- Konu Sahibi renkliatlas
-
canım inşallah senin yoktur yapışıklık adetlerin nasıl?
nilde canım sen ne yapacan bu ay? toptan yalnız kaldık azaldık sayıcak , ben umudu kestim artık eşimin tedavi olması lazım yada aşılama tüp bebek ne gerekirse olacak.. boşu boşuna kendime kür felan yapmışım zaman kaybı ..
selam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)
Adetim yok denecek kadar az belkide gerceken gelmiyo. Kurtajdan bu yana ki 4 ay gecti adet donemlerimde gunluk ped bile cok fazla kirlenmiyodu. Normal ped kullanmiyorum yani. Kahve rengi akinti seklinde. Kurtajdan sonra doktor kontrol etti rahmi temiz deedi ama guvenmiyorum. Prolaktin dedi ilac verdi ilac bitmek uzere bu gunlerdede adet olmam lazim ama hala tik yok
peki canım sen rahim filmi çektirdinmi her şey orda belli oluyomuş.sen bir an önce doktora git en azından kafan rahatlar kuzum.ama telaş yapma önmeli bişi yoktur doktorun dediği gibi ama bizim rahatlamamız şart kafamız takılıyo.adet olursam bende gitcem doktora film istiycem
canım bizim sonucumuzda %2 morfoloji... 34 milyon sperm var... varikosel var solda , önce ameliyat bence canım , biz önce ameliyat yaptırcaz , sonrasında aşılama olmadı tüp bebek..varikosel ameliyatı sonrası hamile kalan çok ertesi ay bile hamile kalan var ne 6 ayı??selam kızlar. dün eşim ikinci spermiogramı yaptırdı. sayı 5,4 miltondan 14 milyona çıkmış. ama morfoloji hala %1. üroloğa da gittik dün. bahçeci'de emre bakırcıoğlu, istanbulda ürolog arayanlara tavsiye ediyorum. müthiş pozitif bir adam. spermiogram sonuçlarımızın dramatik olmadığını söyledi. hatta uzun vadede normal yolla bile hamile kalınabilir dedi. ama eşimde sol tarafta varikosel olduğunu tespit etti. ameliyat olursa değerler kendine gelebilir dedi. ben tüp bebekten önce bunu tavsiye ediyorum ama 6 ay daha geçmesini beklemeniz gerekecek sonrasında dedi. ben orda adama benim bekliycek gücüm kalmadı dedim. o da dedi ki o zaman ilk tüp bebek denemenizi yapın ama olmazsa geleceksiniz. ben orda öyle dedim ama sonra düşününce bu kadar zamandır zaten bekliyoruz, 6 ay daha beklemek yerine zoru veya riskliyi seçmek saçma mı olacak acaba? yani sonrasında da belki tüp bebek olacak ama en azından değerler biraz da olsa yükseleceği için şansımız artacak belki. bu konuda fikri bilgisi olan var mı kızlar? bana akıl verin nolur. ben yitirdim akllımı :)
canımmmm bekliyorum ben işte adet zamanını gelirse doktora gitcem.evettttt çok az kaldıkkkkk stres yaptım ben yaaaa.canım eşin biran önce yaptırsın tedavisinide sen de mutlu sona ulaş inşallah senin için her şey yolunda gider.
canım bizim sonucumuzda %2 morfoloji... 34 milyon sperm var... varikosel var solda , önce ameliyat bence canım , biz önce ameliyat yaptırcaz , sonrasında aşılama olmadı tüp bebek..varikosel ameliyatı sonrası hamile kalan çok ertesi ay bile hamile kalan var ne 6 ayı??
sorma canım ya o stres bende nefes aldırmıyor.. temelli yalnız kaldık, çok fenayım çok.. tez zamanda hamile kalalm canım yaa
bişey değil canım..beğendiğine sevindimAtlascim cok guzel bi yazi. Tesekkurler
kuzummmmmm teleşa kapılıyorum bazen çok korkuyorummmmm.inşallah kuzum inşallah en kısa zamanda 1-2 ayda hamile kalırız inşallahhhh.ayrıca yazı süper çok duygulandım çok mutlu oldum yavrum beni orda bekliyo diye ağladım resmen
bişey değil canım..beğendiğine sevindim
bende çok duygulandım okuyunca, chnb yazmış diğer topiğe ordan aldım.. bende çok telaşa kapılıyorum bazen nefes alamayacak duruma geliyorum, canım sıkılıyor..eşimin problemi var benim yapacağım hiç bişey yok kaderimiz eşime bağlı, o da çok ağırdan alıyor..
