bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu asla!

o kadar güzel bir yazıki çok ama çok duygulandım okurken.ellerine sağlık hepimiz güzel meleklerimize birgün kavuşacağız

canım çok geçmiş olsun ben seni okadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım benimde 16 haftalık iken düştü okdar sevdim okdar benimsemiştimki.öbür insanlara göre düşük yapmak çok kolay bişeydi umursamadılar bile onları hiç anlamıyorum hatta görümcem ne olacak herkesin başına geliyor dedi yüzsüzce..tabi kendine göre hava hoş onun 2 yaşında oğlu var beni nerden anlayabilir.oysa benim hiç çocuğum yok.onun için seni çok ii çok anlıyorum sevgili arkadaşım sakın üzülme bizde birgün sevineceğiz tüm bebek isteynler inşallah

Herkese merhabalar
Ne zor evladını kaybetmek...
Hiçbir neden yokken 3 düşükten sonra inşallah bende birgün anne olacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Mutlaka çok üzgün olmalısınızdır. Ama şükür Allah"a ki bakın her an yeniden anne olabilmek için yepyeni bir sabaha daha az kaldı öyle değil mi? Hepimizin canları emanet ve bir şekilde Yüce Mevlam ne taktir kılmışsa bir noktada ötesi asla mümkün olmuyor. Hiçbirimiz ne bir nefes fazla ne bir nefes eksik alamayız. Sabır önemli. Hoş Allah"ın sabrı yanında bizlerinki olsa olsa belki tahammül etmeye çalışmak her şeye. Sağlık olsun. Rabbim inşallah gönlünüze göre ve hayırlısını versin herşeyin. Bebekleriniz normal hamilelik miydi? Aynı zamanda geçmiş olsun size de. Lütfen şimdi derin bir nefes alınn. İnanın yaşamak bundan ibaret. Ve her bir yeni günün hangi müjdelerle geleceği hiç belli değil. Hem bize hayır gibi görünen şeyler şer, şer gibi gelen şeyler hayır olabiliyor da biz bundan habersiz bunu bilemeden kendimizce sonuçların etkileriyle üzülebiliyoruz. Mutlakaki durumunuz şu an için kolay bir süreç değil. Ama görün bakın bir gün sadece sıkı sıkı sarılacağınız bir hatıra olacak. Vardır her şeyde bir hikmet deyip, inşallah çok daha iyi ve güzel günlere ulaşmanızı diliyorum. İyi dileklerimi kabul ederseniz memnun olurum. Hayırlı geceler.

inan bana artık moral vermelerini istemiyorum. hiçbişey demesinler o daha makbul yaaa. benim canım zaten yanıyor, bi de onlar yakmasın yeter. aynen canım benim zaman su gibi akıp geçse. son adetten sonra okuldan gelip uyuyordum ki acımı hatırlamayayım. şimdi misafirler var da fazla düşünmeye fırsatım olmuyor. yok be canım o ingaa sesini duymadan olur mu senin de ne kadar gönülden istediğini biliyoruz. allahım gönlüne göre versin canım benim. olacak inanıyorum er yada geç. ha olmazsa napabiliriz rabbimden geldikten sonra. tüp normal farketmez ama olacak. eşinin de vardır mutlaka bir tedavisi. sorunu bilip çare arayacaksın artık. allahım derdine derman versin inşallah en kısa zamanda. ben de boş boş bekliyorum. hiç bir tedavi yapmadan. bu ay da olmazsa rahim filmi, sperm testi falan başlayacağız bakalım. boş yere beklemiş omak istemiyorum. allahım en kısa zamanda doldursun göbüşlerimizi inşallah. tüm bebek isteyenler için yürekten istiyorum.

ah canım benim bizi en iyi biz anlarız. sana da çok geçmiş olsun. o annelik duygusu var ya insanın içine haberini alır almaz işliyor, 5 ay oldu hala da bitmek bilmiyor. öyle özlüyorum ki onu. millete hava hoş. inanıyourm canı gönülden inanıyorum hem de olacak bir gün. biz de o yarım kalmış duyguyu sonuna kadar yaşayacağız. ancak gün geçtikçe acımız dineceğine depreşiyor. beklemek, sabretmek bazen zor gelebiliyor ne yazık ki. dediğin gibi canım inşallah tez zamanda tüm bebek isteyenlerin dolsun kucakları bebişleriyle.

