne
cınsıyet tahmınlerıne de katılıyorum.hıçbırı bırbırıne benzeyemıyebılıyo..ikı gebelıkte erkektı,ama çok farklıydı bırbırınden.simdı ıkısinınde karısimı gıbı bıraz:)bı ıstıkrar yok yanı bu durumlarda.hayırlısı bakalım..guzel haberlerınızı beklıyorum kızlar
(benımde uyku sorunum var,önerınız varmı?6 gıbı uyanıyorum yaa hep)
yavrum sen karmakarışık olmuşsunn bu ne yaw beynim döndü :) kız karışık falan deme ayyyy Allhım korusunn :) Allahım saglıklı sıhatli versin gerisi boşş :):)
canım benim çok tşk ederim benimde şubatta dört yaşına gircek bir oğlum var Allahıma çok şükür daha kardeşini bilmiyo şu tehlikeli dönemi atlatalım söylüycem bende oğluşuma zaten çok sakin bir çocuk beni hiç üzmez o yüzden inş kardeşinide sahiplenecek diye umuyorum bakalım Allaıhn izniyle saglıkla doğsunlarda :d
maşaallah canım oğluşunaaa
ah benimkide çok şükür sakin .. yani şu zorlu dönemlerimde o bana aksine hep yardımcı oldu inan
benimki altı yaşında teyzesi.. bi önceki gebeliğimin ilk 3 ayı riskliydi, risk ortadan kalkınca söyledik bizde.. nerden bilelim 5.ayımızda tatsızlık yaşayıp kaybedeceğimizi..
oğluma söylemedik kaybımızı , çünkü algılayamazdı..yani şuan özellikle birşey söylemiyoruz..çünkü o, o gebeliğimin devam ettiğini sanıyor hala, sabırla da bekliyor yavrum yaa:26:
Allahım cümlemizin yavrularını , sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?