Iki hafta sonra gitcem doktora. Sonra ulac bitmemis demesin. Rahim filmi cektirmedim canin. Eger gelmezse adet isteyun doktordan. Zaten baska doktora gitcem
Herkese selamlar.. kafam o kadar bozuk ki yorum yapamadan geçmişe, direk duygularımı yazcam..
Nefes alamıyorum daralıyorum hiç olmayacak diye binbir kötü fikir beynimi kemiriyor, sonra bi umut doğuyor, ardından yine karabasanlar çöküyor sanki üstümesonra diyorum ki orda bi bebek var allaha emanet.. şefatçimiz olaak. sonra diorum yok kızım kandırma kendini .. senin bebeklerinin kalbi atmadı bile .. bebek şeklini evet o kesede gördüm .. gördüm en güzel minyatür bebeklerdi ama kalp atışı olmadı. kalbi atmayan nasıl seni bekler ki orda ... kalbi atıpta bebeğini kybedenler diyebilir bunu ne güzel ama ben,m yok .. tıbbi vakayım sadece ... allah tez zamanda hepimize layığıyla anne babalığı tatırır yarımbıarkamadan ömrüne şahit olmayı sıkıntıları çekmeyi mutluluğunu yaşamayı nasip eder inş .. ama korkuyorum hemde çok .. biliyorum ki özellikle sıkıntısı olan ark larımda bu korkuyu benle birlikte yaşıyorlar ... lanet olası bi dr un bedeli olmak ne kadar kötü ya ((
nilde, sanırım adet olmadın. ve bence sen kesin hamilesin :) inş yani ....
inşallah canım en büyük duam o , bebeğime kavuşmak..eşim p.tesi dr a gidecek ürologa ameliyat derse olacak, zaten ameliyat olmayı istiyordu ama ağırdan alıyordu bi dahaki ay giderim felan diyordu sanırım korkuyor..neyseki p.tesi gidecem dedi..erkeklerrrrrrr.hepsi aynı be kuzum.ikna et tatlım bir an önce ameliyat olsun ya çok bekledin sendeeee en azından bi bebişin olursa diğer sorunlara fazla üzülmeye vaktin kalmaz.yaw anlamıyolar işte çözüm ameliyat olup bitecek allahın izniyle sonra yolunuza devam edeceksiniz hem o çekiyo şu anda hemde sen huyuna suyuna gitde ikna et tatlım sonra sende güzel mi güzel kuzucuğunu al kucağına çek mis kokusunu içine.
Herkese selamlar.. kafam o kadar bozuk ki yorum yapamadan geçmişe, direk duygularımı yazcam..
Nefes alamıyorum daralıyorum hiç olmayacak diye binbir kötü fikir beynimi kemiriyor, sonra bi umut doğuyor, ardından yine karabasanlar çöküyor sanki üstümesonra diyorum ki orda bi bebek var allaha emanet.. şefatçimiz olaak. sonra diorum yok kızım kandırma kendini .. senin bebeklerinin kalbi atmadı bile .. bebek şeklini evet o kesede gördüm .. gördüm en güzel minyatür bebeklerdi ama kalp atışı olmadı. kalbi atmayan nasıl seni bekler ki orda ... kalbi atıpta bebeğini kybedenler diyebilir bunu ne güzel ama ben,m yok .. tıbbi vakayım sadece ... allah tez zamanda hepimize layığıyla anne babalığı tatırır yarımbıarkamadan ömrüne şahit olmayı sıkıntıları çekmeyi mutluluğunu yaşamayı nasip eder inş .. ama korkuyorum hemde çok .. biliyorum ki özellikle sıkıntısı olan ark larımda bu korkuyu benle birlikte yaşıyorlar ... lanet olası bi dr un bedeli olmak ne kadar kötü ya ((
nilde, sanırım adet olmadın. ve bence sen kesin hamilesin :) inş yani ....
geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız umutla sabırla bekliyoruz..aynı korkuyu sürekli yaşıyorum bende ama yinede içimde bir kıvılcım varbende 10 gün önce bebeğimi kaybettim
kürtaj oldum...