Herkese merhabalar
Ne zor evladını kaybetmek...
Hiçbir neden yokken 3 düşükten sonra inşallah bende birgün anne olacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok geçmiş olsun canım. allahım aynı acıları tekrar hiçbirimize yaşatmasın. gerçekten yaşadıklarımız zor ama bir gün hepsi geçecek.

üstelik sağ fallop tüpümü aldılar sol taraftada pko var.hepinizin duacısıyım

Herkese selamlar ben yokken baya muhabbet varmis topikte. Hfta sonu kayinvaldemde kalmak zorunda kaldim siinir stres iste. Herkese gecmis olsun diyorum. Umarim kisa surede tekrar o duygulari yasariz 5 aralikta benim bebegimi kaybettigim gun. Hic korunmucam ilk adet ten sonra hemen calismalara baslicam dedim buyuk konusmusum adet sorunum cikti. 3 ay adet bekledim. Adt yerine koyu kahve rengi akintilarim oluyodu. Bu ay oda olmadi. Yarin test yapcam umudum yok tabi ama carsamba ilac almam lazim eger ihamile isem ki cok dusuk bi ihtimal ilaci kesmem lazim.bakalim yarin ne olacak?

merhaba,

daha önce sadece yorumları okuduğum sitede bu başlığı görünce bende merhaba istedim, meğer benim yaşadıklarımı yaşayan ne çok insan varmış. 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum, 3 ay önce bebeğim 6 haftalıkken kaybettim.Kürtaj olmadım, herşey normal genetik uyumsuzluk , eğer yaşasaydı engelli olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler. Hayatımdaki en zor günlerimi yaşadım. Herşey normal ve sağlıklıyız ama, bebekleri çok sevmeme rağmen ne zaman küçük bi bebek yada hamile görsem o günlerimi hatırlıyorum. Ben hamileyim diyen arkadaşlarımdan nefret ediyorum, elimde değil düşünmeden yapamıyorum... Belkide buradaki yorumlarıda okudukça canımız sıkılıyor, aklımızdan yine çıkaramıyoruz ama bizi bizim yaşadıklarımızı yaşamayan hiçkimse hatta kocamız, annemiz bile anlayamaz.. Allah herkese istediği zaman sağlılklı bebek nasip etsin.. svgler..

merhaba arkadaşım hoşgeldin...dediğin gibi yaşamayan asla anlayamaz! seni çok iyi anlıyorum,aynı şeyleri sürekli yaşıyorum 1,5 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor..bazıları kolayca ilk denemede kalırken biz böyle uğraşıyoruz işte,isyan etmemek elde değil

amin canım inşallah dualarımız kabul olur..bu arada nazlımla görüştüm kanaması azalmış dinleniormuş iyiymiş..

yazdıklarını okudum ve çok duygulandım,agladım rabbim nasip eder inş saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar hepimize,,,, bende bebegimi kaybettim 5 ay önce benim yaşadıklarımı ne eşim ne ailem hiç kimse anlamadı ,anlayamazda ve ben bebegimi kaybettigim gün eltimde hamile oldugunu duydum ve ................................................

