bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

renklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..

renklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..

canimya anlamadigim tek sey peki ilk bebegine nasil hamile kaldin???bizde spermiogram yaptirdik ama doktor hersey iyi dedi

valla orası muamma. arkadaşımın doktoruyla telefonda görüşmüştüm. o zaman sorun yoktu da belki sonradan değerler düştü dedi. benim doktorum da bu şartlarda tesadüfen serseri bir spermin başarılı olduğunu, ama sperm düzgün olmadığı için düşük yaşamış olabileceğimi söyledi. ama bu şartlarda hamile kalmam tedavi sırasında avantaj olarak görülebilirmiş tüp bebeğin tutma ihtimali açısından. demek ki doğurgan bir durum var.

amin nilldecim. bence bu konuda bizlerden de hiç fikir sorup karıştırma. çünkü benim aldığım sonuç hiç hesapta olmayan bir sonuçtu. yani hamile kalmış olduğum için hiç spermle ilgili bir konu olabileğini düşünmemiştik. ben de sonradan hamile kalamayışımı kürtaja bağlı birşey olarak düşünüyordum kontrole gittik, tetkiklerini yaptır ve buna göre hareket et. tahminlerle yola çıkma. bir de o zaman benim kürtajımı yapan doktorum tetkikleri yaptırmamı istemişti, ama şimdi başladığım doktorum tetkike gerek yok. ilk hamilelikte sık rastlanan bişr durumdur dediği için yaptırmamıştım. şimdi pişmanım. mutlaka testlerinizi yaptırın. boşuna zaman kaybetmeyin benim gibi.

muhteşem bir haber bu ceza. hadi rast gele diyelim arkadaşım :)))

çok geçmiş olsun cnm bende 16 haftalık oğlumu kaybettim ama doktor hiçbişey demedi hatta okdar ilgisiz bir doktorduki her gittiğimde beni unutup adımı sen kimdin diye soruyordu.seninki kaç haftalıktı ikinci canım

Bende 16 haftalikken kaybettim bebeğimi doktorum rahimagzi yetersizlig dedi önlem alınmazsa tekrarlayabilir başka doktora gitmedinmi bisey demediler mı malesef doktor ihmali cok doktorum bastan anlasaydı kurtarabilirdi

cok tesekkür ederim.. benim ikinci düsügüm 6+5 de oldu aslinda doktor cok onemli ben kendimi simdilik bu konuda iyi hissediyorum....... peki senin düsügünden sonra hicbir aciklama yapmadimi?????

çok sevindimmm gözün aydın canım

inş tutar canım ya hiç belli olmaz bu işler nasip kısmet işi.hadi bismillah ...
ablam bencede hsg yide spermiogramıda verin bi rahatlayın inş bşey yoktur ama en önemlileri bunlar ... hmm yapışıklarda erken tedaviyle sorun çöülebiliyormuş dün öğrendim benim için belki geç kalınmıştır.
şükür olsun yaa..demek hsg de çoğunluğa mucize var bir diğeride atlas olsun inş ...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inş yeni yolumuz uğurlu olur mutluluk olur inş ...

canım çok sevindim tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sende bize dua et bi biz kaldık

canım bende sorun yok, eşimde var bu ayda adet olursan git canım sende dr a

canım adet olcam galiba bende doktora gitcem artık çok yoruldum

bi doktor bulabilsem candaşımmmm gitcemde adam gibi doktor bulamıyorumki

çok sevindimmm gözün aydın canım

canım çok sevindim tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sende bize dua et bi biz kaldık

canım bende sorun yok, eşimde var bu ayda adet olursan git canım sende dr a

kızlar çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için..inşallah bundan sonrasıda böyle güzel devam eder..

gitcem canım artık.sen naptın doktora ne zaman gidiyosun sen?

canım ben dr a gittim rahim filmi felan ne varsa yaptırdım işte hiç bir sorunum yok.. bu ay klomen kullandığımdan yumurtam fazla büyüdü kist oldu,gelecek ay yine baktırcam yumurtama..

kızlar eşimin sonuçları geldi %2 morfoloji yani durum kötü..dua edin..ürologa gidecek işte belki ameliyat der olmadı tüp bebek işte..

nilde canım sen ne yapacan bu ay? toptan yalnız kaldık azaldık sayıcak , ben umudu kestim artık eşimin tedavi olması lazım yada aşılama tüp bebek ne gerekirse olacak.. boşu boşuna kendime kür felan yapmışım zaman kaybı ..

cok tesekkür ederim.. benim ikinci düsügüm 6+5 de oldu aslinda doktor cok onemli ben kendimi simdilik bu konuda iyi hissediyorum....... peki senin düsügünden sonra hicbir aciklama yapmadimi?????

yok hiç açıklama yapmadı ilk aylarda kanmaların vardı ama kısa süreli kahverengi progestan veriyordu sonra her ay gitgide arttı.16.haftada birden kanamam kırmızıya dönüştü.doktora sorduğumda düşük tehliken vardı zaten dedi sonunda düştü dedi

Bence başka bı doktora daha git nedeni ni öğrenmeye çalış ki ona göre önlemini al 2.bebeğini riske atma benimde ilk aylarda kanamam vardı tehlike geçmişti ama 4. Ayımda rahim kendi kendini açtı rahim boynum kısaymış Allah nasip ederş 2.de dikiş attircam peki seninki dogum seklinde mı düştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…