- Konu Sahibi renkliatlas
-
canimya anlamadigim tek sey peki ilk bebegine nasil hamile kaldin???bizde spermiogram yaptirdik ama doktor hersey iyi dedi
kızlarrrrrr canlarımmmm
hepinizin yazdıklarını okudum diyebileceğim tek şey hepimize renkli,beyaz,mirage,candaşım ceza allahım sağlıklarla hayırlısyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin.dediğniz gibi bol bol dua.alnımıza yazılmış olsun hayırlısyla güzel bir bebecik.kızlar yazdınız belki ben kaçırdım renkli,ceza sizde sorun ne? sormaktaki amacım banada örnek olsun.çünkü bu ayda adet olursam doktora gitcem fikrim olsun diye soruyorum ben mesela yapışıklıktan korkuyorum adetler şaştı bide miktarda biraz azalma var
renklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..
geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin.. seni en iyi anlayacak kişiler burda..bende 11 haftalıkken kaybettim, seniin ki baya büyükmüş, neden olduğunu söyledi mi dr?
hoşbulduk iyiki varsınız sizinle konuşunca rahatlıyor birazda insandoktor bişey demedi ilk düşükte araştırmıyorlarmış.yanlız kafama bişey takılıyor kürtajdan sonra ikinci adetim 29 şubattı sonra 24 marta düştü ve şimdide 18 nisanda regl oldum nerdeyse 26 güne indi düzensizleşti neden acaba
merhaba arkadaslar
ne güzel bir topik yapmissiniz.... bebegimizi kaybettik ama umudumuzu asla!!!!! kendimi tanitayim 13 Subat 2011 de 12 haftalik bebegimi kaybettim daha sonraki doktorum yaptigi kontrollerde kan pihtisi hastaligim oldugunu bu nedenle bebegimi kaybettigimi ögrendim... Allahima bebegimi kaybetsemde hastaligimi ortaya cikardigi icin binlerce kez tesekkür etttim ve sükretmeye basladim uzun bir tedavi sürecinden sonra 28 mart 2012tekrar hamile oldugumu ögrendim cok sevindim ama malesef 2 gün önce bebegimi tekrar kaybettimbu topik bana bugun tekrar ümit verdi tesekkür ederim tüm arkadaslarin yazdiklarini okudum herkeze gecmis olsun insallah Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder...
çok geçmiş olsun cnm bende 16 haftalık oğlumu kaybettim ama doktor hiçbişey demedi hatta okdar ilgisiz bir doktorduki her gittiğimde beni unutup adımı sen kimdin diye soruyordu.seninki kaç haftalıktı ikinci canım
çok geçmiş olsun cnm bende 16 haftalık oğlumu kaybettim ama doktor hiçbişey demedi hatta okdar ilgisiz bir doktorduki her gittiğimde beni unutup adımı sen kimdin diye soruyordu.seninki kaç haftalıktı ikinci canım
renklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..
inş tutar canım ya hiç belli olmaz bu işler nasip kısmet işi.hadi bismillah ...canımm saçını güle güle kullan ben de dün kuaföre gittim, fön bakım kaş bıyık derken eşimin çok hoşuna giti. 3 günde bi git diyor.
canım hakkımızda hayırlısı benmde ovu. günlerim 23 nisanda başlıyor inşallah tutar daha çok erkn ama yara hiç kapanmıyor işte
çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin, burda hep birlikte aşacaz bugünleri inşallah.
bugün ben bebeğimi kaybedeli tam 1 ay oldu. 18 martta kaybetmiştim yavrumu. iş çıkışı 5 te oğlumu ziyarete gidecem.
ablam bencede hsg yide spermiogramıda verin bi rahatlayın inş bşey yoktur ama en önemlileri bunlar ... hmm yapışıklarda erken tedaviyle sorun çöülebiliyormuş dün öğrendim benim için belki geç kalınmıştır.kızlarrrrrr canlarımmmm
hepinizin yazdıklarını okudum diyebileceğim tek şey hepimize renkli,beyaz,mirage,candaşım ceza allahım sağlıklarla hayırlısyla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin.dediğniz gibi bol bol dua.alnımıza yazılmış olsun hayırlısyla güzel bir bebecik.kızlar yazdınız belki ben kaçırdım renkli,ceza sizde sorun ne? sormaktaki amacım banada örnek olsun.çünkü bu ayda adet olursam doktora gitcem fikrim olsun diye soruyorum ben mesela yapışıklıktan korkuyorum adetler şaştı bide miktarda biraz azalma var
şükür olsun yaa..demek hsg de çoğunluğa mucize var bir diğeride atlas olsun inş ...renklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..
canım çok sevindim tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sende bize dua etrenklim ben o güzel haberi bugün aldım..inşallah devamı gelir..kan testi yaptırdım değer 207 çıktı..doktor tekrar istedi cuma günü..inşallah rahim filmi sizlerede uğur getirir..dualarınıza ihtiyacım var...desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım sağol..