Günaydın kızlar. okuyorum yazdıklarınızı sürekli ama elim yazmaya varmıyor ne yazıkki. atlas o kadar haklısın ki içimizdeki anneye dur diyemiyoruz ... rahimlerde annelik olamasada yüreğimizden atamaıyoruz. ama bende inanıyorum olacağız anne.hem en layığıyla inş. umutsuz olmamak elde ddeğil. keşke atabilsek o duyguyuda umut verebilsek kendimize her daim ... zor olacak belki ama ben kendimi çocuksuzda hayal edemiyorum çocukluda ... tek başıma yaşlanmayacağım çocuklarım olacak diyorum ama hayale gelince kuramıyorum hissiyatta yalnız kalamıyorum vs. lkarışığım hepiniz gibi. güzel günler inş hepimizi bekliyor allahın mucizeleri bizide bulacak inş elbette birgün .. hepinizi çok öpüyorum ..

canım günaydın...inşallah güzel günler bizi bekliyor..bende bakınıyorum sana yoksun, çok üzülüyorsun canım , üzülme takma diyemem çünkü bende aynıyım, başka şeyler düşünmeye odaklanıyorum ben ,mesela bugün tatil cam silecem temizlik yapacam..bu bebek meselesi beni temizlik hastası yaptı, kayınvalidem ilk kez evimi düzenimi gelip gördü ya , dün bayramda kermes vardı yiyecekler getirdi veliiler sattık bende görevliydim, kaynanam aradı sen çok titizciksin aç gelirsin yemezsin bana gelin bende yemek var dedi içimden dedim asıl senin yemeğinden tiksinirim...kadın nasıl gördüyse beni çok titiz diyo bana anneme sorsan pisin önde gideniyim arkadaşlarıma sorsan dağınıklıkta 1 numarayım ama eskidendi sanırım düşük yaptığımdan beri bende kendimi tanımıyorum...huyum suyum deişti, önceleri sıkıntı atmak için , yada bişeye kızınca temizlik yapan kadınları görünce Allah Allah derdim beni temizlik yapınca sıkıntı basıyor derdim, şimdi bende aynı oldum valla ..hadi bacılar öptüm ben gidem cam silem

inş güzel günler bekliyordur hep aynı şeyleri okumak ister istemez umudumu azaltıyor.okumayacağım. Bazı tepkiler normal demekki , çaresizlikten temizliğede vururuz napalım.bende de tam aksi eskiden temizlikle rahatlardım şimdi biçare yatıyorum elim kalkmıyor.hakkımızda hayırlısı ma dilediğimiz gibi hayırlısı diyeyim :) 3 gündür bizim bebeğimiz olmaz deyip gezdim çok. Birde saçma bi inanışımız var ya 40 kere dersen olur . Aklıma geliyo dilimden gitmiyo işte .. Ama demeyeceğim bizimde bebeğimiz olcak diyerek değişimi başlatmam şart. Haftasonu tüp bebeklerde tutmama ihtiallerinde benim durumum vardı çok üüzldüm okuyunca. Ama yılmamakta şart ... Allah dileğimizi geciktirmeden nasip etsin hepimize.ee gittin mi k.validene peki ? :) ay pardon sende temizlik varmış ya :) hadi kolay gelsin bende öperim seni :)

öncelikle herkese günaydın uzun süredir siteyi takip ediyorum en sonunda arnıza katılmaya karar verdim.10 aylık evliyim 6.ayımda düşük yaptım Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.hamile kalamadım henüz bu ay ovulasyon testi aldım 2 gün sonra başlıcam kullanmaya Rabbim en kısa sürede kucaklarımızı doldurur inşallah hayırlısı ile.herkese dua ediyorum.Allah büyüktür sğlıklı bebişler kısmet etsin bize

ay gittim canım pilav bide ıspanak yapmış yiyene kadar öğürmemek için kendimi zor tuttum, evi çok pis heryerde saçları var , kırılmasın ayıp olmasın diye gittim ama içim almıyor yemeklerini... temizliğine güvenmiyorum çünkü,bize bişe yedircekse gelsin bende yapsın , öyle dedim zaten yapmak istediğin bişeyler börek vs olursa gel bizde yap hep birlik yeriz dedim en azından gözüm üstünde olur.. camları sildim bacım ama sanırım yağmur yağcak sen haftasonu ne yaptın kocanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…