Allahım tekrar nasip eder inşallah hepimize...
nedense bazen olmayacakmış gibi geliyor ve çok korkuyorum..
candas, ben de aynı durumdayım biliyosun ya. korkular, kararsızlıklar...perşembe günü için randevu aldım psikologdan. bakalım işe yarıycak mı
geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız umutla sabırla bekliyoruz..aynı korkuyu sürekli yaşıyorum bende ama yinede içimde bir kıvılcım var
selam kızlar nasılsınız takip edemedim uzun zamandır. misafirlerim var eşimin ailesi yoğunum bu aralar. candaşım moraller bozuk hala sanırım. ben de aynıyım inan. daha geçen yaz eşimin iki kuzeni evlendi, eşimin annesine sordum bebk var mı onlarda diye. öylesine sormuştum. ikisi de hamileymiş. kendim için yine üzüldüm, misafirlerim bikaç güne kadar gidecekler. yine acılarımla başbaşa kalacağım ne yazık ki. çok yoruldum gerçekten, canımın acısı dinmiyor. bir arkadaş var hamile 4 aylık. bize geldi 2 gün önce. eşimin ailesi soruyor, napacaksın, doğumu nerde yapacaksın, kız mı erkek ki istiyorsun, neler hissediyorsun vb.diye. unutuyorum bazen diyor ya, hiç plan yapmadım diyor, öyle soğuk, farkında değilim daha diyor. istemiyordu çocuk, kazayla olmuş. hatta eşi benim hamileliğimi duyduğunda bu dünyaya bebek mi getiilir diyordu. kazayla bile olsa insan 4 aylık bebeğine alışamaz mı. oysa ki ben 2 aylık bebeğimi öyle benimsemiş, öyle planlar kurmuştum ki. hem de bir süre daha beklemeyi düşünürken bir anlık kararla hamile kalmıştım. ona rağmen daha hamile olup olmadığımı öğrenmeden önce yani bekliyorken sevgisi içime işlemişti. öyle sabırsızlanıyordum ki yarı yıl tatili olsa da cinsiyetini öğrensem ciciler alsam diyordum. her şeyimi ona göre planlamıştım. belki o erken olduğu için mutsuz, ben de şuan benimle olmadığı için mutsuzum. yine bir arkadaş bebeği oldu. 9 aylık neredeyse. geçenlerde aradı , bebeğimi kaybettiğimi yeni öğrendi. sözde bana moral veriyor. boşver diyor bebekli daha rahat insan, bazen pişmanlık duymuyor değilim diyor yaaaaaaaa. inanamıyorum bu insanlara. ben bebek için yanıp tutuşuyorken onların söylediğine bak. bu insanlar bebk sahibi oluyor da benim niye yok diye sormadan edemiyorum. tabi ki allahım en iyisini bilir ancak gerçekten çok istiyorum çoooooooooooooooooooooooooook. onu içimde hissetmek istiyorum yaaaaa. şu an bizde eşimin yeğeni var 5 yaşında. ona bile deli oluyorum, öpe öpe doyamıyorum. kendi bebğimi kucağıma almayı çok istiyorum. görümcem diyor ki bu yaz bikini alacaz yüzmeye götürücem. öyle imreniyorum. benim de güzel bi kızım olsa (tabi cinsiyet farketmez öyle bi takıntım yok)giydirsem ona bikinisini, atsam havuza, gözümde canlanıyor o gülüşü;ya da giydirsem mini mini etekleri, şortları çıksa şöyle poposu allahım ne mucize bişey. kusura bakmayın kızlar yine öyle doluyum ki yazdıkça yazasım geldi. öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?