kızlarrrrrr canlarımmmm
valla orası muamma. arkadaşımın doktoruyla telefonda görüşmüştüm. o zaman sorun yoktu da belki sonradan değerler düştü dedi. benim doktorum da bu şartlarda tesadüfen serseri bir spermin başarılı olduğunu, ama sperm düzgün olmadığı için düşük yaşamış olabileceğimi söyledi. ama bu şartlarda hamile kalmam tedavi sırasında avantaj olarak görülebilirmiş tüp bebeğin tutma ihtimali açısından. demek ki doğurgan bir durum var.
amin nilldecim. bence bu konuda bizlerden de hiç fikir sorup karıştırma. çünkü benim aldığım sonuç hiç hesapta olmayan bir sonuçtu. yani hamile kalmış olduğum için hiç spermle ilgili bir konu olabileğini düşünmemiştik. ben de sonradan hamile kalamayışımı kürtaja bağlı birşey olarak düşünüyordum kontrole gittik, tetkiklerini yaptır ve buna göre hareket et. tahminlerle yola çıkma. bir de o zaman benim kürtajımı yapan doktorum tetkikleri yaptırmamı istemişti, ama şimdi başladığım doktorum tetkike gerek yok. ilk hamilelikte sık rastlanan bişr durumdur dediği için yaptırmamıştım. şimdi pişmanım. mutlaka testlerinizi yaptırın. boşuna zaman kaybetmeyin benim gibi.
muhteşem bir haber bu ceza. hadi rast gele diyelim arkadaşım :)))
Yapisikliktan bende korkuyorum. Benim sorun prolaktin degil gibime gelio. Yarin doktoru aricam ama 3hafta sonraya randevu alcam
inş tutar canım ya hiç belli olmaz bu işler nasip kısmet işi.hadi bismillah ...
ablam bencede hsg yide spermiogramıda verin bi rahatlayın inş bşey yoktur ama en önemlileri bunlar ... hmm yapışıklarda erken tedaviyle sorun çöülebiliyormuş dün öğrendim benim için belki geç kalınmıştır.
şükür olsun yaa..demek hsg de çoğunluğa mucize var bir diğeride atlas olsun inş ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inş yeni yolumuz uğurlu olur mutluluk olur inş ...
canım çok sevindim tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sende bize dua etbi biz kaldık
canım bende sorun yok, eşimde varbu ayda adet olursan git canım sende dr a
valla orası muamma. arkadaşımın doktoruyla telefonda görüşmüştüm. o zaman sorun yoktu da belki sonradan değerler düştü dedi. benim doktorum da bu şartlarda tesadüfen serseri bir spermin başarılı olduğunu, ama sperm düzgün olmadığı için düşük yaşamış olabileceğimi söyledi. ama bu şartlarda hamile kalmam tedavi sırasında avantaj olarak görülebilirmiş tüp bebeğin tutma ihtimali açısından. demek ki doğurgan bir durum var.
amin nilldecim. bence bu konuda bizlerden de hiç fikir sorup karıştırma. çünkü benim aldığım sonuç hiç hesapta olmayan bir sonuçtu. yani hamile kalmış olduğum için hiç spermle ilgili bir konu olabileğini düşünmemiştik. ben de sonradan hamile kalamayışımı kürtaja bağlı birşey olarak düşünüyordum kontrole gittik, tetkiklerini yaptır ve buna göre hareket et. tahminlerle yola çıkma. bir de o zaman benim kürtajımı yapan doktorum tetkikleri yaptırmamı istemişti, ama şimdi başladığım doktorum tetkike gerek yok. ilk hamilelikte sık rastlanan bişr durumdur dediği için yaptırmamıştım. şimdi pişmanım. mutlaka testlerinizi yaptırın. boşuna zaman kaybetmeyin benim gibi.
muhteşem bir haber bu ceza. hadi rast gele diyelim arkadaşım :)))
çok sevindimmm gözün aydın canım
ablam bencede hsg yide spermiogramıda verin bi rahatlayın inş bşey yoktur ama en önemlileri bunlar ... hmm yapışıklarda erken tedaviyle sorun çöülebiliyormuş dün öğrendim benim için belki geç kalınmıştır.
şükür olsun yaa..demek hsg de çoğunluğa mucize var bir diğeride atlas olsun inş ...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inş yeni yolumuz uğurlu olur mutluluk olur inş ...
canım çok sevindim tebrik ederim..Rabbim kucağına almayı nasip etsin, sende bize dua etbi biz kaldık
canım bende sorun yok, eşimde varbu ayda adet olursan git canım sende dr a
gitcem canım artık.sen naptın doktora ne zaman gidiyosun sen?
cok tesekkür ederim.. benim ikinci düsügüm 6+5 de olduaslinda doktor cok onemli ben kendimi simdilik bu konuda iyi hissediyorum....... peki senin düsügünden sonra hicbir aciklama yapmadimi?????
yok hiç açıklama yapmadı ilk aylarda kanmaların vardı ama kısa süreli kahverengi progestan veriyordu sonra her ay gitgide arttı.16.haftada birden kanamam kırmızıya dönüştü.doktora sorduğumda düşük tehliken vardı zaten dedi sonunda düştü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?